Sex Oglasnik seksi milf

Sex Oglasnik

Upoznavanje Srbija

Odmah da naglasim – nakon nekoliko godina samoće otkrila sam ovaj Sex Oglasnik i sve je krenulo na bolje. Nakon dugo vremena kada sam mislila da mi se osmijeh nikad neće vratiti na lice, procvjetala sam. Ponovno sam počela vjerovati u ljude, u situacije, pa i u sudbinu. Ali nije sve bilo tako jednostavno.

Kad dođeš u moje godine, počneš gledati na život na malo drugačiji način. Bliži se pola stoljeća, pojavljuju se bore na licu, godine utječu na nekadašnje vrhunsko tijelo. Počinjete sumnjati u sebe, u svoj izgled, u svoju inteligenciju i znanje. Srećom, godine donose iskustvo, a ono je neprocjenjivo. Sa godinama dolaze i prava prijateljstva, a ona su mi omogućila da budem tu gdje jesam danas.

Sex Oglasnik i ja – početak.

Prijatelj mi je skrenuo pažnju na online dating. Online upoznavanje je poput španjolskog sela za ženu poput mene – ženu iz prošlog stoljeća. Uostalom, tko želi da bude sa staricom poput mene? Tamo idu samo mladi i utegnuti, zar ne? Stoga je početak bio težak i ispunjen sumnjama i dvojbama. Srećom, riskirala sam i u sve ovo ušla kao početnik.

Nakon kiše dolazi sunce.

Prekretnica je zapravo bilo moje ponovno rođenje. Kako se to dogodilo? Uslijedila je spontana noć strasti sa nepoznatim zgodnim frajerom. A prije toga nisam imala odnose toliko dugo da me je sram i sjetiti se toga. Čak sam i prijateljima lagala da tu i tamo nešto imam, samo da se ne osramotim. A nisam se s njim osramotila. Baš suprotno.

Sex Oglasnik nije samo za mlade. Sex Oglasnik Hrvatska

Moje sumnje su nestale kad sam malo kopala po internetu. Primijetila sam da nisam jedina starija od 45, nego ih ima na stotine. I neću biti lažno skromna, priznajem da sam izgledom i ljepotom bolja od mnogih od njih. Ponosna i puna samopouzdanja, objavila sam svoj osobni oglas. Svi koji žele mogu ga pogledati OVDJE. Napisala sam malo, ali dovoljno da zagolica maštu.

Ono što nisam očekivala – veliki broj mladih dečki mi se javlja. Vrlo mladi ljudi, studenti i te dobi. U tom trenutku imam pomiješane osjećaje. Osjećam se nervozno, nesigurno, zbunjeno, čak je i strah bio prisutan. Što oni vide u meni? Pored toliko mladih, zašto ja? A onda sam shvatila da se samo trebam opustiti i danas mi prija kompliment od mlađeg muškarca.

Nikada nisam imala bolji seksualni život.

Mislim da nisam imala ovoliko muškaraca ni kad sam bila 30 godina mlađa. Ne želim da zvuči kao da se hvalim, ali za ženu mojih godina to je pohvalno. Većina mojih prijatelja je u braku i onu stvar vide jednom mjesečno. Ja i moj seks oglasnik se družimo i uživamo i sigurna sam da mi neće skoro dasaditi. Mnogi mi kažu da sam nezasitna, pa ne trebam brinuti.

Seks oglasnik – zaključak.

Svatko treba izabrati svoj put. Moje je samo da s vama podijelim svoje iskustvo i svoje mišljenje, ništa više. Uzela sam stvar u svoje ruke (i metaforički i doslovno) i vratila svoj život na pravi put. Je li to pravi put? Za mene svakako jest. Je li za vas? Ne znam, ali nadam se da ćete probati.

IZVOR: https://erotskioglasi.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!