jebanje pastorke u usta

Tatica je Ljubomoran

Upoznavanje Srbija

Tatica73: Tako si jebeno zgodna.

mawa_newaljala: Hvala tatice <3

Tatica73: Tatica želi da te napuni svojom spermom princezo.

mawa_newaljala: pa šta čekaš? 😉

Bojana se nasmejala i odložila telefon. Poruke su joj stalno stizale nakon objavljivanja gole slike na kojoj je pokazala svoju ukusnu mladu pičkicu, sočne sise i guzu… ali Bojana nije imala vremena za njih. Nervozno je hodala i na kraju se zaustavila ispred jedne kuće. Preselila se u novi grad zbog svog prvog posla nakon diplomiranja, tako da je mogla samo jednom mesečno da viđa svog očuha.

Izvadila je malo ogledalo i poslednji put proverila svoju šminku: maskara, ružičasti sjaj za usne, uredna frizura. Ispod njenog kaputa, njene čvrste bradavice bile su vidljive kroz mali beli brus. „Savršeno.“ – rekla je sa osmehom.

Znala je da će vrata biti otključana jer ju je tatica očekivao. Potrčala je uz stepenice i ušla u njegovu sobu. Ležao je u krevetu i radio nešto na svom laptopu, izgledao je sasvim ozbiljno. Bio je u boksericama, pokazujući svoje definisane, zategnute mišiće. Nedostajao joj je! Koliko je želela da oseti njegovu divnu kosu pod prstima.

„Zdravo tatice“, reče Bojana uzbuđeno.

„Devojčice moja“, promrmlja on i odloži svoj laptop.

Brzo je skinula kaput pokazujući svoj seksi donji veš sa osmehom na licu. Tatica joj je obećao maženje. Njegove plave oči zadržale su se na njenom telu dok je pokazivala svoje nove crvene tange. Njene pune sise ljuljale su se u tom malom belom topu dok se kretala. Bojana se popela na krevet pored njega, spremna za maženje.

„Hej“, ponovo ga je radosno pozdravila.

Njegov izraz lica se promenio i krenuo je grubo da joj skida gaćice. „ Hej! Stani tatice!“ Bojana je viknula. tatica je liže

On joj je uhvatio kukove velikim rukama i lako je prevrnuo. Držao ju je tamo sa podignutom guzom, pomerio joj tange u stranu i prvo je pljunuo na njenu malu rubicu a potom i zario jezik unutra. Njegov mokri jezik prešao joj je preko klitorisa, a zatim je prošao duž njene pice i zadirkivao njen šupak. To je bila sva predigra koju joj je dao. Pljunuo je u ruku da podmaže svoju erekciju, a zatim joj je zabio kurac duboko u pičku.

Bojana je vrištala, mešavina bola i zadovoljstva eksplodirala je u njoj. Ovo uopšte nije ličilo na taticu! Bez obzira na to, njena pica se pohlepno stezala oko njegovog penisa dok se nabijao, trljajući se o njene osetljive zidovevagine.

„T-t… tatice…“

On je potom izvadio svoj telefon i uključio kameru. Snimao je kako njegov kurac uranja u njenu sitnu picu, a zatim je pomerio svoj telefon na njeno lice, snimajući njeno pohotno lice i droljaste jauke. Mogao je čuti kako mu srce kuca u ušima dok ju je jebao. Bojana je pogledala njegovo strogo lice i zacvilila: „Zašto si… tako… zao?“

Očuh je spustio telefon, izvukao kitu iz nje i ponovo je prevrnuo. Njegov penis je pulsirao na njeno zaprepašćeno nevino lice. Grubo ju je odvukao do ivice kreveta i pustio da joj glava visi preko ivice. Po navici poslušna kao obučena drolja, Bojana je otvorila usta za tatu. Njegov penis je protrljao njen obraz, farbajući joj lice sokom od njene pice. Zastenjao je pri pogledu na njegov penis koji se trljao po njenom poslušnom licu željnom kurca. Izgleda jebeno seksi.

„Video sam slike koje si postavila…“

Bojana se zbunjeno namrštila i odjednom joj je njegov penis napunio usta. Držao joj je glavu svojim velikim šakama i grubo se nabijao u njeno grlo. Mučila se da dođe do daha ali je držala usta širom otvorena.

„Druge ljude ne smeš da zoveš ‘tatica’. To nije dozvoljeno, jasno!??“

„Mhmmm…“ – mrmljala je sa kurčinom zabodenom u grlo. jebanje pastorke u usta

Tatica je spustio ruku na njen delikatan vrat i još jače pomerao kukove, brzo i oštro, uživajući u njenoj toploj, vlažnoj usnoj duplji. Bojana je pokušavala da diše kroz nos sa tatinim jajima na licu. Pljuvačka se slivala iz njenih izjebanih usta ali joj je pička bila natopljena. Onda ju je ponovo pomerio. Položio ju je okrenutu prema sebi i pogledao u svoju potčinjenu seks lutku. Naglo je otvorio njene noge i posisao njen natečeni klitoris.

Trzala se i stenjala u čistom blaženstvu. Gurnuo je dva prsta u njenu natopljenu picu da ih podmaže pre nego što ih je polako gurnuo u njen šupak. Bojana je tiho cvilila dok se prilagođavala početnoj nelagodi pre nego je vrisnula kad je ponovo uzeo njen klit u usta. Besramno je mlela karlicu o njegova usta dok joj je prstom jebao u dupe. Njegova mala analna drolja!

Njen orgazam ju je brzo i snažno pogodio, njeno telo se treslo dok je dahtala u ćebe i pokušavala da se izmigolji, ali je bila beznadežno prikovana dok se igrao njenim klitorisom i guzom. Kada je konačno stao, Bojana je slabašno legla i navukla ćebe na sebe, iscrpljena i ošamućena snažnim orgazmom. „Tatice… želim zagrljaj, želim maženje… obećao si!“

Strgnuo je ćebe od nje. Ponovo ju je preokrenuo pljunuvši po njenom šupku i trljajući svoj uspravni kurac o njega. Bojana je napravila tihi protest, ali je duboko udahnula kako bi se prilagodila njegovoj veličini. On je zastenjao dok je gledao kako njeno usko dupe guta njegov penis. Zatvorio je oči da bi se fokusirao i umalo odmah svršio.

Slatko je mjaukala dok ju je tatica jebao u dupe, njeno telo posle orgazma bilo je osetljivo i pohlepno, a zatim je spustila glavu kao zadovoljan ljubimac. Njegov ljubimac. Bez upozorenja ju je povukao za kosu i poslao njegov tvrdi penis duboko u njeno debelo crevo. Vrisnula je, nesigurna da li oseća bol ili zadovoljstvo, ali nije ni jednog trenutka pomislila da mu kaže da prestane. Obmotao je snažnu ruku oko njenog torza i privukao je uz sebe. Njena sitna građa bila je savršena za rukovanje, a ona ga je nemoćno držala za ruku dok je uživao u njenom telu.

„Da li ti se sviđa? Da li ti se sviđa tatin kurac?“ Prošaputao joj je na uho glasom napaljenim od uzbuđenja. „Ko je tvoj JEDINI tatica?“ upitao je posesivno držeći njeno lice. Njegovi kukovi su se divlje pomerali kako mu se približavao vrhunac. tatica je jebe u čmar

„Ti. Ti si moj JEDINI tatica!“ Bojana je uzdahnula.

Izvila je leđa u susret grubom udarcu, žudeći za osećajem njegovog penisa koji pulsira i puca spermu. „Lezi na pod kučko mala!“ Bojana je na brzinu kleknula, otvorenih usta, raščupana i jebeno iskorišćena. Tatica je pogledao svoju savršenu drolju i poslao gustu spermu iz svog penisa pravo u njena usta i na njeno lice. Uzdahnuo je i drhtao dok je ona lizala i gutala gustu tečnost.

Polizala je i poslednju kap i posisala mu kurac nežno, pokorno i napaljeno.

„Moja dobra poslušna droljica“, dahtao je i milovao njenu tamnu kosu. „Da li još uvek želiš maženje koje sam ti obećao?“

Bojana se stidljivo osmehnula i klimnula glavom. „Ti si moj jedini tatica i nikoga nikada neću nazvati tako sem tebe!“

„Bravo dušo moja. Volim te.“

Bojana i njen očuh su se posle toga satima i satima mazili.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!