dvojica zgodnih momaka je jebu

Radoznala Supruga sa Maskom 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Priznajem da su stvari u klubu malo izmakle kontroli. Takođe ću priznati da sam volela svaku sekundu toga i očajnički želela da ponovo budem sa plavokosom devojkom. Ipak, moja glavna svrha je bila da saznam šta moj muž radi u klubu.

Osobni oglasi

Prošla je još jedna nedelja a Ognjen je još uvek radio noću. Ništa se između nas nije promenilo, i bilo je vreme da se vratim u klub i dođem do srži stvari. Bila sam u svlačionici gola i spremala se da izaberem masku kada sam začula mužev glas u hodniku. Priznajem da sam se uspaničila.

najlonke seksi carape stiklice

Zgrabila sam masku i žurno je stavila. Kada sam ušla u hodnik, stajao je kraj ulaznih vrata potpuno obučen i razgovarao sa članom osoblja. Požurila sam do vrata glavne sobe i prošla što je brže moguće. Otišla sam do bara kako bih mogla da ga pratim i naručila čašu vina.

Da budem iskrena, tražila sam i malu plavušu. Nisam bila sigurna od te dve osobe koju sam želela da vidim više. Posmatrala sam vrata kada sam osetiola ruku na sebi. Pogledala sam dole u ruku, a zatim u lice moje male plavuše. Nasmejala mi se, a ja sam je privukla ka sebi i duboko je poljubila.

Ona je tako slatka, tako lepa i tako prokleto seksi da joj ne mogu odoleti. Dođavola, nisam htela da joj se odupirem. Stajala je blizu mene dok sam pila vino. Ognjen još nije ušao kroz vrata kad sam spustila praznu čašu. Moja mala plavuša me uhvatila za ruku i povela kroz gomilu.

Išli smo niz hodnik i ona je opet otvorila vrata. Ova soba je imala prozor za gledanje, ali u tom trenutku me više nije bilo briga. Želela sam je jako i nije me bilo briga ko gleda. Ideja da bi neko gledao učinila je sve to mnogo uzbudljivijim.

Pale smo na krevet i jedno drugoj u zagrljaj. Njene meke usne i uporan jezik su me zapalili. Nisam se mogla zasititi njene ženske seksualnosti. Nisam znala da li sam samo klijentica koju je opsluživala ili je osećala nešto više. Znam da mi je ona bila više od seksualnog predmeta. Osećala sam bliskost sa njom koja je prkosila kratkom vremenu koje smo proveli zajedno.

Nisam ni znala njeno ime i nikada nisam čula njen glas, ali sam znala da se zaljubljujem u nju na način koji nikada nisam osetila sa muškarcem. I dalje sam volela svog muža, uprkos njegovom ponašanju. Ova stvar, šta god da je bila, sa mojom plavokosom devojkom je bila jedinstvena i potpuno drugačija od mog odnosa sa Ognjenom.

Činjenica da sam rizikovala sve kad bih razgovarala sa njom govorila je o mojim osećanjima. Šapnula sam joj dok sam je držala uz sebe: „Ti si veličanstvena i ne mogu se zasititi tvojih poljubaca, tvog dodira, tvoje lepote.“

Snažno me je poljubila pre nego što je odgovorila: „Ne bi trebalo da se približavam klijentima, ali ne mogu sebi da pomognem. Smatram da si neodoljiva. Znala sam čim sam te prvi put videla, morala sam da provedem vreme sa tobom.“

Pogledala sam je u oči: „Želim više od ovoga. Želim da budem sa tobom izvan ovoga. Da li je to moguće? Da li je to nešto što želiš?“

Razmišljala je o mojim rečima: „To je nešto što želim, ali maltene nemoguće da uradim. Potpisala sam ugovor koji ima stroge kazne za kršenje pravila. Glavno pravilo je da nema odnosa sa klijentima van kluba. Mogla bih da izgubim sve ako ne budem oprezna.“

Bila je izgubljena u mislima na trenutak, a onda me je poljubila, „Ne znam šta će budućnost doneti, ali trenutno imamo jedno drugo. Hajde da uživamo u ovom trenutku zajedno i shvatimo budućnost kada budemo mogle.“

Pomisao da bi to moglo biti sve što možemo imati – me je rastužila. Nisam nameravala da tugom uništim naše kratko vreme zajedno i trudila sam se da se izborim sa njom. Najbolji način da to uradim je da se fokusiram na lepotu pored mene.

Pre nego što sam je ponovo poljubila, osetila sam da postoji još jedna stvar koju treba da zna, „Moje ime je Tara“.

Nasmejala mi se, „Moje ime je Liza.“

Ne znam koliko dugo smo ležale izgubljene u poljupcima. Delovalo je bezvremeno, ali ni približno dovoljno dugo. Konačno sam prekinula poljubac da bi moja usta mogla da istražuju njeno telo. Poljubila sam joj lice i razigrano grickala kožu na njenom vratu.

Kada sam uzela njenu bradavicu u usta, izvijala se uz mene. Ljubila sam joj put niz stomak dok je moja ruka istraživala njenu picu. Zaustavila me je pre nego što sam se pomerila između njenih nogu, „I ja želim tebe. Okreni se.“

Okrenula sam se i opkolila njeno lice pre nego što sam se nagnula i dodirnula jezikom njenu pičkicu. Bile smo upletene u šezdeset devet i osećaj je bio veličanstven. Njen talentovani jezik me je sve više približavao orgazmu, dok sam se ja trudila da uradim isto za nju. Bile smo potpuno izgubljene jedna u drugoj. lezbejska poza 69 pod maskama

Jezikom sam joj odvojila obrijane usmine i njen klitoris u erekciji je ubrzo postao moja nova “žrtva.” Njeni kukovi su se dizali iz kreveta dok se sve više približavala orgazmu. Nisam marila za sopstveni orgazam. Sve što sam želela je da je nateram da oseti ekstazu. Mora da je osećala isto jer sam se brzo približavala sopstvenom orgazmu.

Jezik mi je plesao na njenom klitorisu sve dok odjednom nisam izgubila sposobnost da radim bilo šta osim da joj usišem klitoris u usta. Moj orgazam je bio eksplozivan, a njeni su kukovi udarali o moje lice dok ju je njen preplavio. Bilo je neverovatno po intenzitetu.

Sklonila sam se sa njenog lica čim sam mogla i poljubila je. Potpuno smo zaboravili na prozor. Ona je prva primetila da imamo publiku. Na njen gest pogledala sam na prozor. Gledala je gomila. Prvo sam pocrvenela od stida. Onda sam shvatila da me nije briga. Nisu me poznavali, a njihovi pogledi nisu promenili ono što se dogodilo između Lize i mene.

Kada sam dalje razmislila, cela situacija je bila napaljiva, a moje uzbuđenje se vratilo. Vrata naše sobe su se otvorila i dva muškarca su prišla krevetu. Nisam bila sigurna šta da mislim dok sam ležala u Lizinom naručju.

Nasmejala mi se: „Izgleda da ćeš dobiti ono što si tražila.“

„Na šta misliš?“

„Pa tvoja maska im govori da želiš biti tucana.“

„O sranje! Žurila sam i nisam ni pogledala boju maske pre nego što sam je stavila!“

Liza se nasmejala: „Pa, uvek možeš da odeš, ali mislim da bi dobro jebanje bilo dobro za tebe. I moraš priznati da su oni zgodni.“

Izbor je napravljen bez mene jer sam osetila da su mi noge povučene prema ivici kreveta i neverovatno tvrdi penis se već trljao o moju mokru picu. Još jedan penis dodirnuo mi je lice pre nego što mi je gurnut u usta. Njihov agresivan pristup me je iznenadio, ali i uzbudio.

Počela sam sisati kurac u ustima dok je najveći penis koji sam ikada videla počeo prodirati u moju pičku. Za nekoliko trenutaka bila sam izgubljena u senzacijama. Prošlo je toliko vremena otkako je Ognjen vodio ljubav sa mnom da je moja potreba nadjačala svako oklevanje koje sam mogla imati. dvojica zgodnih momaka je jebu

Čovek koji me je tucao znao je šta radi. Pustio je da se moje telo prilagodi njegovoj veličini dok je polako počeo da me jebe. Liza je držala ruku na mom klitorisu, milujući ga dok je on počeo da ubrzava ritam svojih poteza. Zastenjala sam oko kurca u ustima i orgazam koji je nastajao iznenada me je obuzeo.

Nastavio je da me jebe kroz moj orgazam dok nisam ponovo svršila. Bilo je veličanstveno. Nisam shvatila koliko sam bila zatvorena i koliko mi je trebao kurac. Zaustavio se i izvukao na moje iznenadno razočarenje. Čovek u mojim ustima se takođe izvukao i oči su mi se otvorile.

Gledala sam kako dvojica muškaraca menjaju mesta. Sa zahvalnošću sam uzela penis svog ljubavnika u usta i pohlepno ga sisala. Njegov partner je prodro u mene i počeo da me jebe brzo i snažno. Kada me prvi čovek pojebao, bilo je neverovatno. Sada sam bila više nego zadivljena.

Njegov kurac je bio upravo ono što mi je trebalo, a ja sam ga okružila nogama oko struka. Nastavili smo tako bezvremenski period dok je moje uzbuđenje dobijalo epske razmere. Kada je Liza okrznula moj klitoris svojom rukom, eksplodirala sam u ekstazi. Nikada u životu nisam tako žestoko svršila.

Kada sam sišla sa druge strane orgazma, usredsredila sam se na kurac u ustima dok je nabujao i konačno ispalio slatki nektar u moja usta i niz grlo. Njegov istrošeni penis je izvučen iz mojih usta, a ja sam pogledala dole da vidim neverovatan penis kako klizi i izlazi iz mene. Progunđao je dok je njegov penis eksplodirao u meni, izbacujući svoje seme u moj grlić materice.

Nežno se izvukao i nagnuo da me poljubi u obraz pre nego što je sišao sa kreveta. Ležala sam tamo u euforičnoj izmaglici dok me je Liza držala uz sebe. Postepeno sam se vraćala u stvarnost. Setila sam se prozora i pogledala prema njemu. Bila je tamo gola gomila koja je stajala rame uz rame i gledala kroz prozor.

Jedna osoba koja je posmatrala nosila je odelo. Sa šokom sam shvatila da je moj muž gledao! Skoro sam se uspaničila i pobegla. Liza je shvatila da nešto nije u redu i privukla me, „Šta nije u redu Tara?“

„Moj muž stoji na prozoru. On je taj koji nosi odelo.“ – rekla sam najtiše što sam mogla.

„U redu, ne paniči. Sumnjam da on zna da si to ti. Siguran sam da je bio radoznao zbog gužve. Lezimo ovde i mazimo se dok publika ne pređe na nešto zanimljivije.“

Privukla sam je blizu, „Maženje zvuči lepo.“

Dodir njenog tela uz moje i osećaj njenih usana na mojima pomogli su mi da zaboravim na prozor. Između poljubaca ispričala sam Lizi svoju priču.

Liza je znala da je Ognjen menadžer kluba, ali nikada nije razgovarala sa njim. Unajmila ju je žena koja je bila na čelu kluba.

Pola sata kasnije pogledali smo na prozor i gomila je nestala. Ustale smo i ona me je otpratila do vrata. Poljubila sam je i dala joj moj broj telefona pre nego što je otišla u garderobu. Posle brzog tuširanja otišla sam kući da čekam svog muža.

KRAJ 3. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napajene nevaljale devojke

Don`t copy text!