prepuštena

Seksualno Pokorni Horoskopski Znaci

Jer je dominacija precenjena.

U romantičnim i erotičnim vezama postoje dve vrste ljudi: oni koji vole da preuzimaju kontrolu nad planovima i situacijama i oni koji više vole da ostanu u pozadini stvari i jednostavno to puste i prepuste. Termini koji se koriste u tom slučaju su „pokorni“ i „dominantni“ tip ljudi. vezana

Ljudi to često doživljavaju kao razmenu moći. Ako ne volite nijednu ulogu, igranje svake od njih može se osećati rizično, ali postoje određeni horoskopski znaci koji tačno znaju šta žele u ljubavi i seksu, a to je da se odreknu svoje moći i puste drugu osobu da preuzme vođstvo. Uzimajući u obzir njihov horoskopski znak, možete proceniti koliko će podređeni ili dominantni biti u vezama.

Napomena – Ovaj članak se pre svega odnosi na žene u vezi.

Evo 5 najmoćnijih horoskopskih znakova koji vole da puštaju kontrolu kada se osećaju dovoljno sigurno da budu pokorni u vezi:

1. BIK (20. aprila – 20. maja)

Što se tiče veza, žene Bikovi nisu toliko dominantne kao drugi horoskopski znakovi. Više vole da uživaju u luksuzu koji veze pružaju – kako materijalnim, tako i emocionalnim i seksualnim užicima. Naravno, to ne znači da žene Bikovi nisu moćne, jer jesu. Umesto toga, to znači da bi radije bile pasivne u vezi i dozvolile partneru da kontroliše određene detalje, od sitnijih na primer gde bi želeli da jedu ili kada bi trebalo da odu na neki događaj, do onih ekstremnijih u spavaćoj sobi. Neverovatno su strpljive i u redu sa čekanjem partnera.

 

2. BLIZANCI (21. maja – 20. juna) njen rob

Svaka žena Blizanac mrzi donošenje odluka, posebno u vezama. Stoga ćete retko videti kako Blizanci preuzimaju dominantnu ulogu. Blizanci su prilagodljivi, pa je oslanjanje na partnere da donose važne odluke uobičajeno za blizance.

Zapravo, biti pokoran u vezi pomaže u suzbijanju nervoze i anksioznosti žene Blizanca koje su neizbežne za većinu blizanaca u vezama (brine ih šta drugi misle o njima). Međutim, Blizanci imaju dve ličnosti; dakle – ponekad mogu biti dominantne đavolice, posebno u krevetu 😉

 

3. VAGA (23. septembra – 22. oktobra)

Vage su usredsređene na ideju pravičnosti, pa bi želele da odnos dozvoljava promenljivu dinamiku. Budući da su žene Vage diplomatski nastrojene, neko vreme će pustiti partnera da preuzme dominantnu ulogu i strpljivo čekati na njihov red, kada privremeno preuzimaju dominaciju.

Iako možda ne vole uvek pokornu ulogu u vezi, možete biti sigurni da ćete videti žene Vage kako se svojevoljno prepuštaju inicijativu partneru i poslušno mu se predaju.

 

4. RIBE (19. februara – 20. marta)

Dok druge žene mogu samo uživati u položaju manje dominantne u vezi, ženama u znaku pokornaRibe se MNOGO sviđa ideja da pomognu svom partneru da se osnaži i da dominira. Dopuštanje njemu ili njoj da donosi važne odluke i „vodi igru“, u određenom smislu, možda je način na koji žena Riba može reći svom partneru da ga voli.

Budući da su žene Ribe nesebične i beskrajno saosećajne, žele da udovolje svom partneru na bilo koji način – emocionalno i fizički. To uključuje omogućavanje partneru da preuzme kontrolu nad nekim aspektima kako platonske tako i žestoko fizičke veze (u određenoj meri, naravno) 😀

 

KRAJ

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!