submisivna mima

Submisivna – Uživam da služim

Upoznavanje Srbija

Kada sam počela da se javno izražavam reklamiram i da govorim o tome ko sam zapravo, stigli su razni komentari. Nije me ništa od toga pogađalo jer sam to i očekivala. Živimo u svetu u kome svi nose maske i plaše se da pokažu svoje pravo lice. Nikada mi to nije bilo jasno. Ja sam jedna od retkih koje jasno kažu šta vole i šta ih loži.

A sve je počelo spontano i veoma rano. Nisam ni imala punih 20 godina kada sam prvi put osetila čvrstu ruku i naređenje koje naravno nisam poslušala. Usledila je nemilosrdna kazna tokom koje sam doživela najjači orgazam ikada. Po prvi put sam se osećala totalno bespomoćno i to me je užasno napalilo. Bila sam navučena. submisivna robinja

U životu van spavaće sobe sam devojka koja baš i ne poštuje autoritete. Volim da odgovorim ponekada i drčno i bezobrazno. Umem da odbrusim i da zauzmem čvrst stav. To me je nekada uvlačilo u nevolje ali nemam problem sa tim, za sve nađem rešenje. Veoma sam sposobna i iz svake situacije pronađem izlaz.

Ali kada se svetla priguše i vrata zaključaju – tada sam pokorna submisivna sluga robinja! Ne postoji zadatak koji neću ispuniti. Nema kazne koju neću prihvatiti i podneti. Strah je uzbuđenje, bol je uzvišenje, grubost je bukvalno ljubav. Svesna sam da i u vođenju ljubavi, u nežnosti i emocijama postoji nešto sjajno i divno. Ali nežnu ljubav vodim veoma retko.

Sve ovo što sam rekla je samo delić mene. Samo jedan prozor sam otvorila i vi ste videli obrise moje duše, ali ostalo je još dosta toga. Brdo vrata i prozora da provirite u mene, da uđete duboko. Ko želi još neka klikne OVDE i poseti moj Oglas. Stariji imaju prednost jer su uglavnom iskusniji, dominantniji. Ali i to se menja. Nedavno sam čak služila Gospodara koji je godinama mlađi od mene. Ali o tome ćemo privatno. Mima

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 3.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!