Sex sa Ankicom

Upoznavanje Srbija

Bilo je ljeto u Gorskom Kotaru, sedmi mjesec. Ja sam bio već u dječjem odmaralištu, a ona je stigla. Bila je onako ugodna u razgovoru, ništa naročito. Išli smo s djecom u popodnevnu šetnju na livadu u mjestu.
Ja sam bio negdje blizu Ankice, pored djece. Ona je sjedila na travi, a ja sam hodao. Ustala se Ankica, pričali smo slobodno, a onda sam ja predložio da malo prošećemo kroz prirodu. Zašli smo u šumarak. Nije trebalo puno vremena da se počnemo ljubiti. Ja sam bio nekako u inicijativi. Obgrlio sam je i polako počeo ljubiti u lice. Nije trebalo puno da mi uzvrati. Ljubili smo se kao zaljubljeni par. Ona se uzbudila, ljubila se strastveno. Uz uzdah mi je odmah izustila : ne znam hoću li moći večeras, jer još mi je menzis. Ništa nisam rekao, a mislio sam u sebi – vidjet ćemo.
Na večer sam predložio da iziđemo malo vani. Bili smo na jednom proplanku, sjedili smo na travi i ljubili se. Ona je onako podatno nudila sve svoje – lice, grudi, noge i milovanje po cijelom tijelu. Nisam inzistirao, ali je ona dopustila da nalegnem na nju onako na travi, okrenuta uzbrdo. Ležao sam na njoj i počeo joj širiti noge. Ona je išla dalje, pa je skinula i gaćice : da vidim mogu li jer ne znam imam li još menzis, je li prošlo – rekla je.
Ja sam bez razmišljanja izvadio kurac i pojašio njenu pičku. Još je bilo tragova menzisa, ali nije smetalo, obavili smo jedno jebanje. Bila je osrednja jebačica. Nije pokazivala nikakvu požudu. Drugo večer bili smo u mojoj sobi. Tada je bila ona prava jebačica. Jebala se požudno, širila je noge, vikala joj, joj. Ja sam je jašio do kraja. Nisam pitao mogu li svršiti u pičku, jer je menzis tek završio.
Treće večer bili smo u društvu. Ležali smo ja i ona u jednom krevetu, a kolega i druga djevojka u drugom krevetu u istoj sobi. Ja sam bio okrenut prema njoj, te ga lagano stavljao sprijeda. Ona je to primala bez vidnih znakova, jebuckala se i ćutila. Svršio sam na vrh njene pičke, ne u dubinu. Bila je zadovoljna, iako nije svršila, jer je dobila porciju jebačine, i to u društvu.
Nešto nakon toga događaja posvađali, i nije ništa bilo par dana.
Molila je kolegu da joj ponovno priđem, jer ja sam je odbijao. Bila je ponekad malo i dosadna, inzistirala na trajnoj vezi, pitala kada ćemo se ženiti i sl.
Došli smo u moju sobu, a da nismo ništa dogovarali, nismo se formalno pomirili. Ja sam počeo da je hvatam, a ona je već bila spremna za akciju. Skinula se gola, a ja također. Kada je vidjela da mi se digao kurac kao kamen, nije mogla odoljeti da legne na krevet i raširi noge.
Vrata su na sobi nisu bila nezaključana, pa je bio problem da netko ne naiđe i vidi nas u akciji. Ja sam navlačio krevet do vrata, polako uz škripu. Ona se smijala na svaki škrip kreveta, gledajući u mene i moj ukrućeni kurac.
Napokon je akcija zatvaranja sobe bila gotova, mogao sam prići Ankici, i jebanje je moglo započeti. Dizala je noge, širila ih visoko, a ja sam ga zabijao do kraja, onako polako, pa opet nazad, pa opet naprijed, sve jače i dublje ulazio sam u njenu pičku.
Uživala je u jebanju, vikala je joj, joj!
Na večer smo jebanje ponovili. Bila je opet dobra. Jebala se s guštom, jer je par dana bila bez kurca, a željela je jebanje svaki dan od kada smo počeli. Koristila je tablete za kontracepciju i mogla se jebati do mile volje, bez straha.
Tako je to potrajalo desetak dana. Ja sam se nešto razbolio. Bolio me stomak, imao sam mučnine. Ona je bila pored mene, jer se i ona „razbolila“. Ipak na sve to bilo je i jebanja.
Dolazila nam je doktorica u posjetu da vidi kako nam je. Bilo joj je smiješno da oboje boluje od iste bolesti, ležimo jedno do drugoga u dva kreveta. Kasnije je procurila priča da smo se malo previše „nategli“ te da nas boli od toga.
Doktorica je dobro znala da se mi jebemo. Pa ipak, jedno večer kada smo bili na travi u okolici dvorca, trčali smo i hvatali smo se, a ja sam potrčao prema našoj doktorici, stigao je i otraga uhvatio za obje sise. Nije joj bilo mrsko, samo je onako rekla; a joj.
Kasno sam shvatio da je i doktorica bila spremna za jednu avanturu, a ja sam bio previše sa Ankicom, da nisam primjećivao nju i njene namjere. Šteta, ali kasno je bilo.
Prošlo je tih petnaestak dana, jedna smjena i moralo se rastajati. Ankica je otišla, a ja neko vrijeme nisam imao ni jednu žensku.
Otišao sam u grad, i tamo se našao sa Ankicom. Htjela je da odem njenoj kući, da upoznam njene roditelje. Bili smo neko vrijeme sami u njenoj sobi, ali osim poljupca ništa nije bilo.
Još jedno sam bio kod nje, u njenom dječjem vrtiću. Nije bila raspoložena za ništa, jer je kužila da od trajnije veze nema ništa. Rastali smo se i nismo se više viđali.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!