lizanje pičke pastorovoj supruzi

Saveti od Pastorove Supruge 5. Deo

Upoznavanje Srbija

Vrhovi prstiju su mi lagano šetali po gaćicama. Osetio sam udubljenje gde se tkanina povukla između njenih stidnih usana i izbočinu za koju sam pretpostavio da joj je klitoris. Prešao sam prstom po dolini, i oko neravnine, izazivajući još jedan uzdah oduševljenja.

„Siguran si da ovo nikada ranije nisi radio?“ upitala je opasno tiho.

Nisam odgovorio. Uspeo sam da se uhvatim zubima za ivicu gaćica i polako sam ih vukao niže, poput razigranog šteneta. Valerija se lagano otkotrljala na jednu stranu, dozvolivši mi da jednu stranu prevučem preko njenog kuka. Zatim na drugu stranu, i gaćice su klizile niz njene butine, koje je visoko podigla i zatvorila, dozvoljavajući mi da potpuno skinem vlažne gaćice. Seo sam, strpljivo čekajući da ponovo otvori noge, ali nije htela. Bar ne bez lepog upita.

„Oh, molim vas gospođo Jelić“, odvažio sam se, pretpostavljajući da bi ovo moglo biti dobro vreme za ljubazan pristup.

Volela je da bude starija žena, da uči mladića da joj udovolji.

„Molim te, daj mi da vidim tvoju prelepu picu. Želim da je okusim. Želim da je poližem, i da vam pružim zadovoljstvo, i da vas nateram da svršite. Molim vas?“

„Vrlo pronicljivo Mare“, nasmešila se i pustila butine da se malo otvore.

Ponovo sam ugledao njenu vaginu i primetio da je glatka. Zastenjao sam, a ona se dalje raširila, puštajući me da joj se približim između nogu.

„Tako si lepa“, šapnuo sam, ljubeći joj kapuljaču klitorisa.

Moj jezik ju je direktno okusio, odmah stavljajući njene slatke, klizave sokove na vrh liste mojih omiljenih ukusa. „Mmmmmm“, udahnuo sam, očajno zabadajući jezik i usne u njene vlažne dubine. Nisam imao pojma šta da radim, ali sam se vodio muškim instinktima.

„Uspori, dušo. Svuda si po mapi“, rekla je. „Tvoj entuzijazam je veliki, ali ako uspem da te uputim u pravom smeru, mogao bi biti zaista dobar. Da li se sećaš da si igrao igru, kao dete, gde tražiš nešto? Prijatelj ti daje nagoveštaje… postaje toplije … kad si udaljeniji postaje hladnije? Takve stvari?“

„Da, igrao sam tu igru – toplo-hladno“, klimnuo sam glavom, naslonivši bradu na njenu vaginu.

„Pa, žene su takve. Reći ćemo vama muškima da li ste na pravom mestu“, osmehnula se, „ali nećemo to reći rečima. Moraš da slušaš. Ako žena stenje, verovatno je dobro. Ako ne pravi nikakvu buku, verovatno to ne oseća. “

„Šta ako jednostavno nije glasna?“ Pitao sam. „Mislim, čuo sam da neke žene ne prave mnogo buke.“

„Tačno, ali ako to uradiš kako treba, njeno telo će vrištati, čak i ako njen glas bude tih“, rekla je Valerija. „Pokušaj ponovo, a ja ću ti poslati povratnu informaciju. Ovo je jedno od onih trnutaka kada je sporije zapravo brže, jer ako to učiniš pogrešno, nikada neće svršiti, bez obzira koliko dugo je lizao. Polako, ali u pravom smeru je recept za uspeh. Žena će učiniti sve za muškarca koji zna kako da joj uvije prste na nogama.”

„Ha.. Da. Razumem“, nasmejao sam se.

„Dobro. Sada pusti jezik da radi i slušaj moju reakciju“, rekla mi je.

Počeo sam sa lizanjem… “A ovde?”- licnuo sam joj skriveni čmarić.

„Oh, stvarno si nevaljao dečak, zar ne?“ zahihotala se, glasom koji je jasno rekao ‘to mi se sviđa’. „Ipak, možda je malo predaleko. Sačuvajmo analnu igru za neki drugi dan.“

Pažnju mi je privuklo nekoliko stvari u vezi s tom izjavom. Prvo… WOW! Pastorovoj ženi se sviđa anal! Drugo… Neki drugi dan? Bio sam zahvalan na svemu što sam dobio ovu priliku. Imati više pristupa Valerijinom neverovatnom telu bilo je više nego što sam se mogao nadati. Pokušao sam da ne dozvolim da me te misli ometaju. Bio sam ovde da radim, čak i ako to nije posao koji sam očekivao kada me je povukla sa merdevina. lizanje pičke pastorovoj supruzi

Moj jezik je počeo da istražuje na donjem kraju njenih usmina, i dalje uživajući u ukusu, ali slušajući njene zvuke zadovoljstva. Slušao sam njene uzdahe i pokrete njenog tela.

„Mmmmmm, definitivno je sve toplije“, zastenjala je dok sam se približavao gornjem spoju njenih usmina.

Njen klitoris je bio očigledna meta, čak sam i ja to znao, ali i njoj se dopalo kad sam joj pojedinačno isisao klizave, unutrašnje usmine. Provlačenje jezika u njenu dubinu takođe je izazvalo odobravanje.

„Mnogo toplije. U redu, početniče, da vidimo kako ćeš se snaći bez zvučne povratne informacije, hoćemo li?“

Naravno, pokazatelji njenog uzbuđenja počeli su da se pokazuju, glasno i jasno. Ovde leprša stomak, tamo nestalno disanje, drhtavica u butinama kada ovo radim, i stisak trbuha kada ono radim. Sve je bilo pitanje količine intenziteta. Kao eksperiment, gurnuo sam prst u njeno natopljeno predvorje dok sam grickao njen klitoris.

Čuo sam uzdah uzbuđenja, ubrzano disanje i osetio kako joj celo telo počinje da vibrira. Čak je i tiho zastenjala. Rekao bih da mi je sada bilo veoma toplo i ubrzao sam tempo. Valerijine ruke su se spustile i uhvatile su me za potiljak, privlačeći me čvršće do njene pičke. Dodao sam drugi prst i jače joj isisao klitoris.

„Oh jebote, da Mare, tako“, zastenjala je, odustajući od igre ćutanja. „To je to dušo! Samo tako! Ufffff jebote… ahhhhhn…! Ne staj ! Molim te, nemoj stati!!“

Njena Pička je šiknula, stežući mi prste dok je istiskivala poplavu njenog ukusnog meda. Legao sam, pijući koliko sam mogao, ali i dalje ostavljajući lokvicu na stolu. Kada su najzad njeni vriskovi prestali, telo joj se opustilo, a ja sam seo.

Valerijino telo bilo je prebačeno preko stola, mlitavo je visilo poput stolnjaka. Njene grudi dizale su se i spuštale uz njeno teško disanje. Ja sam to uradio! Od prvog sam pokušaja lizanja pičke naterao odraslu ženu da svrši! Dokaz mi je kapao sa brade. Zaista je bila jako sočna kad se uzbudila.

Kad smo već kod uzbuđenja, moj kurac je ustao iz mrtvih i stajao je spreman, ukočen kao čelična šipka. Kao igla kompasa, bila je uperena pravo u njenu Picu, koja je bila otvorena, otečena i očigledno željna da se napuni. Uprkos tome što sam dobio pušenje i pojeo joj Picu, mislim da bih se i dalje smatrao nevinim, u strogo tehničkom smislu. Možda bi to trebalo da promenim. trlja kurac o njene usmine

Bez dozvole, stajao sam i kretao se između njenih butina, trljajući glavu svog penisa između njenih klizavih usmina. Osećalo se neverovatno, a ja sam instinktivno gurnuo kukovima, skliznuvši do pola u nju.

„Zaustavi se!“ Oštro cviknu Valerija.

Ruka joj je prišla i potapšala me po grudima, pre nego što se naslonila na laktove. Spustila je pogled na moj kurac, mokar od sokova, još uvek smješten između njenih stidnih usmina.

„Šta nije u redu sa ovom slikom?“ upitala je, zadihana dok je govorila.

„Nije skroz unutra?“ Odgovorio sam, razmišljajući svojim kurcem.

„Pa, da, i to“, promrmljala je, mrdajući bokovima. „Ali ne govorim o tome. Razmisli. Šta je pravilo broj jedan?“

Jel me zajebava? Stojim ovde, a penis mi se odmara u mojoj prvoj pičkici, a ti želiš da razmišljam o nekim pravilima?? Hm, u redu. Pravilo broj jedan?

„Znam… Trebalo bi da koristim kondom!“

„Bingo!“ nasmešila se. „Rekla sam da se ne upleteš u emocije, zar ne? Šta se dogodilo?“

„Ja sam, hm, uradio upravo suprotno. Očajnički sam hteo da vas pojebem, a zaboravio sam“, odgovorio sam, spustivši glavu. „Žao mi je.“

„U redu je dušo“, osmehnula se. „Zato ovo radimo, tako da možeš učiti u sigurnom okruženju. Ajde sada, idi do ladice sa desne strane. Uzmi gumicu, i vrati se ovde pa da vidimo gde ćemo dalje! “

Skokom sam krenuo i dalje pomno slušajući i radeći sve kako mi je bilo naređeno.

KRAJ 5. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!