jebe spremačicu u dupe

Seks sa Kućnom Pomoćnicom

1.

 

Živim u Zagrebu sa mojim roditeljima koji su jako imućnog materijalnog stanja. Imam dvadeset godina i bavim se fudbalom. Moji roditelji skoro uvijek su u nekom poslu tako da imamo malo vremena jedni za druge. Zbog toga su oni odlučili da angažuju kućnu pomoćnicu.

Taj ponedeljak neću zaboraviti nikada, dan kada je u našu kuću ušla ona. Zvala se Magdalena, žena koja je imala oko četrdeset godina ali je izgledala kao da ima svega dvadeset. Nakon dogovora sa mojom roditeljima došlo je vrijeme da se upozna sa njihovim sinom.

 

Ljubazno sam se predstavio kao i ona. Na sebi je imala usku košulju bijele boje ispod koje su bile stisnute njene velike sise koje su po mojoj proceni bile otprilike četvotke. Imala je jako duge noge i malo poveću guzu. sexy kućna pomoćnica

Svejedno meni je izgledala jako jebozovna i moram priznati da sam od tog dana počeo da je zamišljam u snu kako je jebem. Pošto smo najviše vremena provodili nas dvoje u kući svakim danom smo se sve više upoznavali. Saznao sam da je sama da nema nikoga. Upitala me je jednom prilikom da li imam djevojku na šta sam rekao da ja više volim društvo starijih žena na šta se ona samo osmjehnula.


Kako su dani prolazili sve više samostalnih se ložio na nju često sami drkao moj kurac veliki na nju što je i ona primijetila i mislim da joj je to godilo pa se počela oblačiti sve više izazovnije ističući svoje obline. Jednom prilikom roditelji su otputovali na vikend i ja sam ostao sam sa Magdalenom.

Otišao sam do grada gdje sam se zadržao poprilično. Kada sam se vraćao u kuću pošto je bilo jako kasno mislio sam da Magdalena spava pa sam se jednostavno ušunjao u kuću. Kada sam ušao čuo sam neke glasove iz dnevne sobe.

Povirio sam i ugledao Magdalenu golu kako drka svoju dlakavu picu dok gleda porniće. Drkala je picu žestoko. Moj kurac se odmah podigao. Izvadio sam ga napolje i počeo drkati dok sam gledao u Magdalenu.

jebe spremačicu u ustaSkupio sam hrabrosti pa sam je upitao da li bi možda voljela da stavi moj kurac u pičku umjesto njenih prstiju. Trgla se i prepala pokušavajući da se opravda ali kada je vidjela moj veliki kurac popustila je. Polako je prišla mom kurcu i lagano ga stavila u usta. Pušila je kurac kao prava prifesionalka. Pitao sam je da li joj se dopada moj kurac na šta je samo potvrdno klimnula glavom dok ga je nastavila pušiti. Uhvatio sam je rukama za kosu a zatim je počeo jebati u usta silno.

Nekoliko puta se zagrcula ali nije odustajala. Nakon toga rekao sam joj da je želim jebati u njene velike sise. Ona je rukama sastavila svoje ogromne sise a ja stavio moj kurac između njih i počeo je jebati. Kada bi se pojavio između sisa ona bi ga jezikom svaki put malo liznula. Bila je prava drolja u duši. Nakon pedigre došao je trenutak da joj ga stavim u pičku.

Rekao sam joj da se naguzi na dvosedu što je i uradila. Naciljao sam kurac u njenu picu i gurnuo ga jako. Bila je usla ali u isto vrijeme jako vlažna što je mene palilo. Počeo sam da je jebem svom žestinom a ona da dahće kao vlak. Dok sam je jebao govorila je kako joj je ovo hvalilo kako imam jako veliki kurac i da nastavim da je jebem da želi da joj razvalim pičku.

Nije mi trebala to govoriti jebao sam je kao da sutra ne postoji. Dok sam je jebao rukama sam je udarao po dupetu nekoliko puta. To joj je jako godilo i nedugo zatim je svršila. Ja nisam još uvijek bio gotov. Želio sam da joj svršim po sisama.

Izvadio sam kurac i počeo ga drkati dok je ona držala svoje velike sise i za tren počeo sam da špricam po njenim sisama. Nikada u životu nisam imao više sperme. Uzela ga je na kraju u usta i očistila od ostataka sperme.

Na kraju me je poljubila u kurac rekavši da ćemo se mi od sada lijepo družiti. Moram vam reći da je bila u pravu.. ..

 

2.

Nakon prvog seksa sa Magdalenom mojom kućnom pomoćnicom koristio sam svaku moguću priliku da je dobro izjebem ili najmanje da mi popuši kurac. Kad god bi moji roditelji zbog poslovnih obaveza negdje otputovali ona je znala da je čeka jedna dobra porcija mladog i debelog kurca. Nije se bunila ni malo mislim da je i ona jedva čekala tu priliku da bude dobro izjebana.

Tako je bilo i ovoga vikenda kada su moji roditelji otišli u Španiju. Ostao sam sam sa Magdalenom cijeli vikend. Znao sam da će ovo biti lud vikend. Čim sam ustao moj kurac je bio podignut došao sam dolje do kuhinje nešto da jedem. Tu sam vidio Magdalenu.

Pozdravio sam je a ona se nasmijala ne skidajući pogled sa mog velikog kurca koji je bio jako podignut. I ja sam to skapirao pa sam riješio da se malo igram sa njom. Otišao sam i zaključao vrata, skinuo se potpuno nag i vratio se za sto. Rekao sam joj da ja sada jedem doručak a i ona bi nešto trebala da stavi u usta pokazujući na moj kurac.

Prišla je mom stolu čučnula između mojih nogu i počela da puši moj kurac. To je bio jedan prelijep prizor. Uvlačila ga je u usta lagano a zatim bi se u par poteza nabijala na kurac silovito. Gutala je moj kurac koliko je god mogla. Pušila mi je kurčinu kao ni jedna devojka do sada. Rekao sam joj sada da mi liže jaja što je odmah počela da radi. Lizala mi je jedno pa drugo jaja naizmenično ih uvalčila u usta.

To je jako dobro radila. Sad sam joj naredio da se skine. U jednom trenu sve je zbacila sa sebe i ispred mene se pojavila gola figura iskusne jrbačice. Njena dlakava pička me je jako palila kao i njene ogromne sise. Rekao sam joj da legne na sto.

Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo silovito da se zabijam u njenu pičku. Stenjala je jako drkajući rukom klitoris dok je moj kurac širio njenu picu. Svakim ubodom mog kurca njene sise su se njihale jako.

Rukama sam štipao i udarao je po sisama što joj je jako godilo da jr u isti mah počela da svršava. Sada je došao trenutak da promijenimo pozu. Naguzi sam je preko stola. Svojim rukama je razmakla njene velike guzove i imao sam prelijep pogled na njenu pičku i guzu. Prinio sam kurac njenoj pici i gurnuo ga unutra. Bila je jako vlažna, njeni sokovi su curili na sve strane dok sam je jebao svom snagom.

Pošto sam je jebao uz sve rupice osim guze rekao sam joj da sada je na red došla njena guza. Bunila se rekavši da se do sada nije nikada jebala u guzu i da će je sigurno boljeti. Nisam htio da odustanem i poslije nekoliko trenutaka ja sam počeo polako da je jebem u guzu.

Išlo je jako teško imala je jako usku guzu. Nakon par pokušaja moj glavić je ušao unutra a ona je počela da cvili od bolova. Vidio sam da je to boli i još me je viš napalila da sam je počeo jebati jače. jebe spremačicu u dupe

Molila me je da usporim jer ću joj razvaliti guzu ali ja nisam mario za to nego sam nastavio je jebati žestoko. Još malo pa je i ona počela da uživa.

Nisam mogao još uvek dugo da izdržim jer se i moja sprema polako počela da kreće iz mojih jaja. Rekao sam joj da sam pri kraju i da može da bira gdje želi spermu. Rekla mi je da želi probati njen ukus. Izvadio sam kurac iz njene guze a ona se naciljala ispod mene sa otvorenim ustima. Za tren sam počeo da punim njena usta spremom koje je bilo i po njenom licu. Sve je progutala i oblizala a zatim i moj kurac.

Ustali smo i otišli zajedno pod tuš gdje mi je još jednom dobro popušila kurac. Jebali smo se taj vikend još nekoliko puta.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!