dominacija seksualna

Seksualna Dominacija – 4 Horoskopska Znaka

Seksualna dominacija je manje ili više izražena u maltene svakoj osobi, i to nije za diskusiju. Međutim, postoje određena istraživanja kada su u pitanju horoskopski znaci. Pa da vidimo šta nam ta istraživanja kažu – koja su to 4 horoskopska znaka u kojima je seksualna dominacija najjače izražena:

 

1. Ovan seksualna dominacija žene

Žele da završe to odmah i sad. Preuzimaju inicijativu i neće čekati da stvari padnu sa neba. Uzeće stvari u svoje ruke i nositi se s njima. Izuzetno su konkurentni i uvek žele da budu najbolji u svemu. Dakle, takvo ponašanje i ove osobine ličnosti vidljive su i u spavaćoj sobi. Ponekad ih njihov nemir može malo zanositi i mogu postati lako agresivni u spavaćoj sobi.

Nisu im strani pokušaji novih stvari u spavaćoj sobi sve dok su oni zaduženi za stvari. Vole kontrolu. Daće sve od sebe u spavaćoj sobi. Nemojte se iznenaditi ako vas Ovan upozna sa pozama za koje nikada niste čuli. Oni će to definitivno učiniti. Takođe, obavezno oterajte sve ukućane napolje ako želite da budete zauzeti Ovnom jer – izuzetno su glasni.

 

2. Lav

Lavovi su obično dominantni u svom svakodnevnom životu – dominantni i izuzetno ponosni. Kada se nečime bave, neće odustati dok ne postignu savršenstvo koje je apsolutno sjajno u spavaćoj sobi. Oni su ljubazni i srdačni ljudi koji znaju kako da se zabave. Ništa im neće stati na put kada žele da se zabave. Kada Lavovi žele da zadovolje svoje partnere, učiniće ih centrom svojih svetova. Daće im sve što žele. znak lava

Jedan od razloga je što ih to čini srećnim, a drugi je taj što zaista imaju potrebu da se dokazuju. I oni to rade svaki jebeni put! Privući će praktično bilo koga u krevet tako što će im se samo nasmešiti. A ako želite da to iskustvo postane apsolutno nezaboravno, samo ih mazite i hvalite ih. Napaliće se kao ludi 😀

 

3. Škorpija

Kad nešto odluče, to će i ostvariti, bez obzira na sve. Izuzetno su tvrdoglavi ako na to gledate iz ove perspektive, što je sjajno ako govorimo o seksualnoj dominaciji u spavaćoj sobi. Oni će se svojim telima i dušama posvetiti vama u spavaćoj sobi, tako da ćete sigurno imati iskustvo svog života.

Pripremite se za sve vrste ludih stvari sa Škorpijama. Vole da istražuju nove stvari poput igračaka i poza, a još više vole seks na mestima na kojima mogu da ih uhvate na delu. Ako ste tip osobe koja želi da ima sve pod kontrolom, nikada ne bi trebalo da pokušavate da imate bilo šta sa Škorpijom, jer je to njihovo područje stručnosti, i ne vole da im se govori šta da rade, posebno u spavaćoj sobi.

 

4. Devica sex dominacija

Nikada ne biste stavili Devicu na ovu listu, zar ne? Pa, vežite se, jer Devica je možda vaše najveće iznenađenje do sada. Deluju svi veoma disciplinovano. Prekomerno su organizovani i čisti. Kako neko takav može biti seksualno dominantna “nakaza” u seksu?

U stvarnom životu su prilično mirni i pasivni ljudi. Do njih se ne može lako dopreti. Oni su “debele kože.” Ali ako završite u krevetu s njima, videćete sasvim drugu osobu nego što biste očekivali. Oni znaju gde vas mogu dodirnuti i razmeju šta volite. Neće biti potrebe za uputstvima jer ćete sigurno u jednom trenutku pomisliti da vam mogu čitati misli.

 

KRAJ

LinkIzvor: https://herway.net/horoscope/sexual-dominance-is-the-strongest-in-these-4-zodiac-signs/

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!