misionarska poza sa poznanicom

Strastven Spontani Seks

Upoznavanje Srbija

Bio je na večeri, sam, u svom omiljenom restoranu. Seo je za svoj separe, spremao se da naruči klopu, kada je neko seo preko puta njega. Podigao je pogled da vidi ko je to i odmah je skontao da je to neko koga poznaje, ali sa kim nije razgovarao poslednjih nekoliko godina. Rekla je „Zdravo“ i spomenula kako ga je videla samog u restoranu pa je odlučila da mu se pridruži pošto je i ona bila sama. Hrana je ubrzo stigla i počeli su da jedu.

Tokom večere su ćaskali o tome šta su radili poslednjih nekoliko godina. Atmosfera je bila odlična, razgovor je tekao lako i prirodno. Kad je obrok bio gotov, odlučili su da se svrate kod njega na neobavezan seks. Bez ikakvih obaveza. Na kraju krajeva, ona je bila jedna od najzgodnijih žena koju je ikada video. Imala je dugu plavu kosu, savršene usne i fantastično telo. Nije sumnjao da će ona biti odlična u krevetu.

On sa druge strane uopšte nije bio loš, naprotiv. U odličnoj formi, uredan, elegantan. On nije znao ali one je nekoliko svojih solo sesija posvetila baš njemu. Masturbirala je zamišljajući da je on tuca u raznim pozama, maštala je da ima divan debeo kurac.

Oboje su parkirali na prilazu njegove kuće i ona ga je pratila unutra. Čim su ušli i vrata su bila zatvorena, skočili su jedno na drugo i upustili se u dug i strastven poljubac. Nakon toga je usledilo još ljubljenja dok su polako išli do kauča jer su bili previše napaljeni da bi stigli čak do spavaće sobe. Kada su stigli do kauča, počeli su da skidaju odeću što su brže mogli. Praktično su je iscepali sa sebe jer su bili toliko napaljeni. ljubljenje poznanici

Samo u donjem vešu, ponovo su se približili jedno drugom i ljubili se sa jezicima, grudima stisnutim zajedno, povlačeći jedno drugo za struk. Njegov pulsirajući penis bio je smešten između njenih nogu, dok su njene grudi bile prislonjene uz njegova prsa. Nakon njihovog strastvenog maženja, i kada više nisu mogli da izdrže, povukli su se jedno od drugog i nastavili sa skidanjem.

Njene sada gole grudi su bile velike i savršeno proporcionalne, kao i njegov penis. Praktično je bila mokra kad je uz njegovu pomoć legla na kauč. Popeo se na nju i zadržao svoj penis podalje od nje za trenutak. Umesto toga, gnječio joj je grudi rukama dok je pritiskao glavić na njen klitoris naginjući se napred. Stenjala je dok ju je on sve više uzbuđivao. Nagnuo se skroz napred i stavio veoma vlažan poljubac na njene usne koje su čekale. Razmenili su mnogo pljuvačke.

Zatim je pomerio ruke tačno iznad njenih ramena dok je pomerao noge unazad kako bi se oslonio iznad nje. Nastavio je da je ljubi dok je to radio. Zatim se spustio na nju do te mere da su njene gole grudi pritiskale njegove. Mogao je da oseti njene tvrde bradavice kako se pritiskaju u njega dok je njegov tvrd penis čekao ispred ulaza u njenu pulsirajuću i natopljenu picu.

Ne mogavši više da izdrži, uhvatila ga je za dupe i povukla napred i u sebe. Ušao je u njenu pičku uz glasno stenjanje. Čvrsti zidovi njene udobne pice osećali su se tako dobro uz njegov penis. Borila se da ne dođe do vrhunca odmah u tom trenutku penetracije. Nikada ranije nije imala vezu za jednu noć. Bilo je nešto posebno u divljačkom jebanju nekoga koga niste baš dobro poznavali ali i nakon što ste dugo bili bez seksa.

Tucali su se žestoko van kontrole i znali su da neće moći dugo u tom tempu. Mogao je da oseti kako mu kurac trne dok se nabijao u nju, a njena pica je takođe peckala od blizine orgazma. Rekao joj je da misli da ne može dugo da izdrži, a ona je rekla isto. Oboje su svršili u isto vreme. Ejakulirao je u nju dok je njena pica pulsirala oko njegovog tvrdog kurca. misionarska poza sa poznanicom

Posle desetak sekundi svršavanja, usporili su i stali pošto su na trenutak iscrpeli svoje seksualne apetite. Ne želeći da je ostavi razočaranu, sagnuo se i poljubio je u usne, što je ona rado prihvatila u omamljenosti nakon orgazma. To je bez sumnje bio najbolji seks koji je iko od njih ikada imao.

Zatim mu je rekla da želi još i da je spremna ako on hoće. Molila ga je da joj ugodi svojim jezikom i usnama jer je znala da mu je potrebno neko vreme pre nego što će to ponovo moći da uradi sa svojim penisom. Znao je šta treba da uradi i rado je pomogao. Sišao je sa nje, pružio joj ruku da joj pomogne da ustane sa kauča, a zatim legao gde je ona bila. Pokazao joj je da mu sedne na lice.

Prebacila mu je nogu preko grudi i namestila picu iznad njegovog gladnog osmeha. Koristio je svoje ruke i njeno dupe da je namesti i dao joj znak da se udobno smesti dok ju jede. Prvo je premazao usne i unutrašnjost usta debelim slojem pljuvačke koja je trebalo da poveća njeno zadovoljstvo. Zatim je nežno zatvorio svoje vlažne usne oko njenog klitorisa dok je ona ukočena sedela na njemu.

Nije razočarao. Jezikom je nežno močio njen klitoris dok ga je ljubio u krug. Koristio je svoj jezik da poveća zadovoljstvo dok ju je nestrpljivo ljubio, lizao, sisao i gutao njene sokove. Jednostavno nije mogao da se zasiti njenog ukusnog klitorisa. Nastavio je tako nekoliko minuta dok je ona stenjala da nastavi dalje. Osetio je kako se ukočila kad je stigla do tačke bez povratka. Rekla mu je da ne prestaje. Nastavio je i to je na kraju dovelo do njenog vrhunca dok su mu usta bila na njenom klitorisu.

Zadovoljstvo je bilo toliko da mu je pičkom onemogućila disanje na nekoliko trenutaka. Na kraju se opustila i uzdahnula od ekstremnog zadovoljstva. On se ponovo uzbudio od oralnog seksa koji je upravo izveo, njenog seksi stenjanja i njene zadivljujuće figure koja je klečala nad njim. Primetila je ovo i znala je da mora nešto da preduzme povodom toga. Pitala ga je šta želi, a on je jednostavno odgovorio: „Tebe!“

To je bilo dovoljno za nju. Gladno ju je posmatrao dok je klečala pred njim. Namestila ga je na kauč kako bi imala više prostora za rad. Nežno je prešla svojim toplim i mekim jezikom preko njegovog nestrpljivog penisa dok joj je prelepa plava kosa prelazila preko njenih ramena i na njegov penis. Koristila je ruke da ga vrati potpuno u život dok je zatvarala usne oko njegovog penisa. Pokušao je da kontroliše svoje disanje dok se ona kretala napred-nazad duž srednjeg dela njegovog penisa, ali bilo je veoma teško to učiniti. poznanica mu sisa kurac

Dok ga je sisala, prolazio je rukama kroz njenu kosu i pustio da pada oko nje dok je radila. Činilo se kao da su njene usne, jezik i usta stvoreni za oral, jer se zadovoljstvo stalno povećavalo. Znala je da je blizu vrhunca po pogledu u njegovim očima i njegovom teškom disanju. Još uvek je prolazio rukama kroz njenu kosu dok je primala njegovu muškost u usta. Signalizirao je da svršava upravo kada je eksplodirao i topla sperma je tekla u njena usta.

Primila je sve u usta i nastavila da sisa. Bilo je skoro nemoguće da se nosi sa prostorom koji je njegov kurac zauzimao, ali ona je uspela da zadrži i kurac i spermu u ustima. Kada je završio sa ejakulacijom, zavalio je glavu unazad i poslednji put zastenjao. Izvukao je kitu iz njenih usta i video trag sperme na njenim usnama dok ga je gledala u oči. Ona je progutala spermu a on je obuhvatio njeno lice rukama i spojio njihove usne za poljubac koji je trajao dugo.

Konačno su bili gotovi nakon skoro sat vremena ludog seksa. Oboje su se obukli dok su komentarisali kako je to iskustvo bilo super i seksi i kako će ga oboje pamtiti zauvek. Ušla je u auto i otišla kući dok je on posmatrao sa osmehom na licu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!