Stariji gospodin

Tada sam imala tek jedva 19 godina, zategnuta, bujna plavokosa djevojka. Mogu reći da sam za svoje godine izgledala starije, mnogi su mu rekli da podsjećam na Amandu Seyfried, naravno dosta mlađa. Živjela sam sa ocem, majka mi je umrla dok sam bila jako mala. Oduvjek su me privlačili stariji muškarci, u njima sam vidjela sigurnost, zrelost. Do tada nikada nisam bila intimna sa nekim starijim gospodinom ili se upuštala u vezu, vjerovatno zbog osude sredine.

Kod nas u ulaz se doselio jedan stariji čovjek (40god). Vodio je računa o svom izgledu i nikada mu ne bih dala toliko godina, viđala sam ga svako veče kako se sprema za dzoging. Bjela sportska majica mu se previjala preko snažnih leđa. Živjeo je sprat ispod nas, sam, neženja.
Kroz neko vrijeme on i moj otac su se sprijateljili, radili su u istoj struci, imali su dosta toga zajedničkog. Odlazili jedan drugom na večer na pivo i tekme. Primijetila sam kako me čika Marko svlači pogledom kada bih prošla samo onako, u svilenom bade mantilu. Pogledi bi nam se susreli i ja bih nastavila dalje. Vrijeme je prolazilo a ja sam sve više žudjela za Markom, noću sam masturbirala zamišljajući ga, budila se vlažna nakon snova. Nekoliko put bi se susreli u hodniku a ja bih onako ovlaš rukom prešla preko njegovog međunošja, on bi se na tren ukočio i nastavio dalje. Dok sam se tucala sa svojim momkom zamišlajala sam čika Marka, kako me jebe svojom debelom kurčinom. Od mojih igrica je prošlo godina.
Tog vikenda, moj otac je otišao u Crnu Goru na svadbu nekom od njegovih drugova iz mladosti, ženio se po drugi put. Meni se nije dalo ići jer mrzim sve te ljude koji su došli samo da jedu i piju, pa se kasnije uvaljuju svemu što hoda na dvije noge i ima suknju. Petak, ljetno vrijeme, pozvala sam prijateljicu kod sebe doma, spremale smo se za grad. Oduvjek sam se voljela srediti, lijepo izgledati.Ispeglala sam svoju biserno plavu kosu do struka, obukla bijelu repršavu haljinicu bez brusa ispod. Kako je sjajno naglašavala moju izbačenu guzu i preplanuli ten. Štikle, još samo crveni ruž i idemo… U gradu je bilo baš sparno, grudi su mi se toliko oznojile da mi se haljina skoro providjela. Baš smo se dobro nalile pomislih. Ona moja fufa od drugarice se spetljala sa nekim tipom i otišla sa njim. Uzela sam taksi i došla ispred zgrade, bilo je negdje oko 3:00h. Došla ispred ulaza.. nema mi ključa, pozvonila čika Marku i molila se da se javi i otključa mi.
ZVONI


JA : ‘Čika Marko, izvinite što vas budim, ali nema mi ključa, da li bi mi mogli odključati’
MARKO: ‘ Evo odmah, nema veze, samo moram sići, interfon mi u kvaru pa moram lično ja’
Silazi, na sebi ima samo bokserice i običnu crnu majicu.
MARKO: ‘ Evo uđi, to si bila u gradu?’
JA: ‘ O baš vam hvala, ma da, ništa posebno’
Penjemo se uz stepenište, vrlo polako jer sam dobro popila, drži me za struk. Dolazimo do njegovog stanam ispred vrata. On se okreće da odključa.
JA: ‘ Čika Marko, ovaj… ako vam ne bi bilo teško da se popnete sa mnom gore… plašim se sama sam, pa samo da provjerite.’
MARKO: ‘ Nema problema mila, evo odmah.’
Ulazimo u stan, skidam štikle sa sebe, palim svjetlo u hidniku, odlazim u spavaću i liježem na krevet.
JA: ‘Uh kako me bole stopala, mrzim štikle.’
Marko: (Čuje se iz kuhinjr) ‘Evo nema nikog, aa.. hoćeš da ti izmasiram stopala?’
JA:’ Pa.. ako vam nije teško.’

(Ležim na leđima) Dolazi do mene, sjeda ka ivicu kreveta, polako mi počinje masirati stopala držeći ih kod sebe u krilu. Osjetila sam da mi se haljina podigla skroz da mi se vidjela guza i crne čipkane tange. Prelazi polako na listove, jakoo nježno, prstima se penje prema gore. Ni riječi nisam ispustila, sklopila sam oči i ćutala. Osjetila sam kako sam dole vrela, kako da plamca vatra.
MARKO: ‘ Kako si hmmm, kako si dobraaa.’ (ja ćutim)
MARKO: ‘Sviđa ti se ovo jel’ da, priznaj da bi htjela da te jebem.’
Okrećem glavu, pogledam ga.
JA: ‘ Da čika Marko, želim tvoj kurac. Želim da me žestoko nabijaš.’
Dolazi do mene, uzima me za kosu i stasno me ljubi. Jednu ruku zavlači u moje gaćice, drka mi moju obrijanu picu. Čuje se kako je ovlažila. Širim noge a on mi gura dva prsta unutra, polako je drkajući.Tresem se od zadovoljstva, prelazim rukom preko njegovog kurca, stoji pravo kao strijela.
JA: ‘Želim te, želim da me jebeš odmah.’ (Gledam ga u oči)
Skida mi haljinu, namješta u doggy pozu. Na koljenima sam, pomjera tange u stranu i prelazi svojim debelim kurcem preko moje vlaže pice, nekoliko puta.
JA:’ Stavi mi ga, jebi svoju mali susjedu.’ Aaaahh
Nabija mi ga do kraja, jauknula sam. Držeći me za kukove, lagano me nabijao na svoju muškost. Gledala sam ga u oči, njegovi ubodi su postajali sve jači. Jedom rukom me držao za kosu. Gledala sam grimase na njegovom licu, znoj sa lica je kapao na moja leđa. Zastao je i ustao sa kreveta.
MARKO: ‘ Dođi, da vidimo kako moja drolja puši a.’
Ustala sam i kleknula. Uzela ga jednom rukom. Jezikom prelazila preko cijelog, nježno kružila preko glavića nadrkavajući ga. Stavljam ga pooolako cijelog u usta, mazeći ga po testisima. Čujem kako uzdiše. Jedom rukom mi dira moje nabrekle grudi.
MARKO: ‘Ustani.’
Uzima me i baca na krevet, dolazi do moje pičkice. Ljubi je lagano. Širi prstima i prelazi jezikom preko nje dok mu je jedan prst u njoj. Drhtim od mora uzbuđenja, grizem jastuk kako ne bih vrisnula. Podiže glavu. Stavlja mi ga unutra, oslanjajući se na koljena. Snažno me jebe uzdišući. Krevet pod nama se tresao. Brzo ga je izvadio i svršio mi po grudima, mazeći ih kurcem. Ljubili se i mazili do jutra. Oko 10:00 je otišao od mene. Sutradan je tata došao a sa njim i moj čika Marko da ga pita kako je prošlo. Samo smo se posmatrali i smješkali. Od tada su prošle dvije godine a i dalje me čika Marko jebe kao niko nikad. Obožavam svog potentnog muškarca.

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!