jebanje sa maserkom

Rominino Masiranje

Dogovoreno dan prije ispunjeno drugi dan. Romina se pojavila kod mene i naravno, donijela svoje ulje za masažu. Rekla je da je ovo sa mirisom ružmarina koje opušta. Nasmijao sam se i rekao da se nadam da me neće previše opustiti. Skužila je i sama se počela smijati, pa šeretski dodala:

– A ne, taj dio sigurno neće biti opušten.

Odveo sam ju do svoje sobe koju sam jutros pospremio u rekordnom roku i stavio na krevet veliki ručnik, onaj za plažu, a ona je iz svog ruksaka izvukla i neku vodootpornu plahtu, pa sam i nju stavio na krevet. Onda mi je rekla da se skinem i da legnem na trbuh, a na moj upitni pogled samo je rekla da ju poslušam. Poslušao sam ju i dok sam se namještao vidio sam da se i ona potpuno skida, pa je uzela ono ulje, pričekala da se smirim i izlila ulje na moja leđa.

 

Moram reći da je baš fino mirisalo i osjećao sam se dosta opušteno. Masirala mi je leđa jako stručno, a pritom je sjela na moje butine i osjetio sam njenu golu picu na svojim nogama, pa mi se kurac počeo dizati, tj počeo se protezati u dužinu pošto sam ga smjestio zmeđu svojih nogu na krevet.

 

drugarica ga masira uljimaNije primjetila ništa jer mi je i dalje masirala leđa, ali ovaj put sam imao sportsku masažu i osjetio sam mišiće za koje nisam ni znao da ih imam. Malo bolno, ali i ugodno. Zatim se ustala i krenula mi sa masažom nogu. Tada je skužila da mi se kurac digao, pa je samo prokomentirala:


– Uuuu.. već je spreman..
– Kako si sjela na mene.. -rekao sam mumljajući u krevet ispod sebe.
– Onda ćemo nježno sa njim da ne procuri prerano.. -rekla je i krenula sa masažom nogu.

Od tabana je išla polako na listove, također ih opuštajući jednog po jednog, pa je prešla na butine, a onda i na moju stražnjicu. Osjetio sam kako mi se ulje slijeva niz prorez između guzova na jaja, a njena ruka ga je pratila izmasiravši mi svaku polutku za sebe, a onda počela masirati jaja i na moje veliko iznenađenje ušla nauljenim prstom u moj šupak.

Dobio sam i masažu prostate bez da sam ju tražio, a priznajem da mi je bilo jako ugodno, tako ugodno da sam nakon koju minutu počeo svršavati i u dnu mog kurca se stvorila samo lokvica sperme.

Razmakla mi je noge i klekla između mojih nogu, te se sagnula i počela lizati onu spermu usput mi liznuvši i glavić. Zatim se makla i rekla da se okrenem na leđa. Polako sam se okrenuo i trenutno se sljepio sa plahtom ispod sebe, a kurac je stršao kao jarbol u zrak.

Pogledao sam ju i vidio da su joj bradavice na sisama napete, a onda je izlila ulje na moje prsa i počela me masirati napravivši isto kao kad mi je masirala leđa, tj sjela mi je na trbuh dok joj je moj kurac lupkao po guzi. Dok me masirala par puta se nagnula i poljubila me, a u jednom momentu me tiho upitala:

– Nadam se da uživaš?
– Još kako.. -rekao sam i ja tiho, pa ju pomazio po nogama.

Još mi je malo masirala prsa, a onda se ustala jer mi nije htjela noge opterečivati, pa se stala sa strane i izmasirala mi trbuh, a onda krenula na noge. Masirala mi je prvo lijevu nogu od gležnja do prepona, a onda je krenula na desnu oslonivši se tijelom na lijevu. Polako je išla do butina i prepona, da bi u jednom trenu rekla:

– Znaš, trebao bi ići na sunce da ti se koža malo oporavi.
– Znam, rekao mi je i doktor, ali mislim da je još uvijek to nešto psihički u mojoj glavi da drugi ne vide ožiljke, pa.. . eto, i u teretani sam stalno u dugim nogavicama.. -rekao sam nekako tražeći alibi za to, ali me prekinula.
– Znam, ali trebaš pokušati.. -rekla je i počela mi opet masirati jaja, a onda se popela na mene i sjela mi sa picom na lice dok se ona ispružila po meni i počela mi lizati kurac.

Ni ja nisam mirovao, pa sam se uhvatio lizanja njene pice i cuclanja klitorisa. Jedno vrijeme se nije čulo ništa osim našeg mljackanja, sisanja i uzdisanja, a onda je prva ona procurila, pa sam lizao njene sokove koji su curili iz njene pice. Onda sam joj odlučio uzvratiti za masiranje prostate, pa sam lagano počeo gurati prst u njenu guzu.

Zastenjala je, a iz pice je počelo brže curiti. A kad sam joj ugrizao sad već nabubreni klit samo je vrisnula i trenutno svršila ispuštajući poveču količinu sokova iz svoje pice. Oblizao sam joj cijelu picu, a ona se polako uspravila i okrenula se na krevetu, pa se sad postavila iznad mene, a ja sam upitao: jebe je prstom u guzu

– A kondom?
– Bez brige, danas sam se pripremila, jučer je bilo neočekivano.. -dok je govorila namjestila je moj glavić između svojih usmina i polako se počela spuštati niz njega.

Uz par podizanja i spuštanja ušao sam do kraja u nju. Malo je zastala, pa me poljubila i onda se započela nabijati na mene. Ja sam joj masirao sise dok se ona nabijala na moj kurac. Nakon desetak minuta me zamolila da promjenimo malo pozu, jer su ju već i noge boljele. Napravio sam sa guštom to, pa je sad ona klečala, a ja sam joj ga s leđa zabijao u picu.

Nije nam trebalo dugo da oboje svršimo po drugi put i sad sam se praznio u njenu picu, dok je iz nje curilo od njenih sokova. Malo smo predahnuli izvalivši se na krevet, ali smo prethodno skinuli onu njenu plahtu, pa smo sad ležali zagrljeni, a u jednom trenutku sam ju upitao:

– Čuj Romina.. bi li mi htjela biti cura? -gledala me malo zbunjeno, a onda upitala.
– Ti to najozbiljnije? -samo sam kimnuo potvrdno, a ona se nasmijala- Mislila sam da me zajebavaš..
– I? -bio sam uporan.
– Može, ali.. -digla je jedan prst, pa me pogledala nekako ozbiljno, mada sam vidio nekakav smješak u kutu usana- Prevariš li me odrezat ću ti jajca..
– Uffff.. dobro je.. -rekao sam uzdahnivši, a ona upitala.
– Šta je dobro?
– Pa ostat će mi kurac za seks.. -rekao sam i prasnuo u smijeh, a ona me primila a kurac koji je bio sad opušten i samo kroz smijeh rekla.
– Njega ću ti odgristi, da znaš! ! !
– Paaaa.. mogla bi onda početi već sada .. . sa grickanjem.. -pogledala me i namsješila se, pa me poljubila i spustila se na niže, te je moj mlohavi kurac završio u njenim ustima gdje ga je polako digla, a onda smo se nastavili lagano jebati ostatak dana dok se moji nisu vratili.

I dalje smo zajedno, nakon već tri godine. Super nam je. Ja sam se potpuno oporavio i sad vježbam i trčim puno više nego prije, a nemam problema ni sa ožiljcima, jer su sunce i more napravili svoje.

Volimo se i jebemo kao i prvog dana, a najdraže nam je ostati u teretani nakon što završi sa poslom, te se jebemo na onim spravama. Prošli smo ih sve, ali nemamo najdražu. Čak je rekla da će nam i dijete biti fitenss manijak zbog toga, a opet možda će i mrziti teretanu kao ja u početku.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!