jebanje pedera u suta duboko

Slučajni Pušač Kurca 3. Deo

Upoznavanje Srbija

„Mislim da ćeš biti odličan dodatak u leglu mojih muških kurvi“, rekao je s odobravanjem dok mi je gurao penis u usta.

Nestrpljiv da budem najbolja od njegovih kurvi, još sam jače zinuo i ugurao dobar deo crne kurčine.

„To je to, obožavaj moj kurac“, zastenjao je, što je značilo da radim dobar posao … što me samo navelo da uzmem još više u usta. Nastavio sam da sisam dok nisam čuo kako se vrata toaleta otvaraju i uspeo sam da odmaknem glavu od njegovog kurca, ali sam ga držao na mestu dok mi je obema rukama držao glavu i počeo jebati moje lice: „Pravi sisač kurca ne brine se za publiku. Njegova uloga je da obožava penis, da se pokorava bez oklevanja, da uzima mlaz po mlaz sperme. “

Čuo sam reči, raširenih očiju od straha da me ne uhvate sa kitom u ustima, a opet nisam mogao poreći da sam spreman da sledim sve njegove rastuće ekstremne uslove. Izvlačeći se, rekao je dok je drkao svoj penis, puštajući mi glavu, „Otvori širom i pripremi se za primanje semena svog Gospodara“. Izraz ‘Gospodar’ sam kritikovao dok sam predavao o ranoj istoriji i nepravednoj društvenoj hijerarhiji belaca i crnaca u periodu pre američkog Građanskog rata, mada je prošlo mnogo vekova pre nego što je istinska jednakost čak i iz daljine pokušana.

Ipak, u ovom trenutku, on je bio moj gospodar, a ja njegov rob penisa, kanta za spermu i nije me bilo briga ko je potencijalno iza mene kad sam rekao, „Da, gospodaru, pokrij lice roba svojim semenom“, reči dakle protiv mog političkog učenja, mog društvenog morala i moje lične filozofije.

Nekoliko sekundi kasnije, širom otvorenih usta, izvučenog jezika, osetio sam kako me prvi mlaz sperme pogađa u čelo. Drugi je sleteo između mojih širom otvorenih očiju, pre nego što mi je treći hitac pao direktno u usta. Dobivši samo blagi ukus slanog semena, nagnuo sam se napred i uzeo njegov penis u usta, odlučan da dohvatim svaku i poslednju kap njegove sperme. sperma u ustima pušača kurca

Sisao sam kao srednjoškolska kurva, želeći još sperme. Ponovo se zahihotao: „Još jedan strejt muškarac pada.“ Nekoliko sekundi kasnije, izvukao se i pitao: „Da li želiš da svršiš?“

„Očajno“, klimnuo sam glavom, a moj penis je molio za pažnju.

„Odelo i kravata, dođite i posisajte moju novu kučku“, naredio je. Okrenuo sam se i video istog čoveka kojeg sam video pre par dana kako stoji nekoliko stopa iza nas.

Zamuckivao je: „Gospodaru, želim samo tebi da sisam.“

„Pokoravajte se, a ja ću vas nagraditi vožnjom u mom taksiju“, rekao je Danko.

„O-o-okej“, posramljeno je klimnuo glavom.

Sisanje kurca bilo je jedno, ali dobijanje pušenja bilo je sasvim drugo pitanje. Čudno je što sisanje neznancu nije mogla biti prevara, jer to nisam mogao učiniti svojoj ženi. Ipak, mogao bih dobiti pušenje od nje, obično samo na svoj rođendan, pa mi se to činilo kao varanje.

„U redu je, nema potrebe“, rekao sam.

„Nisam vas pitao“, rekao je Danko s autoritetom, izlazeći iz kabine. „Ustani i izvuci svoj penis.“

Njegov ton me natjerao da ga poslušam, dok sam svlačio pantalone i donje rublje, a moj kruti kurac bio je sretan što je slobodan.

„Samo napred, odelo i kravata“, naredio je Danko. Dotični me je pogledao sa izvinjenjem u očima, pre nego što je prišao k meni, spustivši se na kolena i progutavši mi ceo penis. Glasno sam zastenjao onog trenutka kada me je duboko grlio usnama, nešto što moja supruga nikada nije učinila.

Dok je ovaj stranac bukvalno gutao moj kurac, uzimajući ga do grla u usta, bio sam na nebu. Njegova usta su bila savršenstvo, a usnama, jezikom i prekomernom pljuvačkom stvorio je oralni užitak drugačiji od bilo čega što sam ikada doživeo. jebanje pedera u suta duboko

Zatvorio sam oči, ne želeći da vidim Dankov pogled: „Tako se dobro osećam.“

„Odelo i kravata sisa kurac božanstveno“, priznao je Danko, a zatim se zahihotao, „On je spermoholičar.“

Bilo je to previše za mene… posle svega par minuta upozorio sam svog oralnog partnera „Svršiću…“.

Ubrzao je i progutao čitav teret koji sam mu nekoliko sekundi kasnije oborio u grlo. Otvorivši oči, video sam da je Danko isključio telefon.

„Molim te, nemoj da snimaš ovo.“ Zastao je i slegnuo ramenima. „Molim vas, to bi mi uništilo karijeru“, pobunio sam se.

„Sve dok ste poslušni pušač, ovi snimci ostaju privatni“, rekao je Danko, pre nego što je zloslutno dodao, „mada jedan čin neposlušnosti i ne mogu biti siguran da ću održati obećanje“.

„Učiniću sve“, molio sam, očajnički želeći da ga nateram da izbriše inkriminišuće dokaze koje je imao protiv mene … i pitajući se kad me je snimao tokom mog pušenja.

„Znam da hoćeš,“ klimnuo je glavom. „Odelo i kravata, dođite i pridružite mi se u mom taksiju. Možete da mi pružiti lep oral dok vozim.“

„Da, gospodine“, složilo se odelo i kravata, izvadivši moj penis iz usta i ustajući.

Zabezeknuto sam gledao dok su obojica izlazili iz toaleta, ostavljajući me da stojim tamo. Tada me stid stigla. Upravo sam sisao crnog neznanca poput neke jeftine drolje. Upravo sam prevario svoju ženu puštajući da me sisa stranac. Vrata su se otvorila i brzo sam navukao pantalone upravo u trenutku kad je tinejdžer prošao pored mene i do druge kabine … nesvestan onoga u šta bi ušao da je bio samo nekoliko sekundi ranije.

Odjurio sam do svog automobila. Ušavši unutra, ugledao sam papir na vetrobranskom staklu. Brzo sam izašao i zgrabio ga. Vrativši se u svoj automobil, pročitao sam: Imaš ozbiljan potencijal. Pošalji mi SMS što pre i reci mi koliko voliš moj crni kurac.

Nisam mogao da rizikujem. Tako da sam mu odgovorio na naredbu, iako je u stvarnosti slika njegovog velikog penisa još uvek bila u mojoj glavi, usta sa dugotrajnim ukusom njegovog semena … Svejedno bih to učinio … pretnja ucenom je bila samo lep izgovor da opravdam svoju polako raspadajuću moralnu stranu.

Tako da sam mu izjavio svoju posvećenost njegovom kurcu u nadi da će mi uskoro opet biti dozvoljeno da ga služim. “Gospodaru Danko Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali ne mogu prestati da mislim na vaš kurac. Njegov obim, dužina i lepota zauvek su se utisnuli u moj um. Voleo sam biti na kolenima, voleo sam tvoj penis u ustima i voleo sam količinu sperme koju sam okusio. Hvala vam što ste progledali kroz moju fasadu i od mene ste napravili pušača kurca za ceo život.”

Kliknuo sam na “send” i odmah uzdahnuo od onoga što sam napisao. Iako se osećalo istinito, već sam želeo ponovo osetiti njegov penis u ustima, nisam mogao verovati da sam napisao takvu izjavu.

Poput devojke koja čeka na telefonu da je momak nazove, čekao sam u autu odgovor. Nakon nekoliko minuta, dok sam u mislima ponavljao svoj podnesak, penis mi je postao sve tvrđi, odlučio sam da se odvezem kući. Primetio sam, dok sam počeo da vozim. Poruka od njega mi je stigla, ali nije bilo odgovora rečima, već samo slika njegovog potpuno uspravnog kurca.

Nisam mogao da verujem koliko jedan čovek, jedan penis, jedan slučajni trenutak mogu sve da promene. Zahihotao sam se u sebi, postala sam slučajni pušač kurca.

Vrlo kratak epilog: Tek nedelju dana kasnije, nedelju dana prožetu strepnjom zašto mi nije poslao poruku (nisam li bio dovoljno dobar pušač?), Ponovo sam ga video, iako sam se svakodnevno zaustavljao na stajalištu kamiona .

Ocenjivao sam radove u svojoj kancelariji, pola sata pre nego što sam trebao da držim predavanje, kad sam čuo njegov dubok glas: „Zdravo, profesore Dragane“. Podigo sam pogled, moj penis se u trenutku stvrdnuo, lice mi se odmah zacrvenelo, usta su mi se odmah otvorila, dok sam zamuckivao, „Z-zd-zdravo“.

Šta se dalje dogodilo i kako je moje putovanje do kurca ne samo Dankovog već i mnogih drugih crnaca, nekolicine belaca i drugih, je sasvim druga priča … ili pričE, istini za volju.

 

Kraj…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 3.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!