mama drka sinu

Sise Moje Majke

Upoznavanje Srbija

Otkad znam za sebe želeo sam brata, sestre su ok isto, imao sam jednu. Sve je to ok, ali ipak bi voleo još jednog brata. Skoro da sam i odustao od te želje, kada je moja majka jedne večeri objavila da je trudna. Možete zamisliti kako sam bio šokiran i iznenaden. Moja mama nije baš više bila tako mlada, imala je 54 godine.

Ja sam imao 19 godina, mama je imala 35 kada sam se ja rodio. Posle nekoliko meseci ultrazvuk je potvrdio da ce biti muško. Vreme je prolazilo, i ćale i ja smo spremali sobu za decaka. Posao smo završili neposredno pred dolazak mog brata Zorana iz bolnice. Sve je bilo ok, a tada nas je zadesila tragedija. Ćale je poginuo na poslu jedva mesec dana po rođenju Zorana.

Život se pomalo vraćao u normalu. Ja sam radio, a i išao na faks u isto vreme, jedva sam to uspevao nekako, i još uvek sam živeo kod kuće. Jedne večeri sam došao kući, posle izlaska sa nekoliko prijatelja s posla. Mama je bila budna i Zoran je bio nemiran. Nosila je neki svileni ogrtac koji joj je bio svezan oko struka, menjala mu je pelenu. Kako mi je bila okrenuta ledima nisam mogao a da ne primetim kako su joj guzovi lepo izgledali u tom ogrtacu. Klizio sam pogledom prema dole, po njenim nogama.

Veci deo nogu bio joj je otkriven. Odjednom se uspravila i uplašila. Oh Lazo, to si ti, nisam te čula, reče mama. Ne znam zašto, ali odjednom sam majku gledao drugim očima. Možda je to bio samo moj ponos kao sina, ali bio sam ponosan jer mi je majka u tim godinama stvarno dobro izgledala, prilično sam se uzbudio. Sada je majka već imala skoro 55 godina, izgledala je poprilično dobro. Njena duga crna kosa padala joj je preko leđa, taman do ramena pa i malo niže. Imala je najlepše zelene oči koje su se lepo utapale s bojom njenog zelenog ogrtača. jebozovna mamica

Dah mi je zastao kada sam video kako joj se ogrtač lepo stopio sa telom. Gornji deo je bio dosta otvoren i video sam njen dekolte koji je skrivao poprilično velike sise, koje su sada bile pune mleka, pa time još i veće nego dosad. Primetio sam dve tamne mrlje na mestu gde su joj sise bile skrivene i brzo sam sklonio pogled. Znao sam da joj curi mleko i da se spremala da podoji Zorana. „Nisam te hteo uplašiti mama, mislio sam da spavaš dosad,“ brzo sam rekao. „Pa, i spavala bih, ali tvoj brat očigledno ima drugih ideja. Što je verovatno dobro, jer moram i da ga nahranim.“ „OK, mama, laku noć i vidimo se ujutro,“ brzo sam rekao i požurio niz hodnik do moje sobe. Legao sam na krevet i nešto kao da me je zavrtalo u stomaku. Nisam bio siguran šta se dešava, ali očigledno mi je moje telo pokušavalo nešto da kaže.

Sada sam video majku ne kao dosad dok sam odrastao, nego skroz drugačije. Mislim, pa uzbudila me je. DA, bio sam seksualno uzbuđen, samo što sam video da nosi ogrtač, pa i to što sam video njen dekolte imalo je nešto s tim. To što sam kod nje video bilo je najviše što sam ikada od sisa video i svidelo mi se. Počeo sam se pitati šta to nije u redu samnom jer sam počeo da žudim za svojom majkom na ovakav način. Ujutru sam se probudio sa bolnom erekcijom s kojom sam i legao noć ranije.

Jedino što sam mogao da uradim je bilo to da se ustanem i da što pre odem do kupatila a da se ne povredim. Čim sam ušao, skinuo sam odeću, pustio vodu i ušao u kadu. Instinktivno sam uzeo sapun i počeo da sapunam moj dignuti kurac. Vizije događa od noći ranije, i videvši mamine gole sise, tj bar ono što je dekolte otkrivao i tamne mrlje na mestu gde su joj bradavice bile dignulo me je do novih visina. Počeo sam da razmišljam o tome da ih vidim slobodne, gole, pred mojim očima. Hteo sam da ih dodirnem, da ih osetim, da još jednom sisam iz njih mleko kako kad sam bio u Zoranovim godinama.

Počeo sam da zavidim bratu što pije mleko iz tih sisa. Ruka mi je letela po kurcu sve brže, i osećao sam kako mi se jaja stežu, sperma se kretala iz njih i žurila da što pre izađe van. Gledao sam kako mlazevi vrele sperme izleću iz kurca i špricaju po pločicama tuša, i zatim klize i mešaju se s vodom. Posle mog kraćeg drkanja, obukao sam se i otišao u kuhinju. svršavanje na pločice

Znao sam da mama sprema doručak i bio sam baš gladan. Stao sam iza ćoška kako bih je gledao za šporetom. Ovaj put nije nosila njen ogrtač nego bebi dol spavaćicu. I ponovo sam bio opčinjen njenim izgledom.

Nije prvi put da je vidim u njoj, ali je prvi put kako sam zastao da uživam u pogledu. Donji deo njen spavaćice otkrivao je dobar deo njenih nogu, videle su se čak i njen butine i stvarno su dobro izgledale. Iako sam je i pre viđao u njoj, sada sam prvi put primetio kako su joj sise podignute prema gore tako da nisu dodirivale stomak. „Dobro jutro , mama,“ rekao sam brzo sedajući za stol. Iako sam malopreizdrkao ipak je ovaj prizor ostavio traga na meni.

„Dobro Jutro Lazo sine,“ reče mama okrećući se i prilazeći mi sa tanjirom. „Izvoli, jedi nešto, jer mi nešto govori da će ti trebati sve ovo na tanjiru.“ Umesto da prođe oko stola i stavi tanjur pred mene, mama se nagnula i dodala mi tanjir. Iako mi je nizak rez na gornjem delu spavaćice pružao dobar pogled na njene sise, kada se sagnula, pogled je bio još bolji. Kako su joj sise bile slobodne i dekolte joj je bio nizak, i to jako, u jednom trenutku sise su joj ispale napolje i klatile se slobodno pred mojim očima. Suprotno što bi svi odmah pomislili da mi se odmah digao, nije, ali posle par sekundi jeste. Mama je ostala u pognutom položaju dosta dugo, kao da mi je davala da uživam u pogledu koliko god želim.

Napokon sam shvatio šta radim i jedva se nekako naterao da skrenem pogled prema tanjiru. Bez reči sam pojeo sve iz tanjira i otišao u dvorište da obavim neke stvari. Niko ništa nije spomoinjao oko tog incidenta s maminim sisam vani i mojih blejanjem u njih i bilo mi je drago. To je ujedno bio i zadnji put da sam toliko napasao oči pogledom na majčine gole sise koje se klate slobodno i to nekoliko sledećih nedelja. Zoran je imao dva meseca tada, i stvarno je počeo da postaje problem. Počeo sam da nalazi flašice sa mlekom u frižideru i nisam razumeo zašto. Napokon sam se nakanio da pitam mamu zašto i ona je sela da mi objasni.

„Lazo, izgleda da je Zoran čvrsto odlučio da ne želi toliko moje mleko, tako da sam morala da počnem da mu kupujem mleko.“ Nešto mi tu nije bilo jasno ali sam ipak prihvatio njeno objašnjenje i zaboravio to.

Nije prošlo ni nedelju dana kada sam shvatio da postoji pravi problem. „Ćao, mama,“ rekao sam kada sam došao kući, ali našao sam je kako plače. „Šta se desilo, mama?“. „O Lazo moj mili, nadala sam se da nećeš morati da saznaš. Zoran ne prima moje mleko uopšte, uopšte u ova zadnja tri dana. Radim sve što čega mogu da se setim ali moje grudi su pune mleka toliko da me bole, jako me bole sine.“ „Ajooooj mama, a šta je sa onom pumpom koju si donela iz bolnice sa sobom?“, upitao sam je kao zadnje nevinašce.

„Ne želim da zvučim grubo, te stvarčice isisaju mleko, ali ne baš dobro. Moram posle njih da upotrebim ruke i da nekako istiskavam mleko iz njih, ali uopšte ne rade kako su mi rekli.“ Moje misli su počele da luduju: u mom mozgu; Mogu li ti ja predložiti nešto? Mogu li skupiti hrabrosti? Hoće li mama prihvatiti moju ponudu ili će se naljutiti i nazvati me perverznjakom?. „Mogu li ja nešto uraditi da ti pomognem?“ upitao sa je što sam mogao manje nasilno i providno. „Možeš, ali ne mogu to od tebe tražiti. NE, ne možemo, ne bi smeli, to je toliko pogrešno, ali večeras sam očajna. Lazo, dođi s mamom, u moju spavaću sobu i dozvoliću ti da mi pomogneš. A sutra ću videti s doktorom da nađemo drugi način.“

Nisam mogao da verujem svojim ušima šta moja majka izgovara. Htela je da idem sa njom i da joj olakšam bol, ustvari htela je da joj ja cuclam mleko iz njenih punih sisa koje je bole jako. Skoro da sam se sapleo o svoje noge, pratio sam je u sobu. Mama je tiho stala u sobi i skinula spavaćicu skroz. Širom sam otvorio oči kada sam je ugledao skoro golu, bila je u gaćama. Njene velike, teške i pune mleka sise su očigledno bile prepune mleka jer su se bele mrlje pojavljivale na tamno smeđim bradavicama i kapale s njih.

Sise su joj se ljuljale dok je prilazila krevetu i legla na njega. Legla je na bok. Podigla je ruku u znak poziva koji sam ja veoma rado prihvatio. Mama je nežno primakla rukom moje usne svojoj sisi i one su se same razmaknule bez razmišljanja. Polako me je privukla još i prirodni instinkt me je preuzeo, počeo sam da sisam kako kad sam mali bio, mnogo godina ranije. Bio sam van sebe, jer sam dobio priliku da okusim svoju majku, ženu koja mi je život dala.

Osećao sam toplu tekućinu kako mi ulazi u usta koju sam ja pohlepnu usvlačio u sebe i gutao. Kada je jedna bila skoro prazna prebacio sam se na drugu, za to vreme me je mama milovala po glavi i ispuštala neke čudne zvukove olakšanja. Čuo sam ja da ispušta iste zvuke kako kad je dojila bracu i pretpostavio da joj je tako bilo i samnom kad sam bio mali. sin sisa mamino mleko

Da izmuzem svo mleko iz njenih sisa trebalo je oko pola sata, ali bilo je to vreme kada sam najviše uživao. Kada sam završio, poželeli smo jedno drugom laku noć i otišao sam u svoju sobu. Toliko mi se digao kurac od ovog iskustva da se sdamo nadama da mama nije primetila ništa. Jednom, u sigurnosti svoje sobe, skinuo sam šorc, nasuo bebi ulja u ruku i brzo počeo da drkam. Čak sam i ja bio začuđen kojom brzinom sam svršio, a da ne spominjemo količinu sperme koju sam izbacio. Iscrpljen, lako sam zaspao.

Tokom sledeći nekoliko nedelja mama i ja smo ponavljali naš ritual čim bi braco zaspao. Povela bi me u sobu, skinula spavaćicu, zadržavajući gaće, ispod kojih svedno nije mogla u potpunosti da sakrije količinu stidnih dlaka koje su virile van njih, i legla bi na krevet. Ja bih se privukao uz nju i počeo da sisam. Posle svakog puta bi otišao u sobu i izdrkao. Postajao sam sve više frustriran i nervozan a nisam znao zašto. Sredinom treće nedelje naših noćnih sastanaka odlučio sam da budem malo smeliji nego inače. Ovaj sam put, primetivši kako mamino disanje postaje sve dublje, stavio svoje usne na njene sise i počeo da joj sisam mleko. Krenuo sam rukom prema svom međunožju i počeo da masiram kurac koji je rastao.

Iako mi je prijalo shvatio sam da nešto fali. Iako sam pažljivo otkopčao rajfešlus osetio sam da mama mrda svoju ruku. Bilo je malo razmaka između nas, tako da niko od nas nije mogao da oseti pokrete rukom jedno drugog tako da sam nastavio. Hlače su se konačno otvorile, pažljivo sam izvukao kurac napolje i polako počeo drkati dok sam sisao. Mama mora da je osetila promenu jer je krevet počeo da se trese kao nikada do sada za vreme dojenja. Čak iako sam hteo da drkam polagano ipak sam uzrokovao pokrete.

Čak sam i ja osetio koliko se krevet drugačije mrda, podigao sam glavu i prebacio se sa ispražnjene sise na onu punu. Dok sam to radio, pogledao sam prema gore i video maminu ruku kako se brzo mrda gore dole u njenim gaćama. Znao sam šta radi i nisam ništa rekao jer sam i sam isto radio i nastavio da joj isisavam mleko. Posle nekoliko nedelja dojenja stekao sam osećaj kada je jedna sisa prazna, i poznati osećaj me je obuzimao opet. To je bivalo vreme kada sam osećao pokrete njenog tela, i znao sam da je blzu svršavanja. Žarko sam ubrzavao cuclanje kako je moja brzina drkanja rasla.

Bio sam na tački kada nisam mogao stati, nisam želeo da stanem. Nekoliko trenutaka kasnije, taman pošto je mama zastenjala glasno isustivši glasni AAAAAAAAHHHHH joooooj, svršio sam i ja. Ležali smo okrenuti jedno prema drugom i blizu jedno drugog, većina moje sperme zalila je njen stomak. Nešto sperme stiglo je i skoro do donje strane njenih sisa. Skoro bez reči pobegao sam u svoju sobu. Fizički sam se olakšao, ali emotivno mi je um radio sto na sat. Upravo sam drkao i svršio dok me je rođena majka dojila, i to sa 19 godina.

Bio sam siguran da je i sama svršila, odao ju je taj uzdah koji je bio glasan. Bilo mi je toliko muka i toliko sam se osećao poniženo da skoro da nisam izašao iz sobe sledeće jutro. Glad me je uverila da je glupost da si uskraćujem ono što mi telo treba. Sledećih nekoliko dana smo blio jako tihi po kući oboje. Mama i ja nismo pričali, ne zato jer smo bili ljuti jedno na drugo. RAzlog je bio taj, bar sam ja predpostavljao da je to zato jer nas je oboje bilo sramota šta smo uradili. Mami očigledno nije bilo ugodno, ali sram me je sprečavao da pričam s njom. Napokon, posle tri dana, ma je došla k meni.

„Lazo, ja ću zaboraviti šta se desilo ono veče ako i ti zaboraviš. Molim te dođi samnom u sobu. Uradila sam sve što treba, ali toliko sam puna i sise me bole. Dođi, sine moj dragi, dođi da te majka doji.“ Koji bi sin koji voli svoju majku odbio ovakvu bolnu molbu? Zajedno smo otišli u njenu sobu, i po običaju, mama je skinula spavaćicu. Do sada, pogled na njen gole sise pune mleka, i sa bradavicama sa kojih kapa mleko bivao je normalan prizor za mene. Ali i dalje nisam mogao a da se ne uzbudim na golu ženu predamnom.

Razlika je ta što sam ja na sebi imao samo bokserice sada kada smo legli na krevet. Nekoliko minuta posle cuclanja njenih sisa, krenuo sam rukom niže i oslobodio svoj kurac kroz prorez boksi i izvadio ga van. Kao i obično, bio je tvrd, debeo i pulsirao je, obuhvatio sam ga rukom. Sisao sam zatvorenih očiju, kada sam osetio prste kako dodiruju moje.

Osećaj je bio prelep, omotala je svoje prste preko mojih, i kretali smo se prstima gore dole. Bilo je super osetiti njene prste na svojima, na glaviću, preko kojeg je već bila bela prozirna tekućina koja je izlazila iz procepa na vrhu. Bio sam sa nekoliko cura koje su čini se kao da su živele za kurac, za osećaj kada bi omotale svoje prste oko moga kurca i drkale mi ga dok bi ja sklonio svoje prste s njega i predao im ga. Prsti su klizili po mom kurcu, preko glavića. Za trenutak, stao sam sa sisanjem, dok mi je mozak govori, čoveke, majka ti drka kurac upravo.

Njena ruka mi je nežno drkala, kretajući se lagano od gore prema dole, ruka joj je bila topla i vlažno od sokova iz svojih gaća. Uzdahnuo sam i nastavio da sisam mleko iz njenih veliku sisa koje su bile još veće odkad je rodila barem za dva broja. Osećajući kako mi mama drka, bio je skroz novi nivo uzbuđenja za mene, i to onaj koji nisam hteo da zaboravim. Počeo sam da budem sve smeliji dok je moja ruka koja je malo pre bila na mom kurcu sada se prebacila na njenu butinu. Njena koža je bila vruća na dodir, čim sam je dodirnuo osetio sam da se trznula, na to su se njene noge razdvojile jedna od druge.

Pokret je imao za posledicu da je moja ruka sada samo ležala na njenom stomaku. A moj kažiprst je dodirivao njene gaće. Za trenutak sam oklevao, a zatim sam krenuo prema dole. Sa lakoćom su moji prsti ušli ispod gume njenih gaća, osećajući stidne dlake svoje majke, nešto što nikada ni u snu ne bih smeo dodirnuti. Bez čekanje krenuo sam još niže dok nisam osetio vrelinu koja je dolazila iz njenog tela. Mama je zastenjala kada su moji prsti otakli njen natekli klitoris. Samo je jače stegnula prste oko moga kurca.

Bilo mi je teško koncentrirati se usnama na isisavanje njenog mleka iz nateklih i punih sisa dok mi je ona drkala kurac sa sve jačim stiskom. Moji prsti su išli još niže upadajući u topli procep između njenih usmina, srednjak mi je tada neplanirano upao u njenu pičku. Njeno telo i njena ruka su se mrdali sve brže i jače mi je drkala. Do sada sam se već sa desne prebacio na levu sisu, uradivši to, mama je sada skoro skroz ležala na leđima. Nastavila je da mi drka dok ja nisam prestajao da prstom istražujem njenu vrelu unutrašnjost. mama drka sinu

Ponovo i ponovo sam osećao kako mi se mama nabija na prst kukovima koje je odizala od kreveta uzrokujući tako da mi prst ulazi sve dublje u njenu dlakavu pizdu. Iz nekog meni nepoznatog razloga počeo sam da joj trljam klitoris svojim palcem, tako da se mama sve jače nabijla na moj prst sve glasnije uzdisala i stenjala. Njene sise bile su ispražnjene ali niko od nas dvoje nije želeo da prekine ovo što se dešava. Mama mi je sve brže drkaala a i ja sam sve jače,brže i dublje nabijao prst u njeno telo i drkao njenu pičku. Odjednom je počela da se grči. Ni njena ruka a ni njeno telo nije se mrdalo nekoliko trenutaka.

Napokon je proguđala nešto, telo joj se počelo trzati i bacakati, i osetio sam dosta tople tekućine iz njene pičke prekrivajući moje prste i ruku. KAko se ona polako smirivala od jakog orgazma koji ju je potresao njena ruka je počela sve brže da mi drka kurac, stiskajući ga sve jače. Znao sam koliko sam blizu bio, ali nisam mogao do glasa doći. Neki tren kasnije, jaja su mi se stegla, osetio sam sperma kako mi juri kroz kurac. Mlazevi moje vrele sperme sletali su na mamine sise i stomak. Nastavila je da mi pumpa kurac drkajući ga sve brže kako su mi mlazevi sperme prekrivali njeno telo, sve dok nije i ona izmuzla i zadnju kap sperme iz mene.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Sise Moje Majke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!