svrsavanje u picku

Put

Upoznavanje Srbija

Radili smo zajedno u istoj kancelariji. Zvali smo je Mica, od Milica. Radili smo na istom projektu.Bio sam joj na neki način nadredjen, jer sam bio vodja projekta. Ja 38 godina ona 32. Nije bila nešto posebno lepa, lice pomalo špicasto, krecava kosa, smedja, smedje oči, usta punačka, mala. Grudi skoro da nije imala, male, ali zato pozamašna guzica okrugla punačka stabilnih lepo oblikovanih nogu. Vrcavog, veselog karaktera, neudata.

Radili smo na projektu za jednu firmu van grada, u Jesenicama. Trebalo je putovati na nekoliko dana. Morala je poći i ona. Putovali smo službenim autom. Stigli smo predveče. Imali smo rezervaciju u hotelu. Na recepciji su nam rekli da im je žao ali da nam ne mogu dati dve sobe već samo jednu. Pristali smo, nismo imali izbora. Kada smo ušli u sobu videli smo da je to soba sa bračnim krvetom. Pokušao sam da razdvojim krevete ali nije moglo. No, šta je tu je. Smestili smo se i otišli u grad na večeru. U toku večere smo razgovarali i šalili se. Bilo je baš zabavno. Popili smo buteljku vina. Poričali smo i o švaleraciji. Naime jedan kolega nam je proturao teoriju da kada se dvoje nadju na putu više od tri dana obavezno mora doći do seksa.
Kada smo se vratili ja sam prvi otišao u kupatilo da se tuširam. Posle tuširanja obukao sam pižamu i vratio se u sobu i legao u krevet. Mica je ušla u kupatilo. Tada sam primetio da je deo zida izmedju kupatila i sobe od staklenih cigala. Nije bilo baš providno ali dovoljno da se dosta toga nasluti. Moram priznati da sam se pomalo napalio. Setio sam se teme za večerom. Kada se okupala došla je u sobu. Ubrzo je i ona legla u krevet. Ležala je na levom boku ledjima okrenuta ka meni, leve noge savijene u kolenu. Skupio sam hrabrosti i krenuo u napad.
Znaš u vezi večerašnje teme, zašto bi čekali tri dana, samo gubimo vreme – počeo sam – stvljajući joj desnu ruku na bok.
Jesi li ti normalan – rekla je – sklanjajući moju ruku.

svrsavanje u pickuMa odrasli smo ljudi, malo maženja neće škoditi – vraćajući ruku na njen bok, nastavih.
Nemoj, ostavi me – branila se, ali ruku mi nije sklonila sa toliko energije kao prvi put.
Slušaj, znam kako si pričala Danki (druga saradnica u firmi sa kojom sa bio veći prijatelj) da imam tako mladalačko telo.
Okrenila se sada prema meni i dalje ležeći postrance.
Pa šta ako sam to rekla, ne znači da želim da se mazim sa tobom.
Mošda i znači – ponovo sam stavi ruku na njen bok. Ovog pura me je samo uhvatila za ruku. Nije je sklanjala. Polako sam je masirao bok. Vrhovima prstiju sam se kretao po njenim ledjima. Primakao sam se potpuno do nje. Drugu ruku je naslonila na moje grudi i blago me gurala od sebe. Nije bila baš ubedljiva. Poljubio sam je lice, kraj usana.
Baš si uporan, ne moj- ponovila je.

Ali žensko NE ne znači uvek NE. Nastavio sam da je ljubim i mazim prstima po boku i ledjima. Prilazio asm polako usnama ka njenim usnama. Ljubio sam ih polako. Nije odgovarala ali nije se ni protivila. Rukom na boku sam je privlačio ka sebi. Njena ruka na mojim grudima nije bila baš toliko odbojna. Moje usne su čupkale njene. Polako je otvarala usta. Najzad sam uspeo da joj smestim jezik u usta. Počela je da odgovara na moj poljubac. Onda se trgla. Prekinula je poljubac i ponovo se okrenula ledjima ka meni. Pripio sam se iz nju. Ljubio sam joj koren vrata, grickao resice na uhu. Ruka mi je sa boka prešla na njen stomak. Vrhovima prstiju sam kružio po njemu. Kada sam došao do bedra, prešao sam na kuk i spoljni deo butine. U dom masiranju polako sam povlačio spavaćicu na više. Nije se više branila. Legla je na stomak. Nagnuo sam se nad nju. I dalje sam joj ljubio vrat. Moj macan je već uveliko bio nabrekao. Njena leva ruka bila ispoda mene, šakom okrenutom na gore. Macan je bio na njoj. Samo sam ga više pritisnu na nju. Rukom sam joj prelazio po stražnjici. Kakva je to pozamašna stražnjica bila. Povlačio sam joj spavaćicu sve više. Macan se povremeno trzao. Morala je to osetiti. Moji prsti su najzad došli do krja njene spavaćice, osetio sam golu kožu njenih butina. Blago sam je masirao vrhovima prstiju i napredovao ka unutrašnjoj strani njenih butina. Povremeno bi se trznula, kao kad nekog zagolicate. Disanje joj je postajalo sve teže. Očito se uzbudjivala. Povlačio sam ruku sve više ka njenom medjunožju. Najzad sam je dodirnuo pikicu, preko gaćica. Malo je razmakla noge da bi mi olakšala pristup. Prst sam naslonio na pikicu počeo blago da je pritiskam. Osetio sam dlake i rascep. Njeni prsti su počeli da obuhvataju mog macana. Krenu san rukom na gore, napao njenu stražnjicu. Kojika je to bila straćnjica.

Masisao sam je malo čvršće. Došao do gornje ivice njenih gaćica i zavukao je ispod. Prelazio sam preko njenih guzova i procepa izmedju. Bile to čvrste polulopte, masirao sam ih spuštajući je sve niže. Dodirnuo sam je čmar i blago ga pritisnu. Trgla se. Nisam se zadržavao već sam spuštao prste sve niže. Nailšao sam na procep izmedju njenih usmina. Počela je da ostvara. Uvukao sam prst unutra. Počela je da vlaži. Prst je lako ušao. Kružio sam po njenoj pikici. Usmine su bile čvrste, klitoris je počeo da se kruti. Napao sam ga prstom. Za to vrme ona je počela da mi masira maca, u početku stiskajući ga, a zatim povlačeći napred nazad. Kleknuo sam pored nej. Uhvatio spavačicu sa obe ruka i povukao naviše ka glavi. Pomogla mi je da je skine. Brzo sam se skinu i ja. Bili smo oboje goli. Ona je i dalje ležala potrbuške, glave okrenute od mene. Ruke su joj bile pored tela. Desnu ruku sam ponovo stavio na njene guzove, a levu na ledja. Sagnu sam se i počeo daje ljubim po donjem delu ledja. Pomalo sam je i lizao. Ruka se sa guzova spustila ponovo u njeno medjunožje. Raširila je noge da bi mi olakšala pristup. Više nije bilo nikakve odbrana. Prstima sam obuhvatio njenu pikicu i srednjak zavukao u procep.

Klitoris je već bio očvrsnuo. Masirao sam ga. Levom rukom sam joj masirao koren vrata i potiljak. Poljupcima sam se spuštao preko njenih guzova sve bliže ka procepu. Lizao sam joj guzove. Polako počela da diže guzicu. Pikica joj bila vlažna i moj prst je šarao po njoj. Rukom sam joj raširio noge i smestio se medju njih. Uhvatio sam je za bokove i još malo podigao. Macan je bio na njenom procepu. Stiskao sam joj prepone a ona se nudila mom macanu. Šarao je po njenom procepu ali nikako da pogodi pravi ulaz. Podvukla je ruku pod mene uhvatila mi macana i navodila ga ulaz. Polako sam ulazio u nju. I sama se naticala. Digao sam je u klečeći položaj. Glava je ostala na grevetu, bila je natrćena, tom prelepom stranjicom predamnom. Ponovo sam smestio macana u nju. Kruzila je kukovima. Moje ruke na njenim bokovima. Kružio sam njima po toja stražnjici. Stvarno je bila velika. Stavio sam joj prst na otvor čmara. Trgla se. Blago sam ga masirao u ritmu kretanja oba tela. Nismo žurili. Izvukao bih macana skoro do kraja i polako ulazio u nju. Očito joj je to odgovaralo. Pikaca joj bila topla i vlažna. Povremeno je grčila usmine i time stiskala maca. Imala je pravu tehniku. Disanje mi se ubrzavalo. Nadolazilo je. Osetila je i ona to. Počeo sam da je punim, mlaz za mlazom. Ubzala je i ona. Bio sam gotov ali nisam prkidao kretanje je ona nije svršila. Čulo se šljapkanje mojih muda o njenu pikicu punu sperme, sperme koja je curila iz nje. Pojačavala je ritam. Disanje joj se pretvorilo u tiho jecanje. Svršavala je. Ritam kretanja njenih kukova polako je opadao. Spustila se u ležeći položaj. Nisam ga vadio. Počeo je da splašnjava u njoj. Na kraju je ispao. Ležao sam preko nje na toj divnoj stražnjici. Ljubio sam je vrat i ramen. Ostali smo tako neko vreme.

Otresla me je sa sebe i otišla tako gola u kupatilo. Ponovo se tuširala. Posle minut dva digao sam se i ja pošao u kupatilo. Prišao sam joj sa ledja. Obuhvatio je oko struka i poljubio u vrat. Nije bilo reakcije. Levu ruku sam stavio na njen stomak a desnu pomerio ka gore, ka grudima. Imala je male grudi. Blago sam joj masirao dojku i dole stomak, ljubeći joj vrat i grickajući ušne resice. Zatvorila je vodu na tušu i okrenula se ka meni. Poljubio sam je u usta. Jedan stravstveni poljubac sa borbom jezika. Priljubila mi se. Ruke su mi bile na njenoj stražnjici. Masirao sam je. Macan je oslonjen na njen stoma počeo ponovo da se budi. Spustio sam glavu na njene dojke. Ljubio sam ih i masirao usnama, pomalo grickajući ih. Milovala me je po ledjima. Spuštao sam se u čučanj ljubeći je po stomaku i sve niže. Kleknu sam pred nju. Usne su mi bile na njenim dlakama. Polo\aj je bio dosta neugodan. Seo sam pred nju. Grickao sam ih i čupkao. Širila je noge. Prebacio sam njenu levu nogu preko mog ramena i ušao jezikom u njen procep. Potražio sam klitoris jezikom. Rukom sam masirao njenu stražnjicu pritiskajući joj pikicu na moje lice. Stavila je ruku na moje teme i mrsila mi kosu. Jezikom sam se kretao po njenoj unutrašnjosti. Od klitorisa do ulaza u grlić, pa u ulaz koliko može jezik. Njihala se kukovima, stojeći na jednoj nozi oslonjena ledjima na zid. Nabijala se na moje lice. Prstima sam joj širio guzove i mesio ih. Srednjak je u jednom trenutku bio naslonjen na njen čmar. Masirao sam ga. Polako sam uvlačio prst u njega. Trzala se i nabijala na moj jezik.
Opkoračila je nogom moju glavu i nalonila list noge na moja ledja. Bio sam u zagrljaju njene noge i pikice. Sve više me je stezala nogom i pritiskala rukama na sebe. Jezik je vršljao po njenoj unutrašnjosti. Isto je radio i srednjak u njom čmaru. Jecaji su postajali sve glasniji. Svršavala je. U grču meje tako stegla nogom oko vrata da sam milio da ču se ugušiti. No srećom svršila je. Stisak je oslabi i polako se smirila. Uhvatila me je obema rukama za glavu i naterala me da ustanem. Usledio je žestok poljubac. Moj macan nabrekao ali zaboravljen upro je u njen stomak. Spustila je ruku na njega u obuhvatila ga. Počela je da drka. Nedugo počeo sam da špricam po njoj. Ne tako obilato kao prvi put i ne tako žestoko. Kad je iscedila macana okrenula se i ponovo uključila vodu na tušu. Oprali samo se. Ja sam prvi izašao, obrisao se i otišao u krevet. Odmah sam zaspao.
Ujutru nakom budjenja razmenili smo par rečenica, obukli i spremili na doručak.
O.K. Da znaš. Samo seks bez emocija i vezivanja. Kad se vratimo sve se briše, važi. – reče.
Bio sam iznenadjen izjavom, ali mi je to jako odgovaralo.
Dobro shvatio sam- složih se.
Otišli smo da radimo. Svako sa svojim korisnikom. Vratio sam se u sobu kasno, skoro ponoć. Ona je već spavala.Posle tuširanja i ja sam se zavukao u krevet i umoran zaspao.
Trgao sam se iz sna. Bio sam otkriven. Osetio sam na macanu koji je bio ukrućen, Micinu ruku. Bila mi je u gaćama i polako je drkala. Kakvo budjenje. Kada je videla da sam otvorio oči sagnula se i poljubila me. Bio je toi kratak ali žestok poljubac. Svukla mi je gaće i izvadila kurac na slobodu. Klekla je pored mene guzice okrenute ka meni. Sagla se i počela da mi liže glavić. Nisam posebno obdaren macanom po dužini, zadovoljavajuće je debljine ali malo glavatiji nego što treba. Bio sam zagledan u njenu pikicu i guzicu koji su mi bile pred očima. Obuhvatio sam je šakom. Već je bila popaljena. Otvorila se i primila prst u sebe. Kružio sam po njoj. Ona je svukla kožicu sa glavića i lizala ga kao sladoled. Povremeno je usnama stiskala vrh. Uvlačila je samo glavić u usta i stiskala ga usnama. Rapavi jezik prelazio je preko njega. Vrlo brzo nadolazio je orgazam. Osetila je promenu u mojim trzajima. Nije ubrzala. Štrcanje sperme bilo je burno. Po njenom licu i medju te male dojke.
Nisam prestao da je obradjujem prstom. Kada je iscedila mog macana podigla se i opkoračila me, ledjima okrenuta meni i sela je na moj kurac. Ubacila ga je u sebe. On je u startu počeo da se opušta, ali ona ga je uhvatila za koren i stisnula. Od stiska je glavić nabrekao. Žestoko se nasadjivala na njega. Kružila je oko njega, uvlačila u sebe. Položio sam ruke na njene guzove i pomagao joj u kruženju. Kurac je počeo da mi se kruti. Stiskala je grlić pikice i time svojim zidovima okruživala mog macana. Bila opasno napaljena i želela je da me zadovolji. Uživanje u njenoj toploj i vlažnoj utrobi bilo je veliko. Orgazam je nadolazio. Prvi put smo počeli zajedno da svršavamo. Napunio sam je tako da se sve slivalo iz nje na mene. Lagano smo se smirivali. Ovako žestok seks nisam skoro imao. Macan se opustio i ispao iz nje. Skinula sa mene i legla preko mene.
A sad na tuširanje, doručak, pa svako na svoje radne zadatke- reče veselo. Tako je i bilo.

Te večeri kada smo se sreli u sobi uglavnom smo razgovarali o poslu. Ubrzo smo oboje zaspali bili smo umorni. Treći dan je takodje prošao u žestokom radu. Uveče smo otišli zajedno na večeru. Sutradan su sledili završni radovi i odlazak kući. Ona svom dečku, ja svojoj porodici. Posle večere otišli smo u sobu. Atmosfera je bila pomalo napeta. Iz oboje je virila želja za još jednom burnom noći.
Idemo da se tuširamo pa u krevet – rekao sam.
Idi prvi.
Istuširao sam se i vratio u sobu. Legao sam u krevet. Ona je ušla u kupatilo. Skinuo sam se go i pokrio plahtom. Pižamu sam ostavio tako da je ona vidi. Kroz stakleni zid posmatrao sam njenu siluetu pod tušem i prepustio se seksualnim fantazijama. Iz kupatila je izašla gola ogrnuta peškirom. Pogledala je moju pižamu.
Izgleda da isto želimo – reče pusti peškira da padne i zavuče se pored mene. Zagrlio sam je. Položila je nogu na mene. Osetio sam njen busen na svom bedru. Macan je već bio skoro spreman. Položila je ruku na moje grudi i primakla mi usne. Poljubili smo se ovlaš. Zatim malo žešće, pa onda strastveno. Jezici su se zapleli, sokovi pomešali. Rukom sam joj šarao po ledjima. Ona je milovala moje grudi i štipkala me za bradavice. Spustio sam ruku niz nujene ledja i došao do njenih guzova. Masirao sam ih, grebuckao. Njena ruka se takodje spuštala niz moje telo. Zadržala se na stomaku. Kružila je. Pstoma je povremeno dodirivala mog macana, koji se svakim dodirom trzao.
Prevrnuos sam je na ledja. Usnama sam počeo da obradjujem nejne dojke, grickao bradavice, masirao joj stomak rukom. Spuštao sam glavu polako ljubeći joj stomak.. Kada sam osetio dlake počeo sam usnama da ih čupka. Trzala se. Došao sam do njenih usmina. Klitoris se pomaljao izmedju nabreklih usmina. Otvara se. Jezik je ulazio. Već je bila ovlažila. Prošao sam par puta jezikom duž njene pikice. Ječala je. Digao sam i namestio macana na njen otvor. Blako sam kružio po njemu bez namere da udjem. Una se pridigla bokovima natičući se sama na moj kurac. Ušao sam u taj topli klizavi tunel. Stvarno je vešto manipulisala svom pikico. Stežući povremeno usmine. Blago smo se njihali. Zavukao sam ruke pod nju i obuhvatio joj guzove. Kruznim pokretima sam ih masirao. Zabacila je svoje noge prko mene tako da sam bio potpuno u njoj. Muda su mi dodirivala
njene guzove. Ritam je bio blag. Prste desne ruke spustio sam u njen guzni procep. Srednjak je bio na njenom čmaru. Sokovi iz njene pikice su se slivali na njega. Trljao sam ga. Počeo sam da ga uvlačim u čmar. Kako sam ga uvukao ona je stisnula guzne mišiće a time i pikicu. Moj macan je poludeo od mtog stiska. Nije se bunila na ove moje zahvate. Gurao sam prst sve dublje u njen čmar. Već sam osećao kretanje mog kurca preko prsta. Samo su zidovi pikice i čmara delili kurac i prst. Vrckala je na mom prstu. Stenjanje i ječanje se pojačavalo. A bome i meni se približavao vrhunac. Eksplozija je bila obostrana i skoro istovremena. Količina isporučene sperme u nju je bila ne primerena. Napustio sam joj guzicu. U glavi mi se formirala misao kako da je spakujem mog macana u guzicu. Smirivali smo se, ali niti sam ga ja vadio niti je ona to pokušavala. Ležali smo tako pomalo se mazeći rukama. Macan je na kraju ispao potmuno opušten i iscedjen. Digla se i otišla u kupatilo. Čuo sam je kako se tušira. Ja sam se obrisao pidžamom. Vratila se i legla pored mene.
Što se desi u ovoj sobi ostaje u njoj. Kada sutra izadjemo ništa se nije desilo- rekao sam.
Pa biće malo teško zaboraviti ovu oluju – odgovori ona – Ali važi probajmo tako.
I dalje smo ležali zagrljeni.
Znaš to sa prstom u dupetu još nisam imala iskustvo, ali mogu ti reći da je pojačalo uživanje- posle nekog vremene progovori.
Predpostavljam-potvrdih- a šta misliš o jebanju u dupe.
Nisam nikad probala, pa ne znam šta da mislim.
Nisam ni ja, a da probamo.
Ti si blesav, odakle ti te ideje.
Pa tu i tamo gledam porniće.
Stvarno.
Pa da, ne pornografije već erotiku.
Ućutala je. Maženje se nije prekidalo. Posmatrao sam je. Nije lepa, čak ni interesantna, relativno zgodna. Iskustveno mogu da trvdim da žene koje su manje lepe su bolji seksualni partneri od lepotica. One su svesne da nisu lepe pa se zato više trude. Lepotice samim tim što su lepe misle da je to dovoljno za dobar seks. U tim razmišljanjima osetio sam da joj se ruka opet spušta ka mopm macanu, koji je posle višeminutnog odmora počeo da se budi. Počeli smo da se ljubimo. Ruka mi je bila njenoj stržnjici. Okrenu sam je od sebe. Sada je ležala na boku okrenuta ledjima ka meni. Ruka mi je bila njenom stomaku i spuštala se ka pikici. Ona je ležala na drugoj ruci koja joj je masirala dojku. Prstima sam joj štipkao bradavicu. Njena ruka bila joj iymedju nas dvoje i držala je mog macana. Polako ga je drkala. Gore dole pa stisak. Podigao sam joj koelno i stavio ga na moju savijenu nogu. Njena guzica bila je meni u krilu. Sama je namestila macana na otovor i počela da trlja moj glavić o njen klitoris. Malo klitoris malo ulaz. Ja sam se malo povlačio pokušavajući da ga naslonim na ulaz u dupe. Shvatila je moje pokušaje. I sama je počela da ga namešta na ulaz. Pritiskao sam ga. Prstima sam joj mazio pikicu i trljao klitoris. Pojačao sam protisak kurca. Ulaz u dupe je počeo da se otvara. Polako sam ulazio. Zastao sam na trenutak. Nije se bunila. Pritisnuo sam joj šakom pikicu i prstom u njoj pojačao mrdanje. Nastavio sam da ulazim u njeno dupe. Kakav je to osećaj ulaziti u nešto tesno, polu vlažno. Glavić je počeo da mi gori. Lučenje podmazivanja se pojačalo. Polako smo se njihali. Ušao sam do pola u njeno dupe. Pustila je moj kurac i obema rukama je uhvatila svoje guzove i počela da ih širi. Orgazam mi je došao ekspresno i unebesno. Punio sam joj dupe spermom. Ona je vrckala i stenjala. Prst u njenoj pikici je i dalje vršljao. Brzo sam je okrenu ka sebi i ušao nju. Dočekala je me radosno. Posle par trzaja i nabadanja počela je i ona da svršava. Smirivali smo se postepeno.
Znaš, u početku je malo bolelo, ali kasnije nije bilo tako strašno. No mislim da ne bih svšila da mi nisi napuni pikicu- reče, posle par minuta. Ćutao sam
Hvala ti na ovom iskustvu meni je bilo urnebesno- rekoh.
Otišao sam u kupatilo i tuširao se. Jedva sam došao sebi. U trenutku i ona udje u kupatilo. Prodružila mi se pod tušem. Ljubili smo se i mazili po celom telu. Prekinuo sam to i izašao ispod tuša. Otišao sam u sbu. Posle izvesnog vremena mi se pridružila u krevetu.
Ovakav višestruki seks u toku jedne večeri do sada nisam upražnjavala. Moram priznati da mi se dopada- reče.
Okrenu sam se ka njoj. Poljubio sam je blago u usta. Položio sam je ledja. Ljubio sam je i lizao po vratu i dojkama. Bradavice su se ponovo ukrutile. Polako sam se usnama spuštao ka stomaku i niže ka njenom medjunožju. Samo je stavila ruku na moje teme. Nije me pritiskala, mrsila je kosu. Rukom sam je masirao bedro. Vrhovima prstiju prelazio sam po njenim dlakama i pikici. Usnama čupkao dlake. Jezkom lizao. Prelazio preko procepa koji se sve više otvarao. Ušao sam jezikom menju njene usne. Bila je već puna sokova i nabrekla od želje. Lizao sam joj klitoris. Čupkao ga usnama. Ulazio jezikom u njen tunel. Ječala je od zadovoljstva. Želeo sam da joj poklonim jedan žestoki orgazam. Čvrsto me je uhvatila za kosu i počela da mi vuče glavu na viče ka sebi. Želela je da udjem u nju, kurac mi je bio nabrekao od želje. Bez podešavanja i i nišanjenja se našao na njenom otvoru. Polako sam ulazio. Kakav velišanstveni osećaj topline me je obuhvatao. Blago smo se njihali napred nazad gore dole. Zadoovljstvo je raslo. Plima orgazma je nadolazila. Ritam kretnji se pojačavao. Stiskala me je i rukama i nogama, koje su bile oko mene. Obuhvatio sam šakama njenu stržnjicu i stiskao je ka sebi. Eksplozija. Obostrana. Izliv sperme je bio stravičan. Bura se stišavala. Ostali smo tako ležeći, ja u njoj, opuštajući se.
Kraj. Svce je ostalo u toj sobi.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!