liže maćehinu pizdu

Seks sa Ćerkom od Moje Maćehe 2. Deo

Prolazili su dani a nas troje smo uživali u čarima mora, kupali smo se preko dana a preko noći smo odlazili u obližnje restorane na večere. Uveče sam znao nekoliko puta da pošteno pojebem Anu, bila je nezasita, volila je više kurac u sebi nego kruha da jede. Postala je prava jebačica i to sve zahvaljujući meni. Jebao sam je gdje bi god stigao i kad smo bili sami (mislili smo da smo sami ali nas je sve vrijeme ona prisluškivala).

 Njena pica je sada lako primala moju kurčinu jer se jako bila navikla na njega, dok je i guza polako se privikavala. Volila je stalno da mi puši kurac i liže jaja jer je znala da me to jako pali. Tražila je uvijek da je jebem grubo kao pravu dronfulju, dok se jebala znala je da mi priča kako mi je lijep kurac kako ga voli i da ću je samo ja jebati kurcem.

Jedne večeri nas troje smo odlučili da odemo u restoran na plaži na večeru. Tu smo počeli i polako da pijemo vino koje nas je posle izvesnog vremena polako i uhvatilo. Pošli smo u hotel u svoje sobe, ja sam bio porilično pijan. Uspio sam da se istuširam i legnem na krevet. Negdje oko sat ili dva kasnije u sobu se polako počela da uvlači jedna ženska osoba, kroz san mi se učinilo da je to Ana jer sam navikao od nje da tako upada. Nisam tome pridavao puno pažnje već sam nastavio da spavam. Polako je prišla mome krevetu i legla kraj mene. maćeha ga sisa za medalju

 

Počela je rukom da mi miluje kurac. On je odmah počeo da raste, polako je skinula moje bokserice i već sada je bio slobodan. Drkala mi ga je rukom nežno dok je on rastao. U jednom momentu njene usne su završile na njemu. Počela mi ga je pušiti, nabijajući glavu na moj sada vceć nadignuti kurac. Radila je to vješto moram priznati bolje nego Ana. Otvorio sam oči i odmah se ukočio.


To nije bila Ana nego moja maćeha Marina. Podigla je glavu dok je i dalje drkala moj kurac osmjehnula se i upitala koje bolje puši moj kurac ona ili njena ćerka. Umro sam od stida a ona je nastavila rekavši mi kako sve o nama zna, kako nas je prisluškivala i kako i ona želi isto tako da se oseća na mome kurcu.

Zatim je spustila ponovo glavu na moj kurac i počela ga pušiti. Ovaj put nešto jače. Kako je vrijeme prolazilo i ja sam se malo opustio pa sam je uhvatio rukama za glavu i sve više počeo nabijati na moj kurac. Nije se bunila nego samo još jače se nabijala. Tražio sam joj sada da ga liže od glavića do korjene i da mi jaja liže. Poslušala me je i počela sa lizanjem radila je to tako lijepo i nežno.

Lizala je jedno pa drugo jaje, pa onda polako sve do vrha glavića a zatim bi se naglo nabila nekoliko puta na moj kurac koji je nestajao duboko u njenom grlu. Od tog prizora nisam više mnogao izdržati nego sam počeo da punim njena usta vrelom spermom. Kao da je to očekivala nabila se ustima na kurac i sve progutala. Ustala je i rekla mi kako mi je sperma ukusna i kako se nada da ovo nije sve od mene za noćas. Tada sam ugledao da na sebi ima samo providnu spavaćicu koju je jednim potezom snikula.

Njene sise su se odmah zanjihale i ukazala se čupava dlakava pičkica. Rekla mi je da je sada moj red da ja nju zadovoljim. Počeo sam da ližem njene bradavice, da ih stiskam a ona sve više da uzdiše. Jako joj je sve to godilo jer je svojim rukama mrsila moju kosu. Počeo sam se jezikom spuštati prema dolje preko pupka sve do pičke.

Ušao sam polako jezikom između usmina i prešao preko klitorisa a ona se u isti mah stresla, bila je jako vlažna. To me je jako palilo da sam počeo jako da je jebem jezikom a ona sve više da uzdiše i čupa me za kosu. Prosto se nabijala njenom picom na moju glavu. Stalno mi je ponavljala kako joj sve to dobro radim, kako joj to odavno nije niko radio.

liže maćehinu pizduNije više mogla da izdrži samo mi je rekla da ne može više da čeka i da želi da je jebem odmah. Prinio sam sada moj već ponovo ukrućeni kurac otvoru njene pice i gurnuo ga jako u nju. Za nju je to bilo jako duboko da je odmah jauknula. To me je napalio pa sam počeo da je jebem jednim bržim tempom. Uvijala se ispod mene na mome kurcu, njena pica je bila uska kao i Anina u početku.

Jebao sam je dok je ona tražila još, uvijek je ponavljala da jebem nju svoju mamicu, da voli kako moj kurac razvaljuje njenu picu. To je jako palilo. Sada sam prebacio njene noge preko mojih ramena da bi još jače i dublje mogao da ulazim u njenu picu i jebao je divljački. Ona se tresla od orgazma koji je u tom trenutku doživjela da su potoci sokova krenuli iz njene pičke.

Samo mi je govorila da ne stajem da je jebem da sam njen kuronja koji će je jedino ubuduće jebati. Sada sam htio da je jebem otpozadi i rekao sam joj da se okrene i naguzi prema meni. Samo se nasmijala i rekla sve za moga jebača ću učiniti. Naguzila mi se a glavu stavila na jastuk. Uhvatio sam je rukama za kukove i počeo nabijati na moj kurac. 

Svakim ubodom sa širio njenu picu a ona je sve više dahtala. Rukama sam prešao na njene sise koje sam neumorno štipao i gnječio. Jebao sam je jedno deset minuta a onda je rekla da sada ona želi da se nasadi na moj kurac. Legao sam a ona je naciljala svojom picom moj kurac i naglo se nabila na njega. Poskakivla je na mom kurcu jako vrteći glavom dok su njene sise neumorno skakale. razvaljuje maćehu od kurcaaa

Nisam još dugo mogao da izdržim i došlo mi je bilo da svršim. Rekavši joj da sam pri kraju samo se još jače počela nabijati na moj kurac a ja sam počeo puniti njenu picu. Iz moga kurca su potekli mlazevi sperme koji su napunili njenu dlakavu pičkicu. Nije se prestajala nabijati sve dok moj kurac nije ispao iz njene pice a onda je legal po meni.

Rekla mi je kako joj je ovo najbolji seks ikada i da je svršila bar tri puta. Poljubila me je u usta i rekla da će sve ovo ostati naša tajna ali da joj moram obećati da će mo ovo ponoviti bar još nekoliko puta. U znak odobrenja samo sam klimnuo glavom.

Nakon pola sata smo otišli zajedno pod tuš gdje mi ga je popušila još jednom na brzaka. Na rastanku sam joj rekao kako bi volio kada bi moglo da ih jebem njih dvije odjednom a ona se nasmješila i rekla da će se potruditi da mi i tu želju ispuni. Ali o tome neki drugi put.. .

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!