njena sexy haljina

Stvari koje Muškarci Primete na Prvom Sastanku 1. Deo

Da li me gleda u lice? Da li je primetio da sam pogrešno izgovorila reč? Prokletstvo, je li to zrnce hrane zaglavljeno među mojim zubima? Da li je primetio da nosim svoj čarobni parfem? Zašto se još uvek ne naginje da me poljubi?

Dakle ovde smo da razgovaramo o stvarima koje muškarci primećuju kod vas na prvom sastanku. Nije tako lako pogoditi čovekovu misao kao što neke konvencije ukazuju, ali krenimo:

 

1. Vaš osmeh njen sexy osmeh

Da, on proverava, osmatra i primećuje vaš osmeh, a ne onaj komadić mikroskopskog spanaća zaglavljen u zubima zbog kojeg ste se brinuli. Vedar i iskren osmeh prevrće mu srce poput spretnog kuvara koji okreće palačinke! 😀

 

2. Vaše reči

On se drži vaših reči više nego što ste možda pretpostavljali. Primećuje nijanse, male tišine, nervozni drhtaj, akcenat, boju – sve uzima u obzir. To je za njega najpouzdaniji istraživački materijal. Njega ne zanimaju samo ta vaša slatka usta i nežne usne već i reči koje one proizvode. Istina je da u onim trenucima kada mu pogled po svoj prilici sklizne na usne, to nije bio on posmatrajući vazduh koji vibrira sa njih dok se proizvodi zvuk. Ali muškarci će biti muškarci, zar ne? (Hahahaha … kakav stereotip 😀 ), ajmo dalje!

 

3. Govor vašeg tela

On mora biti stručnjak za čitanje govora tela, jer ljudski je da budete oprezni u vezi sa osobom koja vas privlači. Primetiće vitkost u vašem držanju, ako se igrate sa kosom, ali diskretno jer će vam se činiti da svo vreme održava kontakt očima. Jer znajte ovo – sigurno je naišao na mnoge napisane članke o tome kako mu dajete naznake o vašem interesu. Dakle, ako ste zainteresovani za njega, suptilno se ponašajte i pazite na znakove telom koje šaljete.

 

4. Vašu kosu njena sexy kosa

Da, zvuči možda pomalo čudno, ali brojni muškarci priznali su ovu činjenicu. Kosa im je veoma važna stvar koju obavezno primećuju.

 

5. Vaš smeh

To je jedan od najlepših zvukova koje čovek može da proizvede. Ali ako je vaš čovek sinhronizovan sa vama, to bi mu moglo biti simpatično. Želeće da se prilagodi zvuku vašeg smeha ako ste mu slatki i simpatični. Zato se opustite i sklonite ruku sa usta i nasmejte se. Vaš čovek želi da bude taj koji vas može nasmejati tako glasno.

 

6. Vaše oči

Ne radi se o tome koliko ste šminke potrošili za vaše očiju, već o tome kako vaše oči mogu da zadrže njegovu pažnju ili trepavice i dalje lepršaju ili očne kuglice neprestano strele tu i tamo. A ako ste na brzinu bacili pogled na zgodnog frajera koji je upravo prošao pored vas, nemojte misliti da vaš dejt to nije primetio. Postoje stvari koje momci primećuju na prvom sastanku, a koje ne biste ni zamislili.

 

7. Vaša haljina njena sexy haljina

Jedna od nekolicine stvari koje muškarci primećuju kod vas na prvom sastanku je kako se oblačite. Dakle, ideja je da se obučete u ono što vas čini ugodnom i opuštenom kako biste bile u najboljem mogućem raspoloženju koje će se kroz vas preliti i na vašeg čoveka.

 

KRAJ 1. Dela

besplatan sms

2 thoughts on “Stvari koje Muškarci Primete na Prvom Sastanku 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!