jebe komšinicu u usta

Susjeda Mandica 2. Deo

Nakon prvog sexa i gubljenja nevinosti sa Mandicom, nastavio sam sa odlascima na instrukcije, ali ovaj put većinom iz sexa.

Par dana nakon sexa, Mandica je došla na kavu kod moje mame. Kako nemamo naviku zaključavanja kuće jer je uvijek netko prisutan, samo je pokucala na vrata i ulazeći upitala”ima li koga”, čuvši njen glas kurac mi je počeo da se budi. Ustao sam sa fotelje da se javim i kada sam je ugledao skoro sam pao na dupe, bila je odjevena u kratkim i ultra uskim tajicama ispod kojih se jasno ocrtavala njena zrela pička, sve se lijepo vidjelo jer nije nosila gaćice i majicu bez rukava ispod koje su se nalazile njene sise sitisnute u broj manjem grudnjaku. ocrtana zrela pička

Kada me je vidjela onako blenutog i ispadnute vilice te sa dignutim kurcem koji je htio da probije moje bermude, samo se osmijehnula i pitala gdje mi je mama. Rekao sam kako je skoknula do trgovine i da se brzo vraća.

Krenula je prema meni i uhvatila me za kurac te ga je počela drkati preko hlača, krenuo sam da je počnem rukama hvatati za sise, ali čulo se otvaranje vrata i brzo smo prekinuli svoju igru kako nebi bili uhvaćeni i u tom je ušla moja mama. Brzo sam se okrenuo leđima da mi se ne skuži izbočina i brzo sijeo za stol.

“O susijeda, moze kavica” upitala je mama i uputila se u kuhinju. Zatim je Mandica rekla neka navratim danas poslije podne do nje jer nema Sanje i da će da mi olakša napetost u mojim gaćama i kako joj fali moj maldi kurac. Poslije ručka uputio sam se ka Mandici uzeo svoju teku i knjigu iz njemačkog kako bi imao izgovor za instrukcije i da ništa ne bude sumljivo ostalim susijedima zašto dolazim kod Mandice.

Pozvonio sam i ona mi otvori vrata, bila je ogrnuta samo bademantilom bez i jedne druge krpice na sebi. Čim je zatvorila vrata počeli smo da se hvatamo i žvalimo, zavukao sam ruku ispod mantila i osijetio njenu vlažnu i skroz obrijanu pičku.

Počeo sam da je trljam po klitorisu i prsima lagano milovao i širio njene usmine, ugurao sam joj dva prsta i počeo da je prstenjačim samo je počela da uzdiše i tiho stenjati, “imaš ljepo obrijanu pičku”rakao sam joj, “samo za tebe mili” odgovorila mi je. Zatim sa spustila na koljena i počela da mi skida hlače, primila me rukom za kurac, potegla kožicu i jezikom počela da mi liže glavić, jezikom je počela da oblizu kurac cijelom dužinom, spuštajući se prema mojim mudima i počela da ih liže usisavajući ih u svoja usta, a rukom mi je i dalje drkala kurac.

Zatim se ponovno jezikom vraćala od korijena pa sve do glavića ližući mi rupicu da bi ga naglo strpala cijeloga u usta i počela pušiti. Ja sam se samo naslonio na zid i zatvorenih očiju u živao u njenom savršenom pušenju. U jednom trenutku osijetio sam njene ruke na svojoj guzi osjećajući kako širi moje guzove da bi potom osijetio kako svojim prstom miluje moj čmar.

Počela je da lagano gura svoj prst u moju rupu, instiktivno sam se ukočio, ali njeno pušenje koje je ubrzala pomicanjem svoje glave počela je da popušta moj grč i njen prst ušao je u moj šupak. Počela je da me ševi u guzu, osijetio sam takav nalet adrenalina i imao osijećaj da je moj kurac narastao još koji centimetar. Počeo sam ubrzano uzdisati rukama sam je uhvatio za glavu i počeo da je jebem u njena pohotna usta.

jebe komšinicu u ustaOna je ubrzala guranje prsta u moj čmar i trenutak kasnije propeo sam se na prste i počeo svršavati u ridati kao konj puneći njena usta i grlo svojom spermom koju je ona spremno progutala ne ispustivši ni kap. Ustala se i uhvatila za ruku te smo krenuli u njenu spavaću sobu, bacila me na krevet i skinuvši me golog ponovno je nastavila da mi puši vraćajući ga u kruto stanje.

Popela se na krevet ne puštajući kurac iz usta i prekoraćila me preko glave, znao sam šta mi je činiti isplazio sam jezik i ona je samo sijela svojom obrijanom pičkom na moja usta. Počeo sam da joj ližem pičku, oralnio smo zadovoljavali jedno drugo u pozi 69.

Jezikom sam šarao po njenim usminama i klitorisu, a svoje dva prsta gurnuo sam u njenu pičku, a prstima druge ruke počeo sam širiti njen šupak da joj vratim za prstačenje moje guze. Očito joj nije bilo prvi put jer su moji prsti kliznuli u njenu guzu bez problema te sam nastavio da joj ližem i sisam klitoris dok sam je svojim prstima ševio u obije rupe.

Počela je vrtjeti svojim kukovima sve brže trljajući se o moja jetik i usta, osijetio sam da se bliži njen vrhunac zbog velike količine njenih sokova uprzao sam prstenjačenje njenih rupica da bi u jednom trenutku ispustila kurac iz svojih usta, galasno je kriknula i počela jako svršavati te svojim sokovima cijediti po mojim ustima.

Okrenula se licem prema meni prislonila svoju pičku na moj kurac i počela da se trlja po cijeloj dužini, malo se pridigla i samo se spustila na moj kurac. Toliko je bila vlažna da je kurac samo kliznuo u njenu unutrašnjost. Počela se lagano dizati i spuštati kako bi uživala na mojem mladom kurcu. Pridigao sam se u sjedeći položaj kako bi mogao svojim jezikom da joj ližem i sišem bradavice dok je ona vrteći svojim kukovima duboko nabijena na mome kurcu pičkom stiskala moj kurac.

Počeli smo zajedno da uzdišemo i uživamo bez žurbe jer smo zaista uživali u našem sexu.
Zatim sam je legao na leđa ona me je svojim nogama obuhvatila oko struka, a ja sam laganim pomicanjem svoga tijela vadio i ponovno vraćao svoj kurac u njenu pohotnicu, lagano joj lizajući bradavice. Zatim sam podigao njene noge na svoja ramena i počeo sve brže da je jebem naglo vadeći svoj kurac te ga isto naglo vraćao.

Nakon nekoliko minuta takvog jebanja, odlučio sam malo predahnuti spustio sam se među nene noge koje je ona savila na svoj trbuh i jezikom sam počeo da ližem njene obe rupice prolazeći jezikom od njenog šupka sve do klitorisa. Nije mogla više izdržati te mi je počela govoriti da joj ga stavim i da je jebem najače što mogu. Podigao sam se namijestio kurac na otvor njene pičke naglo ušao i počeo jebati što sam brže i jače mogao.

Stalno sam mjenjao ritam čas brže čas sporije ostajući duboko u njoj kako bi malo predahnuli i uzeli zraka za novi zalet. Pitao sam ako mogu da je jebem u guzu. “Jebi samo me jebi, jebi me u sve rupice”. Namjestio sam kurac na otvor njenog šupka i počeo ulaziti u nju, kad je ušao do kraja samo sam počeo ubrzavati i guram sve jače. Počela je da se glasa, derala se kao da ju neko pali žaračem”to to samo me jebi, rasturi me ko zadnju drolju” vikala je Mandica. jebe komšinicu u šupak

Počeo sam da je jebem kao životinja naizmjence malo u počku malo u šupak. Ponovno je bila pred vrhuncem, osijetio sam kako svojim pičkom stišće moj kurac te nakon minut počela da svršava i da se trese od siline orgazma. Dok je tako svršavala nisam prestajao da je jebem, osijetio sam da ću i ja brzo svršiti izvadio sam kurac i počeo drkati iznad nje, i ja sam glasno kriknuo i počeo svršavati po njenim sisama i licu.

Prišao sam kurcem do njenih ustiju i ona ga je oblizala i očistila od sperme. Samo sam se srušio kraj nje oboje u znoju i tako zadihani gledali jedno u drugo milujući se. Jebali smo se svako malo, a onda je došao njen muž i nismo se jebali mijesec dana dok je on bio tu. Ali ipak sam našao zamijenu u njenoj kćerci Sanji.

 

KRAJ 2. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!