mlada bebisiterka jaše kitu

Sisata Bebisiterka 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Kako se bližio vikend, Ivan je odlučio da je problem u njemu. Problem je bio njegov čitav stav o životu, braku i karijeri. Odlučio je da je razmišljanje o bebisiterki direktan rezultat njegove negativnosti. Bila je uzbudljiva i drugačija. To je sve. Promenio bi se i svojom mentalnom promenom mogao bi da promeni život, brak i posao i sve ostalo na bolje.

Osobni oglasi

Morao je postojati način da se probije do Keti. Nije bila kučka kad se oženio njome. Ona se nekako promenila. Smisliće plan. Nije hteo da odustane. Odlučio se da zajedničkim naporima ponovo uspostavi vezu sa suprugom. Možda joj je bilo loše jer je on bio hladan. Ako bi se dovoljno trudio, ona bi ponovo došla u stanje o ranije.

najlonke seksi carape stiklice

U petak je nakon posla kupio desetak ruža i rezervisao jedan od njenih omiljenih restorana za subotu uveče. Kada se vratio kući, Keti je stajala u foajeu sa dve teške torbe i rukama na bokovima. „Bilo je vreme da se vratiš kući.” Ošinula ga je pogledom. „Ja … ideš li negde?“ Pružio joj je ruže. „Baš lepo, ali uvenuće pre nego što se vratim kući „, rekla je rastreseno, bacajući ih na sto u foajeu. „Kako to misliš? Gde ideš? Znaš da sutra moram da radim?“

„Da. Znam da moraš da radiš. Neki od nas vode računa o rasporedu. Idem kod sestre na nekoliko dana.“

„Zašto?“

„Upravo je imala operaciju.” „Ooo… Da… Sećam se“, lagao je Ivan. Sve je zaboravio. „Da li je dobro? Nisam znao da ćeš ići.“

„Nisam ni planirala, ali nazvala je i stvarno me treba. Već sam pozvala Renatu i ona će biti ovde pre nego što sutra kreneš na posao. Moram da idem. Deca rade domaće zadatke. Bez šećera ovog vikenda. Trebala bih da se vratim do utorka uveče. “

Tada je, bez poljupca izašla pred vrata. „Sranje.“ Ivan je na trenutak zurio za njom, a zatim je ušao da vidi decu. Ivan i deca proveli su sjajnu noć, igrali nintendo i jeli previše hrane i slatkiša.

Bila je to najbolja noć koju su proveli zajedno u poslednjih nekoliko meseci. Mrzeo je to priznati, ali mislio je da je to verovatno zato što Keti nije bila tu da zvoca. Sledećeg jutra Ivan se probudio kasno. Alarm se nije uključio ili je možda jednostavno zaboravio da ga postavi. Obično ga je Keti podsećala.

„A u kurac…“, promrmljao je Ivan dok je trčao pod tuš. Nabacio je nešto odeće i potrčao niz stepenice. Odmah ga je dočekao miris jaja i slanine koji je dopirao iz kuhinje. „Šta kako?“

„Dobro jutro, pospana glavo.“ Renata se nagnula kroz vrata kuhinje. „Mislili smo da smo vas čuli kako silazite niz stepenice.“ Pružila mu je šolju kafe. „Ovaj … dobro jutro Renata“, rekao je Ivan uzimajući kafu. „Zaboravio sam da dolaziš. Pretpostavljam da ti je Keti dala ključ?“

„Nije… ali dovoljno dugo radim za vas i znam gde držite ključ napolju ispod saksije. Tako da sam došla rano i odlučila da vam spremim topli doručak. Ajte za sto. Požurite i pojedite sve na brzinu da ne biste zakasnili.“

„Ja sam… Hvala.“, rekao je Ivan, sedeći za stolom i klopajući. Nije se mogao setiti kada je poslednji put jeo topli doručak kod kuće. Keti je iznenada jednog dana odlučila da je završila sa kuvanjem. Deca su već bila jela i bila su u porodičnoj sobi i gledala crtane filmove.

Ivan je ustao i zgrabio aktovku i jaknu. „Nisam siguran koliko ću danas kasniti Renata“, rekao je. „To nije problem. Ostanite koliko god trebate. Bićemo mi dobro.“ „Nazvaću i naručiti vam picu ako stvarno zakasnim.” Ivan je sada bio dovoljno budan da zaista pogleda Renatu. sisata sexy bebisiterka

Na sebi je imala drugu usku majicu i mogao je videti obrise njenih bradavica kako vire. Nije nosila grudnjak. Sranje! Renata se nasmejala. Da li ga je uhvatila kako baca pogled u njena prsa? Ivan je počeo da crveni. „Ne brinite za pizzu, gospodine Matić. Skuvaću nešto. Samo mi javite kada ste krenuli kući. Volim da kuvam a imam i dva zaista dobra pomoćnika. Pozdravite tatu momci “. „Zbogom tata!“ začulo se uglas dva mala glasa.

Ivan je osetio toplinu u grudima. Ovakav bi trebao biti porodični život. „Dobro, onda“, rekao je Ivan. „Večera je na tebi, ako ti ne smeta.“ „Nemam ništa protiv“, rekla je Renata, sijajući prema njemu. „Ugodan dan, gospodine Matić“, rekla je za njim dok je izlazio. Ivan se okrenuo prema njoj. „Zovi me Ivan“, rekao je i krenuo na posao.

Ivan je uložio gotovo ceo dan posla dovršavajući svoje tromesečne izveštaje. Bio bi sretan ako do kraja života nikada ne bi video drugu tabelu ili SKL upit. Kada je bilo skoro šest, nazvao je Renatu i obavestio je da je na putu kući. „To je sjajno, Ivane“, rekla je Renata. „Večera će biti topla i spremna kad dođete. “ Stvarno si vredna“, rekao je. „Još jednom hvala. Nisi baš morala da kuvaš večeru.“ „Daj, ne budite šašavi“, rekla je Renata, hihoćući se, a zatim spustila slušalicu.

Ivan se našao nasmejan kao idiot kad je spustio telefon. Zaboravio je da je pita treba li joj još jedan prevoz kući večeras. Ivan se zaustavio kod svoje kuće četrdesetak minuta kasnije i vrata su se otvorila pre nego što je imao priliku da izvadi ključ iz džepa. „Zdravo Ivane“, nasmešila mu se Renata. „Kako si proveo dan?“ Zaista je bilo lepo da neko jednom pita za njegov dan. „Bilo je sjajno“, rekao je. „Zaista mi je drago što sam kod kuće.“

„Pa, drago mi je što si kući“, rekla je Renata. Pružila je ruku da mu uzme aktovku i odnela je u kuću. Ivan je krenuo za njom u kuću i dočekao ga je nepogrešiv miris špageta i hleba od svežeg belog luka. Renata je odložila aktovku pored stepenica i dala znak Ivanu da je prati u kuhinju. Na stolu je postavila dva tanjira i dve čaše vina.

„Hvala. Ovo izgleda divno.“

„Nema na čemu. Malo sam doduše nervozna. Bojim se da vam se neće svideti.“ Oboje su sedeli i počeli da jedu. „Renata, ovo je tako dobro, tako ukusno. Ko te je naučio da kuvaš?“ Ivan nije mogao da veruje koliko je večera bila njami.

„Moja mama“, odgovorila je. „Ali ja apsolutno volim da kuvam i već sam išla na neke časove kuvanja na fakultetu.“ Renata je uzela čašu vina i otpila veliki gutljaj, a Ivan se vratio u stvarnost. „Uh … to možda nije dobra ideja“, rekao je. „Ne želim da se voziš kući nakon što popiješ i ne želim da tvoji roditelji misle da se mi … zabavljamo ovde ili tako nešto. Ustvari, verovatno uopšte ne bi trebala da piješ.“

„Već sam razmišljala o tome“, rekla je, uvukavši u usta čitavu ćuftu. Ivanov penis trznuo se u pantalonama. Šta je mislila pod tim da je o tome već razmišljala? „Popij. Zaista je dobro“, rekla je Renata, isušivši čašu, a zatim je ponovo napunila iz boce na stolu. Ivan je popio. Definitivno je izabrala tačno vino. Prijatelji su ga inače poznavali kao obožavaoca vina. Nije shvatio da i ona zna nešto o vinu, pa čak i gde je njegov vinski podrum.

„Ovo je zaista dobro“, rekao je Ivan. „Nego, kako si planira da se vratiš kući?“ – pitao je, menjajući temu. „Nisam“, rekla je Renata jednostavno, uzimajući još jedno piće. „Rekla sam roditeljima da nećete biti kući do kasno i da će mi biti lakše da prenoćim i ujutru da po mene dođu.“

„Pa … mislim …“ Renata ga je presekla od smeha. „Tako si sladak“, rekla je smešeći se i gledajući ga u oči. „Khm… pa da jedemo..“, rekao je Ivan. Kad su završili, Renata je otišla da proveri decu. Ivan je očistio tanjire i pokrenuo mašinu za sudove. Renata je sišla nekoliko minuta kasnije. „Oh, htela sam ja to da uradim.“

„Aaaa ne ne…“, rekao je Ivan. „Kuvar nikada ne pere svoje suđe, bar ne u ovoj kući.“ „To je slatko“, rekla je Renata. Je li već bila pripita? Ivan ju je video samo kako pije dve čaše, ali flaša je već bila prazna. „Deca su već u krevetu i samo čekaju da im kažete laku noć.” „Hvala vam“, rekao je Ivan i krenuo na sprat da poželi deci lu noć.

Kada se vratio nekoliko minuta kasnije, primetio je još jednu otvorenu bocu vina na kuhinjskom pultu. Bilo mu je više nego neprijatno što je u kući imao mladu pripitu devojku, a još više što je to bila Renata. Ušao je u porodičnu sobu i zatekao Renatu kako se odmara na kauču. Imala je čašu i za njega.

„Izvoli“, rekla je pružajući mu je dok je sedeo na drugom kraju kauča. „Hvala ti.“ „Ne zahvaljujte mi se. Zaslužili ste. Izgledali ste kao da ste imali težak dan kad ste ušli. Vreme je da se opustite.“ Bila je u pravu, naravno. Renata je spavala u gostinskoj sobi. Niko nikada neće saznati da ona ovde pije i bilo je vreme da se Ivan potpuno opusti. Možda je to bio ceo problem. Možda je bio toliko napet da je to imalo negativan uticaj na svaki aspekt njegovog života.

„U pravu si“, rekao je Ivan gledajući Renata. „Bio je to dug dan i samo treba da se opustim.“ Uzeo je daljinski upravljač i upalio televizor. „Šta želiš da gledamo?“ „Bilo šta.“ Ivan ju je pogledao dok je pijuckala vino. Zaista je bila lepa, sa najvećim plavim očima i neverovatno ogromnim grudima na tako vitkoj figuri.

Njegov se penis ponovo počeo trzati. Ivan je ponovo okrenuo pogled ka televizoru. Šta je s tobom Ivane? Počeo je brzo da prelistava kanale, pre nego što se zaustavio na nekom filmu. Dobra komedija je bila ono što im je trebalo. „Ovaj nikada nisam gledala“, rekla je Renata. „Onda te očekuje poslastica.” Gledali su film, zajedno su se smejali svim smešnim delovima i dovršili drugu bocu vina u procesu.

Ivan je tada shvatio koliko mu je nedostajalo da s nekim podeli smeh. Negde pred kraj, Renata je zadremala. Ivan je gledao uspon i pad njenih grudi dok je spavala. Bio je oduševljen. Nije mogao da odvoji pogled od njenih bradavica ocrtanih ispod košulje. Zaista je bila lepa. Sad je imao problem. Morao je da je uvede u gostinsku sobu. Renata je definitivno popila previše vina, a Ivan se i sam osećao malo pijano.

„Dobro … hajde da otkrijemo koliko težiš“, rekao je Ivan krećući se ka njoj. „Vreme je za spavanje … čuješ li me?“ Nežno ju je protresao, ali ona nije odgovorila. „Dobro“, rekao je i podigao je. Bila je iznenađujuće lagana; mnogo lakša od Keti. Naravno, prošle su godine otkako je iz bilo kojeg razloga pokušao da podigne Keti.

Renata se privila uz Ivanove grudi dok ju je nosio stepenicama. Kara mu se stvrdnula i znao je o čemu će sanjati čitavu noć. Uspeo je da je uvede u gostinsku sobu i spusti na krevet. Nosila je kratak šorčić, pa nije osećao potrebu da je svuče. Povukao je pokrivač preko Renate i izašao iz sobe.

„Ma … to nije bilo tako loše“, rekao je Ivan dok je nekoliko minuta kasnije prao zube. Odlučio je da spava u šortsu, za slučaj da se iz bilo kog razloga mora probuditi i uskoro je i sam čvrsto zaspao. Probudio se kad je vetar zavijao napolju. Biće to olujna noć. Ustao je i proverio sve prozore i pogledao decu. Sve je bilo kako treba i ubrzo je opet čvrsto zaspao.

Probudio se malo kasnije. U njegovom krevetu bio je neko drugi priljubljen uz njega i mirno spavao. Bila je to Renata. Kada je ušla u njegov krevet? Zašto mu je ušla u krevet? Još uvek je bila potpuno odevena, a on je bio preumoran da bi brinuo o tome, pa se prevrnuo na drugu stranu kreveta.

bebisiterka mu ga sisaTe noći je sanjao Renatu. Sanjao je da može osetiti kako se njene velike mekane grudi na nogam dok mu je duboko gutala penis. Sanjao je da podiže bokove i zabija joj penis duboko u usta. Sanjao je da je balavila oko njegovog penisa i pljuvala po njemu, stenjajući od zadovoljstva dok ga je snažno sisala.

Ivan je tada otvorio oči. To nije bio san. Pokrivači su bili pored kreveta, kao i njegov šorts. Renatine džinovske sise pritiskale su mu noge, a on joj je duboko zabijao penis u usta. „Ne … stani …“, pobunio se. „Moraš da zaustaviti!“ To je samo navelo Renata da uhvati podnožje njekovog kurca i uvede ga dublje niz grlo. Gde je to naučila da radi? Hteo je da svrši.

Zurila mu je u oči i sisala, vrteći jezikom oko njegove osovine. Želela je da joj završi u ustima. Bilo je prekasno za zaustavljanje. Renata je zastenjala dok joj je Ivan preplavio usta spermom. Sisala ga je dok ga nije isušila, a zatim ga je pustila i sela na krevet. Ivanove oči su se navikle na tamu i mogao ju je jasno videti.

Bila je još lepša i savršenija nego što je on zamišljao da će biti. Grudi su joj izgledale veće bez ograničenja košulje. Bradavice su joj bile tvrde dugačke. „I dalje si tvrd“, rekla je hihoćući se i spustivši pogled na njegovo međunožje. „Ja … da … mislim ne … zašto si …“ zamucao je Ivan.

Renata je odmahnula glavom i legla preko Ivana, puštajući da joj se dojke vuku preko njegovog telo. Za Ivana je bilo prekasno da protestuje. Renata je uzela jednu Ivanovu ruku i stavila je na jednu od svojih masivnih grudi. Bilo je tako puno, čvrsto i mekano. Stisnuo je. „Bože moj“, šapnuo je. „Ti si savršena.“

„Tvoja sam“, šapnula je, ljubeći ga u usne. Trljala je svoju picu po njegovom penisu. Bila je jebeno mokra. Sad joj je imao obe ruke na grudima, maltretirajući joj dojke. Zaglavila mu je jezik u usta i strastveno su se poljubili. Uhvatila ga je i odvela do svoje rupe i u trenutku je bio u njoj. Bila je tako mokra, vruća i zategnuta.

„Uh … Oh, jebi me, kako si velik i tvrdi“, gunđala je Renata. „Pusti me da obavim sav posao… opusti se… uživaj u meni…” Renata ga je zajahala, klizeći svojim telom gore-dole po njegovom kurcu. Njene džinovske, pune grudi izgnječile su se o Ivanovo telo. Bila je tako uska. Opet je hteo da svrši. mlada bebisiterka jaše kitu

„Ti … ja ću da svr…“, dahtao je. „I ja“, progunđa Renata, zagledavši mu se u oči. Telo joj je počelo da se trese. Njena pičkica se stegla oko njegovog penisa, cvilila je pokrećući Ivanov orgazam. Renata se nagnula napred, pritisnuvši usne uz njegove. Odgovorio je usisavanjem njenog jezika u usta i žestoko su se ljubili dok su zajedno svršavali.

Renata se otkotrljala sa Ivana i oboje su ležali zadihani. „To je bio najbolji seks koji sam ikad imao“, rekao je Ivan i potom zažalio što je išta rekao. Šta bi trebalo da kažeš nakon seksa sa svojom osamnaestogodišnjom bebisiterkom u krevetu koji deliš sa hladnom, nezainteresovanom suprugom?

„Mislim … ne znam šta da kažem.“

„Ne govori ništa“, rekla je Renata dok se grlila pored Ivana, prebacujući ruku i nogu preko njega. Njene velike, čvrste grudi bile su smeštene uz bok njegovog tela. Poljubila ga je u obraz i ubrzo je ponovo hrkala. Ivan je zaspao nekoliko minuta kasnije.

KRAJ 2. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napajene nevaljale devojke

Don`t copy text!