jebanje mame u pičku!

Sin je hteo da me Slika za Kalendar 2/2

Upoznavanje Srbija

„Bože, zaista je crveno, mislim da moram nešto da ti donesem, vraćam se odmah“, otišla sam po bočicu prozirnog maziva sa svog noćnog ormarića i donela mu je. „Ova stvar je zaista sjajna, možeš je probati, ali mislim da bi najbolje bilo da se ne diraš dole neko vreme.“ Nije se pokrio a penis ne samo da je bio crven, takođe je bio u erekciji pa sam morala da pitam: „Ako si toliko masturbirao, zašto si još uvek, hm, tako uspravan?“

„Kako misliš?“ pitao je dok sam zurila u njegov penis. Morao je biti najveći koji sam ikada videla a rekao mi je da nije ni potpuno uspravan.

„On može biti veći?“

„Da.“ – rekao je to hladnokrvno i opušteno.

Sa druge strane ja sam bila u totalnom šoku! „Znam da majka ne bi trebalo da pita svog sina ovo, ali da li si ga ikada merio? Kada je potpuno uspravan?“

„Jesam. 18.“

„Je bo te!“ – toliki kurac sam viđala samo na pornićima. Bila sam ponosna… ali i zabrinuta mama. „Da li boli kada dodirneš?“ Ruka mu se spustila dok sam gledala kako mu prsti omotavaju kitu.

„Ne, boli me nekako iznutra. Mislim da sam preterao. Možda da probam ovo?“ rekao je dok je podizao bočicu maziva.

„Pa, moglo bi da pomogne. U svakom slučaju, najbolje bi bilo da te sada ostavim na miru Veljko.“

„Ne!“ – odmah se usprotivio. „Voleo bih da ostaneš i…. da me gledaš kako to radim.“

„Ja sam ti majka Veljko, ne tvoja devojka.“

„Zar ne možeš biti oboje?“

Njegovo poitanje je bilo toliko glupavo ali ja sam ipak stajala tamo dok se njegova ruka spuštala do penisa, dodirujući ga. „Tako sam napaljena mama, samo želim da ostaneš dok ja ovo probam, može?“

Otvorio je čep na boci i pustio nekoliko kapi da padne na glavu, a zatim je omotao prste i počeo da razmazuje lubrikant po celom kurcu i jajima. Bilo je nešto vrhunski erotično u tome da gledam sina kako drka kurac preda mnom. Dakle, bila sam napaljena, veoma jebeno napaljena.

„Da li boli Veljko?“

„Da, malo“, rekao je tiho. „Lepše je sa ovim, ali ipak malo boli.“

Bio je potpuno tih, verovatno ne želeći da remeti ono što se dešava. Znala sam šta ću da uradim, znala sam da je to prosto zabranjeno i nedopustivo… ali me u tom trenutku jednostavno nije bilo briga. Moji hormoni i moja pička preuzela je moju razum. Kleknula sam, pogledala ga u oči i poljubila ga u kurac. „Mamica je tu i ne brini… proći će.“ mama guta sinovu spermu

Držeći njegov kurac u ustima bilo je nešto veličanstveno, nešto što nikada nisam osetila. Moja pizda je poludela od požude, žestoko je pulsirala dok sam klečala i sisala kurac svoga sina. „Oh mama, sada je tako dobro, tako lepo.“ Zastenjao je i osetila sam kako njegova topla sperma štrca u zadnji deo mojih usta.

Tada sam znala da nema povratka, da su sve moralne barijere prekršene. Podigla sam se od njega, a on me je povukao i snažno me poljubio, gurajući mi jezik u usta dok mi je njegova ruka hvatala dojku. Tada sam znala da više nikada nećemo biti isti.

„Želim te mama.“

„Ljubavi mamina… Ali povređen si, mislim da bi trebalo da sačekamo. Hajde da samo da uživamo u tome što smo zajedno, zagrli me i spavaj u mom krevetu večeras“, rekla sam mu i ugasila svetlo. Spavali smo u naručju jedno drugog celu noć.

**

Probudila sam se prva i bila sam u sinovom naručju kada sam videla kako mu se oči otvaraju, a onda mu se osmeh ocrtao na licu. „Mmmm… to nije bio san. Stvarno si ovde“, rekao je tiho dok se privijao bliže meni tako sladak i pospan.

Moja ruka je uzela njegov penis i pitala sam ga: „Da li te i dalje boli? Da li je noćni odmor pomogao?“

„Mmm, volim kad me dodiruješ tamo, kada ga držiš tako.“

„Je li sada bolje?“ Pitala sam ga ponovo.

„Da, divan je osećaj. Volim te, mama“, rekao je tiho dok je njegov obraz mazio moju dojku. Kada sam se otkrila on je odmah bio na meni. Krenuo je da me ljubi bukvalno od čela preko nosa usana vrata, grudi i stomaka… a onda me poljubio pravo u pičku. Širom sam otvorila noge, a on se pomerio da bi se spustio ispod mene, između mojih nogu i počeo da me liže jezikom i ljubi usnama.

„Unutra Veljko, unutra gurni svoj jezik“, odmah je počeo da ulazi dublje u mene. lizanje mamine pičke mljac

U svoje vreme umela sam da svršim brzo, 5 do 10 minuta i ja gotova. Ali u tom trenutku kada me je moj sin lizao svuda po pički i jebao jeziko, ja sam se osećala kao da se raspadam. Stenjala sam dok sam bila preplavljena najneverovatnijim osećanjima koja sam imala pre mnogo godina. Bilo je divno. Svršila sam za svega minut ili dva.

Povukla sam ga gore kako bih mogla da ga poljubim i tada sam osetila kako me njegov penis dodiruje, pokušavajući da uđe u mene. Kliznula sam rukom između nas i povela ga u sebe a on je počeo instinktivno da se kreće napred-nazad kao da je to radio oduvek. Pretpostavljam da sve dolazi urođeno, što je dobra stvar. Bilo je divno imati kurac u sebi, kurac osobe koju sam najviše volela na svetu.

„Mmm, mama… ovo je sve što sam ikada želeo. Volim te mama, toliko te volim“, stenjao je dok su mu se kukovi ljuljali napred-nazad. Nastavio je da vodi ljubav sa mnom i to je bilo zapanjujuće i nestvarno. Podigla sam noge visoko u vazduh pomažući mu da ide dublje i počela da okrećem kukove u krug dodajući čudesna osećanja.

Rotirala sam svoju mačkicu na njegovom kurcu dok je on uživao u senzacijama. Osetila sam da su naši zajednički pokreti postali još klizaviji i shvatila sam da sam upravo primila spermu svog sina u svoje telo.

Jaukao je dok je padao preko mene, ponovo pomerajući kukove, želeći još. I ja sam želela više; ovo je bio najdivniji seks koji sam ikada imala. „Zaljubljen sam u tebe mama…“,rekao je tiho pomerajući svoj penis po mojoj napunjenoj pički. Znala sam da se približavam, blizu drugog orgazma koji će mi sin dati. I znala sam da će ih biti mnogo.

Moja sopstvena osećanja sreće procvetala su šireći se obuzimajući me u ekstazi dok mi je telo drhtalo i treslo se oslobađajući snagu vatrenog vođenja ljubavi jer je mojsin ponovo bio u meni duboko i klizavo. jebanje mame u pičku!

„Ohh sine… svršavam, oh, uh, uh, mmm, mmm“, vikala sam čvrsto ga stežući uz sebe dok me je ljubio i tucao iznova i iznova. Dahtao je, nimalo ne usporavajući. Veljko me je sada želeo u svako doba dana i noći, bez prestanka. Nikad nisam verovala da dvoje ljudi mogu imati toliko seksa i nikada nije bilo previše ni za jednog od nas. Moje telo je počelo da gladuje za njegovim, stalno smo bili jedno preko drugog i proždirali se.

To je bilo pre sedam godina. Kada je završio fakultet, počastila sam nas desetodnevnim krstarenjem Karibima i nije nas bilo briga za ljude oko nas, niko nas nije poznavao i nije znao da smo mama i sin. Svake večeri smo išli na ples i držali se za ruke i ljubili za večerom. Želeli smo da to bude romantično vreme zajedno i to smo imali.

On sada radi u nekoj modernoj kompaniji za kompjutere i odlično mu ide. On je i dalje moj ljubavnik i svako veče pre nego što odemo na spavanje govori mi da zauvek želi da bude moj ljubavnik. I dalje pravimo naše intimne kalendare. Svaki novi je mnogo uzbudljiviji od onog prvog koji sam mu poklonila.

KRAJ!

Prvi deo ove priče je OVDE.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!