jebanje u trojci analno

Radoznala Supruga sa Maskom 6. Deo

Upoznavanje Srbija

Mogli biste pomisliti da kada se Ognjen vrati kući te noći, da ćemo se jebati kao zečići. Činjenice su bile da je još uvek bio iscrpljen. Na kraju krajeva, upravo je bio unapređen tog dana. Što se mene tiče, bila sam totalno izjebana taj dan i jedva sam mogla da držim oči otvorene. Uspela sam da ga poljubim i oboje smo zaspali za nekoliko minuta.

Još je bio u krevetu kada sam se probudila sledećeg jutra. U početku sam bila zbunjena, ali onda sam shvatila da više ne radi tokom dana. Tada me je pogodilo da me čeka poprilično prilagođavanje njegovom novom radnom rasporedu.

Išao bi na posao u pet uveče i vraćao se kući u jedan ujutru. Naše veče kod kuće ne bi trajalo ni do dva jer bi zaspali. Da, sigurno će biti nekih promena. Njegovi slobodni dani bi bili nedelja i ponedeljak. U međuvremenu sam želela da se sretnem sa Lizom. Nas dve nismo razgovarale o njenom useljavanju posle našeg razgovora sa Ognjenom. Nisam znala da li je uopšte bila zainteresovana za ideju kada sam je iznela.

Bilo je vreme da saznam njene misli o našoj budućnosti. Pozvala sam je i našli smo se na kafi. Srele smo se u kafiću u centru grada i njen osmeh i zagrljaj kada me je videla smirili su moje živce. Otkrila sam da ona deli stan sa još tri žene. Mrzela je to pa iseljenje nije bio problem.

Razmislila sam na trenutak i dala svoj predlog: „Liza, znam da sam ti iznela ideju da se useliš kod nas kada smo bili u Ognjenovoj kancelariji. Ne očekujem da ćeš odmah reći da, pošto jedva poznaješ Ognjena. Da li bi razmislila o tome da dođeš i vidiš kako stvari idu? Mislim da nas troje možemo da budemo sjajni zajedno, ali ne želim da te pritiskam.“

Njen odgovor je bio momentalan: „Razmišljala sam o tome i u pravu si. Jedva poznajem Ognjena. Ali poznajem tebe i želim da nam dam šansu. Biće mi drago da dođem i provedem vreme sa vama. Nadam se da znaš da ću ipak biti nervozna.“

„I ja! Tako jako želim da ovo funkcioniše, ali moj muž je već mesecima stranac. Zaista ne znam kako će stvari ići. Znam da te želim u svom životu. “
***
Proveli smo popodne samo šetajući i razgovarajući dok smo obilazila lokalne butike. To je bio prvi put da smo zajedno proveli vreme van kluba i volela sam svaki minut. Otkrila sam da je Liza veoma inteligentna i zabavna. Moja osećanja prema njoj su rasla svakim minutom kada smo bili zajedno. Konačno, moja ruka ju je lagano pomilovala po licu: „Dođi kući sa mnom.“

Ona se nasmešila: „Ja bih to veoma volela.”

Ognjen je bio budan i u svom ogrtaču, sedeo je u kuhinji kada smo stigle kući. Odmah je ustao i privukao me u zagrljaj. Poljubio me je dok je Liza gledala. Ostala sam bez daha kada je konačno stao. Pogledao me je pogledom pun ljubavi koji mi je toliko nedostajao: „Tara, toliko si mi nedostajala i nikada mi neće biti dovoljno žao zbog onoga kroz šta sam te proveo. Nadam se da ćeš mi vremenom oprostiti.“

„Nisam ljuta na tebe Ognjene. Samo si mi toliko nedostajao i nikad nisi razgovarao sa mnom. Bila sam sigurna da sam te izgubila zbog druge žene.“

„Volim te Tara i iako sam imao seks sa ženama u klubu i razvio prijateljstva sa njima, nisam zaljubljen ni u jednu od njih.”

Nas troje smo sedeli za stolom i razgovor je bio lagan. Ognjen je razgovarao sa Lizom kao da je poznaje oduvek, a ona mu je odgovarala opuštenim flertom. Ustala sam i otišla do Ognjena. Nagnula sam se i snažno ga poljubila dok sam mu rukom prelazila niz grudi, otvarajući mu ogrtač. Njegovo prvo iznenađenje ubrzo je zamenila glad kada mi je uzvratio poljubac.

Prekinula sam poljubac dovoljno dugo da mu kažem: „Pomeri svoju stolicu unazad.“

On je gurnuo stolicu unazad, a ja sam kliznula rukom dole i omotala je oko njegovog nabubrelog penisa. Drugom rukom sam mu otvorio ogrtač da bih pokazala Lizi njegov kurac. Nastavila sam da ga ljubim i ubrzo osetila kako se Lizina ruka pridružuje mojoj na njegovom kurcu. supruga i poznanica mu sisaju kitu

On je stenjao, a ja sam prekinula poljubac i pogledala dole na vreme da vidim Lizu kako liže glavu njegovog penisa. Moja zabrinutost je nestala i bila sam oduševljena što je preuzela inicijativu. Pala sam na kolena pored nje i naizmenično smo sisale veliki kurac mog muža.

Zaboravila sam koliko mi je ispunjavao usta i kako je divan osećao na mojim usnama i jeziku. Između nas dve naterali smo ga da svrši za samo nekoliko minuta. Imala sam sreće da uhvatim njegovu spermu u usta. Delila sam je sa Lizom dok je on gledao.
***
Pre nego što je otišao da se spremi za posao, poljubio me je, zatim se okrenuo ka Lizi i poljubio i nju. Ona mu je uzvratila žustro, a ja sam bila oduševljena! Bila sam vrtoglava od sreće kada sam je privukla u naručje i poljubila je sa svom strašću koju sam mogla da sakupim. Njen odgovor se poklapao sa mojim i više od toga.

Uzela sam je za ruku i otpratila je do spavaće sobe. Polako sam je svlačila uživajući u svakom deliću njenog tela, pre nego smo bile jedna drugoj u naručju. Ognjen je bio očaran kada se vratio u spavaću sobu da se obuče.

Lizala mi je pičku kada sam osetila kako mi tvrd kurac ulazi sa leđa i polako otključava stegnuti anus. Ognjenov duboki glas nam je rekao: „Ja sam jebeni šef. Mogu da zakasnim ako želim.“ jebanje u trojci analno

Njegov penis se osećao divno dok je tonuo duboko u moj rektum. Kombinacija Lizinog jezika na pičkici i njegovog muškog mesa u čmaru dovela me je do orgazma za kratko vreme. Moj klitoris je bio toliko osetljiv da sam se morala odvojiti od njih. Liza je reagovala tako što je povukla Ognjenov penis u usta i isisala sokove sa njega.

Ognjen se potom preselio između njenih nogu i gurnuo svoj penis u nju. Ležala sam na krevetu i gledala kako moj muž jebe moju ljubavnicu. Priznajem da sam se energično igrala sa sobom dok sam gledala.

Doveo je Lizu do ogromnog orgazma i dok se oporavila, povukao je svoj kurac od nje i vratio mi ga. Srećno sam raširila noge i osetila ga kako uranja tamo gde mu je mesto. Žestoko me je tucao u picu i ubrzo sam osetila kako njegova sperma puca duboko u meni.

Bilo je neverovatno, veličanstveno i iznad onoga čemu sam se nadala. Suze od sreće tekle su mi niz lice dok me je ljubio.

***
Dva dana kasnije Liza se i zvanično uselila. Nas troje smo zajedno već tri godine i naše zajedničke avanture se nastavljaju. Možda ću jednog dana i njih podeliti sa svima vama. Do tada pusa :*

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!