mama ganbang jebala

Sin mi je namestio

Upoznavanje Srbija

Postoje žene koje uživaju da otvoreno koketiraju sa muškarcima, a da ne shvataju koliko njihova mala zavodljiva igra može biti opasna. Ovo je posebno slučaj sa ženama u srednjim godinama koje, sve više sumnjajući u svoje ženstvene čari, i pitajući se da li još uvek mogu privući mužjake, vise kao mamac na udici pred gladnom ribom. Posebno je opasno ako sve što žena očekuje jeste jednostavno prepoznavanje njenih privlačnosti tako što se muškarac okrene da pogleda. Ili eventualno pokuša da produži razgovor sa njom kako bi joj još malo pravio društvo.

Ako u tome uspe, onda oseća da je trijumfovala. Ova igra postaje posebno rizična kada je igra sa non-stop napaljenim mladim muškarcima, a još više kada se njene potrebe šire od puke želje za jednostavnim prepoznavanjem i uključuju njene frustrirane seksualne želje. Tada bi ona mogla da gurne tvari izvan sigurne zone u crvenu koja predstavlja opasnost.

Još jedna stvar koju mnoge žene izgleda ne razumeju je da praktično svaka žena može naterati muškarca da se tuca sa njom ako pokaže da je dostupna. Ovo ističem kako bih stavila do znanja da sam srednjih godina, da se ne smatram previše lepom i da sam bila izuzetno frustrirana i željna kada je u pitanju seks.

Bila sam, i dalje sam, samohrana majka – već neke četiri godine – kada se dogodio incident o kojem ću vam pričati. Bila sam umešana u nekoliko veza sa muškarcima koji su bili oženjeni, a sve su se završile kada sam počela da želim da se sastajem više od jednom nedeljno. Muškarci su bili otprilike mojih godina, i u tom periodu sam poželela da imam nešto mlađe i moćnije. Logično je bilo da to primetim pre svega kod prijatelja svog sina.

Bila sam u srećnoj poziciji – ili nesrećnoj, u zavisnosti od toga kako tumačite – da sam imala veliko dvorište sa bazenom i prostorom za igranje badmintona. Ove pogodnosti privlačile su prijatelje mog sina u našu kuću, sve mladići u najmoćnijem fizičkom stanju. Često sam ih gledala kroz prozore, divila se prizorom na gipke i moćne mladiće koji su se po toplom vremenu izležavali oko bazena ili igrali badminton u sitnim speedo gaćicama.

Mogla sam da vidim njihova prelepa koplja ocrtana na mokroj tkanini, i često delimično uspravljena. U takvim trenucima sam se pitala da li sam još uvek u stanju da zainteresujem mlade muškarce. Počela sam ozbiljno da razmišljam kako bih mogla da testiram ono što sam smatrala svojom nastajućom privlačnošću sa ovim mladićima. Rekla sam sebi da ne želim ništa više od njihovog interesovanja – priznanje mog postojanja kao poželjne žene.

Nisam imala običaj da se družim sa njima, bila sam samo snabdevač hranom i pićem za njihove besne apetite, ali kao što sam rekla, ta misao me je proganjala i počela sam slobodnije da razgovaram sa njima; nevini pogledi; kupanje u bazenu sa njima, čak i igranje badmintona. Činilo se da su iznenađujuće dobro prihvatili moje prisustvo s obzirom da sam ipak majka njihovog prijatelja, a samim tim i odrasla osoba koju treba tolerisati, a u najgorem slučaju i izbegavati. milf u kupaćem kostimu

Videvši da nisam potpuno izostavljena iz njihovog društva otišla sam korak dalje. Moj kupaći kostim je bio zanimljiv jednodelni. Videla sam šta devojke nose, pa sam sebi kupila pomalo smeo komad. Ovo je verovatno bila još jedna opasna greška u toj igri i imala je dramatičniji efekat nego što sam očekivala.

Zakoračivši iz kuće u baštu u svom novom kupaćem kostimu, iznenada sam se našla u centru pažnje. Ni dan danas se ne sećam koliko je tačno momaka bilo tog dana, ali mislim od 6 do 8. I svi su očima bili prikovani za mene na način na koji nije lako opisati. Najbliži opis bi bio – osećala sam se kao da me te skidaju očima.

Moj prvi instinkt je bio da pobegnem nazad u kuću, ali pošto sam stigla tako daleko, odlučila sam da se drsko izvučem. Zaronila sam u bazen i brzo otkrila da je nekoliko momaka zaronilo za mnom i da su koristili svaki mogući izgovor da me dodirnu. Kada sam izašla iz bazena, situacija se još više zagrejala kada sam otkrila da materijal od kojeg je napravljen moj kupaći ima tendenciju da postane polu providan kada je mokar.

Ovaj neočekivani zaokret učinio me je prilično nervoznom, pogotovo što su oči bile uperene u mene još nemilosrdnije, i morala sam da budem slepa pa da ne vidim da su erekcije vidljive. Eksperiment uspeo – zaista mogu da zainteresujem mlade muškarce, možda malo vatrenije nego što sam nameravala. Bila sam potresena efektom koji sam postigla. Što sam smirenije mogla, vratila sam se u kuću i pokušala da se saberem, kada je moj sin upao u kuću.

„Mama, šta dođavola pokušavaš da uradiš?“

„Kako to misliš sine?“

„Znaš tačno na šta mislim. Ako si htela da napališ sve moje ortake – onda si uspela! Sad ima da me zajebavaju mesecima!“

„Ne budi blesav, kako bi žena mojih godina mogla uzbuditi mladiće upola mlađe od mene?“

„Tako što nosiš tu usku stvar na sebi, pogledaj jebote koliki dekolte!“

„Smanji ton! Uostalom, mislim da grešiš… a ako i smatraju da je tvoja majka privlačna, onda bi trebalo da budeš ponosan.“

„Jebote, ne mogu da verujem! Stvarno si htela da ih napališ, zar ne mama?“

„Ne! Naravno da ne.“

Do sada je njegov ton bio prilično ogorčen, ali iznenada se promenio. Nasmejao se i rekao: „Pa, htela ili ne jebeno su napaljeni… šta ćemo sad?“

„Ništa. Brzo će oni to zaboraviti, a sledeći put kada me vide proći će neko vreme i biće to stara vest… neće se zanimati.”

Uputio me je čudan pogled i rekao: „Ne bih se kladio na to…“, okrenuo se i otišao.

Činilo se da je time stvar završena jer narednih nekoliko dana ništa više nije rečeno. Što se mene tiče, kada sam se navikla na pomisao da zaista mogu da „napalim” te mladiće, prihvatila sam to kao nešto dragoceno. Noću sam se naginjala pred ogledalom, govoreći sebi da ipak ne izgledam tako loše. Mislim da sam otprilike pet dana nakon mog prvog pojavljivanja kao milf koja zadirkuje, izašla na kupanje. Ovaj put sam bila u mnogo prikladnije i zatvorenijem kostimu. Opet su bili prisutni pogledi, ali kada sam zaronila u bazen niko nije zaronio za mnom.

Razočarana, izašla sam iz bazena i pokušavajući da ne pokažem svoje razočaranje vratila se u kuću. Osećajući se frustrirano ovim nedostatkom odgovora, pogledala sam kroz prozore u svoje neverne obožavaoce i primetila da sin nije bio tamo, a momci kao da su se zbili i živahno razgovarali. Zavalila sam se na kauč i zatvorila oči, opuštajući se. Sve je bilo tiho i mirno i mora da sam zadremala jer me je iznenada probudila buka otvaranja vrata koje vode u dvorište.

Momci su počeli da se gomilaju u prostoriji. Jedan od njih mi se približio i rekao: „Imamo nešto što želite Snežana.“ Pomerili su se, neki su stojali a neki sedeli oko mene. U roku od svega par sekundi gornje kopče su odvezane, moje sise otkrivene! Ruke su ih mazile i pritiskale mi bradavice. Neko me je podigao, svukao ceo kupaći sa mene, a noge su mi razdvojene jakim rukama. Tek tada sam shvatila da su momci skinuli svoje kupaće.

Sve se dogodilo tako brzo da nisam imala vremena da protestujem, mada nisam sigurna ni da sam htela. Jedan od momaka je klečao ispred mene, jezikom se nabijao u moju vaginu. Bradavice su mi sisali i činilo se da su ruke posvuda i da istražuju moje telo. Ako sam i pomislila da protestvujem to je brzo nestalo jer ono što su mi radili bilo je prelepo. Usta su se zatvorila nad mojima i jezik je počeo da istražuje. milf usta puna kurčeva

Moje noge su bile širom otvorene i neko drugi je sada imao svoj jezik u mojoj vagini. Osetila sam da mi je nešto toplo dodirnulo usne i znala šta je to i šta se očekuje. Primila sam glavu penisa u usta. Obe moje bradavice su sisane, a prsti su mi istraživali vaginu i anus. Topla mlada tela bila su pritisnuta uz mene; ruke su me mazile i pritiskale svuda i sperma je izbijala u moja usta. Tek što su izbacivanja sperme završila, još jedan penis je bio pritisnut na moja usta.

Moje ruke su se bavile masturbacijom kurčeva i bilo je teško reći ko mi šta radi. Jedan momak je ležao pored mene na kauču i namestio se tako da mi sa boka nabije kurac u pičku. Kada je ušao, osetila sam da mi se drugi penis zabija u anus i ubrzo su oboje počeli da me tucaju žestoko. Došlo je do još jedne eksplozije sperme u mojim ustima, razne ruke su mi i dalje mazile grudi, svaki seksualno dostupan deo mene je bio eksploatisan i osetila sam prvi od nekoliko orgazama kako me preplavljuje.

Htela sam da vrisnem, ali penis u mojim ustima je to sprečio. Ne znam koliko ih je bilo, ali čim bi jedan završio, zamenio bi ga drugi. Sperma je šikljala u moj šupak praćena brzom ejakulacijom u moju vaginu. Ponovo sam bila na leđima i jedan od njih me je uzjahao i počeo da me jebe u sise sve dok nije svršio svuda, pri čemu je veliki deo prskao po mom licu.

Bila sam bukvalno u raju! Činilo se da je svaki deo mene polni organ ili erogena zona i vapila sam za još. Mislim da je većina njih ejakulirala u mene ili na mene više puta, ali na kraju sam ih istrošila. Ležali su ili sedeli iscrpljeni dok sam prekrivena spermom govorila: „Šta je frajeri… nemate više snage u tim stvarčima koje nazivate kitama??“ mama ganbang jebala

Polako su oživljavli i drkali kite, ali ovaj put sam ih uzimala jednog po jednog,. Većina njih se odlučila za vaginalnu penetraciju što mi je prijalo. Imala sam orgazam za orgazmom i sada sam mogla da vrištim koliko god sam glasno htela. Išla sam sa kurca na kurac kao da sam na baterije i nakon što bi jedan svršio ja bih se nabijala na drugog. Ni sami nisu verovali kakva sam droljetina!

Kada im je konačno bilo dosta i kad sam se i ja nasitila, odlazili su jedan po jedan. Sperma je curila iz svakog mog otvora, bilo je na mom telu, u kosi i očima. Ležala sam ošamućena ali zadovoljnija nego u bilo kom drugom trenutku u svom životu. U tom trenutku sin je ušao i stajao gledajući u mene.

„Jesi li sada dobila ono što si htela?“

Odmah sam shvatila da mi je on namestio: „Jesam, i hvala ti dragi. Sada kada su maske pale mogu da kažem i da mi je žao što je gotovo.”

„E pa sa njima je gotovo. Dobili su oni, dobila si i ti. Oni me sada više neće smarati kako mi je keva milf i žele da je jebu.. a ti si dobila svoju porciju mladih kurčeva. Oni su moji ortaci i njih više ne diraj… a za ostale – radi šta god želiš. Pošteno?“

„Pošteno.“ – rekla sam razočarano.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 21 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!