Samo tatina

Puklo je. Sve je otišlo u kurac, onako skupa, u paketu… u Porscheu 911. Novom, crvenom; za upravljačem njen muž i njegova sekretarica. Kakav kliše! Sa samo 27 godina biti osuđena na kliše. Barem nije bilo djece.

Ili su je tako samo tješili. Kao da je bilo važno. Itekako ih je bilo. U utrobi tajničice upravo se razvijaju blizanci koje je tamo posijao njezin dragi.

Je li bila njena greška što ih ona nije mogla imati? Nije. Neke pičke rađaju ko zečevi, druge su osuđene na posvajanje. Sjetila se Leonarde Boban. Zašto se njoj to nije desilo? Kroz prozor njenog ureda grad se nije činio ništa manje bijedno od života koji joj se vrtio pred očima.

Luksuzna poslovna zgrada s pogledom na preostala ciganska naselja… gotovo u samom centru. Strašno. Odlučila je. Mora van, smjesta ostaviti sve za sobom… Baš ovakvo kakvo je, usrano, neupotrebljivo, prokleto.

Doktorirala je biznis u Americi. Vrijeme je da tu diplomu napokon počne iskorištavati Otvorila je aktovku od nojeve kože i pobacala unutra stvari sa stola jednim pokretom; obiteljske fotke u elegantnim srebrnim okvirima i plišanog medvjedića kojeg joj je dao tata kada se zaposlila u ovoj firmi. Nabrzinu je nazvala šefa, ionako je bio za kurac, i zauvijek zatvorila vrata za sobom. Nije po utjehu otrčala mamici i tatici, prvenstveno jer je stara živjela sa svojim dečkom u Beogradu.

Nije otrčala ni tatici, uostalom, ona je odrasla obrazovana žena koja se u potpunosti u stanju brinuti sama za sebe. Ma koga je to zavaravala? Htjela se sakriti u njegovom krilu baš kao kada ju je kao petnaestogodišnjakinju napucao Dalibor Benković zbog seljančure Nade… Nade…kako li se ono prezivala… koja je imala sise kao krava muzara. Kao od prljavštine čistila je sa sebe sve ostatke prijašnjeg života. BMW tricu zamijenila je za Mercedesov jeep, i to onaj pravi, kockasti, a ne ML.

Više nikada neće voziti snobovski auto, rekla je sama sebi. Nikada se do tada nije ni vozila u terenskim kolima. Baš joj je trebalo da se boji vlastitog automobila, ali ko je mogao znati da je prokleti jeep tako ogroman? Činilo joj se da je dva puta veći i barem triput teži od tričice. Barem nikog nije ubila… a možda će joj tatica znat objasniti koja je prednost u pogonu na sva četiri.

Ok, mačko, opet je razgovarala sama sa sobom, dosta je sjedenja u autu. Tatica će pozvati policiju ako uskoro ne izađeš iz auta. Otvorila je vrata a bipkanje ju je upozoravalo da izvadi ključ iz kontakta. Opet je zalupila vrata.

Može još malo pričekati… Uostalom, tatica je imao goste. Vozio je E-klasu, znala je to, ali čiji je bio mali Peugeot? U kurac, bila mu je kćer i trebala ga je više nego ikad. Ko god da je došao s tim malim plavim sranjem može slobodno otići doma. Izvukla se usporenim pokretima iz kabine i zalupila vrata.

Kada je shvatila da su ključevi ostali unutra osjećala se kao najveći idiot na svijetu. Nekoliko trenutaka bezuspješno je natezala kvaku a onda se uputila prema ulaznim vratima tatine kuće spremna da mu saopći kako je njegova najstarija kćerka totalni promašaj. Promašena žena, promašena majka, promašena ljubavnica, promašaj od poslovne žene. Dobro, to ne… Trebala bi se sabrat i počet razmišljati kao inteligentna osoba.

Nije sve bilo baš tako crno. Nije joj išlo u zadnje vrijeme, tako to treba shvatiti, a ne kao kompletan promašaj vlastite osobe. Bolje je zvučalo. Vjerojatno bi trebala pokucati a ne samo ući.

U tom dvoumljenju prekinuo ju je poznati smijeh. I njena sestra je tu? Ma super, sad će se morat blamirati i pred njom. Smijeh je naglo prestao i pretvorio se u dugačak prigušeni uzdah. Udarila se, bolilo ju je nešto, razmišljala je.

Iza toga je uslijedilo zavijajuće “Ooooooooo”, pa sada muško stenjanje isprekidano sa kratkim “Oh, Oh, oh!” Tata je dozvoljavao Evi da doma dovodi dečke? Pohotni zvukovi dolazili su iz dnevnog boravka pomiješani s notama neke laganice. “Mmmmh, tu, baš tu, mmmhhhh”, seka se topila. Muškarac joj je na to odgovarao kroz uzdisaje, ali nije mogla razaznati riječi. Očito da ju je sada pogodio u pravu točku jer se počela derati kao da je kolju.

Velika fotelja zaklanjala je dobar dio prizora, no ipak je uspjela vidjeti dva gola tijela, muškarca prikeljenog na njenoj sestri, starijeg no jako dobro držećeg. Na trenutak je zadržala dah diveći se muškarčevom tijelu. Imao je izvrsno dupe, pravo muško mišićavo dupe. Guzicu nemjerivu s onom iz koje su rasle noge njenog muža.

Prizor dva lijepa mišićava jebuckajuća tijela bio je napaljiv. Pornjava ju nikada nije privlačila, ali ovo je bilo nešto drugo, puno bolje… Toliko bolje da je osjetila u utrobi vlažno grčenje. “Ahhh, ah…tatice, svršavam”, sestra je napaljeno procijedila i nastavila sa zbrkanim bulažnjenjem. Eva se palila na prljave igrice, kužila je… Ima starijeg frajera s kojim se isfurava na spiku o tatici i njegovoj kurvastoj curici.

TATICI? ? ? Ispali su joj ključevi koje je držala u ruci. Pali su na debeo sag koji je zaglušio udarac. Zakoračivši dublje u sobu jasno je vidjela očev potiljak ispod kojeg se sekino lice grčilo u ekstazi. Tatice? Mozak joj je radio 100 na sat.

Jebači su se smrznuli kad su je čuli a sestra koja je još podrhtavala od orgazma kao da se počela ispuhavati. Stari je polako okrenuo glavu prema njoj i tupo piljio. Izgledao je poput osmogodišnjaka ulovljenog do lakta u posudi s bombonima. “Tata? ”, prošaputala je previše šokirana da kaže išta drugo.

“Nije ono što misliš, Mia”, rekao je smirujućim glasom. Usta su joj visila kao prepariranoj ribi. “To je… Ovaj… Mi smo…” “Seko odi u svoju sobu”, zadihana Eva joj je naredila. “Samo odi gore… sve ću ti objasnit… moram se sredit…doći ću…” Poput robota podigla je ključeve s poda i otišla u svoju staru djevojačku sobicu.

Razum joj nikako nije dozvoljavao da prihvati kako je onaj senzualni napaljeni par zapravo njen otac i sestra! Goli. Zajedno. Jebu se. Nije ni zapazila kada je sjela na krevet i pustila ključeve da padnu na pod.

Tata i jebanje, te dvije riječi jednostavno ne idu skupa. Svi znaju da se tatice ne jebu. Dobro, možda jednom… ili triput, ali samo u najčišćem katoličkom smislu te riječi. Sagnula se i podigla ključeve.

Ovo je bilo previše. “Mia? ”, tatin glas uslijedio je nakon tihog kucanja. Otvorio je vrata i ušao u sobu. Bio je obučen u gaće, a ona nije znala da li da bude razočarana ili joj je laknulo.

U krajnjem slučaju, njena je sestra vidjela sve. I probala. I osjetila. I… O Bože sveti, o čemu to razmišlja? ! “Reci mi da joj je samo nešto zapelo u grlu i da si joj pružao prvu pomoć”, molila je.

Nasmijao se dubokim, muževnim smijehom. Oduvijek je željela muškarca koji bi se smijao kao njen otac. Jebivjetar od muža i tu je zakazao. “Eva, dobro znaš što smo radili.

Znam da si malo zbunjena, možda i šokirana…” Nije željela razgovarati o tome. “Rastajem se”, rekla je umjesto daljnje razrade njihove jebačine. Sjeo je pored nje i primio je za ruku. “I dala sam otkaz.

I vozim glupi džip u kome sam zaključala ključeve. ” “Ključevi su ti u ruci”, diplomatski je spomenuo. “Oh”, pogledala je u dlanove osjećajući kako joj se u očima skupljaju suze. Krenuo je prema njoj, kao da će je zagrliti, a onda se predomislio i spustio ruke u krilo.

Krilo kojim je i dalje dominirala velika erekcija. Jebivjetar nije imao ni toliki kurac. “Mia, tvoja sestra i ja živimo skupa”, hladno je izjavio. “Već neko vrijeme…” “Mogu biti u svojoj sobi.

” Glas joj je imao notu koja je jasno davala do znanja kako zbilja ne želi znati ništa više o njihovom odnosu. Samo se željela praviti kako je u roditeljskoj kući baš sve u najboljem redu. Normalno. Iza ugla i dalje je voćarna, Strajnička je i dalje luda, u kući preko puta i dalje muž tuče ženu… Samo je slika njenog oca Romana Marića kako jebe njenu sestru bila uljez, kamen koji je razbio fantaziju o sigurnom utočištu kuće u kojoj je odrasla.

“Spava u našem krevetu. Mojem i njezinom. ” Zatvorivši oči stavila je ruku na čelo, ključevi glupog džipa usjekli su joj se bolno u meso. “Možda da uzmem sobu u hotelu”, shrvano je rekla.

Mislila je da će moći biti ovdje dok se malo ne sredi, jer jednostavno nije imala novaca za iznajmljivanje pristojnog stana i investiranje u posao kako je planirala. “Ma ne, možeš biti ovdje. Samo sam želio da shvatiš kakav odnos imamo tvoja sestra i ja. ” “Od kad to traje? ” “Nekoliko mjeseci.

” “Seks? ” Slika sestre koja sa 16 godina miješa pod tatom pržila joj je mozak. “Godinu dana”, primio ju je za ruku i stisnuo je. “Ko još zna? ” “Samo ti i mi. Nije to ozbiljna veza, Mia.

Samo se sada malo trebamo. ” Uzdahnuo je i okrenuo pogled. “Znamo da nije u redu, ali volimo se, a kada muškarac i žena žive skupa… pod istim krovom… stvari se jednostavno dogode. ” “Ali… ali kako? ” Nije imala pojma kako da vodi ovaj razgovor, što da misli a kamoli osjeća.

Stalno su joj bili pred očima. “Mislim da dobro znaš kako se to radi, Mia. Udata si. ” Frknula je, “Eh, skoro da sam i zaboravila.

” “Ti si seksi mlada žena, nije moguće da si se ševila baš tako davno. Koji normalan muškarac bi propustio priliku da vodi ljubav s tobom? ” Da joj je tata takav “kompliment” dao prije nekoliko sati zagrcnula bi se i pocrvenila kao rak. A ovako, opet joj se javila slika tate koji jebe njenu maloljetnu sestru kao napaljenu kuju. Je li to značilo da bi i nju jebao? “Bi li tata? ” stari se smrznuo shvativši da ga je razgovor doveo na tanak led.

“Mia, ja sam samo muškarac. ” “Recimo da je to očito, tatice”, pokazala je na šator u njegovim gaćama i protrljala nos. “Prekinula si nas prije no što sam uspio svršiti, znaš. Sam od sebe neće se tako brzo spustiti.

” Nakon što je to rekao nastupila je duga, neprijatna tišina. Kada više nije mogao izdržati započeo je manje škakljivu temu, “Što je to s razvodom? ” Opet se osjećala kao mala djevojčica koju je ostavio dečko zbog cure sa većim sisama. “Ulovila sam Krešu sa sekretaricom. Jebali su se u mom krevetu.

Da stvar bude gora, napumpao ju je. Nosi blizance. » Shrvana, naslonila se na tatu i prislonila glavu na njegova prsa, a on ju je spontano zagrlio. “Onda sam dala otkaz, prodala BMW, kupila džip koji ni ne znam voziti i očistila zajednički račun.

Sama ću ući u neki posao. » “Ubit ću ga. ” “Bolje je ovako, tatice. Nikada me zapravo nije zadovoljavao.

Nije baš neko muško”, ušmrknula je da ne ostavi balavi trag na tatinoj koži. ”Znam to od početka, Mia. Taj smrad jednostavno nije dovoljno dobar za tebe. ” “Ipak me boli, tata” “Ma dođi meni”, snažno je omotao ruke oko nje i njihao je poput male bebe dok je plakala i plakala i plakala… Iako je bila vrlo čvrsta, sposobna žena, i dalje je trebala potporu obitelji.

Jebivjetar se nije htio rastati od nje, zapravo, nije htio ništa osim uživati u svojoj droljici. I tako se doselila Evi I tati odlučna da skroz preokrene svoj život. Prvi zadak bio joj je razvod od Jebivjetra a drugi pokretanje vlastitog biznisa. Teško se navikla na činjenicu o tati i sestri.

Pokušala je ne misliti, ali kada je Eva tako glasno vikala za vrijeme ševe, što je značilo gotovo non – stop. Ulovila ju je da je nekako čudno, podozrivo gleda, no tata je bio na distanci. Napokon je pronašla nešto što joj se činilo kao dobar posao, lanac od pet auto praonica u kojima ljudi sami peru svoja vozila, u sklopu kojih je bio i auto servis. Smjesta ih je kupila totalno se uživivši u ulogu šefice.

U kakvu avanturu je ušla shvatila je tek kada su svi papiri bili potpisani a posao formalno njen. Nije imala pojma o getribama, motornom ulju i ostalim detaljima koji su sačinjavali njen novi posao. Mislim, koliko žena mora biti glupa da se upusti u tako nešto? “Mia, četiri mjeseca ti je trebalo da kupiš tu firmu, ne bi rekao da se radi o impulsivnoj odluci. Morala si napraviti poslovni plan, srediti sve dokumente”, tata ju je smirivao skidajući šlag s kave.

“Vidjet ćeš da će sve biti super, za čas ćeš se uhodati. ” “Ali tata”, protestirala je. “Ja nemam pojma o autima. Čak neću voziti ni džip kad mogu posuditi tvoj Mercedes!” “Bit će dobro.

Imam 100 postotno povjerenje u tebe, Mia. ” “A šta ako opet popušim? ” “Nisi ti nikad popušila”, nakašljao se i zaštitnički povisio glas. “Da, tatice, jesam. Nisam se mogla smiriti na poslu, nisam mogla zadržati muža…” Razvod će biti gotov za koji mjesec.

I tu je poduzela korake angažiravši izvrsnog advokata koji će njenom mužu uzeti sve što mu je preostalo. Takva doza zlobe nije joj bila prirođena tako da je već požalila, “Nisam ga uspjela usrećiti kao žena. Nisam mu mogla roditi…” “Mia…” “Kad je istina. Nisam ni dovoljno lijepa, a još ne mogu biti ni mama.

” Tu poraznu istinu, da mu nije dovoljna, shvatila je prije nekoliko tjedana. Da je dobra, Jebivjetar bi i dalje bio u braku s njom. “Da te više nikad nisam čuo kako to govoriš, mlada damo!”, duboko ju je pogledao u oči. “Ti si prelijepa, inteligentna, odlučna, seksi, uspješna mlada žena.

Niti jedan normalan muškarac ne bi te odbacio zbog one fifice. Bila si mu previše, preveliki izazov s kojim se takav šupak nije mogao nositi. ” “Čak nije htio ni spavati sa mnom ako ga nisam molila”, prošaputala je. “Rekao sam ti; čovjek je idiot.

” Neko vrijeme vladala je tišina. Otpio je gutljaj kave i razmišljao. Jedna suza, a zatim i druga, skotrljala se iz njegovog oka. Pogledala je u svog oca.

Još jednom, kao i toliko puta proteklih pet mjeseci, slika očevog golog tijela na sestri bljesnula joj je pred očima. Mentalno, uklonila je iz prizora Evu. Shrvana krivnjom spustila je oči. “Mia…” “Da, tata…”, mrzila je samu sebe.

Zvučala je kao šesnaestogodišnjakinja koja je strgala obiteljski auto. “O čemu si sad razmišljala? ” “Mmmm… o ničemu. “Mia…? ” “Tata, ne želim razgovarati o tome. ” “Dobro”, počeo je ustajati, a zatim se ukočio kao da mu je nešto palo napamet.

Snažno ju je stisnuo za ruku. “Zlato, ako me budeš trebala… za bilo što… dakle, za bilo što… znaj da sam tu za tebe. Napravio bih sve za tebe. ” “Dobro tata.

” Glas joj je bio gotovo nečujan. Pričekao je još nekoliko trenutaka a zatim je ostavio da sama dovrši doručak. Je li mislio …? Ma koliko bila zauzeta nije mogla prestat razmišljat o svom ocu. Ako me budeš trebala… za bilo što….

Stalno je to ponavljao. Njen atletski građen otac jasno joj je dao do znanja da je tu za nju… u svakom pogledu u kojem ga bude trebala… željela… Mora da nešto jako nije bilo normalno sa dvadesetsedmogodišnjakinjom koja je željela da je vlastiti otac želi na taj način. U životu je lagala mnogima, uključujući samoj sebi. Jedna od stvari koju je željela ostaviti zauvijek iza sebe skupa s mužem i starim poslom bilo je upravo to samozavaravanje.

Ma koliko veliko iskušenje bilo. Činilo se da žena koja seksualno žudi za vlastitim ocem mora ipak imati veće brige od samozavaravanja. Željela je vlastitog oca… Mia je bila opako bolesno mladunče, reklo bi se… Uostalom, kada čovjek objektivno razmisli… kako i ne bi? Svako veče slušala je seksualnu serenadu svoje sestre i njega… a ponekad i danju. Seka i tatica parili su se kao napaljeni zečevi.

Ili je Eva glumila orgazme, ili je tata itekako znao baratati sa ženama. Sjedila je za stolom u svom uredu i razmišljala o ocu. Zarada joj je bila zadnja stvar na pameti. Od onog razgovora u kuhinji, kada joj je diskretno ponudio svoje tijelo, prošlo je nekoliko tjedana.

Upucavao joj se i jedan mehaničar iz radione s kojim bi sporta radi povremeno očijukala, ali držala se uvjerenja kako posao i užitak, pogotovo onaj seksualni, ne idu skupa. Neovisno o tome, čula je koji trač o tome kako se sastaje s nekom manekenkom. Svježe razvedenoj, povrijeđenoj i razočaranoj u muški rod općenito, nije joj padalo napamet da aktivno počne tražiti novog frajera. Ako se izuzme nekoliko tipova s kojima je bila na chatu, jedini muškarac kojeg je sretala bio je njen tatica.

Zvono telefona vratilo ju je iz opasnih misli kojima je počela vrludati. “Halo? ” “Gospođo Behek”, topao snažan glas njenog odvjetnika ispunjavao je slušalicu, “Čestitam!” “Gotovo je? ” “Samo bih vas molio da dođete do mog ureda potpisati još neke stvari, i onda smo gotovi. Ako uspijete u sljedećih sat vremena, danas smo finito. ” “Stižem.

” “Reći ću gospođi Mariji da vas očekujemo. Vidimo se. ” Čim je poklopila smjesta je nazvala Taticu. “Tata, idem potpisati još neke papire kod odvjetnika i već danas ću biti razvedena!” “Oh, dušo, čekaj me, smjesta dolazim pa idemo skupa.

” “Sve je u redu, tata. ” “Sjećam se kako je meni bilo, ne želim da budeš sama. ” “Dobro tata. Poslije možda možemo otići na ručak.

Ono, da proslavimo moju slobodu…” “Naravno dušo, evo me za 15 minuta. ” Na putu ka odvjetniku vozili su se u potpunoj tišini. Muzika u dizalu stvarala je još veću nervozu u mladoj ženi. Tata je to osjetio i zaštitnički je primio za ruku.

Imao je pravo. Tek je u zgradi osjetila kako se bol ponovno javlja. To je to, sada je konačno. Više nikada neće vidjeti Jebivjetra.

Jednom zauvijek kraj. Na sreću, nije se bunio tako da je cijela procedura oko razvoda prošla relativno bezbolno. Tražio je samo da zadrži Porsche. Obzirom da je u njemu sasvim sigurno torbao svoju malu droljicu, nije s tim autom željela imati ništa.

“Hvala ti tatice. ” “Nema problema, zlato. ” Potpisivanje brakorazvodnih dokumenata imalo je gotovo terapeutski učinak na nju. Nije mogla vjerovati da je to to.

“To je to”, potvrdio je odvjetnik, “Od sada ste službeno razvedeni!” U tatinom Mercedesu ponovno su joj navrle suze na oči. “Tata, gotovo je”, počela je cendrati za svojim propalim brakom. Poklopio joj je ruku svojom velikom muževnom šakom pokazujući da joj je spreman izaći u susret u baš svakom pogledu. “Znam dušo, znam…” “Zašto je mama otišla? ” “Jer sam bolestan stari gad.

Nemoj to nikada zaboraviti. ” “Nisi bolestan, tatice. ” “Jesam Mia, bolestan stari gad; to je tvoj tatica. Normalni očevi ne ševe svoje kćeri.

” “Mama zna? ”, pitala je prestrašeno. “Ne, mila. Nema pojma da se tvoja sestra i ja jebemo. ” “Ali… zašto je onda otišla? ” “Fantazirao sam, Mia… Jedne večeri, s tvojom majkom… dozivao sam tebe.

” Osim povremene huke prolazećih automobila i brundanja dizelskog motara u Mercedesovoj kabini zavladala je grobna tišina. “Tata… mislim da bi išla doma. ” “Nećeš ići u meksički? Mislio sam da ti je to omiljeni restoran…” “Ne tata. Sad.

Vozi me doma. ” “Kako ti kažeš, milena. ” “Maštao si o meni…” “Mia…” “Želim znati. ” “Da, jesam.

I fantazirao i drkao. ” “Zašto mi nikad nisi ništa rekao? ” “Nisam mogao. Nisam imao prava to misliti. Ma uopće mi nije padalo napamet da ti to priznam.

Ja sam bolestan gad, a ne zlostavljač djece. ” “Koliko sam imala godina? ” “Mia…” “Koliko godina! Dvanaest? Čatrnaest? Koliko godina? ”, glas joj je bio oštar, gotovo histeričan. “Prvi puta kada sam drkao na tebe imala si 15 godina. Izlazio sam iz spavaće sobe kada si se gledala u ogledalu… gola.

Nisam tu sliku mogao izbiti iz pamćenja, jednostavno nisam mogao prestat fantazirati. Bila si nešto najljepše što sam ikada vidio u životu. ” “Nisam imala pojma…” “Nisi to ni trebala znati, Mia. ” “Jesam li i dalje? ” “Naravno da jesi.

” “Čak bolja i od Eve? ” “Mia…”, glas mu je lagano zadrhtao. Skrenuo je u dvorište i ugasio motor. “I dalje te volim. Ti si mi kćerka, i ne pada mi napamet da te na bilo što prisiljavam.

” “I ja tebe volim tatice. ” Iskočila je iz auta i zalupila vratima. Misli su joj bile košmarne. Trčala je stepenicama u svoju djevojačku sobicu očekujući kako će čuti kako se Mercedes ponovno pali i tata se vraća na posao.

Umjesto toga upalio je televizor u dnevnom boravku i zazveckao ledom u čaši. Ona se samo gledala u ogledalu. Prvi puta u životu zapazila je koliko je fizički atraktivna. Jebivjetar ju je stalno uvjeravao da kao žena baš i nije nešto.

Nije imala ono nešto zbog čega bi je muškarci željeli jebati. Udvarali su joj se, više rekreativno na poslu, ali tome baš i nije pridavala neku pažnju. Činilo se kao da je tatica jedini muškarac koji nije primjećivao taj dio koji nedostaje… koji ju je vidio kao seksualno stvorenje. Klizila je rukama po tijelu pitajući se radi li tako tatica Evi… Osjeća li se ona isto ugodno pod njegovim prstima? Zatvorila je oči oživljavajući svaki detalj tatinog tijela; savršenu krivulju kičme, stražnjicu koja se grčila svaki puta kada bi zabio kurac u svoju kćer.

Toplina puti ju je palila, nije se više mogla riješiti te opsesije, tatine duboke muževne seksualnosti. Primjećivala je kako ga druge žene u prolazu mjerkaju i dobro je znala da je njen otac frajer na desetu. “Tatice…”, šaputala je misleći na sve one uzdahe i vriskove koje je otac noćima i noćima cijedio iz njene sestre. Sva zbunjena sklupčala se na svom malom djevojačkokm krevetu i svim silama pokušala otjerati privlačnost, neobuzdanu želju za ocem, muškarcem s kojim je odrasla.

Ono što ju je najviše zbunjivalo bilo je što ju je njen otac seksualno želio već 12 godina. “Mia? ” Oči su joj se otvorile i naglo je ustala. Sigurno je zaspala, vjerojatno od previše sunca. Glas iz hodnika dolazio je od njene sestre.

“Ej, Eva…” “Mogu ući? ” “Naravno”, Mia je sjela i pored sebe na krevetu napravila mjesta za svoju sestru. “Mislim da moramo razgovarati o tebi i tati”, pauzirala je uz značajan pogled. “I nama. ” “Nama? ” “Volim tatu, a volim i tebe.

” “Gdje ovo vodi? ” “Pa, ne želim da misliš kako sam stala između tebe I tate. U stilu, da ću biti ljubomorna ako ćete jedno drugome posvećivati pažnju. ” “Posvećivati pažnju? Misliš jebati se s njim…” Očito u nelagodi Eva je pogledala prema vratima. “Što god da se desi, desilo se.

Neću popizditi. Samo sam htjela da znaš to. ” “Tata te poslao da mi to kažeš? ” “Ne, samo mi je rekao da ti je rekao istinu. ” “Istinu o čemu? ” “Zašto je mama otišla.

Nije mogla podnijeti da te on želi. Ali ja mogu. ” Ostala je bez teksta, samo je zaprepašteno piljila u sestru. “Ne pada mi napamet da se jebem s tatom!” “Uopće nije bitno jel ti pada ili ti ne pada, Mia.

Tata te želi, oduvijek te želio. I ma s kojom da se troši, kada joj ga nabija u pičku uvijek će misliti na tebe. Samo sam htjela da to razjasnimo. ” “Eva…” “U redu je, Mia, stvarno”, sestra joj je ustala i nervozno obrisala ruke o traperice otirući zamišljenu prljavštinu.

Nešto u Evinom pogledu govorilo joj je da je sve ovo naučena pjesmica a da zapravo ništa nije u redu. Eva je zapravo bila užasnuta idejom da bi voljeni tatica mogao počet torbati i stariju seku. “Eva…” “Vidimo se poslije, Mia. ” Eva je pobjegla od pitanja koje je njena sestra imala za nju.

Eva, mlađa od dvije djevojke, oduvijek je bila majčina ljubimica dok je Mia čvrsto držala status tatine djevojčice koja bi prvo trčala tati. Mlađu je razvod roditelja i odlazak majke u Srbiju potpuno shrvao. Stara je barem dovoljno dugo izdržala dok seka nije koliko toliko odrasla. Mia se pitala zamjera li sestra njoj za porodičnu situaciju.

Koliko dugo ona zna što se događa u obitelji? Već je bila na pola stepeništa kada je shvatila da zapravo ide njemu. On je taj koji je sve započeo i on će joj odgovoriti na sva pitanja koja su je mučila. Sam je ležao na kauču i gledao na televiziji utakmicu. Pitala se gdje je Eva.

“Oh, Mia, uplašila si me. Jesi bolje? Malo si odspavala? ” “Aha. Gdje je Eva? ” “Malo prije je otišla s društvom”, sudeći po tatinoj grimasi baš mu se to društvo i nije sviđalo. “Tata, moramo razgovarati”; sjela je s druge strane kauča i podvukla stopala pod guzu.

Ugasio je televizor i okrenuo se prema njoj. “Zvučiš ozbiljno, zlato. ” “Incest nije normalan, tata. ” “Znam mila.

A zna i Eva. Ne brijemo da smo u nekoj pravoj vezi niti će to trajati zauvijek. Nemam ni opravdanja za ovo što radimo, ali isto tako ne kanim ni prestati, osim ako ona tako ne bude željela. ” “Kad je Eva saznala da se pališ na mene? ” “Već odavno sam joj rekao, negdje prije dvije godine.

Svađali smo se zbog tebe”, očev oštar pogled preselio se s Mije na stolić. “Ja sam čovjek, Mia. Kao i tvoja majka. Ti si oduvijek bila moja ljubimica, a Eva mamina.

Napadala me da volim samo tebe a ne nju, i da sam se zbog te intenzivne ljubavi rastao od mame. Pomislio sam da joj je majka rekla istinu. Mora da sam nešto napravio ili rekao zbog čega je Eva postala sumnjičava, tako da je saznala od mene cijelu priču. ” “Koliko je to bilo prije nego što si ju počeo jebati? ” “Godinu dana”, duboko je uzdahnuo i ponovno je pogledao.

“Dogovorili smo se da ćemo promijeniti naš odnos. I da nećemo upetljavati tebe ili vašu majku. Postepeno smo se zbližavali, postali prijatelji, pa je pala pusa za laku noć… Baš na ovom kauču. Ljubili smo se prije spavanja svako veče od kada se rodila, no ovaj puta nekako je bilo drugačije.

Ponovno smo se poljubili. Još se sjećam kako joj se usne pomiču pod mojima. Bilo je tako pogrešno, ali nisam se mogao zaustaviti. Polizao sam joj usne, a ona je otvorila usta.

Povukao sam je na sebe, a kada smo se razdvojili već je bila polu gola a moja kurčina vani. ” Mia je zadržala dah. Ukrućene bradavice trgale su joj grudnjak, slika njih kako se jebu ponovno je oživjela. Način na koji joj je opisivao prvu ševu sa sestrom, ton, promukli muževan glas koji je prštao od senzualnosti.

Premjestila je guzu na drugu nogu i čekala ostatak priče. “U tom času nekako smo shvatili da radimo groznu stvar, ali me pogledala tim svojim velikim očima… Vidio sam samo njene sisetine i pune usne kojima je govorila – samo želim da me voliš tatice – I jesam. Volio sam je cijelu noć, i sljedeću i sljedeću. Ne mogu je se zasititi.

Pametna je, lijepa, seksi. Već odavno se uselila u moju sobu. ” Zastao je na trenutak a onda vrlo uzrujano prasnuo, “Nikada je nisam seksualno uspoređivao sa tobom. ” “Tatice…” “Ona misli da jesam, ali nisam.

Eva je vrlo posebna djevojka. ” “Znam da je, tatice. ” “Vi dvije ste sestre, vrlo slične u mnogo toga ali ja tu ne vučem paralele. Obadvije vas volim.

” “I ja volim tebe, tatice. Samo mi nije jasno zašto. Pa ti si zgodan muškarac, zašto jebeš Evu? Zašto ne nađeš ženu koja ti nije u srodstvu? ” “Rekao sam ti da sam bolestan stari gad, Mia. I dalje te želim, oduvijek sam te želio.

Nema šanse da nađem ženu koja se može mjeriti sa tobom, a kada ševim tvoju sestru ne uspoređujem vas. ” “I dalje? ” “Da, Mia, i dalje. ” “Mislim, i u ovom času? ” “Pogledaj mi hlače, dušo, pa ćeš se uvjeriti. Kad vidim da su ti se bradavice ukrutile, smjesta dobijem erekciju.

” Nije si mogla pomoći, spustila je pogled na očeve prepone. Bez sumnje, kurčina mu je stvarala šatorić. Bradavice su joj se bolno stisnule a iz pizde potekao pravi mlaz napaljenosti na gaćice. “Tatice…”, grizla je usne.

“Molim, dušo? ” “Ja… ja…” “Mila, to je prirodna reakcija. ” “Mogu vidjeti? Nikad ga nisam vidjela…” Bez riječi Mijin je otac ustao i skinuo hlače. Mia se naslonila i u potpunoj tišini gledala sve što će joj tata pokazati. Koža mu možda nije bila glatka kao kod mlađih muškaraca ali je zato imao puno bolju liniju od većine.

Tatina kurčina bila je debela i tvrda. Bio je i dugačak, iako nije mogla reći koliko točno bez da ga obujmi prstima, a stidne dlake bile su sivlje nego one koje je imao na glavi. Buljila je u njegov kurac ne usuđujući si priznati da pomišlja na incest. Znala je da mora pobjeći, smjesta se dignuti, uzeti sobu u hotelu i otići da se više nikad ne vrati u tu bolesnu kuću.

Znala je da je zadnja stvar na svijetu koju bi smjela gledati tatin kurac. l ponovno je oblizala usne i promijenila položaj na kauču. Ma što god da se događalo od ovog trenutka na dalje, barem 50 posto je kriva. Podigla je drhtavu ruku i zastala tek centimetar od tatine kite.

Bila mu je toliko blizu da je mogla osjetiti njegovu pulsirajuću toplinu. “Smijem? ”, hipnotizirano je pitala oca koji nije bio ništa prisebniji od nje. ”Mila”, upozorio ju je, “Ako to napraviš neću se moć kontrolirati. Ja sam samo muškarac, a ti si najseksipilnija žena koju sam vidio u životu.

“Razumijem tata”, izgovorila je to kao da mu obećaje da će se iz diska vratiti do ponoći Primila ga je gledajući od ispod kako mu se trbuh brzo kreće. Zaključila je da je zadržao dah.

Počelo joj je svitati da ovo nije nikakva šala koju su joj spremili sestra i otac. Tata ju je stvarno toliko želio. Bio je nervozan isto kao i ona, stajali su kao zamrznuti u vremenu, otac i kći, odjevena i nag, njegov kurac i njeni prsti dok je upijala muškarca koji ju je obožavao više no što će ikad ijedan to biti u stanju. Njen otac.

“Molim te Mia, učini nešto. Ili ga diraj ili nemoj. Molim te”, njegov seksi glas ispucan od boli je preklinjao. Moć koju je imala nad vlastitim ocem oduševljavala ju je, učinila okrutnom.

“Da te diram? ”, rekla je tiho očiju zalijepljenih za njegove. “Da. ” Nasmiješila mu se. Ponovno je omotala prste oko njegove kite i nježno ga stisnula.

Uzdahnuo je, duboko u prsima, a kurac mu je poskočio. “Oh, Mia, kako ga lijepo držiš. ” Opustila je stisak i skliznula rukom po cijeloj dužini pa ga jagodicama nježno okrznula po glaviću. Začudila se što je mokar.

Približila je prste licu diveći se spermi koja se presijavala na njima. “Tata? ” “Da mila? ”, glas mu je bio limen, evidentno razočaran. “Sperma ti je na mojim prstima. ” “To je predsvršotina, Mia.

” Oblizala je prste. Stari je zajecao a onda počeo pohotno stenjati. Podigla je pogled taman u trenutku kada je prvi mlaz sperme sletio na njenu bradu. Bokovima je lamatao po zraku, trzao se, opsceno ševio zrak, nabijao ga u smjeru svoje kćeri.

Još nekoliko metaka zaustavilo se na Mijinoj kosi, odjeći… “Tatice!”, bila je zaprepaštena. “Oprosti, mila. Nisam si mogao pomoći. Ni u snu nisam sanjao da ću te ikada vidjeti kako mi ližeš spermicu.

” “To je pred-spermica tata”, oblizala je još malo sluzi sa svojih prstiju. Pogledao ju je u stilu, “Mala ne izazivaj”, kada je opet počela lickati sjeme. Sada je jasno znala koliko je tata voli gledati kako liže njegove tekućine i tu je informaciju odlučila zapamtiti za drugi put. Nabrzinu je skinula majicu i nastavila skupljati rezance sperme koja joj je završila na svim mogućim dijelovima tijela.

“Oduvijek sam želio tri stvari s tobom, malena. Da te vidim golu”, pokazao je uz pokvareni smijeh na njen grudnjak, “I to je ok za početak, da ti obližem pičkicu, i treće, pojebem na mrtvo ime. ” “To je to? ” “Od tvoje petnaeste se pitam kakav ti okus ima pičkica. To me opsjedalo, baš kao činjenica da si mi kćer.

Zbog toga je sve bilo još uzbudljivije. Jer je krivo. ” “Još nitko nikad nije fantazirao o lizanju moje pičkice. ” “Pice me fasciniraju, Mia, pogotovo tvoja.

Obožavam kako izgledaju, kako su mekane pod prstima, kako mirišu, okus… Volim slušati kako zvuči kada ti kažeš pičkica. Volim i samo razmišljanje o tvojoj pizdi. ” “Želiš vidjeti moju pičku? ” “Neću te na ništa forsirati, Mia”, odjednom se odmaknuo. Kćerka ga je bijelo pogledala i prekrižila ruke ispod grudi.

Smijuljeći se u neugodi priznao je, “Da, više od svega na svijetu. ” Razmišljala je trenutak osjećajući se nevjerojatno zločesto. “Ok, tata!” “Ne sviđa mi se to kako me gledaš… Što si smislila? ” “Pokazat ću ti pičkicu, tata. Ti samo moraš leći na leđa.

” Proučavao ju je sumnjičavo još par momenata, onda se dignuo s kauča i ispružio na podu. Mia je skinula spermom zašpricanu robu i klekla kraj njega, “Imam nekoliko pravila za tebe, tata. ” “Pravila, mila? Ko je ovdje tatica? ” “Moja pičkica…” “Dobro…” “Ne smiješ je dirati. Ne smiješ je ni ljubiti ni dirati osim ako ja tako ne kažem.

” “Bez brige Mia, obećavam ti. ” Toplo ga je pogledala uz neodoljiv osmijeh, “Hvala ti tata!” “Tvoja pičkica? ” “Ummm, I još nešto. Volim riječi. ” “Riječi? ” “Tek toliko da znaš.

” Opkoračila ga je jednim brzim pokretom, pomaknula rukom gaćice u stranu i polako se guzom spustila skoro do tatinog nosa. Pustila ga je da ju nekoliko sekundi gleda zatvorenu, a zatim je lagano rastvorila usmine i to tako da je rastegnula guzove. “I? ” “Imaš prekrasnu pičku, Mia. ” Kurac mu je rastao brzinom svjetlosti.

Zatim se prilijepila prsima za njegov trbuh i naciljala mu malu točno na lice. “Oh bože…”, zajecao je kada je prstom prošla po procijepu između donjih usnica. “Još, tata? ”, dah joj je brijao po očevoj karini lijepeći neke duže dlake za znojnu kožu. Tresao se pod njenom težinom.

“Budi miran, tata. ” “Još, Mia, još!”, primio ju je za bokove kako se ne bi pomicala, a ona, kada je osjetila da joj tata širi guzove nije mogla izdržati a da se ne nasmije. Gurnula je prvo jedan pa onda i drugi prst u svoju natečenu vlažnu rupicu, napaljena do bola što je tako pokvarena da si svega centimetar udaljena od tatinih očiju drka pičkicu, a ona mu, da stvar bude gora, ušiljenim bradavicama pika trbuh. Nije čudo da je Eva uvijek vrištala.

Polako je raširila prstiće duboko zabijene u sebi puštajući tatu da joj gleda mačkicu iznutra. Stari je piljio drito u nju, i sama ta misao gotovo ju je dovela do orgazma. “Još Mia, još, pokaži mi još. ” Prsti su mu se sve jače zabijali u njenom mesu.

Ljubila ga je stiskajući sitne pusice odmah iznad kurčine. Povukla je sada i drugu ruku prema guzi, loveći ravnotežu sisama zalijepljenim na očevom tijelu i sada s obje ruke opet raširila pičkicu. Čula ga je kako oblizuje suhe usne. Hladan zrak miješao se s njegovim vrućim dahom na natečenim puflastim usminama.

“Vidiš mi klitoris, tata? ” “Još ne, dušo. U ovom položaju teško…” “Pokazat ću ti ga, gledaj. ” Ugurnula je prst duboko u rupu koju mu je prije svega nekoliko momenata besramno pokazivala, zatim ga izvukla i nasaftanim pičkinim sokovima kružno počela trljati klit. “Ooohh, tatice, osjećam ga…” “Mila…mila, daj da probam, daj mi…” Osjetila je kako stari trza glavom pokušavajući se primaknuti još bliže njenoj pičkici.

Na sekundu joj je palo na pamet da ga izvuče i stavi mu ga u usta, ali još nije bila spremna završiti svoju izluđujuću igricu. Još ne. Oblizao joj je prst, sisao ga je od od korijena do noktiju. Izukla ga je iz njegovih ustiju uz glasan plop.

Ponovno je protrljala klit. “Samo gledaj tatice. Htio si mi vidjeti malu, e pa sada ti je pokazujem. ” “Htio bi je i lizati.

” “Nisam još spremna za to. ” “Poplavit će mi jaja, Mia. ” “To je mit tatice, sam si mi rekao. Ako mi samo jednom dodirneš pičkicu, otići ću spavati u hotel.

” “Mia…” “Samo gledaj, tatice…” “Dobro, jedina. ” “Hvala ti tatice. ” “Ti si…”, drugi dio rečenice progutao je uzdah. Samo s licem strpala je tatinu kitu u usta i počela je sisati.

“Mia!” Zadovoljno je prela uživajući u okusima tatine kite, a onda se nastavila istim žarom samozadovoljavati. Stari je sve strastvenije dahtao, snažno joj drpajući dupe. “Molim te, daj mi da te ližem, Mia…” “Ne, tata. Ali nemam ništa protiv da mi govoriš.

” Držala je glavić na donjoj usni toliko dugo koliko joj je trebalo da to izgovori a zatim ga je opet usisala u usta. “Govorim? ”, zastao je bez daha, pa ispuhnuo sav zrak iz pluća ravno u njenu pičku. “Dobro, mogu govoriti. Imaš najvlažniju pičkicu koju sam vidio.

Unutra je tamno crvena, a kod usmina prelazi u svijetlo – ružičastu. Volim gledati kako trljaš svoj mali klit. Još, Mia, još ga trljaj. Baš tako.

Znaš da ti je pička poplavljena? Sokovi ti kapaju iz nje ravno u moja usta. Mogu te osjetiti. ” Ponovno ga je izvukla sve dok joj među usnama nije ostao samo glavić. Oči su joj bile poluzatvorene od pohote, u glavi joj se vrtilo, činilo se da je i nju potpuno obuzelo porodično incest ludilo.

Tata prostači i bleji joj u pičkicu dok mu ga ona puši, to je bilo dovoljno da je dovede korak do orgazma. Pustila je da joj kurac ispadne iz usta kao duda i tiho rekla, “Hoću svršiti, tata. ” “Ja te mogu srediti, mila. ” “Hoćeš me gledati kako svršavam ili ćeš mi pomoći da svršim? ”, ponovno je duboko zavukla prstić u picu pa ga vratila na klit uz seksi uzdah.

Stari je oklijevao, nije se mogao odlučiti. “Onda me gledaj. Volim kada me se gleda, tatice. ” “Svrši za taticu, zlato.

” Guza joj se bacakala sa svakim pokretom prsta. Trljala se cijelim tijelom po njemu kao mačka koja se namještava na maženje. U rijetkim trenucima kada se trošila sa Jebivjetrom uvijek se imala potrebe sama zaprstariti, inače nije bilo ništa od svršavanja. Sa tatom se skroz opustila, toliko da je oslobodila i svoju vokalnu stranu.

Počelo je od nožnih prstiju i bubnjalo venama kao rat. Osjetila je potrebu da u nešto snažno zabije zube, no umjesto toga vikala je iz petnih žila. Bradavice su joj bile toliko tvrde da su se poput ledenih siga zabijale u tatina prsa. Tatin kurac poskakivao joj je uz obraz, a onda je iz njega ravno u kćerkino uho eksplodirao spermoskok.

Nije ni sama znala od kuda joj potreba da ga sad stavi u usta. Nikada nije željela spermu u ustima, a sada je gladno gutala slatke ostatke njegovog orgazma. Nije ga prestajala pušiti ni kada je dobrano omekšao, sve dok nije shvatila da joj po pičkici vrluda tatin jezik. Teška srca izvadila je kurac iz usta i ustala.

Znatiželjno ju je pogledao a zatim je i sam sjeo, “Jesi dobro, Mia? ” Nije ništa rekla, samo je razmišljala i oblizala usne. Prisjetila se okusa sperme i svih igrica kojima su se zabavljali, “jesam, dobro sam, tatice. ” “Onda se vraćaj u položaj, nisam te se još zasitio mali. ” “Hoću gledati kako mi to radiš, tata.

” Prostački se raširila na kauču, širom raskrečenih nogu i rekla, “Dođi i liži me. ” Opasno se nasmijao i dopuzao među kćerkine noge. Nekoliko sekundi kasnije ugurnuo joj je prste i raširio pičkicu. Zajecala je spustivši ruke na njegovu kosu kada je osjetila vrh tatinog jezika na nadraženoj pičkici.

Migoljio ga je, kružio, sisao uživajući u najzabranjenijem mesu na svijetu. Mijini bokovi trzali su se sa svakim njegovim dodirom. Nije uopće imala pojam o vremenu koje je proveo zabavljen s njenom pičkicom, znala je samo da je na rubu ludila a tata joj još uopće nije ni dodirnuo klitoris. Buncala je kako je dobro dok ju je tata dovodio sve bliže i bliže orgazmu, ali još ga nije osjetila.

Klitoris joj je stršao kao dignuti kurac nedvojbeno zahtijevajući pažnju ali nije se predavao. Čupala ga je za kosu, pokušavala s natečene rupe odvući do klita, no tata je bio neumoljiv. “Molim te, tatice!”, vrištala je, “Moram svršiti!” Zastao je trenutak, mislila je da će joj napokon polizati klitoris, no umjesto toga natopljen prst joj je ugurao u guzicu. Poskočila je s kauča kao da ju je neko uštekao u struju i počela svršavati, “Tataaa!!!” Napokon se sažalio na svoju djevojčicu.

Raširio ju je s dva prsta, i istisnuo joj klitoris među usnama. Kada ga je dodirnuo jezikom gotovo je ponovno svršila, no ipak nije bilo dovoljno. Onda joj je u gladnu rupicu gurnuo nekoliko prstiju a jezikom joj je naprijed – natrag lizao klitoris kao mačka. U šupak joj je gurnuo još jedan prst, a malu neugodnost koju je to u početku stvaralo u Mijinom crijevu ublažio pojačanom brigom za klitoris.

Kada joj se šupak priviknuo na goste tata joj je dopustio da svrši. Sve ju je žešće tucao prstima uz divljačko trljanje klita, a prsti u guzi žarili su je možda i jačom vatrom od one koja joj je divljala uspaljenom pičkom. Jezikom joj je udarao u klit kao boksač u vreću. Zabacila je glavu, svi mišići u tijelu su joj se zgrčili dok je svršavala uz životinjski urlik.

“Mia, ovo je bilo prekrasno. Tako si lijepa kad svršavaš”, bile su zadnje riječi kojih se sjećala. Vatromet joj je i dalje praskao pred očima dok je polako lovila dah. “O bože, tata…” “Hoću te gledati kako svršavaš, i svršavaš i opet svršavaš, milena.

” Stisnuo se uz njeno mokro tijelo nježno joj ljubeći rame. “Ne mogu ti opisati kako si čudesna dok svršavaš. ” Zacrvenila se nesigurna što da mu na to odgovori. Teško da je u bontonu pisalo što je pristojno učiniti kada ti vlastiti otac priušti orgazam života.

Riješio je nedoumicu zavaljavši joj jezik u usta. Sve dileme nestale su s tim poljupcem, bez razmišljanja mu se prepustila. “Slažem se, tata. Mia je prekrasna kad svršava.

” Ošinuta sestrinim glasom koji je poput noža parao njihovo postorgazmično maženje Mia se snažno stisnula uz oca. Na sreću, očeva težina prikovala ih je uz kauč.

besplatan sms

2 thoughts on “Samo tatina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!