Štreberka Jesam ali Stidljiva Nisam

Štreberka Jesam ali Stidljiva Nisam

Upoznavanje Srbija

Prvi utisak je veoma važan. Slažem se sa tim. Ali koliko zaista poznaješ nekoga nakon jednog razgovora, nakon prvog utiska? Hoćete istinu? Ne poznajete ga uopšte. Određene stvari mogu da se primete, neke osobine i naravno fizičke karakteristike, rečitost, mimika, pogled… ali suštinski prvi utisak otkriva možda svega 5% onoga što ta osoba zaista jeste.

Zdravo svima. Ja sam Milena debeljuškasta bibliotekarka. Oni koji me dobro znaju reći će otkačena, pozitivno luda, uvek raspoložena, nasmejana, duhovita, erotična. Oni koji me slabo znaju, poznanici i oni sa kojima sam se samo jednom srela, reći će vam mirna, tiha, stidljiva, štreberka, klasična.

Moja priroda je vedra i vesela. Ja sam devojka koja voli sebe, voli život i sve čari koje nam pruža. Iako više nisam toliko mlada ja sam ipak pomalo detinjasta i dok neki to vole kod mene, drugi smatraju da sam pomalo nezrela. Sve u svemu ja sam osoba koju trebate upoznati. Štreberka Jesam ali Stidljiva Nisam

U sebi krijem ljubav prema romantici i senzualnosti, ali kada sam sa nekim duži period tada dodajem erotiku i nevaljali bludni začin u ceo taj miks. Možda delujem kao komplikovana osoba i devojka sa dva ili više lica ali ja sam zapravo veoma jednostavna.

Učena sam od strane roditelja da „učim škole“ i to sam sve obavila sa velikim uspehom. Pored toga ja sam shvatila da su moje desetke zapravo dobra stvar, plus to što sam bucka jer gle čuda – bucmaste štreberke su popularne xD

Od mojih svih najluđih stvari koje sam uradila svakako je erotski sastanak na poslu u vrhu! (nemojte reći mom šefu) 😀 da, biblioteka deluje kao nezgodno mesto jer je uvek mir i tišina ali kada postoji želja postoji i način. Bio je to moj kolega sa faksa koji me je posetio pre toga smo malo hotovali znate već kako to ide.

Seks među knjigama i prašinom je veoma uzbudljiv verovali ili ne. Postoji naravno i adrenalin od mogućnosti da vas neko ne vidi (srećom znam gde su kamere). Bilo je ludo i nezaboravno ali nikada posle toga nisam ponovila iako bih veoma volela.

Ako i vi imate neku zanimljivu priču ili želite prosto da ćaskate sa mnom – perverznom štreberkom, OVDE vam se nalazi link do mog Oglasa, pa izvolite. Na poslu mi je svakako dosadno tako da imam vremena koliko hoćete. Pozdrav od Milene.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!