lizanje mamine ukusne pičke

Tajna Usamljene Mame

Upoznavanje Srbija

Andrea je imala trideset devet godina. Bila je udata za veoma uspešnog advokata po imenu Dragan. On nije bio najbolji ljubavnik i u poslednje vreme je uglavnom bio odsutan. Andrea je usled usamljenosti često mastrubirala u svojoj spavaćoj sobi tokom popodneva, pa je tako bilo i tog dana. Volela je sunce na svojoj koži dok je uživala. Namestila bi krevet i širom otvorila zavese. Uživajući na toplom svetlu, koristila je svoje igračke i lubrikante.

Ono što Andrea nije znala, jeste da su je špjunirali njen sin i njegovi prijatelji! Njen sin Boris i njegovi prijatelji Milan i Siniša mogli su da je vide sa prozora Milanove spavaće sobe. Milan je imao dvadeset godina i živeo je kod kuće, a Siniša je imao svoj stan od svoje devetnaeste. Boris je imao dvadeset jednu, ali je i dalje živeo kod kuće. Ostala mu je još jedna godina fakulteta i njegov otac je smatrao da je najbolje da ne brine o poslu ili stanarini.

Ni Boris nije često bio kod kuće, zbog čega je njegova majka to popodne započela sesiju samozadovoljavanja koju je svakodnevno radila. Siniša ju je prvi otkrio kako mastrubira. Nosila je crni grudnjak i gaćice čipkaste. Video ju je kako širi noge i savija leđa, dražeći na klitorisu veliki vibrator koji je sakrivala ispod jastuka. Kada je svršila, njen sin je morao da ode u kupatilo i da izdrka svoj kurac na brzinu i žestoko. špjuniraju milfaru dok masturbira

Siniša je potom rekao Milanu da ne može da izdrži, izvukao je svoj kurac i izdrkao pred ortacima tamo na prozoru. Milan je uradio isto. Kasnije, kada su razgovarali o tome, Boris je ipak prihvatio razgovor o njenom seksi telu. Siniši se dopalo njeno okruglo dupe, Milan je želeo da proba njenu pičku, ali Boris je hteo da jebe njene savršene sise. Kada je to otkrio svojim prijateljima, oni su ga nemilosrdno zadirkivali.

Time je započeo njihov svakodnevni ritual na prozoru. Zajedno su drkali dok su maštali da je jebu. Tokom jedne od ovih seansi Boris je otkrio svojim prijateljima svoj plan. Hteo je da prekine jednu od njenih seansi, dajući joj nešto stvarno za jebanje. Ostali su mu se smejali, ali Boris je bio spreman na to.

Sledećeg jutra je ušao u njenu sobu, vadeći sve baterije iz njenih igračaka. Zamenio ih je mrtvim baterijama i sve vratio na mesto kako je i bilo, osim dilda ispod jastuka koji je sakrio. Kasnije je Andrea otišla u svoju sobu i svukla se do gaćica. Široko je otvorila zavese i dozvolila suncu da zagreje sobu. Skupila je svoje omiljene igračke i popela se u krevet.

Njen vibrator se jedva uključio. Odbacila ga je u stranu i krenula da uzme dildo, ali nije ga bilo na skrivenom mestu. Gubila je dragoceno vreme, pa je utonula u jastuke i počela prstima da se mazi. Povukavši gaćice u stranu, publici je otkrila svoju golu picu. Momci su bili na prozoru sa tvrdim kurčevima napolje. Boris se tada na iznenađenje drugih obukao.

„Idem… vreme je da odigram svoju ulogu.“ rekao je Boris dok je izlazio kroz vrata.

Navijali su dok je izlazio želeći mu sve najbolje. Polako je prišao vratima roditeljske spavaće sobe. Njegov plan je bio da je uveri da je u redu i da je zainteresovan da joj pomogne. Otvorivši vrata, mogao je da je vidi. Ležala je na krevetu gola. Njene gaćice su sada bile skinute, pokušavala je da dođe do svog slatkog mesta.

Međutim, nije funkcionisalo, pošto nijedna baterija nije bila dobra a navikla je da se jebe igračkama. Bio je u preko puta njenog kreveta pre nego što je i shvatila da je tamo. Brzo je uzela posteljinu da bi se pokrila.

„Šta misliš da radiš? Nisi ni kucao.“

„Pa mama, video sam da imaš problema sa igračkama i pomislio sam da dođem i pomognem ti“, rekao je.

„Problem sa…? Kako ti znaš da… ma beži bre Borise odavde, jesi ti normalan!? Ja to mogu sama da sredim. Ti si moj sin pobogu“, odbila ga je, ali nije bio spreman da odustane.

Popeo se na krevet pored nje. Prelazeći rukama preko njenih bedara i preko njenih bokova. Ona se povukla i rekla: „Nisi valjda ozbiljan? Šta god da si naumio odmah ću ti reći da se neće dogoditi. Ako ne odeš odmah, biće problema.“

Nasmejao se, „Mama, molim te smiri se. Istina je da te već nedeljama posmatram. Usamljena si i razumem.. tata nikada nije kući a tebi treba pažnja. Vreme je da ti pokažem šta pravi muškarac može da uradi.“

Ona se nasmejala: „Pravi muškarac? Sine, ako si na tatu, onda si sve samo ne pravi muškarac. Ne pamtim ni kad sam te zadnji put videla sa nekom devojkom…“ Ona je sišla sa kreveta i zgrabila svoj ogrtač.

Ali oblačeći ga preko svoje gole kože, osetila je kako ga njegove oči posmatraju. Pre nego što je uspela da stigne preko sobe do vrata, on joj je stao na put. Znao je da je ne može pustiti da izađe iz sobe a da ne vidi šta ima da joj pokaže. Bilo je krajnje vreme da uradi ono što je tako očajnički želeo.

Prišao je nekoliko koraka bliže. Povukla se dalje, sada je bila uza zid. Bukvalno. Prišao je bliže, naslonivši ruku na zid pored njene glave. Ona je plitko disala, on se nagnuo blizu. Njegove su usne okrznule njen vrat, bila je tako dobrog ukusa. Pre nego što je uspela da se pomeri, on je prošaptao: „Samo me pusti da te pojebem mama… da te zadovoljim. Mogu da učinim da se osećaš bolje nego što je tata ikada mogao. Samo mi daj šansu. Ti si najzgodnija žena koju sam ikada video i ne mogu da prestanem razmišljam o tome da budem sa tobom… u tebi.“

Bila je zatečena ovim njegovim prljavim rečima… „Ti si moj sin, ovo nije u redu…“ Ali on joj je ljubio vrat bez oklevanja. Krenuo je do njenog obraza, zatim do ušne resice. Grickao ju je i poljubio. Njegova slobodna ruka iscrtala je njene obrise, sve do struka, pre nego što je dozvolio da se njen ogrtač otvori. Njene sise su bile okrugle i izgledale su savršeno za jebanje.

Uhvatio je jednu od njih, podigavši je do spuštenih usta. Njena bradavica je sada bila tvrda. Prešao je jezikom po njoj. Lizao je i sisao jednu a potom i drugu bradavicu. Kada je privukao usne do njenih, više nije bilo reči odbijanja. Sada je bila Andrea – njegova ljubavnica, a on Boris – njen ljubavnik.

Borisovi prijatelji nisu mogli da ih vide sa mesta gde su stajali ali nisu želeli ništa da propuste.

Za to vreme Boris ju je podigao u naručje. Kada ju je položio na krevet, nije mogao a da se ne zagleda u njeno prelepo nago telo. Ipak, morao je da se kontroliše. Morao je da je natera da vidi koliko divno može biti njihovo vođenje ljubavi. Prebacivši majicu preko glave, otkrio je svoju preplanulu, mišićavu građu. Njegove farmerke su bile sledeće a potom gaće. lizanje mamine ukusne pičke

Stojao je ispred svoje nove ljubavnice, okrećući se da bi se divila njegovom tvrdom telu. Njen osmeh mu je bio dovoljan, bila je spremna. Otvorila je noge, pokazujući mu mokre sočne intimne usne. Nagnuo se i udahnuo njen miris prelazeći jezikom preko njenog pulsirajućeg klitorisa. Imala je sladak ukus kao što je i zamišljao.

Koristio je njen mrtvi vibrator da je jebe dok ju je lizao. Svršavala je u njegova usta i lučila obilne količine ukusnog nekrata samo za njegova nepca. Stajao je, gledajući u njene gladne oči. Pogledala je njegov tvrdi mladi kurac. Njegov penis je bio veliki, svakako veći od njenog muža. Nije mogla da odluči da li da ga proba ili da ga odmah pojebe. Odlučila se za degustaciju.

Njen jezik je prešao preko glave njegovog penisa a on ju je odmah uhvatio za kosu gurajući se u nju. Bila je profesionalka – bez kašljanja i gušenja. Sve je progutala, sve dublje i dublje dok su je njegova jaja udarala po bradi. Odjednom se povukao.

„Izvini mama, moram da usporim ili ćeš imati puna usta sperme za tri sekunde.“ Ispružila je ruku i poljubila ga. Najstrastveniji, seksi poljubac koji je ikada dobio. Nije mogao da veruje da je s njim bila njegova majka. Povukao ju je u svoje krilo. „Pleši za mene mama, molim te! Zajaši moj kurac koji te sanja…“ mama jaše kurac svog napaljenog sina

Ona je raširila noge, opkoljavajući njegov tvrdi penis i odjednom se spustila na njega. Jašući njegov kurac on je sve vreme bio na ivici strašnog irgazma. Njena pica je bila tako topla, njegov penis je bio tako duboko u njoj. Njen tempo se ubrzavao sa svakim poniranjem na njegov penis. Poskakivala je na njegovom kurcu, a sise su joj se tresle u vazduhu. Kada je pomislio da može izdržati još jedan trenutak, ona je došla svršila.

„E sada si pravi muškarac… pravi… jebeni… muškarac.“

Pre nego što je eksplodirao, prevrnuo ju je na leđa. Pritisnuo joj je sise jednu uz drugu a potom između njih zaronio svoj kurac. Njegov penis je lako klizio unutra. Njeni sokovi su ga i dalje držali podmazanim. Pustila ga je da joj uđe i u usta. Toplina njenog jezika, njena vlaga izazvali su njegov orgazam. Nije mogao više da ga zadržava.

Kada je pustila njegov kurac iz svoje tople usne rupe, on je eksplodirao. Sperma je pucala preko njenog lica, grudi, stomaka. Ležala je pored njega, gola, prekrivena njegovom spermom. Poljubio ju je u čelo, „Vidimo se sutra Ljubavnice moja.“

Napustio je njen krevet, skupio odeću i krenuo na brzo tuširanje. Kada se osvrnuo na svoje prijatelje koji su sve vreme bili tu na vratima bez da su on ili mama to primetili, imali su šokirane izraze lica i svuda su prskali svojom spermom.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!