tri muškarca je razvaljuju od kurca

Radoznala Supruga sa Maskom 4. Deo

Upoznavanje Srbija

Ognjen je stigao kući tek u ponoć. Kao i obično, popeo se u krevet i odmah zaspao. Bila sam toliko frustrirana s njim da sam mogla da vrištim. Nije hteo da priča sa mnom i kao rezultat toga završila sam u seks klubu.

Nije da se žalim na susret sa Lizom. Ona je neverovatna i moj život je mnogo bolji što sam je upoznala. Ali, bila sam preplavljena krivicom što sam jebala ta dva muškarca. Da, bilo je divno i da mi je muž posvetio i najmanju pažnju, to se ne bi dogodilo, ali ja sam varala svog muža.

Više nisam imala sumnje da me je sve vreme varao. Nije bilo drugog objašnjenja zašto me je ignorisao dok je provodio večeri u seks klubu. Još uvek sam volela svog muža, ali sam počela da mislim da naš brak neće opstati.

Liza me je pozvala tog popodneva i razgovarale smo sat vremena. Rekla mi je da radi na svom masteru i da joj klub plaća školarinu u zamenu za njene usluge. Nije dugo radila u klubu kada me je upoznala. Zamolila sam je da mi pročita njen ugovor i bila sam oduševljena kada je prešla preko ograničenja.

Ispostavilo se da joj je izričito zabranjeno da se sastaje sa zaposlenima kompanije van kluba. Pošto nisam zaposlena, ona bi imala pravo da me viđa. Naravno, tu je i činjenica da sam udata, ali mogle bismo da se nađemo na kafi i nikome ne bi palo na pamet. Nikada ne bi posumnjali da je želim golu i u naručju. Ipak, morale smo biti veoma oprezne.

Rekla mi je kakav je njen raspored u klubu. Za sada bi klub morao da bude naše sastajalište. Ponovo je radila za dva dana, a ja sam planirala da budem tamo sa njom. Zamolila me je da nosim masku za grupnjak i bila sam dovoljno uzbuđena idejom da sam pristala.

Dva dana su se odvijala brzinom puža, i mislila sam da ću poludeti misleći na Lizu i koliko želim da ponovo budem sa njom. Imala sam previše vremena i sve što sam mogla da uradim je da razmišljam o Lizi i mom mužu. Očajnički sam morala da znam istinu. Morala sam lično da vidim šta namerava.

Ulazak u klub i pripreme u mojoj svlačionici postali su prirodna pojava. Ušla sam u glavnu prostoriju i otišla do šanka. Liza mi se odmah pridružila. Poljubila sam je i stajale smo zajedno. Nagnula sam se i šapnula: „Želim da ostanem ovde neko vreme. Želim da vidim šta Ognjen smera“.

Klimnula je u znak slaganja i privila se uz mene. Bio je to veoma prijatan način da se ubije neko vreme. Nismo dugo bili u baru kada sam primetila Ognjena kako ulazi u glavnu prostoriju. Opet je bio obučen u odelo, i isticao se u sobi punoj golih ljudi. Otišao je do bara i nekoliko minuta razgovarao sa barmenom. Otišao je i vratio se prema privatnim sobama.

Zgrabila sam Lizinu ruku i krenula za njim. Uvek bismo mogli da se zavučemo u privatnu sobu ako stvari postanu čudne. Brzo su postale čudne. Dok smo pratili Ognjena niz hodnik, dve žene u maskama su izašle iz privatne sobe i prišle mu. Po načinu na koji su ga dodirivale bilo je jasno da ih dobro poznaje.

Ostale su sa njim dok je išao do kraja hodnika. Izvukao je karticu iz džepa i njome otključao vrata. Prošao je kroz vrata praćen dvema golim ženama i zatvorio ih za sobom.

U kurac!! Upravo sam videla dve gole žene kako ulaze u sobu sa mojim mužem. To je to! To je bilo sve što mi je potrebno. Još uvek ne znam da li ih jebe ili samo ima sastanak. Ali, budimo realni, sastanak sa dve gole žene ne zvuči kao svaki drugi normalan radni dan.

Znala sam da ne mogu da ih pratim, pa sam se okrenula Lizi. Liza mi se lukavo i zavodljivo osmehnula pre nego što me je povukla u sobu sa prozorima. Shvatila sam da sam hodajuća reklama sa svojom maskom za grupni seks u sobi sa prozorom. Mogla bih da napišem „Jebite me“ preko grudi.

Upravo smo se stisle na krevet kada su dva muškarca ušla u sobu. Nekoliko trenutaka kasnije ušla su još dva. Svo četvoro su bili prelepi i lepo obdareni. Za nekoliko sekundi bili su na meni. Liza se zakikotala dok su se četvorica muškaraca borila za prostor na mom telu. Bila sam ljubljena, grickana i lizana odjednom. Bilo je intenzivno erotično, i ja sam se prepustila tome.

Jedan od muškaraca je pronašao put do mog međunožja i lizao me od šupka do klitorisa. Njegov jezik bi pritisnuo moj sfinkter, a zatim bi klizio prema gore kako bi zaokružio moj klitoris. Jedan od muškaraca me je hranio svojim kitom dok su se druga dvojica igrala delovima mog tela do kojih su mogli da dohvate.

Sve je to bilo previše i više nego što sam mogla da podnesem. Nisam imala vremena da moj orgazam izbledi pre nego što je kurac ušao u mene i vratio me u ekstazu. Postepeno je povećavao brzinu sve dok me nije tucao čudesno besnim tempom.

Jedva sam mogla sisati tvrdi penis od drugog momka. Osetila sam kako mi ruka prolazi niz stomak i počinje da mi trlja klitoris. To je sve što je trebalo da me pošalje u još jedan neverovatan orgazam. Kurac je izvučen iz mojih usta, a ja sam se prevrnula dok nisam obgrlila tipa koji me jebe.

Njegov penis je još uvek bio ugrađen u moju pičku, a ja sam se suočavala sa velikim i ljutim crvenim penisom koji je trebao sisati. Krenula sam svojim ustima i obavila tvrdoću. Osetila sam kako mi se guza širi i odjednom mi je vlaga jezika na sfinkteru. Ko god da je bio, dobro ju je polizao, a taj osećaj je potresao moju pičku.

Podmazan prst je pritiskao moj šupak dok mi nije uskočio u dupe. Prst je polako pipao dublje, pomerajući se i istežući moj sfinkter. Ubrzo mu se pridružio i drugi prst. U tom trenutku sam shvatila šta se sprema. Momci su znali šta rade. Otišla sam predaleko da bih rekla ‘ne’ bilo čemu u ovom trenutku.

Tada me je čovek iza mene upoznao sa svojim malim prijateljem. Početni bol je bio minimalan i nikada se nisam osećala tako sito. Osećaj dva penisa kako klize i izlaze iz mene, tanka membrana koja ih jedina sprečava da se trljaju jedan o drugi, bio je neopisiv. Moj jedini izlaz za ono što sam osećala bio je penis u ustima. tri muškarca je razvaljuju od kurca

Sisala sam ga, lizala bez pauze. Dobila sam puna usta divne sperme za svoje napore neposredno pre nego što me je preplavio još jedan orgazam. Izgubila sam pojam o stvarima na nekoliko minuta dok me je orgazam omamljivao.

Malo sam pogledala okolo kada su dva muškarca koja su me jebala u dupe i pičku počela da pucaju duboko u mene. Zatim su iz mene izvađena dva kurca, a mene su nežno položili na krevet. Liza se pomerila pored mene i duboko me poljubila.

To je bio apsolutno najbolje jebanje u mom životu!

Kad sam se oporavila, Liza se vratila sa mnom u glavnu sobu. Otišla sam u svoju garderobu, istuširača se i stavila svoju voajersku masku. Vratila sam se u sobu i zatekla Lizu kako me čeka za barom. Pored nje je stajao moj muž. Skoro sam pobegla iz sobe i verovatno bih da me Liza nije zadržala svojim pogledom.

Kada sam došla do šanka, pokazala sam na čašu za vino i barmen mi je doneo vino. Skoro sam ispila prvu čašu na eks od nervoze. Liza se privila uz mene dajući mi snagu.

Ognjen se okrenuo prema nama: „Hoćete li vas dve, molim vas, doći na trenutak u moju kancelariju? Hteo bih da razgovaram sa vama nasamo.“

SRANJE! O sranje, o sranje, o sranje!

Osećala sam se kao da su me izvukli iz trećeg razreda i poslali u kancelariju direktora. Tresla sam se dok smo hodali hodnikom, a on je ponovo upotrebio svoju karticu da otvori vrata. Unutra je bila kancelarija sa ne samo poslovnim stolom i dve stolice, već i prostorom za sedenje sa kaučem i foteljama.

Ognjen je seo u jednu od fotelja i pokazao nam da sednemo na kauč. Liza i ja smo se zagrlile dok smo čekale da se zidovi sruše. Liza se plašila da će izgubiti školarinu, a ja sam se plašila… čega tačno?

Šta je hteo da uradi osim da me iznervira! Odjednom više nisam bila nervozna zbog sebe. Bila sam odlučna da zaštitim Lizu i da sprečim njenu kaznu ukoliko to bude pokušao.

Međutim, kada je počeo da priča, nije rekao ništa od onoga što sam očekivala.

KRAJ 4. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!