jebanje uspavane trudne mame

Spavajući sa Svojom Trudnom Majkom

Imao sam otprilike oko 18 godina tada, moja majka je zatrudnila I nosila moju sestru, I preselili smo se kod moje bake u kuću. Pre smo živeli u stanu,ali kako nam sada pristiže prinova u porodicu tata je odlučio da napravimo kuću negde u predgrađu,gde je mirnije.

I tako smo se mama I ja preselili kod bake dok tata nije kod kuće, I dok je zauzet gradnjom. Tata I mama nisu se baš nešto podnosili; spavali su u odvojenim sobama dugo,dugo vremena. Mamina trudnoća bila je slučajnost, za koju su se oboje složili da bi im to mogla biti nekakva nova šansa za novi I bolji početak.

Moja baka bila je stara žena živela je u starinskoj,ali lepoj kući, viktorijanski stil kako ona to kaže, u gradu, sa tetkom koja nije udana, maminom sestrom. Mama je još uvek imala svoju spavaću sobu u toj kući, koju je baka često koristila kao sobu za goste kada bi joj deca dolazila u posetu. Mama bi spavala na svom krevetu, dok bi ja stavio madrac na naduvavanje na pod pokraj vrata od balkona, kako bi mogao uživati u svežem zraku noću dok spavam.

Mama ja zadržala finu figuru tela kroz trudnoću. Deleći sobu sa njom, postajao sam sve više I više svestan njenog tela. Kod kuće, u našem stanu, nikada je pre nisam viđao golu; uvek bi zatvarala vrata kada bi se svlačila, oboje, I moj otac I ona, bili su staromodni što se tiče vođenja ljubavi u kući.

Počinjao sam je zagledavati, njene otečene grudi,dok bi se presvlačila u sobi, trudila se najbolje što je mogla da ih sakrije, obično bi mi se okretala leđima kada bi skidala topić,a I ako bi morala skroz da se svuče,zamolila bi me da izađem iz sobe, da se okrenem ili da zatvorim oči. I dalje sam uspevao da vidim obrise njenog tela. Voleo sam njene bradavice, bile su veće nego što sam očekivao,a imala je tamne, stvarno tamne oreole. Voleo sam I njeno dupe, guzovi su joj bili čvrsto pribijeni jedan uz drugi. sexy mama trudnica

Vikendima, kada nisam morao ići u školu, obično sam spavao do kasno, lškario bi dole na madracu I satima bi čekao da mama uđe u sobu iz kupatila posle tuširanja, noseći samo bade mantil na sebi. Misleći da ja spavam, odvezala bi mantil I pogledavala se u ogledalu, gledajući u svoj okrugli stomak. I tada bi bio nagrađen sa potpunim I neometenim pregledom s prednje strane, na njenu vaginu, tamnu I dlakavu, sa prelepim kontrastima boje njene kože.

Mama je bila iznenaujuće dlakava žena, imala je malo dlaka ispod pazuha, a I poprilično dlaka od pupka pa prema čupavoj vagini, a dlake su se prelevale pomalo I na butine. Nakon što bi završila sa pogledavanjem stomaka – koji I nije bio preterano velik, jer je trudna tek nekoliko meseci, I tek je malo vidjiv stomak I tako je malko ometao njenu figuru – nanela bi malo kreme na svoje ruke I noge

Stavila bi jedno stopalo na stolicu I utrljavala kremu na butinu, koleno I kolenicu; a ponekad bi joj se ogrtač otvorio sa strane I otkrio joj celu nogu, I iz pozicije na kojoj sam se nalazio imao sam neometan pogled na njenu vaginu, na njene usmine koju su izbijale iz kovrdžave šume, koje su bile tamne I nekako su mi se činile ružnije nego što sam mislio da će biti.

Ovo je bila prva vagina koju sam uživo video u svom živtu. Još uvek sam bio nevin, I nikada nisam imao devojku. U to vreme, internet I nije bio tako lako dostupan, tako da I nisam imao prilike da gledam porniće,ali, imao sam nekoliko časopisa na koje sam drkao. Žene u časopisima nisu bile ništa u usporedbi sa mojom majkom, bile su to pretežno plavuše, koje su imale velike I okrugle grudi I male bradavice, I najviše od svega što mi se nije sviđalo,sve su imale ćelave pičke,a to mi se gadilo.

Posle nanošenja kreme, navlačila bi donje rublje. Često nije bilo usklađenih boja,a neke od gaća bile su stare I izbledele. Voleo sam gledati kako navlači gaće, I grudnjak kako kopča s prednje strane I onda ga po svom stomaku okreće na svoj pravi položaj. Većina donjeg rublja bila je bež boje, belo, Ili svetlo pink.

Posle toga, skinula bi skroz bade mantil I stavila ga na haljinu, obožavao sam kako je izgledala dobro u tom donjm rublju, a posebno u međunožju, gde bi joj se gaće naduvale od količine kovrdžavih dlaka, kao I što su se te iste dlake prelivale na sve strane izvan gaća, a neke su se čak I probijale I kroz njihovo platno.Gledajući je svakog vikenda jako me je uzbuđivalo.

Sačekao bih da izađe iz sobe I onda bih drkao ispod plahte. Ponekad kada bi se šetkala pos obi opušteno, otišao bih do kupatila I tražio njene prljave gaće u košari za pranje veša, stavljajući ih si na nos I drkao na sam miris majčine vagine.

A noću, kad god bi bio napaljen, običavao bi gledati njene gole butine iz svog položaja na podu dok bi ona spavala na krevetu, drkao bi na nju I mislio na njenu dlakavu vaginu.Često bi se pitao kakav bi osećaj bio da zabijem svoj kurac među te tamne usmine. Stvari su se tako odvijale I mesec je prošao.Otac bi nam došao u posetu nekoliko puta,ali I dalje sam mogao da primetim da među njima postoji dobrana tenzija I da su prilično udaljeni postali I ostali jedno od drugog.

Zatim je došlo leto, a u gradu je postalo nepodnošjivo vrelo. Mamin stomak je narastao malo veći, I ona je počela nositi laganiju odeću, bez grudnjaka. Mogao sam jasno videti njene nadrkane bradavice I oblik njenih grudi kroz odeću. Noću, počela je spavati sa mnom na madracu, jer je bilo prevruće na krevetu, iako je radio I ventilator na stropu. Na madracu mogli smo fino osetiti povetarac,mami je to bilo osvežavajuće I odlučila je da deli madrac sa mnom tih vrelih letnjih večeri.

Mene je to jako obradovalo da konačno osetim njeno telo tako blizu mog. Tokom noći, stavio bi svoju nogu na njenu, a njoj to ne bi smetalo, ponekad bi me čak uzela za ruku I stavila je na svoj stotmak,da osetim život koji se razvija u njoj. Kada bi spavala, rukom bi kao slučajno zakačio njezinu dojku lagano okrznuo bradavicu.

Od toga bi mi se jako ukrutio, tada bi moj kurac izašao malko izvan gaća I odmarao se izmeu maminih guzova. Tada bi postajao toliko napaljen da bi se okrenuo od nje I počinjao krišom lagano da drkam,tako da ona ne primeti ili da se ne daj bože probudi.

Ispočetka, činilo mi se kao da nije svesna ovoga što radim dok ona spava,ali,malo pomalo, počeo sam naslućivati neke znake. Ponekad bi se zločesto nasmešila I pogledala me u oči dok bi se okretala prema meni. Njezin stav mi je dao do znana da joj ne smeta to što radim.

Jedne noći, kada sam pomerio ruku s njenog stomaka I krenuo da potražim njenu bradavicu, malo je zadrhtala I ritam disanja joj se izmenio. Sklonio sam lagano ruku sa njene dojke I stavio je da miruje njoj na struk, folirajući kao das am joj slučajno dodirnuo dojku I bradavicu., ali,mogao sam shvatiti das mo obje bili budni I da nam je bilo nezgodno ležati tako.Folirao sam da spavam,ali mi kurac u bokericama oticao, I tako sve jače pritiskivao I utiskivao se mami među guzove.

Skontao sam da je I ona to osećala, jer se počela polagano uvijati I nameštati, stiskajući guzicu I trljajući je jače o moj ud,a zatim bi zastala I čekala moj sledeći potez. Polagano sam se okrenuo od nje, okrećući se leđma od nje, vadi kurac iz boksi I počinjao da drkam. Koliko god se ja trudio da to sakrijem,znao sam da je predtpostavljala šta radim I da je bila u potpunosti budna I svesna svakog mog pokreta.

trudna mama masturbiraBio sam jako uzbuđen, ali isto tako I dobrano uplašen da mi se majka može “probuditi” svakog trena I suočiti me sa ovim što radim,ali, tada je ona uradila nešto sasvim neočekivano.Osetio sam da joj se ruka pomaknula I da ju je smestila sebi među noge, I da se I ona počela zadovoljavati. Njezini pokreti bili su veoma pažljivi I lagani,ali,kao I ona, I ja sam znao šta ona radi. Za oko minute, prestala je drkati, ušuškala se.

Da li sam ja to po prvi put bio svedok maminom svršavanju? Ubrzo sam I ja svršio za njom. Sledeći dan,oboje smo se probudli,I pravili da se ništa nije desilo. Mama je uzela plahte I odnela ih na pranje,ali nije ni reč rekla o tome.

Sledeće veče, oboje smo ranije legli. Kao I obično, privio sam se uz nju I stavio joj ruku na stomak. Kosa joj je mirsala prelepo, mora da ju je oprala sa novim šamponom. Posle oko sat vremena osetio sam da je prestala da se vrpolji I stavio sam ruku na njenu dojku. Taj put sam otišao I malo dalje, I nisam se pretvarao kao da sam joj slučajno dodirnuo dojku nego sam postao I malo hrabriji I držao sam je kuražno u ruci,a zatim I nežno štipnuo bradavicu između prstiju.

Kurac mi se momentalno ukrutio, izvadio sam ga iz bokserica, dopuštajći mu da se go odmara na maminoj spavaćici. Osetio sam da se kapi sperme pojavljuju na glaviću I to na rubu njene spavaćice. Polagano sam ga zavukao ispod njene spavaćice I ostavio da miruje na njenoj goloj koži. Stvarno me je iznenadilo to što uopšte nije nosila donji veš. Moj kurac je dodirivao njene gole guzne obraze, a meni se ukrutio da je to bilo prelepo.

Na trenutak sam se sledio, čekajući da vidim kako će mama reagovati na moj smeo potez, za koju sam dobrano znao da ne spava. Ostala je nepokretna, što sam ja protumačio kao odobravajući potez. Primakao sam joj se još bliže, skroz njoj uz leđa, moja butina je bila preko njene butine, I tako moja noga na njezinoj, dok sam ja utiskivao kurac sve dublje među njene guzove, trudeći se da joj lociram vaginu. Mogao sam osetiti kako klizi među guzovima,natapajući si prolaz kapima sperme.

Tada, iznenada, osetio sam kako mi glavić dira mesnato I toplo meso, I upada u toplu I tečnu masu. Nikada nisam ni pomišljao da bi majčina vagina bila toliko mokra I topla. Dvoumio sam se za tren, trudeći da lociram sam ulaz u nju, morao sam biti oprezan da se ne mrdam naglo, I da moji potezi ne budu toliko očigledni.

Ipak, oboje smo se pretvarali da spavamo.U nemogućnsti da napipam ulaz u nju, zbog svog nedostatka iskustva, odlučio sam da snažno ga nabijem I uletim unutra. Nakon što sam počeo snažnije da pritiskam, osetio sam da se mamin struk mrda, I da je svoju ruku premestila na jastuk.

Osetio sam kako se I ona opušta I spušta nežno na moj kurac,kao kokoška na jaja, I kako moj kurac upada u nju, u njenu kao vodom potopljenu vaginu. Mama je zatim ponovo prestala da se mrda, I ja se nestrpljivo počeo da je seksam. Zabio bi joj kurac do jaja, I ostavljao ga da malo miruje u njoj, I zatim ga polagano izvlačio napolje, cm po cm, još uvek se folirajući kao da je sve to nenamerno, mada je to sada već bio apsurd, već sam si jebavao mater.

Trudio sam se da ga ne izvadm u potpunosti, pretostavljajući da ću teže naći ulaz u nju ponovo ako mi ispadne, I još jedna pomoć sa mamine strane bi već bila očigledna, kao I to da je svesna svega. Jednom, čim bi moj kurac došao do samog ulaza u nju, gurnuo bih ga nazad unutra sporo koliko god sam mogao.

Nisam mogao verovati svojoj sreći, da sam se našao u majčinoj toploj vagini, kao I to da mi ona “svesno” dozvoljava da prodirem u nju. Kada mi je kurac bio do jaja u njoj, ponovo bih ga pustio da malo miruje unutra, I osetio bih tada kako joj se vaginalni mišići stiskaju I popuštaju,kao da mi muzu kurac. jebanje uspavane trudne mame

Da li to moja mater zadirkuje svoga sina unutar sebe? Ostavljao bih kurac unutra, I trudio se da pratim njeno vodstvo I sam mrdao mišićima kurca umesto da pravim očigledne pokrete napred nazad.

Osetio bih kao da mi se kurac napinje unutar nje, I kao da sam dodirnuo gornje zidove njene utrobe,mama je lagano zadrhtala.

Igrali smo takvu igru još negde oko 5 minuta, pre nego što sam ja I sam ušpricao svoj deo u nju, uzrokujući tako da se ona ponovo zatrese. Nakon toga, izvukao sam svoj kurac iz njene vagine, sa kojeg je još malo kapala sperma I okrenuo se na drugu stranu.Još je nekoliko sekundi mama drkala,a zatim smo se oboje ušuškali I zaspali.

Sledeći dan, ponovo, smo se oboje pretvarali da se ništa nije desilo.Ali, to veče je ona spavala u svom krevetu, I ovo što se deslo nismo ponovili dugo,dugo vremena,ali to je već neka druga priča…

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!