uhvatila sina kako jebe

Saznala sam da moj Sin voli Grubo

Upoznavanje Srbija

Ranije sam otišla sa posla očekivala sam da će moj sin Uroš biti kod kuće. Bio je kući tokom leta zbog pauze na fakultetu, i želela sam da ga iznenadim tako što ću ga izvesti na večeru kako bismo imali priliku da nadoknadimo proteklih par meseci jer je bio odsutan. Uroš je bio kod kuće kako sam i očekivala, ali nije bio sam. Ušla sam na vrata i dočekali su me zvuci mlade žene u onome što bi se moglo opisati samo kao zavidni orgazam.

Znala sam i pre nego što sam pogledala da Uroš jebe u svojoj sobi. Znala sam, ali morala sam da pogledam. Ne znam zašto, ali privukao me je zvuk i morala sam da vidim svojim očima. Prošla sam hodnikom i videla da su mu vrata malo otvorena. Tada sam ugledala njihov odraz na ogledalu na njegovoj komodi. Bila je lepa devojka, sa malim strukom, velikim očigledno lažnim grudima i dugom plavom kosom. uhvatila sina kako jebe

Bila je na leđima, a Uroš ju je držao noge široko razmaknute. On ju je jebao jako i duboko, čineći da joj ogromne grudi nasilno poskakuju po njenom malom telu. Usta su mi se otvorila pri pogledu na Urošev kurac. Imao je ogroman alat koji se nemilosrdno zabijao u ovu mladu pičku. Izvukao bi ga skoro do kraja, a onda bi ga zakopao duboko u njenu matericu velikim snažnim udarom. Njene ruke su stisnule čaršave, i vrisnula je od orgazmičnog užitka.

Osećala sam kako moja sopstvena pica pulsira. Moje gaćice su već bile vlažne. Otišla sam tiho, vratila se do ulaznih vrata i ponovo izašla do auta. Otišla sam da pogledam neki film u bioskopu i vratila se u uobičajeno vreme da im dam priliku da uživaju. Dok sam sedela i gledala neku užasnu komediju, nisam mogla da izbacim iz glave sliku kite mog sina. Izgledalo je tako erotično i uzbudljivo dok je klizio iz natopljene pičke te devojke.

Pitala sam se kako se osećala ta klinka kada je taj čudovišni kurac ulazio u nju. Opet sam osetila kako mi pička vlaži, a klitoris je virio iz kapuljače da ljubi tkaninu mojih gaćica. Pogledala sam na obe strane i videla da je moj red prazan. Film je bio užasan, pa sam mislila da ga malo oživim. Ruke sam spustila ispod haljine. Kroz gaćice sam masirala klitoris i usmine dok mi je um lutao mislima o masivnom kurcu mog sina.

Cele te noći sam masturbirala maštajući o kiti mog sina.

**

Sledećeg dana pozvala sam posao i rekla da ne mogu da dođem jer imam blagu upalu. Čekala sam strpljivo dok nisam čula da Uroš ide pod tuš. Odabrala čipkaste tange i laganu spavaćicu. Pogledala sam se u ogledalo i svidelo mi se kako plava tkanina izgleda na mojoj svetlijoj puti. Tange su jedva prekrile moju natečenu picu koja je već bila preplavljena iščekivanjem. Ušla sam u Uroševu sobu i sela na krevet pored vrata njegovog kupatila.

Istrćila sam grudi i prekrstila noge. Izašao je iz kupatila go sa peškirom preko ramena i sa fenom za kosu u ruci. Podigao je pogled i poskočio kada me je ugledao. Mogla sam da vidim konfuziju u njegovom umu dok me je gledao. Bio je šokiran kada je video svoju majku kako tamo sedi, ali su ga takođe privukle moje velike grudi i gole noge, nema sumnje u to. Činilo se da se čak ni ne seća da je bio potpuno go, sa svojim čudovišnim kurcem koji mu je visio među nogama.

„Mama? Šta radiš tu…?“

„Imam nešto da ti priznam sine…“ rekla sam tihim tonom. „Videla sam te juče sa tvojom malenom prijateljicom.“

„Juče? Sa…? Izvini mama. Nisam znao da ćeš biti kod kuće. Pobrinuću se da se to ne ponovi… obećavam!“

„Sine? Da li izgledam uznemireno? Da li ti izgledam ljutp?“ upitala sam i razdvojila noge da može da vidi moje mokre tangice.

„N… N-N-Ne baš.“ Rekao je, i po prvi put mislim da je zaista shvatio šta se dešava. Njegov um je lutao sa činjenicom da je jedva polugola žena na njegovom krevetu, a njegov instinkt je preuzeo vlast. Njegov penis se trzao a onda narastao pred mojim očima. Postao je duži i veći, i poprimio je tamno crvenu boju prave požude. Glava je natekla i izgledala je tako primamljivo.

„Videla sam te juče, i nisam mogla da izbacim iz glave tu scenu jebanja. Činilo se da se mala dobro zabavljala.” rekla sam uz osmeh.

„Da… Bilo je zabavno.“ Rekao je, pomalo posramljen. „Mada… mislim da sam bio previše grub prema njoj.“ mama mu sisa kurac nabrekli

„Ona je mala, sitna… Samo ti treba prava žena koja to može da podnese.“ rekla sam i kleknula na pod ispred njega. „Priđi…“ rekla sam, ispružila ruku i omotala prste oko njegovog tvrdog penisa. Bilo je tako uzbudljivo držati kurac svog napaljenog sina. Glava je bila široka, i ta divna mešavina tvrdog i sunđerastog što je čini tako privlačnom. Nagnula sam se napred, širom otvorila usta i uzela ga u svoja usta koliko sam mogla.

„Ufffff mama!“ uzviknuo je.

Lizala sam, sisala i gutala. Zastenjao je i uhvatio me rukama za potiljak. Iz jučerašnjeg sam gledanja znala da je grub ljubavnik, i očekivala sam da će to učiniti. Pustila sam ga da mi nabije kitu u grlo. Njegovi kukovi su se pomerali napred i dozvolila sam mu da ode što dublje želi u moja usta. Bilo je intenzivno i neodoljivo.

Vratila sam se na krevet, skinula spavaćicu i spremala se da skinem gaćice kada je Uroš prišao, gurnuo me nazad na krevet i iščupao ih sa mog tela. Osećala sam se tako slasno nevaljala kada su mi pocepane gaćice ostale omotane oko jedne noge. Uroš me je prikovao za krevet za zglobove, a svojim kolenima naterao mi bedra da se razdvoje. Činilo se da je glava njegovog penisa instinktivno pronašla put do mog proreza, i pustio ju je da klizi gore-dole preko mog klitorisa skupljajući moje slatke sokove.

„Jesi li sigurna u ovo mamu?“ upitao je.

„Ne budi pičkica sine… jebi me jako!“ Rekla sam u mešavini pokornog i roditeljskog naređivanja.

Obradovao me je, i jednim iznenadnim, snažnim udarcem nabio se skroz u mene! Njegova jaja su se zabila u moje dupe, dok me njegov penis širio. Osećala sam se kao da ću biti raskomadana, ali u isto vreme mi se veoma dopalo. Jebao me je kao životinju. On je nemilosrdno zabijao kitu u mene, bila sam širom otvorena. Sa svakim povlačenjem pokušavala sam da udahnem, i svaki put kada je udario u mene, gubila sam dah.

Njegove snažne ruke držale su mi zglobove prikovane za krevet, a ja sam omotala noge oko njegovih butina da ga primim što dublje mogu. Moja pica je bila toliko mokra da je stvarala nepristojne zvukove dok me jebao. Osećala sam kako moji sokovi teku niz moje dupe, i preko njegovih jaja. Moj sin me je jahao kao da sam bila tinejdžerka koju je tucao juče, i bilo je neverovatno. Njegova glava je bila toliko velika da je svaki put napadala moju G tačku. Osetila sam kako mi se mišići stežu, vagina se grči, i konačno me je prelomio orgazam. jebanje mame misionarska poza

Moja pička se stegnula takvom snagom da je morao da stane na sekundu i pusti da se smiri. Dok su me talasi zadovoljstva preplavili, zatvorila sam oči i uživala u božanstvenim osećanjima najboljeg orgazma koji sam ikada imala. Kako je moj orgazam tek počeo da jenjava, sin me okrenuo na stomak. Uhvatio me je ispod kukova i povukao me za dupe u vazduh. Moje lice još uvek na krevetu, a ruke ispružene, ponovo je gurnuo svoj kurac u mene ovaj put sa leđa. Jebao me je nasilno, duboko i bez ustezanja.

Nikad mi nije bilo ovako moćno. Njegova ruka se spustila na moje dupe uz jak šamar koji me šokirao, poslao me je u još jedan vrišteći orgazam. Moja pica ga je ponovo stegnula u talasima koji su ga poslali preko ivice. Duboko je zabio poslednji put, čvrsto me držao rukama i pustio da mu kurac šprica talas za talasom sperme. Njegovo seme je eksplodiralo u mene, a njegov pulsirajući penis se osećao tako dobro iznutra.

Izašao je iz mene, a njegovo seme je potrčao rekom niz moja bedra na krevet. Ostala sam tamo dosta dugo, uživajući u osećanjima koja su me preplavila. Najlepše od svega je bilo to što je leto tek počinjalo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 96 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!