Razbijač 8. dio

Upoznavanje Srbija

Zavrištala sam stežući plahtu u rukama, on je ubrzao ritam, a onda izvadio džinovsku kurčinu i svršio mi po sisama. Jedan mlaz je otišao po ustima. sa zadovoljstvom sam polizala. Po običaju je bila ogromna fleka ispod mene. Bila sam napaljenija nego inače. Možda zbog vrućine ili same činjenice da smo prvi put na moru i da imamo svoju sobu. Davor se prevrnuo na leđa, zadihan. Obožavala sam njegovo tijelo, a pogotovo kad se isprazni i još uvijek dahće. Ležala sam raširenih nogu, a koljena su mi klecala. Pička mi je još jednom bila uspješno uništena. Nemam pojma koliko orgazama sam doživjela. Ponekad se zapitam je li zdravo imati ovoliko dobar seks. Ustao je i podigao malo roletnu, taman dovoljno da uđe malo vazduha, a da nas ljudi izvana ne vide gole. Ma šta i da vide. Ali kroz prozor nije ulazio svjež vazduh, već samo još više vrućine. Bio je to onaj period između podneva i 3 kad se parovi uglavnom povuku sa plaže i vode ljubav. Bar smo mi tako radili, već treći dan zaredom. Razbijač bi me ševio bar tri puta dnevno. Tog jutra sam mu pušila pod tušem. Povratila sam dušu koliko duboko ga je gurao. Stigla mu je poruka. Sjedio je go na krevetu i smješkao se.

„Opet Aleksandra?“, pitala sam. Pogledao me. Aleksandra je bila neka klinka koja ga je upoznala u teretani, vidjela kako širi noge i vjerovatno izbočinu dok je radio neku od vježbi, malo se raspitala, a onda i saznala da je on taj slavni Razbijač. Nisam ništa znala o tome jer sam pošteno namirivala Davora, dok pred more nisam pročačkala po njegovim porukama i vidjela neke neizbrisane poruke i dopisivanja sa njom i sa njegovim drugarima. Aleksandra je bila nevina, a po svoj prilici, jedna od onih nevinih kurvi koje su maštale o tome da ih u carstvo seksa uvede kuronja. I sama sam bila takva, ali kako sam živjela u manjem mjestu, nisam baš imala puno šanse, a ni želje da tražim velike penise dok na faksu nisam naišla na Davora. Uskoro pa će biti 2 godine od tog sudbonosnog susreta. Uglavnom, poruka je bila od Davorovog prijatelja koji ga pita „jesi probio?“. Jedna od onih napaljeničkih poruka. Aleksandra je bila na moru u istom mjestu kao i mi, i par puta smo je sreli. Gledala sam Davora kako jebe druge žene, ali mi nije bilo nimalno prijatno da planira jebati djevicu, a da sam ja tu i pritom mu dajem triput dnevno. Znala sam koliko je muškarcu bilo bitno da bude prvi, a meni Davor nije bio prvi, niti će biti. Stvar se pogoršavala time što će krajem godine napuniti 29 godina, i vrijeme mu je za dijete. Na faksu se par puta opržio i sad ima 8-godišnjeg sina sa onom koja nije htjela da se čisti. Ja sam tek završila drugu godinu i iako sam imala želju da rodim, malo sam razmišljala glavom i kontala šta bih sad sa djetetom. Ali o tome sam stalno razmišljala još otkako sam prije godinu dana imala pobačaj.

„I hoćeš je jebati?“, pitala sam znatiželjno. „Obuci se, idemo na plažu“, on je odgovorio i navukao kupaće gaće. Ne znam kako je cijela batina stala u te gaće. Vidno izražena izbočina u koju su baš svi gledali. A njemu je to godilo i šepirio se po plaži. Najsmješnija scena je bila kad je neko dijete viknulo „Koliki ti kurac imaš!“.
Na plaži smo ležali na peškirima, on zadovoljno širio noge i plijenio pažnju kupača. Mnogi su me gledali pogledom „Kurva si“, ali ko im je kriv što nemaju u gaćama. Ja samo živim san svake žene. Tih dana sam se inače osjećala napaljenije nego prije. Nisam puno morala razmišljati zašto. Dvije sedmice poslije menstruacije, bilo je jasno da ovuliram. I željela sam više nego išta da njegova sperma završi duboko u meni. Moje maštanje prekinuo je Davor rekavši da će nam se Aleksandra večeras pridružiti. Znala sam da nema povratka nakon što on nešto naumi, a i sama sam se naložila na ideju da vidim kako himen puca pod Razbijačevim kurcem. Takođe me uplašila pomisao da bi Davor zaista večeras mogao uzrokovati još jednu trudnoću, jer je njegov običaj bio da obilježi ženu koju jebe prvi put, tako što će svršiti u nju.

Naveče sam u kupatilu ponovo brijala već izbrijanu pičku, ne želeći da me druga zasjeni. Nisam ni znala šta da očekujem. Pokucala je oko 11 naveče. Išla je sa drugaricama po gradu, a onda pripita došla na cijepanje pičke. Došla je da postane žena, i to sa najbrutalnijim muškarcem kojeg znam. Sa mojom muškarčinom. Davor ju je dočekao u majici i šorcu, bos. Ona je bila u kratkoj kurvinskoj haljinici i bila je pripita. „Šta će ona tu?“, pitala je gledajući u mene. Ja sam samo ćutala, a Davor je rekao „Ma pusti nju“ i zabio joj jezik u usta. Kukovima joj je prišao dok ju je pribijao uza zid. Osjetila je kitu uz sebe i nije se branila. Čudo kurac čini. Ljubeći je, polako ju je položio na bračni krevet. Isti krevet na kojem sam ja jebana tog dana i na kojem se sad već moja fleka osušila.

Mala je bila prenapaljena. Sjela sam na stolicu i sve posmatrala. I ja sam gorila od napaljenosti. Davor je prvo skinuo svoju majicu i pokazao svoja dlakava mišićava prsa. Ljubio ju je i stiskao punačke sise. Ona se znojila. Skinuo joj je haljinu, a potom i gaće. Malo se ustezala i vidjela sam stid na njenom licu kad je ostala bez gaća. Davoru se kroz šorc uveliko vidjela izbočina. Spustio se među njene noge i počeo proučavati njenu pičku. Širio joj je usmine i vidio da je zaista nevina – himen je bio netaknut. Ni prst nije ušao u tu pičku. Skinuo je gaće. Sad su bili potpuno goli. Aleksandra se frapirala kad je vidjela tu veličinu. Bukvalno je ostala bez teksta. Šta je htjela, to je i dobila. Sjeo joj je na sise i prislonio kurčinu na usta. „Poljubi ga“, rekao je Davor. To je i učinila. Spustio se niže nje, uhvatio joj noge svojim rukama i digao u vazduh. Najviše sam posmatrala strah u njenim očima. Najgore je čekanje, a Rabijač se poigravao. Namjestio ga je na ulaz i mazio joj pičku. Nije ulazio. Znala sam njegov stil i znala sam da će joj zabiti naglo kad najmanje očekuje. Uživao je u tome. Ta slatka orgazmička bol koju žena doživljava kad je on jebe. Davor je svoju ogromnu ruku prislonio Aleksandri na usta. To je to. Da umanji vrisak. Ipak smo u iznajmljenoj sobi i okolo ima još ljudi. Drugom rukom ga je namjestio, a onda iz sve snage gurnuo. Aleksandra je pokušavala vrištati ispod začepljenih usta i koprcala se kao riba na suvom ispod njegovo tijela puno glomaznijeg od njenog. Davor je pocrvenio jer je i njega boljelo guranje u tako usku rupu. Ja sam sva vlažna i napaljena prišla i posmatrala kako ta ogromna batina pokušava ući u tu usku pičku. Mislila sam da je to nemoguće. Ali bio je sasvim dovoljno ušao da je potrgao himen. Uz njegov silovit napor, sav kurac je ušao Aleksandrinu pičku dok se onda razgoračenih očiju znojila i borila za vazduh.

Posmatrala sam sa oduševljenjem kako se Davorov kurac ocrtava u njenoj utrobi. Bila je mršava i moglo se vidjeti da joj je ušao do pupka. Rukama ga je grebala po stomaku i instinktivno se pokušavala odbraniti. Davor je polako počeo izvlačiti i vidjela sam da mu je kurac krvav, a onda ga je u svom stilu zabio iz sve snage. Ona se izvila ispod njega. I opet. I opet. Krv je polako curila iz njene pičke po našim plahtama. Tresla se. Njen prvi orgazam. Cijelo vrijeme joj je držao ruku na ustima. Gledao ju je sa žarom u očima. Svršila sam dok sam posmatrala njihova oznojena tijela dok se isprepliću. Čaroban i bolan momenat kad cura postaje žena. I to sa Davorom. Silovito ju je nabijao u jednoj pozi, ona pribijena na leđima ispod njega. Ubrzao je ritam i znala sam šta slijedi. Nije ga izvadio. Samo je ležao preko nje. Onda je sklonio ruku i poljubio je. Izvadio ga je polako. Kurac crven od djevičanske krvi i bijel od sperme. Iz njene raširene pičke izašlo je još krvi, ali još više sperme. Kroz glavu mi je prošla misao da ću za par mjeseci negdje u gradu sresti Davora i Aleksandru sa trudnim stomakom kako se drže za ruke. Nisam to mogla dopustiti.

Aleksandra je ležala bez teksta raširenih nogu na krevetu. Pomogla sam joj da ustane. Nije mogla stajati na nogama. Znam taj osjećaj. „Pusti je, neka legne“, rekao je iscrpljeni Davor. Ustao je, i gledao se u ogledalo. Mislila sam da će oprati kurac, ali izgleda da mu se sviđao takav jer ga je podsjećao na ono što je upravo uradio. Ali ja sam gledala u Aleksandru i razmišljala kako se upravo sad u njenoj utrobi formira Davorov plod. Nisam to mogla dopustiti. Razbijač je moj i ničiji više.

Skinula sam se gola i uhvatila ga za kurac. „Šta radiš“, upitao me je. „Zar mene nećeš namiriti?“, upitala sam ga gledajući pohotno. Stisnuo me za ruke i bacio na krevet. Aleksandra se povukla u jedan ćošak kreveta i posmatrala. Kurčina je opet bila u punoj snazi. Izvila sam se ispod njega kad ga je ubo. Zastenjala sam. On je, začudo, tako brzo nakon prethodne jebačine već nabijao mene sa punim žarom. Pogledala sam u Aleksandru koja je sad gledala mene kako se borim sa kurčinom. Zapitala sam se da li se meni ocrtava kurac do stomaka kad me on jebe. Uhvatila sam ga za vrat. „Napravi mi bebu!“, prostenjala sam. Ništa nije progovarao. U njegovim očima sam vidjela žar kao nikad do sad. Nabijao je jače. Boljelo me je. Svršavala sam. Grebala sam ga. „Napravi mi mušku bebu Davore“, vrisnula sam. Počeo je još jače nabijati, gledajući me direkt u oči. Oboje smo se znojili i zaboravili da je Aleksandra sa nama. Zakucavao se u mene. Začepio mi je usta, a onda me kao nikad nabio tako jako i zadržao se u meni nabijen do kraja. Osjetila sam ga u želucu i mislila sam da ću povratiti. Osjetila sam vrelinu sperme u sebi. Duboko u sebi sam znala da je to to. Ostala sam trudna.

Šest mjeseci kasnije, srela sam Aleksandru. Gledajući u moj poveći trudnički stomak, pitala me: „Ona noć?“. A ja sam joj sa osmjehom odgovorila: „Krivo je more.“

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!