jaše tatinu kurčinu

Razbuktala Strast Oca i Ćerke 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Predrag je sedeo napolju na stolici u dvorištu, sa čašom viskija u ruci, pred poslednjim zracima sunca za taj dan. Put kući bio je miran, neugodan. Kako je došlo do ovoga? Njegova prelepa Katarina. Sve je bilo u opasnosti. Njegov posao pre svega. A njegova ćerka, lepa, ljubazna, seksi Katarina. Voleo ju je bezgranično. Nije smeo da je izgubi. Ali… on ju je želeo. Šta je trebalo da uradi?

U svojoj spavaćoj sobi Katarina je polako skidala svoju odeću, razmišljajući o tome šta se dogodilo, koliko je bila uzbuđena pri pomisli da je njen tata u njenom naručju, da je zamalo uhvaćena kako mu stiska erekciju. ćerka se mazi pod tušem

Otišla je gola do kupatila. Nije joj bilo da li će biti viđena i ušla je pod tuš. Voda je bila topla, a ona je pažljivo prala kosu, sapunjala telo, obraćajući pažnju na svoje osetljive grudi, bradavice, a zatim pronašla klitoris pre nego je nabila prste duboko u vaginu. Zamišljala je kako bi bilo da se kresne sa ocem. Kako bi se osećao u njoj. Kako ga je želela bez zaštite u sebi.

*******

Peđa je podigao pogled iz svog kreveta gde je ležao to veče na pokrivačima samo u pamučnom kućnom ogrtaču. Tamo je, u tami ali uz dovoljno noćnog svetla, bila njegova ćerka, uokvirena na vratima njegove spavaće sobe. Svetlost iz tuš-kabine ostavljala je njen senoviti oblik osvetljen otpozadi.

Mogao je da vidi da je njena duga kestenjasta kosa vlažna, mali peškir jedva pokriva njenu golotinju. Ona ga je posmatrala. Srce mu je lupalo i jedva je mogao da diše. Počela je da ide ka njemu, očiju uprtih u njegove, sa nervoznim polu osmehom na licu. Dok se približavala, zastala je, a zatim polako sklonila peškir, otkrivajući svoje prelepo telo, male grudi, sićušan struk. Ona se obrijala da bi bila glatka za njega.

U trenutku je bio uspravan. Njen peškir je pao na pod i ona se popela na krevet. „Došlo je naše vreme tata.“

„Dušo…“

Sve njegove slutnje su bile uzaludne kada se suočio sa njegovom prelepom ćerkom, golom i spremnom za njega. Prihvatio je svoju sudbinu, svoj budući život, šta god to moglo da donese. Sreća ili katastrofa, ništa od toga nije bilo važno. Bio je uhvaćen u trenutku, u stisku neizbežnosti njihovog vođenja ljubavi i bilo kakvih posledica koje bi usledile.

Katarina je kleknula pored njega i nagnula se da svojim usnama dotakne njegove. Uživali su u dugim trenucima ljubljenja. Usta su im se otvorila, a nežno istraživanje jezika postalo je hitnije. Zastenjala je u njegova otvorena usta. Njen tata. Spremala se da počini najgrđi greh – Incest. Sa čovekom kojeg je volela najviše na svetu. Njeno telo je bilo u plamenu, bila je mokra između nogu i ostala je bez daha od iščekivanja.

Tata je seo, otvorio kućni ogrtač i skinuo ga. Prvi put bili su goli zajedno. On je ponovo legao, a ona se popela na njega, njegova erekcija između njih. Držanje jedno drugog na ovaj način bio je najgrešniji erotski trenutak u njihovim životima. Gledali su jedno drugom u oči, dok je Katarina pomerala svoje telo nagore, sve dok glava njegovog penisa nije bila na otvoru njene pičke.

Ona je polako, tako polako spuštala karlicu nadole, a tata je jecao dok je glava njegovog penisa razdvajala njene usmine. Zatim je bio u njoj, obuzet toplinom i mekoćom vagine svoje ćerke. „Uhhh…“ tiho je izgovorila kada je zidovima svoje tople pice ogrnula tatin kurac. Njene oči su se širile dok je smeštala njegov penis u sebe. jaše tatinu kurčinu

Ona nije bila nevina, ali ovo je bilo toliko drugačije. „Tata volim te.“ Zagledala se duboko u njegove oči. „Ovo je početak našeg novog zajedničkog života. Od sada ću biti tvoja ćerka i tvoja žena. Možemo da vodimo ljubav kada god želiš.“ I počela je da se kreće, koristeći svaki centimetar svog tela kojim se izvijala i trljala o njega, kotrljajući kukove na način koji nikada ranije nije iskusio.

Tata je bio ispunjen najukusnijim osećanjima i njegova ćerka mu je pokazivala mogućnosti koje nikada nije mogao ni da zamisli. Zakopan u njoj, iznenada ju je zakotrljao tako da je bio na njoj i još uvek unutra. Počeo je da se zabija u nju, snažno i ritmično, znoj im je oblivao tela. Oboje su se neizbežno kretali ka vrhuncu, obuzimalo ih je ludilo njihovog vođenja ljubavi.

Zabijala mu je nokte u leđa, obeležavala ga. Vikao je naglas dok su ga zadovoljstvo-bol i čista zloba ovog divljeg seksa doveli do orgazma. Da li je to htela? Da li je želela da je tata napuni svojom spermom? Da. Znala je da želi njegovo seme, i mogućnost trudnoće više od svega. Ta pomisao ju je nagnula preko ivice, osetila je kako počinje orgazam, kako se gradi duboko u njoj i izbija iz nje.

„Jebi me. Jebi me! Napuni me.“ vrisnula je. „Želim tvoju spermu u sebi.“

Telo joj se grčilo, mišići na vratu izbočeni, usta otvorena, zamrznuta u vremenu kao divlja zver, više nije ljudska, samo požuda, orgazam, znoj i očaj. Mlaz za mlazom njegove divne sperme prskali su duboko u njenu nezaštićenu matericu.

Ona se priljubila uz njega, zauvek zavarena za njegovo telo, i dozivala je njegovo ime više puta, u delirijumu zadovoljstva: „Tata. Tata. Tata.“

*******

Ujutru u polu svetlu tata je gledao svoju usnulu ćerku. Nije žalio ni za čim. Sinoćno vođenje ljubavi pokazalo mu je istinu o njihovoj vezi. Sada su bili vezani jedno za drugo, u požudi i ljubavi. Ležala je licem nadole, a njena vijugava leđa bila su iskušenje kome nije mogao da odoli. Njegova ruka ju je milovala, osećala oblik njene kičme, putovala dole do krivine donjeg dela leđa. Dlanovima joj je dodirnuo guzove i ona se promeškoljila.

Umočio je ruku između njenih butina i prineo prste njenim usminama. Bila je mokra. Okusio je svoje prste. Ukusno. Jebeno preukusno! Oboje su stenjali… ovo je bio početak njihovog drugog zajedničkog jutra. Nabijala se na njegove prste, podižući svoju zadnjicu primamljivo. Bože, baš je ukusna, pomisli Peđa. tata je napunio i oplodio

Sada je bio uspravan i kretao se iza nje, na kolenima, uspravnog tela. Manevrisala je sve dok i ona nije bila na kolenima, savila kičmu nadole, podižući donji deo u neverovatno razvratan poziv. Uzela je njegov penis u ruku i uvela ga u sebe. Iz ovog položaja bila je još uža i hvatala ga je svojim unutrašnjim mišićima dok se on jedva mogao pomeriti u njoj. Zatim je počela da se kreće, muzeći ga snagom svoje vagine.

Ovome niko nije mogao da odoli, dok ga je vukla ka orgazmu. Znao je da će ponovo svršiti, i iz ovog položaja mogao je da oseti koliko je duboko u njoj. Nešto se u njemu rada desilo. Instinktivno je znao da je to trenutak kada će je oploditi. Sagnuo se i dlanovima joj gnjavio grudi i tvrde bradavice. „Volim te, dušo“, rekao joj je najiskrenije.

„Napravi mi bebu tata“, povikala je. I u tom trenutku je svršio, napunivši je svojim semenom.

****

Sledeće godine, Predrag je poveo dve svoje ljubimice na posao. Ali ovoga puta jedna od njih bila je njegova unuka.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 52 Prosek: 4.4]

1 komentar na “Razbuktala Strast Oca i Ćerke 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!