Sex boginja dečačkih dana

Upoznavanje Srbija

Nije bilo razmišljanja, samo se okrenula i pogledala ga je pravo u oči. ” Možeš samo da sanjaš o tome, skote jedan…idi sad kući pa ga izdrkaj to je jedino što ćeš odvaliti danas !” Odbrusila mu je pravo u lice, tek tako, bez ustezanja i bez blama i ako su je mogli čuti svi prolaznici koji su zbunjeno posmatrali šta se dešava. Ako je mislio da će njegova opaska proći neopaženo, sad mu je bilo jasno da se grdno prevario.

A nije mogao da se suzdrži, morao je da prokomentariše dok je prolazila. Ona, Tanja Markovski. Za njih je ona bila misaona imenica, tako daleka i nedodirljiva, za njih ona je bila jedna od boginja ljubavi na koje su tih ranih pubertetskih godina mogli samo da se lože, i ništa više. Sada je stajao pred njom zatečen i postiđen, samo je spustio pogled i gledao je u zemlju. Okrenula se i otišla, užurbanim nervoznim koracima. Pratili su je pogledima dok se udaljavala od njih…smeđa ravna kosa, uvek besprekorno čista i očešljana, dosezala je donju polovinu leđa , taman ono mesto kuda je išla donja ivica njene kratke letnje majice koja je otkrivala bronzanu boju kože. Bila je gotovo manekeski građena.

Kukovima je hipnotisala dok je prolazila, ipak, to joj je bio najveći adut….njene duge savršene noge i kukovi, dupe kao izvajano pod rukama nekog umetnika…grudi joj nisu bile velike, naprotiv, nikad se nije ni trudila da ih istakne ali je zato uvek isticala ono što je znala da je najbolje. Imala je na sebi kratak uzan šorc napravljen od starih texas farmerki . Šorc je i bio kriv za komentar i za čitavu situaciju . Stajali su na kraj pesačke staze, zezali se kao i svaki dan, priča ispunjena dečačkim snovima i željama, pričalo se o kraju letnjeg raspusta i početku nove školske godina. Imali su po 14 godina, Dragan i Ivan, prijatelji odmalena, sve svoje vreme su provodili zajedno.

Tada je naišla ona, preplanulog tena i manekenskog stava. Tako je i hodala, njihala se i lomila u kukovima, dok joj pogled ni jednog trenutka nije skretao sa strane. Uvek je gledala pravo, kao da je znala da nema potrebe da gleda sa strane jer dok ona prolazi svi zapravo gledaju u nju. Sa takvim stavom i hodom samo je još više privlačila pažnju. Imala je 17 godina. Prošla je pored njih, Tanja Markovski , graciozna i nedodriljiva. Zamirisao je vazduh dok je prolazila, miris koji je vukao za nos i terao glave da se okreću za njom. Nisu znali koji je to parfem, ali za njih je to bio miris ženstvenosti. Ivanov pogled je bio prikucan za njeno dupe. Pomislio je da li joj smeta što joj se šorc toliko uvukao u guzu, ali se onda nasmejao i prokomentarisao : ” Ja bi ovu odvalio “. U sledećem trenutku ona se okrenula i održala mu lekciju koja će se pamtiti i kasnije kroz šalu prepričavati. Te noći drkao je misleći na nju.

A onda neko drugo vreme, lude godine ratova i sankcija, Ivan je sa svojim roditeljima otišao da živi u USA. Staro društvo ostalo je u sećanjima, prošle su godine i približila se godišnjica male mature, prilika da se nakon završenog koledža malo vrati u rodni grad i poseti staro društvo, bar one od njih koji su ostali u zemlji.

Proslava godišnjice bila je blago razočarenje, nisu se pojavili neki kojima je bilo puno lakše doći njego njemu, ali nema veze oni najbitniji su bili tu. Oko 2 sata društvo se skoro skroz razišlo, a ostali su on i Dragan i Draganova devojka. Dogovorili su se da nju odvezu kući a njih dvojica će sesti u neki kafić da se malo ispričaju i porazgovaraju u mirnijoj atmosferi. Dragan se interesovao za dolazak u USA pa je celo veče ispitivao Ivana o detaljima. ” OK, i gde ćemo sad?” upitao ga je Ivan nakon što su odvezli Sanju kući. ” Razmišljao sam gde da te vodim. Ima jedno ok mesto, skoro je otvoreno, bio sam par puta. Nije gužva i opšuteno je, više je možda za parove ali meni se sviđa tamo.” ” Važi, vodi me tamo samo da sednemo negde gde nije galama ” odgovorio mu je Ivan.

E, a slušaj ovo, znaš ko radi tamo?” ” Neko koga ja znam? ” upitao je Ivan. ” Znaš iz viđenja više nego što stvarno poznaješ tu osobu ” reče mu Dragan uz osmeh. ” Čekaj, da li je žensko ili muško?” ” Ma žensko, i to kakvo žensko…bar je nekad bilo ali ni sad nije loše ” ” Bacio si me u rebus brate…ko je? ” ” Tanja Markovski ” nasmejao se Dragan ponovo, ” Mislio sam da je u zemlju propala ali se pojavila ” ” Pa nju nisam video ima 10 godina…kakva je njena priča, jeli se udala…ma šta ja pitam, udala se ta sigurno…joj kakva je bila..” komentarisao je Ivan ” Nije se udala…bila je sa nekim likom dugo vremena…on bio krimos, jebi ga, roknuli ga pre 3-4 godine čini mi se, od tada ništa za nju nisam čuo, mislio sam da je u Italiji. ” odgovorio je Dragan dok je parkirao auto ispred lokala.

Ušli su u lokal, bilo je poluprazno, sat na zidu je pokazivao 2:31 AM, muzika sa zvučnika je tiho svirala. Seli su u separe, Dragan je zapalio cigaru ” Evo ide konobarica…izgleda da nije Tanja” rekao je. ” Dobro veče, šta želite ? ” upitala je devojka prijatnog izgleda, nije mogla imati više od 19-20 godina. ” Donesi nam dva piva, jelen…može pivo a? ” upitao je Dragan Ivana znajući da ne pije on često. ” Ma može ” odgovorio mu je. ” Nego, da te pitam nešto…Tanja ne radi večeras?” gledao je Dragan u devojku i pitao je. “Tanja…radi Tanja večeras, samo ona nije konobarica ona radi za šankom .” ” Hoćeš li biti ljubazna da je pozoveš da dođe do nas ovde, reci joj da smo stari poznanici iz detinjstva i da bi nam bilo drago da se vidimo, ovde je moj drug koji je specijalno došao iz USA radi proslave godišnjice mature i hoće da obiđe staro društvo. ” upitao ju je Ivan. ” Šta da kažem, kako se zovete ?” ” Kaži samo stari prijatelji iz tamo negde sa početka devedesetih, setiće se ona kad nas ugleda, neka bude iznenađenje ” odgovorio joj je Ivan.

Devojka je otišla i vratila se ubrzo noseći dva piva ” Doći će Tanja do vas za minut-dva. ” Ivan je uporno gledao ka šanku ali zamračeno osvetljenje i mesto na kome su sedeli nije puno otkrivalo. ” Evo ide neko ” reče Dragan ” Neću da se okrećem ” rekao je Ivan. ” Dobro veče ” čuo je poznat glas. Stajala je desno od njega, podigao je glavu. Nije je baš najjasnije video zbog svetla, ali da, to je bila ona…nekih 10 godina kasnije, 4-5 kilograma više, koliko je uspeo da vidi na prvi pogled. ” Dobro veče Tanja ” reče Dragan. ” Izvinite, ali ja ne mogu da se setim odakle se mi poznajemo?” upitala ga je Tanja. ” Dragan Stojanović…išao sam sa tvojim bratom od strica zajedno na veslanje, sećaš se kada si dolazila na treninge, pa smo ti on i ja vozili zajedno ponekad, sećaš li se toga? Druga vremena su bila ” ” A ti si Dragane…joj nisam te videla…pa koliko…sigurno od tada još ” “” Viđala si ti mene ali me nisi VIDELA jer sam za tebe bio niko i ništa “” mislio je Dragan u sebi. ” Ima toliko sigurno ” rekao je . ” Ovo je moj drug iz razreda, Ivan…moguće je da se i njega sećaš, on se tebe seća…sada je došao iz USA da poseti staro društvo, imali smo večeras godišnjicu male mature ” Ivan je pružio ruku ” Nismo generacija, ne verujem da me se sećaš ” rekao joj je ” “Stvarno se ne sećam. Toliko je vremena prošlo”, odgovorila mu je uz osmeh blago stegnuvši njegovu ruku.

Zagledao se u nju. Njene plave oči nisu bile više onako neuhvatjlive i prkosne, njen pogled govorio mu je da je život verovatno nije mazio. U tom trenutku setio se šta mu je Dragan rekao, o njenoj vezi sa kriminalcem i životom u Italiji… Iz razmišljanja su ga trgnule Draganove reči “A mislim da bi bilo strašno zanimljivo da ti Ivan ispriča odakle se vas dvoje zapravo poznajete, tj. ako se i on seća tog događaja…posle toliko godina mislim da ćemo se svi smejati” rekao je Dragan veselo, bez ikakve zle namere u njegovom glasu. “Nije to bitno toliko Dragane, važno je da li bi Vi Tanja hteli da nam pravite društvo večeras ovde, ja sam ovde prvi put nakon 9 godina i prija mi druženje sa našim ljudima. Čovek u inostranstvu se uželi razgovora na našem jeziku.”

Tanja je uz osmeh odgovorila “Ne moraš mi persirati, nisam ja toliko starija od tebe, neću da se osećam kao baba! ” ” Nisi puno starija, samo 3 godine je razlike…to je nekad bila ogromna razlika”, odgovorio je Ivan sa smeškom. “Neće ti praviti probleme što sediš sa nama, ko će da radi za šankom?” “Odmeni će me pola sata koleginica, nema problema za staro društvo. I da čujem Ivane, odakle se mi znamo? Ja se stvarno ne sećam, uglavnom se sećam starog društva, eto setila sam se i Dragana ali ti mi deluješ skroz nepoznato, izvini”, osmehivala mu se.

Dragan je primetio kako se Tanja odmah okrenula ka Ivanu, kako mu poklanja osmehe i kako su joj pokreti glavom nekako umiljati. “Kučka je osetila pare”, mislio je u sebi. Dobro ju je osmotrio. Telo joj nije bilo kao sa 17, samo nije mogao da se odluči da li je sada bolje ili ne. Video se višak nekoliko kilograma, kosa više nije bila toliko dugačka i nije imala onaj sjaj, jer boja nije bila prirodna, primećivao je to. Primetio je da su joj grudi veće, možda je rađala, pomislio je. Nije čuo da jeste tako da nije bio siguran da li su možda u pitanju silikoni. Njena koža je i dalje bila preplanula, uticaj solarijuma, bio je siguran u to. Imala je 28 godina, mogao bi joj čovek dati 5 godina više, a i 5 godina manje, sve zavisi kako je pogleda. No u jedno je Dragan bio siguran. Tanja je i dalje bila boginja. Možda ne sada kao što je bila pre 10 i više godina, možda je sada njen izgleda više bio nekako kurvinski, prenaglašen, čak i ako je bila normalno obučena u farmerke i bluzu.

“Stvarno želis da čuješ odakle se poznajemo? Upozoravam te da ti možda neće biti prijatno i ako smo bili klinci”, upitao ju je Ivan prekinuvši time Draganovo razmišljanje. “Ja se izvinjavam, moram do wc-a ” rekao je Dragan i ustao. Ivan ga je pogledao dok je čekao Tanjin odgovor. Video ga je kako je zastao iza Tanjinih leđa, mahnuo je rukom i ispružio srednji prst, a sa usta mu je pročitao reči “Karaj”. Skrenuo je pogled ka Tanji. “Ma slobodno reci, da se smejemo zajedno, predosećam da je nešto komično u pitanju.” odgovorila mu je. Zagledao se u njen osmeh, kao klinac nije imao puno prilike da je vidi sa takvim osmehom na licu. Šta više, kao klinac mogao je samo da sanja da ona sedi i priča sa njim, deleći mu takve osmehe.
” Važi, reći ću ti, možda je i bolje da ti ispričam dok se Dragan ne vrati da me ne zeza ” Ona je potvrdno klimnula glavom, zapalivši pri tom cigaretu i nalaktivši se radoznalo je očekivala početak priče.

” Jednog leta, mislim da je bilo između sedmog i osmog razreda…imao sam 14 godina, klinac sam bio…živeli smo u istom naselju, Novi Raj, nismo bili komšije ali smo te viđali tako, prolazila bi pored nas…kada bi ti prolazila svi bi se okretali, to znaš i sama sigurno”, napravio je pauzu ovde i nasmejao se. Ona je prokomentarisala njegovu izjavu “Mladost-ludost…pričaj dalje”, rekla mu je isčekivajući nastavak njegove priče. Njena ruka igrala se sa upaljačem na stolu, dok joj je glava bila naslonjena na drugu ruku. Gledala ga ja u oči.

“I jedno popodne tako, prošla si pored nas, Dragana i mene…bilo je leto, nosila si neki uzan šorc, sva preplanula od sunca…dok si prolazila nikoga nisi primećivala, pogled samo napred…a kako si hodala, ko bi te video samo mu bi se zavrtelo u glavi, majke mi ” nasmejali su se zajedno, bilo mu je jasno da se slaže sa tom njegovom izjavom…”…i tako, prošla si…mi smo se okrenuli za tobom…fiksirao sam te očima…i onda mi je nešto izletelo dovoljno glasno da si ti to čula…zvuči li ti poznato?” “Veruj mi da sam ja u mom životu čula sve i svašta …reci mi šta si to rekao dok sam prolazila?”, upitala ga je. “Nećeš da se ljutiš?” “Nismo više klinci, ne brini se, razumem ja to, 14 godina, krv jurne u glavu lako”, nasmejala se na sav glas. “Pa kad već hoćeš da znaš…kad si prošla rekao sam “ja bi ovu odvalio”…a ti si se okrenula i izdrala se na mene, rekla si mi da idem kući i da izdrkam…izvini na vulgarnosti ali tako je bilo…onda si se okrenula i otišla si svojim putem a ja nisam znao šta me je snašlo”. Gledao ju je u oči i dalje…smešila se.

Približila je glavu kao da želi nešto da mu šapne. Nagnuo se ka njoj. “A da li bi hteo da ispuniš svoju dečačku želju, i da me odvališ…večeras.” čuo je njene reči koje su počele da odzvanjaju u njegovoj glavi. “Ti to ozbiljno?”, upitao ju je sa izrazom lica koji je pokazivao čuđenje. Ona se i dalje smešila. Dodirnula mu je ruku koja je bila na stolu. “Da me poznaješ bolje, znao bi da sam ja uvek ozbiljna, čak i kad se šalim…a sada se ne šalim. Ponuda stoji, samo za večeras, ako želiš…” Gledao ju je sa nevericom…Njen dodir pekao je njegovu ruku, osetio je kako mu krv struji telom i blago je zadrhtao…Ona je bila tu pred njim, otvoreno mu se nudila…ona, Tanja Markovski, dečačka želja i san…Dok je milovala njegovu ruku njene reči su ga ponovo iznenadile…”Samo da znaš dragi..takvo zadovoljstvo ima svoju cenu…za tebe večeras, 300 $…300 $ i možeš da ostvariš sve svoje snove iz detinjstva…razmisli dobro…ponuda važi samo večeras, ako pristaneš idemo kod mene, sada je 3 sata, do 7 ujutro možeš da mi radiš šta god poželiš..ako misliš da je cena previsoka, to te izađe manje od 100 $ po satu, za te pare me niko nikad nije imao..ako si za, dodji do šanka za 10 minuta…”

Nije mogao da veruje šta je izgovorila, nije znao kako da odreaguje. Pored svog uzbuđenja zbog same ideje da bi je večeras mogao imati, razočarenje ga je ipak preplavilo. ” Zašto to radiš Tanja?…zašto ti…” upitao ju je tiho i ozbiljno. ” Slušaj dečko, nemoj samo molim te da mi držiš predavanja…znamo dobro i ti i ja zašto si zapravo večeras došao ovde, ako si se slučajno predomislio to je tvoja stvar ali molim te ne drži mi predavanja, jasno? Da ili ne?”, zvučala je potpuno ozbiljno, njen pogled je bio oštar i odlučan…u tom pogledu prepoznao je onu Tanju od pre 10 godina, prkosnu Tanju i ponosnu Tanju, koja je uvek išla sa glavom gore bez obzira na sve. ” Ja ne znam šta ti misliš koji je razlog što sam večeras dosao ovde, ali je jedini razlog taj što sam posle proslave godišnjice hteo da popričam malo sa starim drugom, on me je doveo ovde…” ” Da ili ne Ivane ?” prekinula je njegovu rečenicu pokazavši mu da je ne interesuje njegova priča. Zbunjeno, rekao je da. “Budi za 5 minuta za šankom, obezbedi prevoz ako ga nemaš…svog druga posalji kući. Vidimo se lepi”, uputila mu je osmeh na kraju. Pratio ju je pogledom dok je odlazila, sa nevericom vrteći glavom ispustio je glasan uzdah. Nije verovao da je rekao DA. Sada je počeo da razmišlja šta će reći Draganu koji se upravo vraćao iz wc-a. “Kud ode ova?”, upitao ga je Dragan. ” Mora da radi kaže, vratiće se kasnije…nego znaš šta…treba mi usluga od tebe”. Dragan se samo nasmejao. “Ma reci slobodno, ajde šta treba.” “Treba mi tvoj auto…i treba mi da me ostavis večeras sa Tanjom ovde…imam jak osećaj da će biti nešto večeras ” odgovorio mu je, ne želeći da otkriva sve detalje. ” Oooo švalerčino, svaka čast…a dobra je brate, upala ti sekira u med, boli te uvo…idem kući čim ispijem pivo…samo pazi se nje, nije ona mutava, osetila je lovu.” “Bez brige. I hvala, ovo ti neću zaboraviti nikad.” Stegnuli su ruke prijateljski, nasmejali su se obojica. Dragan je brzo završio sa pivom, pozvao taxi i otišao kući. Ivan je seo za šank.

“Nisi se predomislio ?” smejala se. “Nisam se predomislio samo sam još uvek pod utiskom…malo sam iznenađen”, odgovorio joj je.” Evo završavam za minut-dva, pa idemo kod mene…i opusti se čoveče, budi krut kad bude trebalo da budeš krut…gledaj na sve ovo kao na lud provod koji ćeš pamtiti do kraja života, imaćes šta da pričaš kada se vratiš u USA.”, namignula mu je. Još jednom ju je pogledao dobro. I ako je i dalje osećao napetost, činjenica da je već neko vreme apstinirao činila je svoje. Od prvog trenutka kako ju je ugledao te noći želja u njemu je proradila, iz glave do stomaka preneo se osećaj blage mučnine čineći njegov penis osetljivijim, blaga erekcija je bila neizbežna. “Spremna sam, idemo”. Izašli su napolje, krenuli ka autu. “Smešno” rekao joj je. ” Šta je smešno?” “Tek sad vidim da sam te prestigao u visini… Ja sam te sve ove godine pamtio za jedno 10 cm visočiju od mene” ” Bila sam visoka za svoje godine, baš sam u tim godinama i izrasla naglo…sve osim grudi naravno”, nasmejali su se oboje na njen komentar. Ušli su u auto. Sat u autu je pokazivao 3:10. “Već mi je isteklo 10 minuta?” “Ne brini se ništa, ako budem raspoložena možda dobiješ bonus. Ne bi da počinjemo u autu.” ” Nisam ni mislio na to” odgovorio joj je. Rekla mu je adresu gde da vozi. ” Moraš mi malo pomoći pošto ne pamtim ulice toliko dobro, 10 godina je ipak 10 godina”

“Dobro…daj mi svoju ruku, vozi pažljivo…” uzela ga je za desnu ruku “Da ne bi mislio kako ti zakidam na vremenu, daću ti nešto o čemu ćeš da misliš dok voziš…”…Stegnula mu je šaku i stavila je na svoju nogu i krenula polako da je vuče po sebi, prema gore, uz spoljnu stranu butine, preko stomaka…prešla je preko grudi, na trenutak ih je osetio i ako je na sebi imala bluzu, kaput je bio otkopčan, njegova ruka dalje je išla preko njenog vrata sve do usta. Tu ju je zaustavila. “Kada ruka ode levo, skrećemo levo…kada ruka ode desno idemo desno…kada ruka stoji ovde, a ti osetiš ovo” …u tom trenutku je uzela njegov kažiprst u svoja usta, i prešla je jezikom preko njega, oblizujući ga…” …mmmm…tada voziš pravo…”. Srce je počelo jače da mu tuče. “Ova zna svoj posao”, pomislio je. Uzela je njegov prst među svoje zube, stegla ga usnama. Počela je da ga sisa jako, čuo ju je kako diše kroz nos snažno. Usnama je pravila karakterističan zvuk, nabijajući glavu prema prstu, klizajući usnama po njemu. Pritisak u njegovim pantalonama je postajao neizdrživ, osećao je da će pući.

Odjednom, ona izvadi njegov prst iz usta, i pređe preko svog lica pa gurnu njegovu ruku među svoje grudi. Gurnula ju je pravo na levu sisu, pritiskajući jako, i trljajući. Stegnuo ju je jako rukom i počeo ritmično da je trlja…skrenuo je levo na raskrsnici. Tanja se pomerala lagano u ritmu njegove ruke. Zatvorila je oči na trenutak, pritiskajući Ivanovu ruku još jače…”…taaakooo…ne treba ti mapa kada imaš mene kraj sebe….”…uzela je njegov prst i počela je ponovo da ga sisa, ovaj put halapljivije i snažnije.” “Da li glumi ili se stvarno napalila”, proletela mu je misao… “Nije to toliko ni bitno. Ako i glumi…zna svoj posao…kako ga neće i znati…ona je profesionalac….”, letele su mu misli glavom dok se trudio da održi pažnju na put i da ne završe negde sa strane zakucani u banderu. Njena ruka ga je ponovo odvela među grudi, ovaj put desno. “…šta ćes da mi radiš kada dođemo kući….pričaj mi…”, govorila je gotovo sanjivo, poluotvorenih očiju “…pričaj mi Ivane, pričaj šta ćeš mi raditi…” stezala je njegovu ruku preko svoje, osećao je kako pritiska grudima njegovu ruku, njena desna sisa je bila u njegovoj ruci, ispunila mu je dlan. I ako je imala bluzu na sebi, pod njom je osetio njenu čvrstu bradavicu.

Počeo je užurbano da diše, zadrhtao je. “…odvaliću te Tanja…odvaliću te od jebanja…” izgovorio je drhtavim glasom, punim nestrpljenja. Bio je siguran da među nogama oseća vlažnost, toliko mu je malo falilo da pređe preko granice, da svrši. Samo jedan dodir bi bio dovoljan…” …mmmm…tako jeeee….”…govorila je dok mu je ponovo sisala prst…”…kada dođemo kući onda ćeš da me jebeš…i ja ću tebe da jebem..mmmmmm…” i dalje je sisala njegov prst jako, mislio je da će da ga proguta. Više mu nije bilo važno da li se Tanja folira ili ne, sada je jedva čekao da stignu kod nje kući. I u jedno je bio siguran, to nikako neće biti uzalud bačen novac… “…mmmm….broj 138…tu ćeš stati, nemoj da promašiš….”…rekla mu je. Ubrzo je naišao i broj 138, zaustavio je auto.

” A sada budi dobar, i plati jednu trećinu unapred ” rekla mu je i dalje ga držeći za ruku, i dalje joj je glas bio blago omamljen. “Nema problema…i ovo do sada je vredelo 100 $”, odgovorio je pružajući joj novčanicu. “Nisi ti još svestan koliko si jeftino prošao večeras”, uz osmeh mu odgovori Tanja. Izašli su iz auta i ušli u zgradu, popeli se na drugi sprat. Otključala je vrata i ušla. Upalila je svetlo. “Tamo je spavaća soba, ja idem do wc-a, uđi slobodno i raskomoti se, idem da se spremim za tebe. Sestra mi je u onoj tamo sobi spava, pa zato bolje idi u spavaću da ne pravimo buku. Imas tamo u sobi nešto za piće, snađi se.” Stavila je ruke na njegovo lice i privukla naglo njegovu glavu svojoj, njene usne se spojiše sa njegovim. Uzvratio joj je poljubac jako, počeo je da je guta usnama, jezikom ju je tražio i uzvraćao njen poljubac. Stegao ju je jako rukama, prislonio se uz nju. Osetila je njegovu erekciju, osetila kako se pomera, trljajući se uz nju… “Poolaaakoo….sve ćemo polako….idi u sobu i čekaj me…dolazim za koji minut…”, govorila mu je prekidajući poljubac. Samo je potvrdno klimnuo glavom i krenuo je u sobu. Delovao je pomalo izgubljeno. Celo telo mu je drhtalo od strasti. “Bože, kako se ljubi ” pomislio je…” Poljubio sam Tanju Mitrovsku “…koliko je puta drkao samo misleći na taj čin. Na njene usne kako se stapaju sa njegovim, na zagrljaj i uzvraćeni poljubac…

Ušao je u sobu. Soba je bila prostrana, sa jedne strane ormari sa ogledalima, na drugoj veliki bračni ležaj, sa strane je bio noćni stočić a na njemu flaša viskija, sa dve čaše pored. Skinuo je jaknu, košulju i pantalone. Ostao je samo u boksericama. Legao je na krevet, sipao čašu pića i popio na eks. Sekundi su prolazili kao sati. Onda je čuo kako se vrata tiho otvaraju. Ušla je Tanja, u bade mantilu i raspuštene kose. Otvorila je mantil. Na sebi nije imala ništa. Gutao ju je pogledom…njene modre bradavice, njene bronzane grudi..celo telo joj je imalo istu boju kože, savršeno osunčano telo…Grudi su bile definitivno veće nego kada je imala 17 godina, ali bio je siguran da su prirodne…bile su savršene, želeo ih je u svojim rukama odmah. Suzdržao se da ne skoči iz kreveta na nju, dok se polako kretala ka njemu. Noge su joj i dalje bile savršene, možda se blagi višak kilograma video na stomaku, ne pamti je da je imala stomačić, ali ovako mu je bila joj više sexy…savršen stomacić…a ispod njega tanke svetle dlačice vodile su dalje, do njenog otvora strasti… Koliko je puta samo zamišljao kako ona izgleda tu dole, sada je mogao da vidi da izgleda hiljadu puta savršenije nego što bi ikad mogao da zamisliš…njen klitoris blago otvoren kao da ga je pozdravljao, kao da je znao da se nalazi na smotri, toliko dugo sanjanoj i željenoj smotri, toliko zamišljan i željen u dečačkim snovima…Tanja je zastala kraj ivice kreveta.

“Vidim kako je gledaš…dođi…” pružila mu je ruku. Pružio je i on svoju, povukla ga je ka sebi. “Dođi da se upoznate…kladim se da si je noćima zamišljao i sanjao ranije…evo…tu je… “Privukla ga je do sebe, njegova glava bila je u visini njenog stomaka, klecao je na krevetu. “…Hajde…poljubi je…tvoja je…”…Nije čekao ni jedan sekund, strast koje je bila u njemu nije mu dozvoljavala da se više kontroliše, zgrabio ju je rukama za dupe i privukao prema svom licu, zaronivši glavom među njene noge. Od njenog mirisa zavrte mu se u glavi jos jače, gladno je otvorio usta sklopivši svoje usne sa njenim klitorisom, sisajući njenu slatku tečnost, toliko jako i snažno da je svakim trenom njena tečnost sve više bila na njegovom licu, na bradi, oko usta, čak na obrazima…Gurnuo je jezik snažno u nju, osetio je kako je poskočila. Rukama je krenuo na gore i zgrabio njene grudi, konačno ih je imao u rukama. Ona uze njegove ruke i jače pritisnu uz svoje grudi, jako trljajući u istom ritmu kojim je njegov jezik ljubio njenu unutrašnjost. Zatvorila je oči, i počela da se pomera u kukovima snažno, pritiskajući se uz njegovo lice, sve snažnije i odlučnije.

Osetio je to, pa ju je uzeo jednom rukom oko struka i stegao je jako da mu ne beži pod jezikom i da je ne bi slučajno povredio zubima…Gorelo je među njenim nogama, nije da se kontroliše, čuo je kako tiho jeca…uhvatila ga je za kosu i povukla prema sebi još jače. Bol koji je osetio zbog toga bio je znak da je ona vrlo blizu, gubi kontrolu. Zabio je svoje lice u nju, gurnuo je jezik skroz koliko je mogao, usnama trljajući klitoris snažno. Počela je nekontrolisano da podrhtava, tresla se celim telom. Stegla ga je jako rukama i pribila se uz njegovu glavu ne dajući mu da dodje do daha. Telo mu je bilo potpuno upaljeno, preplavljeno ekstazom, u mislima mu je bilo samo jedno “Tanja Mitrovska…šta joj radim”…ludeo je od te misli, gubio je dah pri pomisli da je to ona pred njim, da je ima svuda po licu, da će njen miris nositi večno u svom nosu, da će se sećati zauvek tog slatkog ukusa njenih sokova. Eksplozija među nogama, zujanje u ušima, još uvek pribijenog lica u njoj, gubio je dah….nije izdržao, uzbuđenje je bilo ogromno, celo telo mu se treslo..kao i njeno…držala ga je čvrsto još uvek…dah joj se lagano smirivao…”…ahhh….mmmm…to je bilo fino…”, rekla je odgurnuvši ga. Pao je na leđa, zadihan, lica umivenog njenom tečnošću… srce mu je snažno kucalo, vrtoglavica se polako gubila. Zatvorio je oči. Osetio je njene ruke kako mu spuštaju bokserice lagano. Svukla ih je skroz.

“Vidim, nije samo meni prijalo”, čuo je njen glas koji se smešio. Prešla je rukom preko njegovog penisa, koji je i dalje bio čvrst. Pulsirao je snažno. Ivan je i dalje žmurio. Njen dodir je prijao. Samo je lagano prelazila preko njegove muškosti, celom dužinom, a onda ga je čvrsto uzela u ruku i uzela u usta. Osetio je iznenadnu toplinu, otvorio je oči. Njena kosa ga je golicala po stomaku dok je ona ritmično spuštala i dizala glavu, čvrsto stežući njegov penis, polako ga okrećući u polukrug. Pogledala ga je u oči ne prekidajući sa svojim pokretima. Njen jezik stezao je glavić snažno cedeći ostatke sperme iz njega, sisala ga je jako. Onda je odvojila glavu nastavivši pokrete rukom. “Jesi li ga ovako drkao misleći na mene….reci mi..”…upitala je tihim izazovnim glasom. Nije joj odgovorio, samo je pružio ruke ka njoj. Uzeo ju je za ruku i povukao prema sebi. “Hoću da te odvalim… ” rekao joj tiho. Spustila je usne na njegove, počela je da ga ljubi. Polako se pomerala u ruci i dalje držeći njegov penis. Polako je sa njim trljala oko svog međunožja, lagano, u krug. Osetila je kako njegov poljubac postaje jači, odlučniji. Pomerila je rukom i skliznula je na njega. Bio je u njoj. Počela je da se pomera kukovima, lagano…Uhvatio ju je rukama za guzu i jako stegao. Činilo se kao da hoće da ga pokida, širio ga je rukama.

Njena meka koža pod njegovim rukama činila se kao plastelin. Pomerao je svojom karlicom, nabijajući ga još jače u nju, svaki put stežući njeno dupe snažno kad se ona pritisla uz njega. Uspravila se skroz na njemu, stežući svoje grudi i držeći ih tako. “Gledaj me…gledaj svoju Tanju…vidi šta joj radiš… “, govorila mu je…Stegao ju je oko struka i počeo snažno da navlači ka sebi…gledao ju je pravo u oči. “…ti si moja boginja…” rekao joj je dok je počinjao polako da se gubi, strast je postajala jača, muteći mu um…Nagnula se prema njemu, na kolena, njene grudi su mu bile pred očima, nekoliko centimetara od lica. Spuštala se na njega nabijajući se u ritmu…lagano…Pridigao je glavu koliko je mogao, i zario lice među njene grudi, ljubeći ih i grickajući njene tvrde bradavice. Počeo je sve više da se odiže kukovima tražeći je…želeći da prodre dublje i jače u njenu utrobu, da je potpuno ispuni. Rukama ju je spuštao na sebe sve odlučnije i snažnije. “…tako…jebi svoju boginju…odvali me…tvoja sam…” šaputala mu je zadihano. Osećala je kako ju je znoj celu oblio…njegov jezik palio je njene bradavice, struja je prolazila čitavim njenim telom, stvarajući negde u samoj utrobi osećaj ispunjenosti i topline, počela je jače da poskakuje po njemu. Njene grudi bile su potpuno vlažne, crvenele su se od njegovih zuba…uzimao je bradavice među zube i onda jezikom prelazio preko njih, čineći da ona svaki put kada to uradi ispusti jedno dugačko ” aaaaaahhhhh “. Sve se snažnije pomerao i pribijao uz nju, rukama ju je vukao ka sebi kao da želi da je pokida.

Čuli su se u sobi sudari dva tela, dok njena guza snažno seda na njega i traži sve više i sve jače. Odjednom, kao i prvi put, osetio je kako kreće iz njega lavina, u deliću sekunde osetio je u stomaku kako se prelomilo, i krenulo iz njegovih testisa, šiknulo je pravo u nju. Snažni grčevi prostrujali su kroz njegovo telo, rukama ju je zgrabio još jače da mu ne sklizne. Kada je videla da je počeo da svršava celom težinom je nasela na njega, podupirući se rukama od krevet, izvila je svoje telo unazad. Ostala je tako na njemu blago se pomerajući, dok se njegov dah polako smirivao. “Ti si fantastična”, rekao je. Nije rekla ništa, samo se nasmešila. Sišla je sa njega, ustala sa kreveta i zapalila cigaretu…Sela je kraj njega rukom mu prelazeći po licu…” Reci mi samo nešto, ali iskreno…jesam li stvarno bila tvoja boginja kada si bio klinac?” “Bila si mi i i više nego boginja, stvarno…ludeo sam za tobom, ali sam znao da nikad neću moći da ti se približim, bar ne onih godina.” rekao joj je. ” Eh…onih godina..onih godina svi su me želeli…pa i sada me mnogi žele…to nije ništa, samo pusta želja…mislila sam da ćeš reći nesto drugo…ali nema veze lepi “. Sa osmehom na licu, poljubila ga je u nos.

“Ako želis možeš da prespavaš ovde, ili ako želiš da ne spavamo u 7 sati napuštaš stan, ok?” “A, ako prespavam, kada se probudim ne mogu više da….” nasmejao se. “To ćemo se dogovoriti kad se probudiš. Ja ne ustajem pre 12, a ti ako moraš negde ranije, ni slučajno da me nisi probudio. Samo mi prvo pre nego što legnemo daj ostatak novca”. “Nema problema”, odgovorio joj je. Dao joj ne novac i zavalio se u krevet.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!