šef je tuče po guzi

Treniranje moje Kućne Pomoćnice

Upoznavanje Srbija

Angažovao sam Draganu pre nekoliko nedelja kao spremačicu i pomoćnicu. Ona je atraktivna, vitka plavuša sa lepim grudima. Trebalo joj je mesto za boravak nakon nedavnog raskida sa dečkom. Obično radim od kuće, ali dosta sam putovao i bio daleko od kuće, ostavljajući Draganu samu da se smesti i da se navikne na novi dom. Vratio sam se jedno jutro i pozvao je u kancelariju da razgovaram o njenom napretku. Nosila je farmerke i belu majicu kada je ušla u moju kancelariju.

Odmerio sam je dok je oprezno ulazila. „Kako si se snašla do sada?“ lepo sam pitao.

Nervozno je odgovorila: „Lepo je, razumem vaš sistem arhiviranja, kao i raspored kuće i gde se koje stvari čuvaju. Takođe, sviđa mi se moja soba, baš je lepa i velika.“

„Drago mi je“ nasmejao sam se. „Znam da može biti pomalo nezgodno kada ti treba kupatilo usred noći. Ipak je u delu moje sobe i… neću da krijem, video sam te kad prolaziš polu gola par puta tokom noći.“ Rekao sam tražeći reakciju od nje. lepa spremačica

„Ouu… izvinjavam se… mislila sam da spavate i…“ rekla je i počela da crveni.

Smejao sam se. „Nemoj da se izvinjavaš. Uostalom, bio je to prijatan prizor i svakako bolji od onoga što sada nosiš na sebi.“

„Izvinite još jednom.“ Ponovo se izvinila. „Nemam mnogo svoje odeće i…“

„Slušaj, očekujem da se oblačiš kako mi se sviđa, jel je to problem?“ pitao sam strogim glasom. „Slušaj, od sada insistiram da nosiš neprikladne stvari.“

Izraz lica mi je pokazao da je bila šokirana. „Ne mogu to da uradim.“ Izgubila se.

„Uvek imaš mogućnost da odeš. Vrata su ti otvorena.“ rekoh mirno, znajući da nema gde da ode.

„Šta ste imali u planu.“

„Za početak ta majica je baš nepotrebna.“

Gledala me je u oči par sekundi pre nego je počela da skida majicu. Zavalio sam se u stolicu da gledam predstavu. Ispod majice je imala lagani grudnjak. Farmerke je potom krenula da skida bez da sam joj i naredio. Njene gaćice su se slagale sa grudnjakom. „Nastavi Dragana…“ naredio sam joj, pokazujući na grudnjak i gaćice.

Primetio sam svetlucanje u njenim očima što sugeriše da je možda uživala u ovome. Njene sise su glatko ispale iz grudnjaka i brzo ga je bacila i nastavila da skida gaćice, spuštajući ih niz svoja elegantna bedra. Taj prizor je izazvao uzbuđenje u mojim farmerkama. Kada su se njene gaćice pridružile ostatku njene odeće, njen stav se promenio. Umesto da drži ruke ispred sebe, stavila ih je na bokove, omogućavajući mi jasan pogled na njene savršene grudi i uredno obrijanu pičkicu.

„Želim da mogu da ti verujem kada nisam tu. Želim da znam da si spremna na sve da i ti i ja budemo zadovoljni. Sada dođi do mene“, naredio sam joj dok sam otvarao fioku svog stola. Brzo je poslušala i krenula iza mog stola da vidi ogrlicu koju sam imao u ruci. Učinilo mi se da sam je čuo kako dahće i nisam bio siguran da li je to uzbuđenje ili je bio strah u pitanju.

„Klekni“ nastavio sam i kao dobar rob, ona je poslušala naređenje. Zakopčao sam ogrlicu oko njenog vrata sa njenim licem nekoliko centimetara od mog međunožja. Videvši je kako bulji u moje međunožje, moj penis se još više stvrdnuo do te mere da mi je postajalo neprijatno u farmerkama. Nakon što sam joj je pričvrstio oko vrata, naredio sam joj da ustane i nagne se preko mog stola. Opet, poslušno je poslušala.

Stavio sam jednu ruku između njenih lopatica i pritisnuo je na sto. Snažno sam zamahnuo slobodnom rukom i ošamario je po guzi. Zastenjala je. Opet sam je udario, primetivši sve veće crvenilo na njenoj guzi. „Ovo će te naučiti da radiš sve što tražim u budućnosti. Možda ću nastaviti da te povremeno kažnjavam samo da te podsetim gde si i ko je gazda.“ šef je tuče po guzi

Nije rekla ništa pa sam nastavio da je udaram. Razdvojio sam joj noge i ovaj put kada se moja ruka spustila, udarila je u njenu guzu ali i spoljne usmine. Povikala je, ali nije pokušala da se povuče. Primetio sam da su joj usmine bile mokre od njenih sokova, udaranje je očigledno bilo nešto u čemu je uživala. Nasmejao sam se u sebi i ponovo je pljusnuo, ovog puta puštajući prste da se zadrže na njenim sve većim vlažnijim usminama.

Očigledan efekat na moj penis je bio prevelik i morao sam da ga oslobodim iz farmerki. Povukao sam Draganu za kosu sa stola i namestio je u klečeći položaj ispred sebe. „Vidi šta si uradila. Sada ćeš morati da ga popušiš Dragana“, rekao sam strogo. Provela je nekoliko sekundi gledajući ga pre nego što je počela da liže pre-spermu sa vrha, a zatim ga primila u usta. Duboko sam udahnuo na toplinu njenih usta i osećanja koja su pulsirala mojim telom.

Dragana će biti dobra pomoćnica i sobarica, pomislio sam. Seo sam u svoju stolicu držeći je za kosu da bih bio siguran da će nastaviti. Posle nekoliko minuta divnog pušenja, neko je pozvonio na vrata. Setio sam se da je moja računovođa Jelena trebalo da dođe. Jelena je visoka dama sa kojom nikada nisam imao seks, ali iz priča sam znao da je divlja u krevetu.

Dragana me je šokirano pogledala. „Šta bih trebalo da uradim?“

Nasmejao sam se: „To je Jelena, računovođa. Trebalo bi da je pustiš unutra i dovedeš je ovde.“ Na njenom licu je bio izraz šoka. Udario sam je po guzici i rekao joj da pusti Jelenu unutra. Ustala je i nervozno izašla iz kancelarije i krenula prema ulaznim vratima, dok joj se slatka guza pomerala. Dok je oprezno otvarala vrata, stala je malo iza njih kako bi pokušala prikriti svoju golotinju. Jelena je stajala tamo nekoliko sekundi i gledala Draganu, izgrađujući u svom umu razlog za njeno takvo pojavljivanje.

Uz njeno svetlo poslovno odelo od i belu bluzu, izgledala je kao neko ko voli da dominira. Ušla je u kuću. „Vidim da te on obučava.“

„Da gospođo.“ Dragana je odgovorila. „Da li biste želeli da svratite do njegove kancelarije?“ nastavila je dok je zatvarala vrata.

„Izgleda da ste se zabavljali“, Jelena se osmehnula. „Da znaš da jesmo Jeco,“ odgovorio sam, „šteta što si me prekinula dok sam bio usred mog.. olakšanja.“

„Nemoj da te moje prisustvo zaustavi. Što se mene tiče, mlada dama može da nastavi?“

„Možda bi trebalo da vidimo da li je dobra u opsluživanju mojih gostiju“, odgovorio sam. „Što se tiče pušenja kurca tu je odlična. Ali možda se njene veštine proširuju i na drugu vrstu polnog organa“, nasmešio sam se.

„Bilo bi lepo da to saznamo“, odgovorila je i polako počela da razdvaja noge, ne skidajući pogled sa Dragane.

Postepeno je spuštala suknju dok je grizla donju usnu. Draganine oči su se raširile i zurila je u nešto što je izgledalo kao mešavina šoka, straha i izvesnog stepena uzbuđenja. Uskoro je Jelenina suknja bila povučena dovoljno visoko da otkrije njenu čipkom prekrivenu picu i svilenkastu unutrašnju stranu butina.

„Nikada ranije ovo nisam radila“, zastenjala je.

„Siguran sam da ćeš obaviti odličan posao“, nasmešio sam se.

Dragana je prišla bliže i pomerila gaćice na jednu stranu kako bi otkrila veoma mokru picu moje računovođe. Instinktivno je postavila obe ruke na Jelenine unutrašnje butine, a zatim stavila usne na njenu mokru pičku. Nakon nekoliko trenutaka Dragana je lizala i sisala kao profesionalac, a Jelena je stenjala i grčila se na svom sedištu. trojka u kancelariji

Sam prizor je bio dovoljan da moj penis poželi da eksplodira i počeo sam da ga drkam dok sam gledao. Pao sam na kolena iza Dragana, diveći se njenom neverovatnom dupetu koje je još uvek pokazivalo znake ranijeg batinjanja. Stavljajući jednu ruku na njena leđa, počeo sam da guram kurac prema njenoj pički, primetivši koliko je sada mokra. Moj penis je skliznuo lagano, ali sam postepeno gurao dublje dok nije imala celi moj penis zakopan duboko u sebi.

Njeni jauci pridružili su se Jeleninim jaucima a ja sam počeo sve jače da je tucam, povećavajući snagu svakog udarca. Gledao sam jelenu u oči dok se ona previjala pod jezikom moje nove pomoćnice. I sama sam počeo da se približavam orgazmu kada je Jelena, bez upozorenja, iznenada izvila leđa i doživela intenzivno orgazam, zabijajući ccelo lice u pičku moje računovođe.

Prizor je bio dovoljan da svršim i moj penis je počeo intenzivno da pulsira. Brzo sam se izvukao i raspršio sam svoje seme po Draganinom dupetu i leđima. Debeli mlazovi sperme prekrili su njenu glatku kožu. Koristio sam svoj penis da utrljam deo sperme preko njenih crvenih guzova a potom sam joj gurnuo kurac u usta da ga očisti.

Kada su naši orgazami utihnuli, brzo smo se obukli, ostavljajući jedino Draganu golu da služi našim potrebama. Ja i Jelena smo se prebacili na posao i Dragana je nastavila sa ostatkom svojih obaveza, uključujući donošenje nekoliko flaša vina da raspoloženje ostane na vrhuncu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!