jahanje kurca svom klijentu (naslovna)

Studirala sam i bila Maserka

Upoznavanje Srbija

Kada sam bila na faksu, ja – kao i mnogi studenti – nisam imala mnogo novca. Očajnički tražeći malo novca, da bih mogla da nastavim sa svojim veoma aktivnim društvenim životom, počela sam da tražim posao. Na sreću – ili usled mešanja univerzuma – naišla sam na oglas objavljen u jednom od onih besplatnih biltena koje sam pokupila u prodavnici zdrave hrane – „Traži se devojke za masažu“, piše u oglasu. „Odličan novac, fleksibilno radno vreme.“

Menadžerka koju sam odmah pozvala je zvučala divno i toplo preko telefona, a ja sam bila oduševljena kada me je sledećeg dana pozvala na intervju. Intervju je prošao dobro, čak smo se i zbližili zbog naše zajedničke ljubavi prema psima.

Menadžerka Helena je rekla da joj se dopada moja opuštena ličnost i pozitivna energija. Pitala je da li sam licencirana maserka? Rekla sam joj da nisam, ali sam volela da pružam masaže prijateljima i bila sam uverena da mogu da uradim posao kako treba. Rekla je da ako zaista želim posao, onda bih mogla početi tako što ću raditi na recepciji a uveče da idem na časove masaže.

Rekla mi je da sam upravo ona vrsta osobe koju traže. Mlada, seksi i entuzijastična. Moram priznati da me je njena pohvala da sam „seksi“ malo zatekla. Nisam bila budala i znala sam da postoje profesionalni saloni za masažu i da postoje oni „drugi“ saloni za masažu. Ta mesta mi zaista nisu smetala sve dok je bilo bezbedno okruženje i nisam se osećala ugroženo. A Helenin salon je bio veoma čist i izgledao je veoma profesionalno, ali osoblje je bilo samo žensko i veoma privlačno.

Nakon nekoliko nedelja rada na recepciji i pohađanja časova uveče, došlo je vreme za moju prvu masažu. Klijent je bio sredovečni čovek dobrog izgleda, elegantno obučen i ljubazan. Bilo je jasno da je redovan jer je zvao Helenu po imenu. Koristila sam srednji pritisak, prema zahtevu, i držala sve u najboljem redu.

Sve je išlo onako kako treba tokom moje prve masaže. Ali kada sam mu rekla da je vreme da se okrene, postalo je očigledno da uživa u mom tretmanu. Imao je erekciju veličine Ajfelove kule koja je podigla peškir u nebesa. Niko od nas nije rekao ni reč o tome i ja sam nastavila sa masažom. Kada sam mu došla do nogu, on se sve više opuštao i po zvuku njegovog stenjanja pomislila sam da bi mogao da svrši svakog trenutka. Baš kad sam htela da završim, on je skliznuo sa svog čaršava, otkrivajući svoju ogromnu erekciju.

„Bože, to je bilo neverovatno! Hoćeš li da me davršiš, molim te ljubavi?“ rekao je.

Nije bio neprijatan ili agresivan na bilo koji način, a pošto je redovna mušterija, imala sam osećaj da je to njegov uobičajeni tretman. Nisam želela da izazivam scenu ili da ga osramotim, pa sam, nakon što sam oklevala na trenutak, samo pomislila: „Što da ne.“ I bio je zgodan čovek – ništa strašno na njemu. maserka mu drka kurac

Nije trebalo dugo da se čoveku da ono što je želeo. Bio je učtiv koliko čovek može biti u tim okolnostima. Držao je ruke za sebe i ćutao je čitav minut koliko mi je trebalo da ga dovedem do orgazma. Kada je završio, obrisao se peškirom i brzo se obukao. Toplo mi se osmehnuo i zahvalio mi se pre nego što se vratio na recepciju da plati. Ne znajući šta drugo da radim, pospremila sam sobu i pripremila je za sledeću mušteriju.

Ali pre toga sam susrela mušteriju u hodniku kad je rekao Heleni da mu se zaista sviđa „nova devojka“ i da je ona odlična masreka. Čak je i otišao toliko daleko da je rekao da je to jedna od najboljih masaža koje je ikada imao. Dok je odlazio, dao mi je napojnicu od 50 evra.

Kada sam shvatila da je moja plata po satu daleko nadmašila svaki prethodni posao znala sam da želim da nastavim da radim ovo neko vreme. Kada sam se vratila u sobu za odmor među druge devojke, nasmejale su se i pitale me kako je moja mušterija, bez nagoveštaja ili sugestije da je bilo nešto osim masaže. Nasmejala sam se i rekla da mislim da smo oboje uživali. I ostavio mi je napojnicu od 50 evra!

Pogledale su se sa znalačkim osmehom na ono što se dogodilo. Prvo sam se pitala da li je ovaj čovek upravo iskoristio to što sam ja nova. Ali ubrzo sam shvatila da nisam bila primorana ni na šta i da je sve bilo potpuno sporazumno. Ja sam u tom trenutku pružala zadovoljstvo i za mene je to jedna od najboljih stvari.

Nakon što je Helena dobila sjajnu recenziju od svog redovnog klijenta, rekla mi je da mogu da postanem redovna maserka sve dok nastavim da pohađam časove. Uzbuđeno sam pristala već zamišljajući koliko ću postati bogata. Volela sam da dajem masaže ovim muškarcima. Većina sesija su bile samo redovni tretmani. Ali kako je vreme prolazilo, počela sam da shvatam znakove da bi moji klijenti mogli biti zainteresovani za više od same masaže.

Za ove momke nežno bih trljala ruke po guzi. Dok sam im masirala unutrašnju stranu butina, podigla bih ruke što sam više mogla prema unutrašnjoj strani noge. Ako bi stenjali ili podizali kukove, slučajno bih trljala o njihove testise ili čak celo telo penisa. Ovi ljudi, kao i moja prva mušterija, postali su veoma uzbuđeni i ja sam svakom od njih dala sve što žele.

Svi su bili ljubazni i zahvalni. I svi su mi dali odlične recenzije. Konačno, bio je jedan momak koji je bio jebeno seksi! Njegove prelepe plave oči su me naterale da se istopim i kako je sesija odmicala, ja sam bila ta koja se palila. Uradila sam svoj uobičajeni trik trljajući mu unutrašnju stranu butine i očigledno je veoma uživao u tome. Kada se prevrnuo na leđa, njegova erekcija se videla kroz tanki pokrivač.

Počela sam tako što sam mu stala iza glave i masirala mu grudi. Zatim sam spustila ruke na njegove tvrde trbušnjake. Dok sam ovo radila, moje međunožje je bilo uz njegovu glavu. Pritisak njegove glave koji je dodirivao moju picu poslao je udarne talase kroz moje telo. Spustila sam ruke do vrha njegovog čaršava, toliko da sam mogla da osetim gornju liniju njegovih stidnih dlaka. Videla sam kako mu se penis trzao, čineći ga još uspravnijim nego što je već bio. Znala sam da želi isto što i ja.

Pomerila sam se sa strane stola i uklonila čaršav koji je pokrivao njegov prelepi penis. Ispružio je ruku i dodirnuo moju guzu. Zavukao je prste ispod pojasa mojih helanki i pokušao da ih spusti dole. Pomogla sam mu i brzo skinula svu svoju odeću. Želela sam ovog momka i nije me bilo briga da li je klijent ili ne. I želeo je on mene. maserka mu sisa kurac

Spustila sam glavu i stavila jezik na njegov prelepi penis. Zastenjao je tako glasno da sam morala da ga zamolim da bude tiši. Popela sam se na sto sa svojim dupetom okrenutim prema njemu dok sam mu davala najbolju oralnu masažu koju sam mogla da pružim. Zauzvrat je zario lice između mog dupeta, a jezik mu je uleteo u moju pičku. Neverovatno!

Nakon orgazma premestila sam pičku na njegov penis u položaju obrnute kaubojke. Toliko sam ga jahala da sam iznenađena sto je izdržao celu našu sesiju. Izvukao je svoj kurac i gađao toplom spermom po mom dupetu. Bože, kakva zabava, kakvo zadovoljstvo!

Radio sam kod Helene dve godine. Nikada više nije pitala za moje časove, a pošto sam zaposlena studentica koja je uživala i u noćnom životu, odabrala sam žurke umesto časova masaže i nikada nisam završila za svoju licencu. Volela sam svoje vreme kao maserka. Verujem da mi je to pomoglo da seksualno sazrem kao osoba koja sam danas.

Nisam bila traumatizovana onim što se dogodilo. Sa zadovoljstvom sam primala veliku platu koju sam dobijala na kraju svake smene i uživala u odlasku kući svojim prijateljima, koji su voleli da slušaju o mojim svakodnevnim avanturama. I ko zna, možda jednog dana zaista završim tu licencu i postanem i formalno maserka.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!