jahanje kurčine

Seks na Prvi Pogled

Upoznavanje Srbija

Ljudi govore o ljubavi na prvi pogled, ali ja ne verujem u to. Kako možeš da voliš nekoga o kome ne znaš apsolutno ništa? Požuda na prvi pogled je ipak nešto sasvim drugo.

**

Svaka glava se okrenula kada je ušla. Zapanjujuća brineta. Nosila je usku crnu haljinu koja je otkrivala veoma lep dekolte. Bila je to mini-haljina koja je jedva skrivala njenu guzu. Kosa joj je bila talasasta i bujna. Iskreno, nisam ni razmišljao o njoj. Znam kada je devojka potpuno van mog nivoa, a ova je bila iznad svih u tom kafiću. Prišlo joj je najmanje petnaest muškaraca i svi su odbijeni.

Mislio sam da verovatno čeka svog dečka – Gdina Savršenog. Bio je to jedan od onih trenutaka o kojima nikome ne pričam, jer mi jednostavno ne bi verovali. Jer tada se dogodilo čudo. Sedeo sam ja po raznim kafanama u proteklih deset godina, ali sve vreme kao da sam bio na čekanju… čekanju na nju.

Pogledi su nam se sreli preko prepunog kafića. Prišla mi je i bila je surovo iskrena i jebeno direktna: „Došla sam ovde da nađem nekoga da me odvede kući i da me izjebe kao najobičniji drolju. Zaista bih volela da to budeš ti. Imaš pet sekundi da se odlučiš.“ – rekla je i počela da odbrojava prstima. sisanje kurca u kolima

Nije mi trebao ni jedan sekund. Uhvatio sam je za ruku i izašao iz kafane, na veliko čuđenje svih. Znao sam da ćemo uskoro raditi divlje stvari i znao sam da je i ona to osetila. Dok sam palio motor automobila, njen motor u pički je već bio u punom gasu. Bila je nagnuta nad sedištem, otkopčavajući mi pantalone i uzimajući moj uveliko tvrd kurac među slatke usne.

Pre nego što sam uopšte izašao sa parkinga, znao sam da ću dobiti pušenje svog života. Jebote, kako je imala moć vakuuma, usisavajući moj jadni kurac u svoju vatrenu peć u ustima i vrteći jezikom svuda. Hteo sam da joj kažem da prestane pre nego što joj eksplodiram u jednjak, ali osećao sam se previše jebeno fantastično. Ispada da sam se uzalud brinuo. Dama je znala znanje. Samo nekoliko sekundi pre tačke bez povratka, ona je prekinula aktivnost i počela da mi liže jaja.

Nije imala stida što je nestrpljivo sisala moj kurac tokom par kilometara vožnje do mog stana. Morali smo da stanemo na crveno svetlo, a veliki kamionet se zaustavio pored nas. Osetio sam pogled i pogledao u ovu pedesetogodišnju damu kako gleda dole u mene i praveći grimasu odmahuje glavom. Frigidna kučka.

Rukom sam putovao sve dalje i dalje ispod njene suknje, shvatio sam na svoje zadovoljstvo da ne nosi donji veš. Moju ruku je dočekala samo mekoća njene kože i nežne mekane stidne dlačice. Ubrzo je suknja moje boginje podignuta preko njenih kukova, otkrivajući potpuno golu guzu. Nije se trudila da spusti haljinu dok smo jurili do mojih vrata. Kad je ušla unutra, nije gubila vreme i svukla je haljinu, otkrivajući vrstu tela koje sam video samo na internet stranicama. lizanje pičke nepoznatoj dami

Njene sise su bile umetničko delo. Čvrste, velike, sa jarko ružičastim bradavicama koje mi namiguju iz sredine dojke. Prstima je jebala svoju pičku, a zatim mi zabila prst pod nos. Udahnuo sam mošusnu aromu celim plućima, i od toga mi se zavrtelo u glavi. Zario sam lice između njenih sisa. Nahranila me je svojim bradavicama, a ja sam gladno sisao. Moji prsti su kliznuli unutar njene pičke i skoro se istopili.

Ukus njenih sisa neće biti dovoljan. Morao sam da se spustim niže. Kleknuo sam i moja nova prijateljica je prebacila jednu od svojih raskošnih nogu preko mog desnog ramena. Njen mošusni miris ipak je bio nadmašen od strane njenog ukusa. Ludo sam pljuskao po njenim usminama zarađujući nekoliko jauka odobravanja u tom procesu. Lizao sam joj i klitoris, što joj je zaista pokrenulo tečnosti.

Spustila se na pod na sve četiri, njena savršena guzica visoko u vazduhu. Mogao sam da provedem ceo život stiskajući i ližući te guzove. Zadovoljio sam se time što sam mogao da gledam u to njeno veliko dupe dok je nestrpljivo vikala. „Nabij kurac u moju pičku! A onda želim da ga još dugo pušim.“

Počela je frenetično da se odbija od mene čim sam glavićem ušao u nju, gurajući svoje guzove ravno uz moj stomak. Ona je, bez sumnje, bila veoma iskusna, znajući koliko daleko i jako od mene da se odbija a da kurac nikada ne izađe ceo iz nje. Zgrabio sam njene gole sise zbog čega je zaplakala od povećanog zadovoljstva. Onda se okrenula da bi još jednom uzela moj penis prekriven sokovima u usta.

Masirala je moja jaja rukama, a zatim je zamahnula i okrenula se tako da je postavila tu slatku pičku pravo na moje lice. Dok smo se upuštali u veličanstvenu pozu šezdesetdevet, uzdasi i mrmljanja postajali su sve glasniji. Iznenada, baš kada sam počeo da klizim jezikom po njenom klitu, ona se otkačila, brzo se izokrenula i ponovo spustila svoju pičku na moj kurac, jašući me kao pastuva. jahanje kurčine

Krenuo sam rukama za tim neverovatnim sisama. One su bile besprekorno izvajane, a njene bradavice su bile poput kamena u svojoj tvrdoći. Postala je divlja žena, nabijajući svoju pičku gore-dole na moj kurac kao da se bliži smak sveta. Njeni mišići pičke stvarali su usis na mom kurcu kao što su to činila njena usta, i nije prošlo mnogo pre nego što sam znao da ću pucati.

Poskočila je i stisnula usta preko mene, uzimajući svu moju muškost do zadnjeg dela grla. Dok sam prskao svoju spermu u nju, ona je samo držala moj kurac na mestu, bez kašljanja ili bilo čega. Umesto toga, gutala je svaku kap sperme koju sam imao. I ostavila me tamo na podu, isceđenog, nesposobnog ni da ustanem dok je hodala, navlačila svoju haljinu i izašla iz mog stana i mog života.

Zanimljivo da nikad nisam saznao njeno ime. Anonimnost je učinila trenutak još intenzivnijim.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 19 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!