Sex u gradu

Upoznavanje Srbija

Prvi posao koji sam dobila nakon srednje škole bio je u jednoj velikoj firmi koja se bavila trgovinom naftnih derivata. Imala sam osamnaest godina, plavu kosu, i za gradske pojmove malo preraskošno tijelo željno svih radosti koje je metropola nudila. Tjedan dana nakon mature spakirala sam ono malo odjeće u sportsku torbu, i sjela u autobus za Zagreb. Sljedeća bitna stvar bila je pronaći dobrog ginekologa i početi uzimati pilule. S prvom plaćom uselila sam u malu ali ukusno namještenu garsonijeru na Savici, i do kraja petog mjeseca sve je već odlično funkcioniralo. Život je bio lijep.
Dobro, možda ne baš toliko lijep. Radila sam za malu lovu u mračnoj sobici, kao najmlađa od pet sredovječnih zlih babetina.
Taman kada sam se zaposlila, direktor koji je bio na nekakvom usavršavanju u Americi donio je novo pravilo: muškarci moraju dolaziti na posao u odijelima i obaveznoj kravati, a žene u suknjama ili haljinama. Mlađe cure iz firme bile su oduševljene, jer je gospon direktor zaboravio propisati dužinu suknje, tako da su komadi s dobrim nogama počeli dolaziti u mikro-minicama. Svaki put kada bi u kancelariju ušao jedan od menadžera, sagnula bih se po fascikl koji bi mi kao slučajno pao, i pokazala mu gaćice koje su izvirivale iz suknjice. Frajeri su bili toliko sluđeni da su se masovno zabijali u vrata i spoticali, a sigurna sam da bi se ispostavilo, kada bi netko samo imao živaca sprovesti istraživanje, da su im doma nakon toliko uredskog rajcanja, ženice po hitnom postupku ostale napumpane. S nama se, također dišin američki izum, nisu smjeli petljati, “jer bi to firmu u obliku neproduktivnosti koštalo tisuće i tisuće maraka”. Mislite da smo se toga pridržavali? Odgovorno tvrdim kako je po tim uredskim stolovima proliveno više sperme nego kave…
Konkretno, moj zadatak bio je vođenje arhive, tako da su svi ti mladi šefići i inženjerčići morali pokucati na moja vrata kada bi trebali neki dokument. Naravno da su mnogi počeli dolaziti bezveze, kao napaljeni psi gledali bi moje velike, mliječne, prirodne grudi stisnute u premalom grudnjaku kako se napinju ispod bijele košulje, drhtave i posute sitnim kapljicama znoja. Krešo je stalno dolazio, što me uopće nije smetalo. Bio je mlad, zgodan, neoženjen, a cure koje su ga probale tvrdile su kako ima i što za pokazati.


Goga mi je na wc-u otvoreno rekla da mali ima velik kurac i dobro zna što treba s njime raditi. Smijuljile smo se, ali su mi gaćice ipak bile posve mokre.
Nisam bila jedna od onih školskih kurvetina, ali isto tako nisam bila ni nevina. Toga sam se riješila u četvrtom srednje s dečkom iz razreda. Bili smo u “Vectri” od njegova tate. Spustio je sjedala, zadignuo mi suknjicu, skinuo gaće i stavio ga unutra. Nije bio nimalo nježan, a ja sam cijelo vrijeme umirala od straha da ću ostati trudna. Onda ga je izvadio i ono išpricao skroz po meni. Fuj!!! Nakon toga sam ga natjerala da stavlja kurton.
Goga me uvjeravala kako je “veći uvijek bolji” i da je Krešo zbilja “velik”. Nisam imala pojma koliko velik je “velik”. Moj prvi dečko činio mi se prilično obdarenim, a nisam bila ni sa kim osim njega da bih mogla usporediti. Nisam čak ni vidjela golog muškarca na fotografiji. Znate, umrla bih od srama da sam morala kupiti na kiosku “Penthouse”, ali na sreću, sada ga redovno uzmem od frenda.
Krešo je došao već dan poslije nakon mog ženskog razgovora u toaletu, i taman kada sam se spremala izaći na ručak tražio me da mu izvadim neke spise. Dok smo tražili dokumente rekao mi je kako sam jako lijepa i da se uvijek ukusno oblačim, što još više ističe moje rasno tijelo, i slične stvari. Onda se stao točno iza mene, dok sam ja kopala po najvišoj polici, i prislonio se na moju guzu. “Oh… oprosti”, rekao je, i primio me oko struka. “Ja sam kriva”, odgovorila sam i pritisnula se još jače na njegovu muškost. Čini se da mu je kurac oživio. Osjećala sam kako raste, i snažnu toplinu kroz tanki, ljetni materijal bijele haljinice. Nisam sigurna koliko smo točno tako stajali kada se počeo trljati o mene.
“Ne bi to smjeli ovdje raditi”, prošaptala sam loveći zrak, “šta ako netko uđe?”
“Imaš pravo.” I on je već bio izbezumljen. Ovio je ruku oko mene i snažno me primio za grudi. Uzela sam njegov dlan i snažno ga pritisnula u svoje meko meso. Zaboravila sam na njegovu drugu ruku sve dok je nisam osjetila ispod minice, kako mi mazi osjetljivu kožu između noge i gaćica. Počela sam stenjati. Užasno mi se ševilo, htjela sam da me rasturi tamo na licu mjesta, uz ormar, i bilo me baš briga što će biti ako netko uđe. Koljena su mi bila skroz mokra od vruće mošusne sluzi koja se cijedila iz pičke. Okrenula sam se, zagrlila ga i pritisnula usne uz njegove, pohotno mu sisajući jezik nutra-van, kao da već imam kurac u ustima. Stavio je krupne šake na moju guzu i čvrsto me stisnuo. Haljinica mi se dignula, pa sam stajala tako samo u bijeloj čipkastoj tangi iz koje su s moje natečene pičke virili mokri čuperci plavih dlačica. Bila sam toliko mokra da ste tim gaćicama mogli oprati pod na cijelom katu. Krešo me odnio do stola u kutu sobice. Posjeo me, oslobodio moju željnu pičkicu iz koje se pušila para od gaćica, i raširio mi noge. Onda je raskopčao hlače, i počeo se boriti s gumom na boksericama. Kada je izvadio kurac, sve što sam uspjela progovoriti bilo je: “O Bože!” Bio je dugačak barem dvadeset centimetara i debeo kao moja ruka. Žile su mu pulsirale, a glavić mu se probijao iz kožice poput bijesne zmijurine. Ta stvar je imala svoj život. Bacakao se među mojim nogama kao supertanker na olujnom moru. Kurčić mog prvog dečka u usporedbi s njim izgledao je kao dječja igračka.
“Sigurna si da želiš sve ovo?” Pogledao me ispod obrva.
Samo sam kimnula glavom. Utisnuo se među moje noge. Rukom sam ga vodila do žarko crvenog skliskog proreza, koji mi se činio daleko preuskim za tako velikog gosta. Glavićem sam razmaknula nabrekle usmine. Bio je mekan i divan, onako prekriven mojom vlažnošću. Naciljala sam ga na samu rupicu i pridržavala dok je ulazio u mene. Trznuo je bokovima i centimetar po centimetar nestajao u zlatnom mufu. Polako me ševio, tako da se bez bola mogu prilagoditi njegovoj veličini, sve dok mi napokon nije ispunio cijelu mokru picicu. Fascinirano sam ga kroz poluzatvorene oči gledala kako ulazi i izlazi, a jaja mu lupkaju po mom anusu.
“Skroz me napuni! Osjećam te, daaa, ljubavi, do grla mi ga daj!” stenjala sam. Divljački me jebao do prvog orgazma. Nikad u svom mladom životu nisam tako nešto doživjela, niti je moja mačkica ikada bila tako puna muškog mesa. Zabacila sam glavu unatrag, a Krešo se, pumpajući me, igrao mojim sisama.
“Jebi me, jebi me, to, ma to, daj, još, jebi, jeeebi…!” jecala sam kroz stisnute zube pokušavajući odgoditi svršavanje. “Skroz me napuni, daaaa, daj mi ga, do jaja mi ga daj…” Zažmirila sam i svijet je eksplodirao. Počela sam se bacakati kao divlja ždrebica. Krešina je kurčina ispala, a ja sam ga izbezumljeno zgrabila i počela u praznu pičkicu trpati sve što mi se našlo pod rukom, i kurčinu i jaja i svoju šaku… Još mu je više narastao. Osjetila sam kako njegove prst debele vene pulsiraju u meni. Za sekundu-dvije napunio me hektolitrom kipuće sperme. Legao je na mene, a njegovo soptanje polako se počelo pretvarati u normalan dah. Kurac mu je omekšao i skliznuo na mokre dlake iz kojih se cijedila sperma pomiješana sa znojem i mojim nektarom. Goga je imala pravo, razmišljala sam još uvijek omamljena. Veći JE bolji.
“O! Vidim da se vas dvoje fino zabavljate!” Bio je to sarkastičan glas gospođe Lažetić, moje šefice. Stara, ružna kuja nas je ulovila. Izbio je skandal. Ne trebam napominjati da smo smjesta dobili otkaz, a u firmi su nas tračali još tjednima. Neposredno nakon nemilog događaja bila sam izvan sebe. No sada mi je drago što je tako ispalo. Upisala sam faks i preselila se u studentski dom. Moja cimerica Sara izvrsna je cura. Uvela me u svijet pisane riječi, i ljubavi kakvu mogu dijeliti samo dvije žene. No, to je već druga priča…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!