suprugu jebe zajedno sa prijateljem

Suprugina Ispunjena Fantazija

Upoznavanje Srbija

„Tamara, idemo u krevet“, predložio sam. Još uvek je gledala TV, ali njena emisija je bila pri kraju.

„Samo zagrej krevet, doći ću čim se ovo završi“, odgovorila je.

Ležao sam u krevetu čitajući erotsku priču dok je ulazila u slabo osvetljenu spavaću sobu. Nosila je prozirnu majicu i gaćice kada se uvukla u krevet. Namestila je jastuke i sela, sugerišući da joj je potrebno masiranje leđa. Prošlo je mnogo vremena otkako je tražila da je masiram.

„Šta čitaš“, upitala je.

„Priča o masaži koja je otišla dalje nego što je klijent očekivao“, rekao sam.

„Ah, masaža sa srećnim krajem. Dobila sam samo to od tebe“, rekla je Tamara sa osmehom.

Masirao sam je nežno po vratu i ramenima. Rekao sam joj, ako bude imala sreće, mogla bi večeras dobiti srećan kraj. Rekla je, „to bi bilo divno, ali znaš da sam oduvek maštala da me masira neki ono napucani maser.“

„Da da, sećam se. Da li želiš da to ostane fantazija, ili bi želela da postane srećna uspomena“, upitao sam.

„Ehhhh…“, dodala je ona.

Nastavio sam masiranje i na kraju te večeri smo vodili ljubav, ali njena fantazija mi je bila na umu sve vreme i počeo sam da razmišljam o načinima da to ostvarim.

***

Tokom sledeće nedelje počeo sam da ćaskam sa slobodnim momcima na raznim sajtovima. Tražio sam nekoga ko ima dovoljno veštine za masažu da bi mogao da prođe kao pravi maser. Takođe je morao da izgleda dobro, pun poštovanja i prilično dobro obdaren. Trebalo je nekoliko nedelja, ali sam našao našeg momka.

Živeo je skoro dva sata vožnje od nas. Međutim, na moju sreću, bio je samo 30 minuta od naše vikendice. Ovo mi je dalo odličnu priliku da supruzi pružim opuštajući vikend, dopunjen fantastičnom masažom sa srećnim krajem.

Tamara je bila pod stresom zbog brige o svojoj mami i tetki. Trebalo joj je malo odmora. Zakazao sam nam odmor i rekao joj da idemo u vikendicu na dugi vikend. Ja ću kuvati, ona će se opuštati. Naša koliba je mala, udobna i okružena drvećem. Bila je jesen i vreme savršeno. Tamari se dopala ideja, ali nije imala pojma šta sam planirao.

Krenuli smo u četvrtak kasno uveče nakon što je moj radni dan završen. Naša dvosatna vožnja pomogla nam je obomada se opustimo. Kućica je bila prohladna, ali nije trebalo dugo da se zagreje.

„Kakav je plan za sutra“, upitala je.

„Moj plan je da ti spremim doručak dok spavaš“, odgovorio sam. Takođe sam joj rekao da nema dnevnog reda. Pokušavao sam da istopim njen stres.

Sledećeg dana sam održao obećanje za doručak. Nakon toga vozili smo se prirodnim stazama oko imanja, potom gledali film i završili dan pijuckajući omiljena pića za odrasle uz logorsku vatru. Tamara je bila opuštena. Toliko da je zaspala pre nego što smo uspeli da se zabavimo.

Sledećeg dana se ponovilo, osim što je do podneva Tamara predložila da uradimo nešto uzbudljivo kasnije. Predložio sam da odem u grad na lepu večeru i na koktele. Svidela joj se ideja jer joj je dala priliku da se obuče seksi i da me zadirkuje.

Kasnije tog popodneva, Tamara se spremila i obukla se u veoma seksi top sa uskim helankama. Njeno dupe je izgledalo neverovatno u tome, a gornji deo joj je bio pokriven taman toliko da ne otkrije baš sve uz naravno izražen dekolte. seksi supruga u uskim helankama

Tako da smo bili spremni i krenuli smo. Nije znala da sam već planirao da se tamo nađe i moj novi prijatelj Veljko, maser. Znao sam da će restoran biti prepun, pa sam predložio da sednemo za šank. Slučajno su se našle dve stolice pored zgodnog momka (Veljko).

Ćaskali smo uz piće. Dok je Tamara završila svoj prvi martini, počela je flertovati sa Veljkom. Bio je džentlmen, ali i dobar šarmer. Završili smo laganu večeru a Tamara je cepnula drugi martini. Pošto nije bilo kasno, izneo sam ideju da uživamo u još jednoj logorskoj vatri. Veljko je rekao da već dugo nije uživao u logorskoj vatri. Tamara me je veoma radoznalo pogledala. Nadao sam se da će je drugo piće pripremiti za sve.

Ipak, ona se vidno nećkala pa sam otišao na plan B. Rekao sam direktno, „Tamara, drago mi je da si se složila sa Veljkom jer je on tvoj maser večeras.“

„Ti si sve ovo sredio“, upitala je zamišljenim pogledom? Posle kraće pauze, rekla je, „ti si najbolji muž na svetu, hajdemo svi da naložimo logorsku vatru.“

Prohladan noćni vazduh je bio pomalo otrežnjujući. Veljko nas je pratio kratkom vožnjom do naše kućice. Tamara je ušla da donese piće dok smo mi zapalili vatru. Veljko mi je rekao da misli da je Tamara seksi i mnogo lepša uživo nego na slikama. Već je pohvalio njene slike, tako da sam znao da je nestrpljiv.

Imali smo jaku vatru kada je Tamara izašla sa pićem. Veljko je požurio da joj pruži ruku. Uživali smo u druženju i razgovor je postao avanturističkiji. Tamara je nastavila da flertuje dok smo oboje još bolje upoznali našeg gosta. Dodatno piće dovelo je Tamaru baš tamo gde sam se nadao. Bila je opuštena i napaljena. Zato sam predložio da odemo u potkrovlje gde sam postavio naš sto za masažu.

Kućica je bila zagrejana, pa je potkrovlje bilo još toplije. Spremio sam i upalio sveće kad je Tami došla. Nosila je samo svoj ogrtač. Skinuli smo se do donjeg veša i ona je legla na sto licem nadole. Pokrio sam je peškirom da se oseća „profesionalno.“ Veljko je proučavao neke tehnike online masaže i ja sam ga malo trenirao.

Zagrejao je ulje svojim dlanovima i dugim potezima obradio celu dužinu njenih nogu. Pritisnuo je palčeve i Tamara je nežno zastenjala. Već je uživala. Masirao joj je stopala, obraćajući puno pažnje na tabane. Probijao se prema njenim butinama, fokusirajući se na njenu unutrašnju stranu. masira mu ženu pred njim

Sa svakim pokretom išao je dalje prema njenoj pički. Veljko je povukao peškir preko njene zadnjice i duboko masirao svaki od njenih zaobljenih guzova. Tamara je nastavila tiho stenjanje kao svoje odobravanje. Sa guze je prešao da joj masira leđa. Setio se mog saveta i zaustavio se na njenim osetljivim delovima i duboko ih obradio.

Tamara je progovorila i rekla, „Baš sam napeta u tom delu.“

Veljko je tiho odgovorio: „uskoro nećeš biti napeta.“

Na šta je Tamara uzvratila, „neću biti napeta, samo nevaljala.“

Svi smo se nasmejali. Veljko je sada stajao ispred Tamarine glave radeći joj ramena. Podigla je pogled i shvatila da mu je kurac u punoj erekciji. Pogledala me je i rekla, „mmmm lepo.“

Veljko je okrenuo Tamaru na leđa. Podesio je naslon za glavu i dozvolio joj da se udobno smesti. Ponovo je počeo od njenih ramena i spustio se do njenih grudi. On je bio taj koji je tiho stenjao dok je masirao njene sise.

„Sviđaju ti se“, upitala je?

„Veoma“, odgovorio je.

Pomerio se niz ivicu stola i počeo da joj masira butine. Intenzitet Tamarinih uzdaha se povećavao kako se približavao njenoj pički. Nežno je masirao njen brežuljak svojom šakom. Njeni jauci su bili dublji. Masirao joj je klitoris i usmine dok je stenjala. Tamara me je pogledala očima punim požude. Zagledala se u Veljkov izbočeni donji veš, oblizala je usne i pružila ruku da ga uhvati.

Veljko je gurnuo srednji prst u njenu mokru picu. Tamara mu je stisnula kurac, a zatim ga povukla za struk. Nije gubio vreme otkrivajući lep debeo kurac. Ponovo je prišao stolu i levom rukom promasirao njenu pičku, a desnom rukom njenu sisu. Tamara ga je zgrabila za kurac i drkala ga.

Pogledala me je i pitala: „Da li uživaš dušo?“

Rekao sam, „Uhhh prelepo je. Da li ti uživaš u svojoj masaži?“

Tamara je klimnula glavom i prebacila se na bok. Uvukla je Veljkov penis u usta i počela da zadirkuje glavić vrteći jezikom. Nastavio je da je dodiruje, ali je sada udarao u njenu g-tačku. Što je brže išao, ona je više mahala glavom i stenjala nad njegovom kitom. Spremala se da eksplodira kada je izvukao prste i potapšao je po pičkici. maser je jebe u usta pred njenim mužem

Tamara je snažno prskala i počela da dahće. Kad je došla k sebi posle orgazma, uhvatila je usnama njegovu kitu a on joj ga je nabio duboko u grlo. Masirala mu je jaja i on je glasno stenjao. Posle nekoliko minuta se povukao i rekao: „nateraćeš me da svršim.“

„Zar to nije ideja“, upitala je Tamara?

„Ne pre nego što osetim tvoju slatku pičkicu omotanu oko mog penisa“, odgovorio je.

Uveliko sam skinuo šorc i drkao kurac. Veljko, koji je znao da su kondomi obavezni, navukao je jedan dok je gledao kako ubacujem svoj kurac u Tamarina usta koja čekaju. Nadrkao je svoj alat, a zatim se postrojio i gurnuo u nju.

„Uhhh… jebeno si uska, mokra… Kakva savršena pička“, prokomentarisao je.

Započeo je spor ritam, ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što ga je Tamara uputila da ide brže. „O da, jebi tu pičku“, ohrabrila je. suprugu jebe zajedno sa prijateljem

Veljko ju je tucao dok me je sisala, boreći se da uskladi njegov tempo. Nekontrolisana nespretnost je bila nekako erotska. Veljko se iznenada ukočio dok je punio kondom. Srušio se u ugaonu stolicu izgledajući kao da je život isceđen iz njega.

„To je bilo neverovatno“, rekao je između udisaja.

Tamara je rekla, „Svakako jeste, ali nismo završili.“

„Pustiću vas dvoje da uživate dok se ja malo odmorim“, odgovorio je.

Tamara je ustala od stola i rekla, „Dragi, idemo u krevet dole.“

Ja sam naravno pratio bez prigovora. Uzeli smo vodu dok smo prolazili pored kuhinje. Tamara je svratila do kupatila i ja sam ušao u njenu stranu kreveta da ga zagrejem. Dok sam čekao, drkao sam svoj penis. Tamara se uvukla u krevet i duboko me poljubila. Zahvalila mi je na divnom iznenađenju i rekla mi da će me nagraditi.

Pomilovala je moj kurac i pitala da li mi se sviđa da je gledam. Pre nego što sam uspeo da odgovorim, ona mi je rekla da je od toga jebeno mokra. Rekla je da joj se dopada Veljkova tehnika i njegov penis. Nagnula se i počela da mi siše kurac i da mi masira jaja. Polako je uzela moj kurac duboko u grlo, a zatim je zalupila jezikom o njegovu osnovu.

Bilo je sjajno. Kada je stala, rekla je: „Želim da osetim tvoj kurac u svojoj pički dok mi govoriš svoje omiljene delove pornića uživo koje želiš da gledaš.“

To veče sam je razvalio od kurca šapućući joj detalje koje bih voleo da gledam kako joj drugi rade. Bila je vrela i spremna da ponovo svrši. Ali pre toga, pričala je kako želi da je sutra i naš drugar napuni i da će biti jebena drolja za nas ceo vikend.

To me je gurnulo preko ivice i napunio sam njenu pičku gomilom vruće sperme. Držao sam je u naručju i nežno ljubio. Zahvalio sam joj se za neverovatno veče. Ona mi se zahvalila i rekla: „Bolje da odspavamo i odmorimo se za sutra.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 16 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Suprugina Ispunjena Fantazija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!