pastorova žena u njegovom krilu

Saveti od Pastorove Supruge 6. Deo

Upoznavanje Srbija

Otišao sam do fioke na koju je pokazala i pronašao veliki izbor kondoma. Čudnovatost cele ove situacije me je pogodila. Bio sam ovde, go, u kuhinji svog pastora. Njegova žena je takođe bila gola. Već mi je dala sjajan oral, naučila me da jedem pičku, a sada je htela da je jebem, baš ovde, na kuhinjskom stolu. Prema Valeriji, njen muž je znao za njen, hm, hobi, što je činjenica koju je naizgled potvrdila ladica puna perzervativa u njihovoj kuhinji. Rekla je da će prvi put biti za pamćenje.

Došao sam sa kondomom u ruci.

„Dođi ovamo. Da ti stavim“, nasmešila se.

Napokon sam na miru osmotrio njene sise! Bile su ogromne, sa tamnim areolama i debelim zdepastim bradavicama koje su izgledale vrlo sisavo. Nagnula se u stranu, puštajući sise da se njišu. Zubima je pocepala foliju i držala smotani kondom uz vrh moje kurčine. Spretnim zamahom ruke, odmotala ga je preko moje osovine.

„Eto. Sve je spremno. Sada zabij to čudovište u moju pičku i jebi me“, zarežala je.

U redu, naučena lekcija. Bez obzira na to koliko ste napaljeni, ili koliko je ona lepa, uvek se zamotajte pre nego što krenete u bitku. Naciljao sam i gurnuo kukove napred, klizeći dublje u nju. Još jedan pritisak, i ja sam se ugnezdio skroz unutra, sa njenim debelim usminama širom raširenim oko baze mog penisa. Pogledao sam je u oči i našao je kako se smeje.

„Čestitam! Više nisi nevin!“ stenjala je dok joj se Pička talasala kako bi se prilagodila obimu. „Jebote! Veliki ti je kurac dušo! Šteta što ne možeš reći svojim prijateljima o ovome. OVO je vredno tvitovanja!“

O Bože! Njena Pička se osećala tako dobro, držeći mi penis u toplom, mokrom zagrljaju. Kada sam počeo da se zabijam u nju, u pokretu koji je bio ukorenjen milionima godina evolucije, njene grudi su počele ritmično da se klate. Uvek sam voleo taj pokret kada sam ga video na video snimcima. Lično je bilo još bolje. jebanje sisate pastorove žene

„Sjajno ti ide, dušo“, zastenjala je, hvatajući se za ivicu stola radi stabilnosti. „To je to. Jebi me, samo tako, s dugim, dubokim potezima. Tako je debeo! Trlja me na pravi način. Devojkama će se opasno svideti!“

Ritmički „šamar-šamar-šamar“ golog mesa koji se sudarao odjekivao je tihom kućom, zajedno sa našim stenjanjem i gunđanjem zadovoljstva. I da vam kažem, bilo mi je veliko zadovoljstvo. Zapravo sam imao seks! Pre nešto više od sat vremena, bio sam frustriran devac koji je imao samo dugogodišnju vezu sa mojom desnom rukom.

Bio sam primalac sjajnog pušenja, pojeo sam svoju prvu picu i sada sam bio uronjen do dna unutar te iste pičke. Još bolje, moj partner u svemu ovome nije bila neka neiskusna, jednako nesposobna mlada devojka… već zrela, sladostrasna, nezasita žena. Supruga mog pastora, pritom. Bilo je tako pervezno, i tako uzbudljivo.

Pustivši da joj noge padnu pored mene, udario sam kukovima napred, zabio se u Valerijinu Picu, pomerao sto preko kuhinjskog poda i nisam prestajao. Bradavice su joj sada stajale visoke, debele i uzbuđene. Sa svojim tenom, areole su bile smeđe-mlečno-čokoladne boje, zbog čega su joj ukočene šiljate bradavice još više ličile na čokoladne poljupce. One su definitivno bile poslastica.

„Mmmmmm, da“, zastenjala je Valerija, mrseći mi kosu dok su moje usne stezale njenu uzbuđenu sisu. “ Kao da mi je celo telo naelektrisano. Nastavi dušo. Želim opet da svršim. Jebi me! Jebi me žestoko!“ Lizao sam joj sise dok sam pokušavao da odgovorim na njen zahtev.

Ovako savijen, nije bilo lako, ali uspeo sam da ostvarim cilj. Bilo je lakše kada se sto konačno susreo sa kuhinjskim ormarima, sprečavajući ga da mi klizi. Još nekoliko vatrenih uboda je pokrenulo, uz vrisak. „Da! Da! DA! DA! DA! O, DA, MARE! NASTAVI! JEBI ME DUBOKO! TO JE TAKO Ahhhhh!“

Imao sam jebeni seks! Dala mi je najveći poklon ikada! Učinio bih sve što je htela, pa sam je pritisnuo jače, meljući naša tela na mestu kontakta, što se slučajno poklopilo sa klitorisom. „O sranje MARE, DA!“ dahtala je, zakačivši noge iza mene.

Njene pete su me potaknule na dupe, ohrabrujući me da to ponovim, pa sam i učinio. Čvrsto sam se naslonio na nju, zgnječivši njen klitoris između nas i izazvavši još jedan vrisak radosti.

„DA!“ Gledao sam kako joj se oči okreću kad je svršila. Možda bih više voleo da se držim zrelih žena, a ne mladih devojaka. Možda bi nekoj od profesorki u školi dobro došao?

Valerija je zadihano hvatala vazduh nakon orgazama. „Moram da sednem“, nasmešila se, pružajući mi ruku za pomoć. Uzeo sam je i povukao uspravno, izbacujući svoj kurac iz njene pičke.

„Hvala ti, Mare … i na pomoći, i na načinu na koji si me naterao da svršim. Bilo je divno.“ Bacila je pogled po kuhinji, sa stolom i stolicama razbacanim. „Ne mogu da ponudim korišćenje svog kreveta … obećala sam mužu … ali mislim da bi nam dnevna soba mogla biti udobnija za nastavak. Ovaj sto mi ne čini ništa dobro za leđa. Prati me.“

Gola, vodila me je.

U dnevnoj sobi čekao nas je mekani kožni kauč.

„Moj red. Ti sedi. Ja ću te jahati dušo“, rekla je tiho, smestivši se u moje krilo. Osetio sam kako me njena ruka vodi nazad u toplinu i vlažnost njene Pičke. „Evo ga… Nazad… tamo gde pripada.“

Valerija je sedela, potpuno nabijena na moju osovinu, gledajući me svojim dubokim, smeđim očima. Ruke su joj počivale u opuštenom krugu oko mog vrata. Dugi, gotovo crni talasi kose uokvirili su njeno lepo lice, a ona je pre nego što je progovorila oblizala usne. „Poljubi me, Mare“, nasmešila se. „Seks između muškarca i žene je divan, gotovo duhovno iskustvo, ali poljubac će zapečatiti dogovor i osvojiti joj srce. Poljubac je izuzetno ličan. Razumeš li? To nije samo zagrevanje za ulazak u njene gaćice. Kada poljubiš nju, a ona uzvrati poljubac, imaćete vezu koja prevazilazi seks. Naravno, postoje neke pozicije koje vam omogućuju da radite oboje istovremeno, a ovo je jedan od njih.“

„Da, lepo je“, nasmešio sam se. pastorova žena u njegovom krilu

Moje ruke su mogle slobodno da lutaju njenim telom, i milovao sam je od njene čvrste, zaobljene zadnjice do njenih mekih, zaobljenih grudi. „Neke žene mogu da svrše samo kad su ovako na vrhu“, nastavila je, nežno meljući svoju Picu preko mog kurca. „Što se mene tiče, ja jednostavno volim da imam kontrolu. Mogu izvesti bilo koju poziciju, ali ja ovako brže svršim. Ali dosta o meni. Šta kažeš na taj poljubac?“

Više reči nisu izgovorene. Bio sam pomalo nervozan što sam je poljubio, što je čudno s obzirom na to da mi je kurac bio potpuno uvučen u njenu picu. Pretpostavljam da sam se brinuo da možda neću biti dobar u tome, ali ona me je učila svemu. Polako se približila i dalje me gledajući u oči, sve dok nam se usne nisu dodirnule jedna preko druge. Kao da mi je kroz telo prošla električna iskra.

Kako takav jednostavan dodir može biti tako intenzivan? Kad je ponovila, oči su joj se zatvorile i pustila je da usne zastanu na mojim, pre nego što ih je tiho pritisnula. Zastenjala je. Jauknuo sam. Osetio sam kako joj pička snažnije hvata kurac, dok je ljuljala bokovima. Ruke su mi se podigle da držim njene veličanstvene grudi, a poljubac je dobio svoj život.

Zatekao sam se u skladu sa njenim pokretima, a kad je njen jezik nežno zadirkivao svoj put u moja usta da pleše sa mojim, oboje smo sretno zastenjali. Pošto nije davala ispravke, zaključio sam da mi ide prilično dobro. Njeni bokovi počeli su se polako dizati i spuštati, klizeći gore -dole po mom penisu, dok su se moji prsti igrali sa njenim ukočenim bradavicama, a ipak smo ostali zaključani zajedno.

Konačno se otrgla. „Mare, da nisam udata, taj poljubac bi mogao biti početak nečeg posebnog“, prošaputala je. „Uživaću da te naučim sve o ženama. Možda će nam trebati nedelje da sve to prođemo dušo. Nadam se da je to u redu. Sada, molim te, sisaj mi bradavice dok jašem ovaj veliki, lepi, mladi, tvrdi KURAC! Želim da svršavam, i svršavam, i svršavam…“

Nagnuo sam se napred, hvatajući se za usta, ali njene reči su mi kružile u mislima. Nedelje? Moram da je jebem nedeljama? Očigledno je da me neko tamo voli. Hvala mu!

KRAJ 6.Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

1 komentar na “Saveti od Pastorove Supruge 6. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!