brat i seka se tucaju

Sekin Crni Bikini

Upoznavanje Srbija

Ne znam šta me je opsedalo te noći, ali sam se zatekao ispred vrata sestrine spavaće sobe u tri ujutru. Nisam mogao da zaspim celu noć, iako sam već dva puta masturbirao. Nisam mogao da prestanem da mislim o njoj. Pretpostavljam da je to bilo zbog događaja ranije tog dana, na bazenu kod naše tetke i teče.

Nikada je ranije nisam video u bikiniju, a nosila je ovaj mali crni, sa malim trouglovima koji su joj prekrivali bradavice i iznenađujuće vrlo malo pokrivali njenu pičkicucu. Bilo je tako malo toga da je bilo smešno. Iako smo oboje bili punoletni, ona se kod kuće nikad ne bi izvukla sa takvim modelom kupaćeg kostima, ali mama i tata nisu bili tu, a tetka i teča su nas pustili da radimo šta hoćemo.

Mislim da je jednom moj teča pokušao da vodi muški razgovara sa mnom o seksu, i nešto o tome kako je masturbacija normalna stvar. Nisam razumeo mnogo toga, ali bez obzira na to, moji tetka i teča su nam sve dozvoljavali.

Ali njen bikini… Nikada nisam bio tako napaljen u svom životu. Bilo mi je toliko teško da sam morao da ostanem u bazenu, i iako sam pokušao da izbegnem dodirivanje sestre, mislim da je moj kurac malo preuzeo moj mozak i uhvatio sam sebe kako se češljam o nju.

Odmah je znala da sam tvrd, ali nije napravila nikakav pokret koji bi me otkrio pred tetom i tečom koji su sedeli na terasi nedaleko. Nije ni okrenula glavu, ali je njena ruka otišla pravo do mog međunožja. Njen dlan i prsti koji su osećali moj penis u erekciji su me iznenadili. „Malo smo uzbuđeni, a?“ rekla je tiho. seka u seksi crnom bikiniju

Nisam mogao da odgovorim. Stalno me je opipavala i osećao sam se kao da ću pucati ako nastavi. „Tvoj… bikini“, uspeo sam.

„Ko zna, možda i jednom i dozvolim da ga pogledaš izbliza“, rekla je i otplivala.

Morao sam da sačekam da svi uđu unutra, a onda sam se ušunjao u kupatilo i izdrkao do brzog orgazma. Kada sam otišao u kuhinju na večeru, svi su još bili u kupaćim kostimima, uključujući i moju sestru. Morao sam brzo da sednem za sto jer sam ubrzo dobio još jednu pulsirajuću erekciju.

Za vreme večere, dok su moji tetka i teča razgovarali, prešla je nogom uz moju nogu i do mog kurca. Držala je stopala na mom međunožju dok smo jeli, i nisam mogao a da ne primetim da joj bradavice upadljivo probijaju kroz gornji deo bikinija. Imala je sjajne sise, lako je mogla da bude model.

Pomisao na to da mi ona ugodi seksualno je bila veoma uzbudljiva. Posle večere, otišao sam u kupatilo gde sam ponovo drkao. Kada sam bio blizu svršavanja, vrata su se iznenada otvorila i moja sestra je ušla u kupatilo. Zatvorila je vrata i bez reči mi prišla. Sagnula se i dodirnula moj kurac, koji je skočio na njen dodir.

Lagano je prešla prstima gore-dole po mojoj osovini i kružila po glaviću. Pretpostavio sam da ima dosta iskustva jer je svaki dodir bio odmeren, znala je šta radi. Pošto više nisam mogao da izdržim, njena ruka je čvrsto obavila moj kurac. Zastenjao sam i pustio gusti mlaz sperme. Ja sam nastavio da izbacujem spermu sve dok moj kurac nije postao gnjecav i lepljiv u njenoj ruci. Gledao sam zaprepašteno dok je moja sestra počela trljati moju spermu o svoje grudi.

Zatim je skinula donji deo bikinija i počela da jebe prstima svoju picu ispred mene. Konačno je uspostavila kontakt očima sa mnom i đavolski se nasmešila dok je njena ruka ubrzavala. Njeno lice je počelo da se izobličava, a ona se iznenada napela i izvila leđa. Nagnula je glavu unazad dok ju je obuzimao orgazam, a na pola puta se naterala da me pogleda, i činilo se da je to povećalo intenzitet njenog vrhunca.

Kada se sve završilo, uključila je tuš i ušla. Još uvek u šoku, izašao sam iz kupatila. Na moj šok, moja tetka je stajala tamo. Ukočio sam se, ali tetka se nije ljutila. Osmehnula se i bacila pogled na moj polu tvrdi kurac. Namignula mi je i otišla. Nisam znao šta da mislim o tome. Kao što sam rekao, dozvolila nam je da radimo šta god želimo, a pretpostavljam da je to uključivalo i seksualne aktivnosti.

Dakle, sada kada sam vam sve objasnio jasno vam je zašto te noći nisam mogao da spavam. Pokušao sam da drkam, ali to nije bilo uporedivo sa osećajem dodira moje sestre. Morao sam da osetim kako me njena koža dodiruje. Morao sam ponovo da je vidim. I evo me, stajao sam ispred njenih vrata sa erekcijom.

Spustio sam svoje bokserice i otvorio vrata. Bio je mrak, ali sam mogao da vidim obrise moje sestre kako spava. Prišao sam tiho, ne želeći da je budim. Nisam imao kontrolu nad sobom, nekako sam postao zavisnik od njenog seksualnog dodira. Nežno sam ušao u njen krevet i opkolio je.

Promeškoljila se i probudila, u početku nije bila sigurna ko joj je u krevetu. Kada je videla da sam to ja, nije uradila ništa. Nisam ništa pitao, umesto toga sam joj skinuo majicu. Njene grudi su izgledale posebno seksi na mesečini. Nije se pomerila da me zaustavi. Njene oči su ostale uprte u moje.

Pritisnuo sam kurac između njenih grudi i jednom ga snažno zabio. Zastenjala je vrlo tiho. Odjednom sam se okrepio i naterao sam kurac u njena usta. Malo je zajecala, iznenađena mojom iznenadnom silinom. Zabio sam joj se u usta, uživajući u osećaju njene vlažne topline koja okružuje moj kurac. Počeo sam da je jebem u usta, snagom koja je iznenadila i nju i mene. duboko u sestrinim ustima

I dalje se nije trudila da me zaustavi, dozvolila je da ja manipulišem njenom glavom. Zalupio sam kukovima napred, a istovremeno povukao njenu glavu prema sebi i započeo ritam. Bio sam iznenađen koliko mog kurca je moglo da stane u njena usta, a njen geg refleks kada sam stigao do njenog grla pružio je uzbudljiv osećaj, kao da je koristim, kao da je prljava kučka koja služi za moj ugođaj.

Čak su me i njene bradavice očešale o moju zadnjicu. Zastenjao sam veoma glasno, i siguran sam da su to naši tetka i teča mogli čuti. Povikao sam kada joj je prvi nalet sperme skliznuo niz grlo. Odmah se gušila i osetio sam je kako ga iskašljava baš kada je usledio sledeći nalet. Osećao sam se kao da sam pustio celo svoje biće u njena usta. Bilo je gotovo životinjsko, a kada sam završio, čučnuo sam preko njenog lica od iscrpljenosti.

Osetio sam kako me njena ruka lagano miluje po zadnjici, dok joj je kurac još uvek bio zaglavio u grlu. Njeno grčenje je prestalo, kada se navikla da je moj kurac. Izvukao sam se, a ona je zakašljala i ispljunula većinu moje sperme. Bio sam prekriven njenom pljuvačkom, po celom stomaku i butinama.

Njene grudi su bila lepljiv nered, uglavnom od sperme koju je pljuvala. Pogledala me je tako musava i skinula gaćice. Raširila je noge i obrisala ruku o grudi, a zatim utrljala mešavinu sperme i pljuvačke o pičkicu. Bio je to vrlo erotičan prizor. Gledao sam kako se dovela do orgazma za manje od minuta.

Nisam mogao više da izdržim i brzo sam pomerio svoj još uvek tvrd kurac između njenih butina. Njene oči su mi rekle da to jako želi, a ja sam brzo zabio kurac u njenu picu. Bila je tako jebeno uska. Utonuo sam skroz u nju, a ona me je čvrsto držala uz svoje telo. Ležali smo tako nekoliko minuta, sestra se lagano prilagođavala mom obimu. Nežno se previjala, lagano se pomerajući na jednu ili na drugu stranu. brat i seka se tucaju

Milovao sam joj sise i počeo je tucati. Nabijao sam se jako i brzo, gradeći tempo sve dok se nismo mahnito jebali. Počela je da se grči kada ju je zahvatio još jedan orgazam. Osećao sam se kao da ne mogu da se zabijem dovoljno duboko ili dovoljno snažno u nju, obuzela me je požuda. Krajičkom oka sam video dvoje ljudi kako stoje na vratima. Bili su to naši tetka i teča.

Iako sam bio šokiran što su bili tu, moje telo nije stalo. Gledao sam kako nas posmatraju dok se jebemo, i na kraju sam shvatio da se i oni jebu. Stajali su oboje ali teča je ulazi u moju tetku s leđa. Pomisao da svršavaju dok nas gledaju poslala me je preko ivice, a ja sam naterao svoj kurac što je više moguće u sestrinu picu i uhvatio posteljinu.

Svršio sam tako snažno da sam video zvezde. Osećao sam se kao da sam svršio deset puta odjednom, svaki mlaz sperme raznosi njenu pičkicu sa iznenađujućom snagom. Čuo sam da moj teča svršava, i moja tetka s njim. Moja sestra je bila odmah iza svih nas. Nakon što smo svi završili, okrenula je glavu i videla ih.

Nasmejali su nam se i samo stajali nekoliko trenutaka, a onda su se vratili u svoju spavaću sobu. Moja sestra i ja smo zurili jedno u drugo dobar minut, moj kurac je još uvek bio tvrd i zakopan u njoj. Protrljala je stomak gde je bio vrh mog kurca, i zadovoljno uzdahnula.

U danima nakon toga smo sestra i ja povremeno imali seks. Tetka i teča su, međutim, voleli da nas gledaju, a ponekad bismo pravili zajedničku seansu masturbacije. I dan-danas tražim od sestre da obuče crni bikini, a ponekad je i tucam dok ga nosi.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 29 Prosek: 4.5]

1 komentar na “Sekin Crni Bikini

  1. vrh prica ali ima nesto i u tetki i teci sto bi se moglo istraziti dalje mozda neke orgije ili trudnoca mnogo je prostora za jos delova svaka cast autoru

    Svidja mi se 5
    Moze to i bolje 6

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!