bebisiterka mu ga sisa

Sisata Bebisiterka 3. Deo

Ivan se sutradan probudio uplašeno nervozan. Podigao se u sedeći položaj, pun panike. Šta je on to uradio? Osvrnuo se po sobi. Bilo je prazno osim njega samog, a vrata spavaće sobe bila su zatvorena. Nije bilo apsolutno nikakvih dokaza o sinoćnjem tucanju mlade bebisiterke. Možda je to bio san?

Dok je Ivan oblačio majicu i trenerku, u mislima je znao da je sinoć učinio nešto vrlo, vrlo pogrešno. Potrčao je niz stepenice i ušao u kuhinju. Renata i dvoje dece pevali su pesmu o autobusu i jeli voćni doručak između stihova. To je bila najslađa stvar koju je Ivan ikada video.

Prošlo je mnogo vremena otkako se u domu Matića zapevalo. Ivan se nasmešio uprkos nelagode.

„Recite – dobro jutro, tata “, zapovedila je Renata, a deca su veselo radila kako im je naloženo, a zatim su se vratila doručku.

„Moramo da razgovaramo“, rekao je Ivan, pokazujući Renati da ga sledi.

“Naravno”, rekla je Renata duboko mu se smeškajući.

„Možete završiti film nakon što sve pojedete“, rekla je deci dok je pratila Ivana u kancelariju. Zatvorio je vrata za sobom, ali Renata je prva progovorila.

„Keti je zvala“.

“Keti?” Ivan se držao smiren.

“Da. Nazvala je dok ste spavali. Bila je pomalo iznenađena što sam još uvek ovde, ali smatrala je da je to dobra ideja. Pitala je mogu li da gledam decu sutra i u utorak dok se ne vrati kući.”

“Ja … pa, ali … mislim … to sada nije dobra ideja. Moramo razgovarati o sinoć.” Renata je ignorisala Ivanov komentar i nastavila dalje.

„Jeste li znali da ove nedelje nemam školu?“

„Nisam to znao, ali …“, uzvratio je Ivan.

„Zato sam rekla Keti da mogu ostati, a ona je rekla da imate rane jutarnje sastanke i u ponedeljak i u utorak i mislila je da bi bilao najbolja za decu da ja ostanem ovde.“

“To je rekla?” Ivan je bio besan.

“Da. Već sam rekla mami i ona će mi danas kasnije doneti potrebnu odeću i to. Tako da je sve spremno.”

“Ne … Mislim, nismo svi spremni.” Rekao je Ivan.

„Keti me je pitala šta smo radili sinoć.”

“Šta?”

“Čuli ste me valjda.”

“Da … šta si joj rekla?”

„Šta misliš da sam joj rekla? Ivan je odmahnuo glavom. Renata to ne bi učinila. Renata se samo nasmejala.

“Šta želiš za doručak?” Nasmešila se i krenula iz sobe.

„Ne želim ništa“, rekao je Ivan. Šta je sad trebalo da radi? To mu je bilo ostvarenje sna i najgora noćna mora. Kako bi se išta moglo vratiti u normalu? Ivan je odlučio da preskoči doručak. Sipao je šolju kafe dok je Renata brinula o deci, a zatim je otišao gore da završi svoj izveštaj.

Celo jutro je bio isključen u svojoj spavaćoj sobi kada su se otvorila vrata. Bila je to Renata sa torbama. “Hej”, rekla je stidljivo. “Nisam želela da vas uznemiravam dok ste radili. Svi dole spavaju i mislila sam da se istuširam.”

„Hvala ti“, rekao je Ivan. “Zaista si sjajna s njima. I dalje bi plakali da sam sam ovde i da pokušavam da ih uspavam.”

“Pa niste sami. “, rekla je Renata skidajući majicu.

„Ne bi trebalo ovde da se…“, pobunio se Ivan. „Sinoć je bilo …“ Nije mogao da završi dok je izlazila iz šorca. Bila je savršena.

Renata se samo zahihotala i zaključala vrata spavaće sobe. Njene masivne sise poskakivale su dok je hodala prema Ivanu. Stajao je tamo zaleđen, a disanje mu se ubrzavalo. Renata je promenila smer neposredno pre nego je stigla do njega i ušla u glavno kupatilo. Osvrnula se, pokazujući mu da je sledi. I sledio ju je.

Renata je već započela tuširanje. „Ja … idem dole da uzmem malo … da …“ zamucao je.

“Želim da mi se pridružite pod tušem. Molim vas?” prišla je i poljubila ga snažno u usne, stavljajući istovremeno ruku na njegovo međunožje. Već je bio napet dole. Čvrsto mu je uhvatila kurac kroz tkaninu pantalona.

Ivan joj je uzvratio poljubac, a ruke su mu lebdele po njenom mladom gipkom telu. Renata se odmaknula.

“Molimo te, kupaj se sa mnom?”

“Zašto?” upitao je.

„Zato što te volim ludice“, rekla je Renata hihoćući se ponovo.

Okrenula se i ušla pod tuš. Ivan je zurio za njom. Niko mu pored dece nije to rekao godinama. Da li je uopšte mogla znati šta je ljubav? Tražeći od Boga da mu oprosti, skinuo je odeću i ušao pod tuš sa Renatom. Sinoć je mnogo toga zabrljao, ali u ovom drugom trenutku, spremao se da pređe granicu bez povratka. Možda ju je već prešao sinoć. Nije bilo važno. Renata mu je dodala šampon i sunđer.bebisiterka i matorac pod tušem

„Stvarno mi trebaš… da mi središ leđa“, rekla je okrećući se od njega.

Ivan je počeo da joj peni leđa. Samo dodirivanje slalo je električne šokove po celom njegovom telu. Osećao je kao da će mu glava eksplodirati.

“Ne zaboravi mi na guzu.” Namignula mu je.

Gledao je i mazio to savršeno okruglo dupe. Nakon guze se probio po stranama stomaka i posegnuo za njenim ogromnim sisama. Renata je zastenjala i naslonila se na njega dok je rukama prelazio preko njih.

„Ja sam na redu“, rekla je Renata okrećući se. Ivan je zatvorio oči dok je ova predivna mlada devojka čistila svaki njegov centimetar, obraćajući posebnu pažnju na njegov kruti penis. Činilo se da je to ispralo i svu Ivanovu sumnju i sramotu. Završili su se i osušili se peškirima, a zatim je Renata izvela Ivana natrag na krevet.

„Dozvolite mi da se pobrinem za vas“, rekla je spustivši se na kolena pred njim.

bebisiterka mu ga sisa“Tako je velik. Nemate pojma koliko sam se sinoć osećala sitom, ispunjenom. Nisam znala da se tako mogu osećati.”

“Hmm … nije toliko velik … mislim …” Ivan je prestao da govori dok mu je Renata gutala kurac duboko u usta. Bila je dobra. Klizila je ustima gore-dole po njegovom vratilu, uzimajući ga svaki put sve dublje. Tada ga je posebno oduševila kad ga je uzela toliko duboko u grlo da joj je nos bio zakopan u njegovim stidnim kratkim dlakama. Ivan u životu nije osetio ništa tako dobro.

Keti sigurno nije bila sposobna za tako nešto. Dovraga, više mu nije ni drala kurac a kamoli… Ivan je pogledao dole i zagledao se u njene oči dok je ona predivno dizala usta gore-dole po njegovom penisu. Slinila mu je oko kurca i stenjala dok ga je sisala. Ivan je izdržao samo nekoliko minuta.

„Svršiću“, upozorio je. Renata je izvukla kitu iz usta i počela ga moliti da joj napuni usta. To je bilo sve što je trebalo, i počeo joj je špricati spermu između njenih usana.

“Uffff … O Bože …” Renata je sisala i gutala sve vreme. Odmaknula je usta.

“Ukusno.” Ivan se srušio na krevet.

„Dođi ovamo“, zapovedio je. Renata je ustala.

“Tu sam ja.”

“Ne. Nisam na to mislio. Dođi ovamo. Želim tvoju pičku na licu. Poješću te.”

“Oh!” Renata je uzviknula, a zatim skočila na krevet, puzeći preko Ivanovog tela dok joj njena golpičkica nije bila ravno preko njegovog lica. liže bebisiterkinu pičkicu

„Niko mi to nikada ranije nije učinio. Ivan ju je privukao na usta i počeo da joj liže vlažan prorez. Renata je zastenjala i prizemljila se uz Ivanova usta.

“O jebote! Pojedi me! Liži mi pičku Ivanee ufff…” zacvilila je. Ivan ju je zadovoljio, ližući je i sisajući joj klitoris. Prošle su godine otkako je ovo učinio, i on će to maksimalno iskoristiti. Bila je ukusna, a telo joj je govorilo da to radi kako treba.

“Oh … oh …. svršavam”, zastenjala je dok joj se telo treslo u orgazmu. Ivan ju je lizao i sisao dok je dolazila. Renata je nastavila pritiskati svoju macu po Ivanovim ustima. Otkotrljala se s njega nekoliko minuta kasnije, teško dišući.

“Da li si dobro?”

“Nisam mogla disati … jebote … to je bilo tako moćno … bilo je tako dobro …. oohh.”

Oboje su ležali oporavljajući se na krevetu, držeći se za ruke.

„Volim te“, rekla je Renata, a zatim je uzela odeću i malu kesu toaletnih potrepština i otrčala u kupatilo.

“Sranje”, reče Ivan u sebi, i dalje uživajući u njenom ukusu na jeziku. “Zaista je ukusna.”

Renata je izašla nekoliko minuta kasnije. „Gotova sam… kupatilo je samo tvoje“, rekla je smešeći mu se. „Proveriću decu i da vidim kako napreduje ručak.”

 

KRAJ 3. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!