milfara sa seksi maskom

Radoznala Supruga sa Maskom 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Važno je da napomenem da sam znala šta namerava moj muž Ognjen. Tj bar sam mislila da znam. Nije me dotakao mesecima. Promena u našem seksualnom životu poklopila se sa naglim porastom poslovnih sastanaka koji su trajali do kasno uveče, čak i vikendom.

Nisam glupa. Dva i dva su uvek četiri. U ovom slučaju, nedostatak seksa sa mnom u kombinaciji sa kasnim noćnim sastancima jednak je aferi. Bila sam potpuno sigurna u to. Bio je veoma diskretan u vezi sa tim. Nikada nisam osetila miris parfema na njegovoj odeći niti pronašla mrlje od seksa na njegovom donjem vešu kada sam prala veš.

Nije se mnogo igrao sa telefonom ono malo vremena koliko je bio kod kuće, a nismo ni primali čudne pozive na kućni telefon. Ipak, znala sam da je to morala biti druga žena. Htela sam da verujem drugačije, ali moje srce je znalo bolje. Problem je došao do neprevazićene tačke, i odlučila sam da je direktni pristup najbolji pristup.

Tokom našeg braka naučila sam da držanje stvari unutra dok ne proključa samo pogoršava stvari. Morala sam da razgovaram sa svojim mužem i da čujem šta ima da kaže. Moja moć je bila u tome da uvek mogu da prepoznam kada laže. Svodi se na osnove – Prvo, moj muž sa strašću mrzi lažove. Strastveno veruje da se lažima ne može rešiti problem i da je lagati voljenu osobu izdaja poverenja.

Izuzetak je u retkom slučaju da je laž mala koja ima za cilj da dovede do srećne situacije. Lagao me je o rođendanskim poklonima, božićnim poklonima i odmoru na ostrvu da bi poboljšao zabavu iznenađenja. Svaki put sam znala kad je to uradio. Njegovo lice ga svaki put odaje.

I odmah da podvučem – NE, njegova nezainteresovanost nije zato što sam ja problem. Prvo, imali smo odličan seksualni život sve do njegovog nedavnog potpunog gubitka interesovanja. Drugo, ja sam privlačna žena. Znam, to jer sam odbijala mnogo napaljenih muškaraca i dosta žena.

Imam vitku figuru, ali ima me gde je potrebno. Moja zadnjica je lepo zaobljena jer se trudim da ostane takva. Grudi savršene – nit prevelike nit male (hvala genetici za to) i u dobroj sam formi. Kosa mi je smeđa, oči su mi smeđe, a kažu da mi je lice lepo. seksi supruga u haljini

Pa šta se dogodilo? Poslušaću ako neko ima bolji odgovor. Do tada moram da idem sa činjenicama koje kažu da me on vara. Pomisao da će prekršiti svoju vernost prema meni duboko me boli. To me takođe jebeno ljuti! Stalno govorim sebi da moram da saznam činjenice i da se zrelo suočim sa posledicama.

Ali, šta ako nastavi da me laže? Šta da uradim da iznudim istinu iz njega? Moram da uradim nešto unapred pre nego što se suočim sa njim. U svakom slučaju, osim angažovanja privatnog detektiva, kako da dobijem neke činjenice?

Jedan očigledan način bio je da pristupim njegovom radnom laptopu. Srećom, ja sam pomalo kompjuterski štreber. Znam da ću moći da ga čitam kao knjigu ako budem imala vremena nasamo sa njegovim laptopom.

Njegova lozinka će najverovatnije biti moj rođendan ili tako nešto. Ako ne, sjebana sam. Suprotno popularnim filmovima, ne ulazi se u nečiji računar za deset sekundi. Ako njegova kompanija ima jake mere bezbednosti, neću imati sreće.

Drugo pitanje je pristup njegovom laptopu. Svake večeri ga donosi kući i ostavlja u spavaćoj sobi koju smo pretvorili u kancelariju. Pristup prostoriji je lak. Najteže je to što je on organizacioni frik. Sve ima svoje mesto i uvek je savršeno postavljeno na tom mestu. Primetio bi i najmanje pomeranje njegovih stvari.

Moj odgovor na to je bila kamera na mom telefonu. Pretpostavljam da treba da odam priznanje svojoj ljubavi prema špijunskim romanima za inspiraciju. Kao što je uobičajeno ovih dana, Ognjen je otišao u krevet čim je stigao kući. Čim sam se uverila da duboko spava, otišla sam u njegov radni deo.

Počela sam da slikam pre nego što sam ušla u sobu, posebno pazeći da dokumentujem njegovu torbu za laptop. Slikala sam pre nego što sam pomerila svaki predmet u toj prostoriji. Položila sam papir na sto da ne bih ostavila otiske prstiju na staklenoj površini. Takođe mi je pomoglo da pratim svaku stvar koju sam izvukla iz njegove torbe.

Položila sam njegov laptop na papir i otvorila ga. Uključila sam ga i prvo slikala nivo baterije i uključila da sačuvam bateriju. Njegova lozinka je bio datum našeg venčanja. Trebalo mi je svega nekih sat vremena da to provalim, što je mnogo brže nego sam se nadala.

Ako je ultra-paranoičan, mogao bi da šifruje hard disk. Srećom, nije bio tako lukav. Nakon brze pretrage njegovih fajlova da vidim da li mi je nešto iskočilo, prešla sam na njegovu e-poštu. Nije trebalo dugo da pronađem fasciklu pod nazivom ‘Co Club’.

Provela sam sledeća dva sata čitajući mejlove. Kopirala sam tu fasciklu i njegovu e-poštu na fleš disk, vratila računar onako kako sam ga našla (zahvaljujući slikama koje sam napravila) i otišla u krevet. Morala sam da svarim ono što sam našla pre nego što uradim bilo šta drugo.
***
Trebalo mi je nekoliko dana da pročitam i povežem informacije koje sam pokupila sa Ognjenovog kompjutera pre nego što sam u potpunosti razumela šta se dešava. Ognjen radi za veliku kompaniju koja ima veliki broj rukovodilaca. Rukovodioci vole svoje pogodnosti, od kojih je jedna – seks.

Kompanija je formirala seksualni klub za rukovodstvo, i nije bio ograničen na heteroseksualne muškarce. Moj muž je bio deo rukovodeće grupe kluba i to je značilo da je morao da provede mnogo večeri tamo.

Sada sam znala gde provodi večeri.

Otvoreno pitanje je bilo u kojoj meri je uživao u tim beneficijama. Morala sam da saznam šta tačno on radi u klubu i jedini način da to uradim je da odem tamo. Nisam mogla samo da uđem, naravno. Sigurno bi me video i presreo bi me pre nego što išta saznam.

Srećom, kućni red mi je pomogao da rešim moj problem. Mnogi rukovodioci su odlučili da nose maske kako bi sakrili svoj identitet dok su bili u klubu. Neka recimo žena na visokom nivou nije želela da konobari i kuvari u klubu svima govori da je imala noć divljeg seksa sa pomenutim rukovodiocem. Niko od rukovodilaca nije želeo da bude razotkriven i sigurno nije želeo da izgubi svoje ‘igralište’.

Pravila privatnosti za klub su se striktno sprovodila i niko od rukovodilaca nije želeo da izgubi svoje privilegije. Srećom, imala sam kopiju pravila i pristupnih kodova za vrata. Odlučila sam da iskoristim trenutak i te večeri krenem da istražujem klub.

Reći da sam bila nervozna bilo bi veliko potcenjivanje. Pravila za ulazak su bila jasna i zastrašujuća. Ulazna vrata su vodila u hodnik sa svlačionicama. Vrata se nisu otvarala dok se hodnik ne isprazni. Kada su se ulazna vrata otvorila, otišli biste u sobu sa otvorenim vratima.

Prvo što ste morali da uradite je da unesete šifru u bravu na vratima koja je učinila da soba bude dostupna samo vama. Kada je vaš kod unesen, došlo je vreme za deo koji lomi živce. Jedina dozvoljena odeća bila je maska!

U početku se nisam radovala što ću hodati gola. Ali kada sam počela da skidam odeću, počela sam da se uzbuđujem. Uzbudila me je ideja da hodam gola, neidentifikovana, ispred sobe pune stranaca. Činjenica da sam prolazila kroz dugi sušni period me je toliko napalila. milfara sa seksi maskom

Sledeći izbor je – maska. Maske su bile označene bojama na osnovu vrste seksa koju osoba želi. Vaša maska je ukazivala na vaše interesovanje bilo da se radi o strejt seksu, istopolnom seksu, grupnjaku, Sado-Mazo i voajerskom. Odabrala sam ono što sam mislila da je voajerska maska i krenula u proces stavljanja.

Maska je više bila kapuljača nego bilo šta drugo. Možete staviti kosu u nju ili otvoriti pristupnu rupu pozadi i provući kosu kroz nju. Kapuljača se spuštala preko očiju ostavljajući od nosa nadole otkriveno.

Rupe za oči su bile dovoljno velike da otkriju oči, ostavljajući obrve skrivene. Zamislite Betmena osim što je maska bila svilena i mnogo šarenija. Rezultat je bio efikasan u skrivanju nečijeg identiteta uz omogućavanje nesmetanog pristupa ustima.

Odlučila sam da sakrijem kosu da bi me bilo teže identifikovati. Bila sam nervozna kada sam ušla u hodnik i zatvorila vrata svoje svlačionice.

KRAJ 1. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.5]

2 komentara na “Radoznala Supruga sa Maskom 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!