jebavanje, matori, zena

Punica i njeni zetovi

Upoznavanje Srbija

Stara koka je uvijek stara koka pa makar ona bila i zakonska punica

Obitelj svoje žene upoznao sam dvije godine prije braka, majka udovica i udana sestra starija desetak godina od nje.
Nakon vjenčanja počeo sam češće dolaziti u njeno selo u Podravini, bez obzira da li sam dolazio samo u posjet ili sam dolazio pomoći punici oko poljoprivrednih poslova. naime nakon vjenčanja žena i ja smo otišli živjeti u Zagreb gdje smo oboje radili.
Starija kćerka se udala i sa mužem živila u Sarajevu, rijetko je dolazila, uglavnom samo onda kada je bilo čega za napuniti prtljažnik njihovog golfa.
Moji boravci u njenom selu služili su mi za upoznavanje susjedstva, običaja i ljudi, njihovih priča. Tako sam i jednom u seoskoj birtiji čuo priču kako je moja punica ostala udovica.
Bila je rasna žena, crnka bujnih oblina, profesorica u srednjoj školi, stroga i bahata. Imala je ljubavnika, mlađeg od muža, koji je popunjavao praznine u njenom tijelu i duši. Čak jedna varijanta istine kaže da je taj ljubavnik kasnije oženio njenu stariju kćer.
Muž je presudio sam sebi objesivši se na tavanu kuće. Taj njegov potez punica je objašnjavala alkoholizmom, ali selo je pričalo drugačije.
Dvije godine nakon vjenčanja dogodilo se nešto što je promjenilo moje mišljenje i odnos prema ženskom dijelu ženine obitelji.
Naime te jeseni, dogovorili smo se da ću ja pomoći punici oko branja i spremanja jabuka.
I tako uzeo sam par dana godišnjeg odmora sjeo u auto i krenuo u Podravinu.
Kada sam došao pred puničinu kuću našao sam tamo parkiran Draganov auto. Dragan je bio stariji zet. Parkirao sam auto pored njegovog i ušao u dvorište. Kako nikoga nije bilo u dvorištu želio sam ući u kuću ali vrata su bila zaključana.
jebavanje, matori, zenaSvojim ključem sam otključao vrata i ušao u kuću. Već sam htio pitati ima li koga doma kada sam iz puničine spavaće sobe čuo nekakvo stenjanje i mukle glasove.
Prišao sam polako vratima koja nisu bila zatvorena do kraja i bio iznenađen onim što sam vidio. Moja punica, ta stroga profesorica klečala je četveronoške gola na krevetu a Dragan joj je bio iza leđa, gol sa nečim što je trebalo biti kurac ali kraće od 15 centimetara.
Više od samoga čina iznenadio me je njihov rječnik. On joj se obraćao kao krmači koju će jebati i napraviti joj prasadi, a ona je stenjala i to odobravala tražeći da ju jebe i napravi joj prasce.
U jednom momentu izvadio je kurac iz nje, uhvatio ju za kosu i stavio kurac ispred usta. – Ne mogu, smrdi – rekla je punica, no nije uspjela završiti rečenicu kada joj je Dragan lupio šamarčinu od koje sam mislio da će joj glava otpasti sa ramena.
Nije se stišao zvuk ni prvoga šamara a već je slijedio drugi, treći… udarci su pljuštali po njenom tijelu, punica se sklupčala i jecala. Mislio sam uletiti u sobu i spriječiti Dragana da ju mlati kada se punica okrenula prema njemu i tražila da legne na leđa što je Dragan i učinio.
Stala je iznad njega, spustila glavu na njegov kurčić i cijeloga ga uvukla u usta. Uvlačila je požudno kurac u svoja usta sve dok joj se nije ispraznio tjerajući ju da proguta njegovu spermu. Nisam želio biti otkriven, polako se isšuljao iz kuće, sjeo u auto i otišao u grad na piće.
Vratio sam se tek naveče, našao punicu i Dragana kako sjede u dnevnom boravku i gledaju tv. Dragan mi je ispričao da je na službenom putu pa eto navratio da vidi svoju najdražu punicu.
Punica je samo šutila, sipala kavu i piće u prazne čaše. Pitao sam Dragana da ostane koji dan pa da zajedno oberemo i spremimo jabuke, ali je to odbio jer se već sutra mora vratiti u Sarajevo.
Bilo je već kasno kada je punica uz ispriku da ujutro mora rano ustati otišla spavati pa smo se i nas dvojica povukli svaki u svoju sobu. Ležao sam dugo budan i razmišljao o onome što sam vidio, zbrajao glasine o svojoj punici i polako sumnjao da su istinite. Sa druge strane moja punica iako več dobrano prešla pedesetu bila je još zgodna žena.
Velike sise, široki bokovi i velike guzice, ali ravnoga stomaka. Bila je seksi. Crna dugačka gusta kosa i kao biser bijeli zubi, široka osmjeha krasili su njeno lice. I u tome razmišljanju osjetio sam da mi se kurac diže i da je tvrd kao kamen, a bilo ga je u dignutom stanju više od dvadeset centimetara i trebali je imati dugačke prste da ga se obuhvati. Samo mi nije bilo jasno što takva intelektualka, zgodna žena koja je mogla imati koga je htjela, radi u krevetu sa kretenom kakav je bio Dragan i sa njegovim kurčićem?
Kako bilo da bilo zaspao sam sa željom i odlukom da i ja probam pojebati svoju punicu, bez obzira što je tada bila skoro tridest godina starija od mene.
Ujutro sam čuo punicu i Dragana kako se opraštaju jer je on odlazio. Očito se nisu puno obazirali na mogućnost da i ja čujem njihove riječi.
Čuo sam Draganov auto kako odlazi i odlučio da još malo ostanem u krevetu. Opet sam razmišljao o onome juče i opet mi se kurac digao podižući jorgan u vis poput šatora. Čuo sam kucanje na vratima sobe i nisam stigao ni odgovoriti vrata su se otvorila a u sobu je ušla moja punica noseći pladanj sa kavom.
Na brzinu sam pritisnuo kurac na dole kako bih sakrio svoju erekciju a punica je sjela na rub kreveta stavljajući na krevet pladanj sa dvije kave i kolačom. Pili smo kavu i razgovarali o tome što trebamo napraviti ovih dana. Činilo mi se da sam osjećao neku sigurnost u puničinom glasu ali nisam želio ništa pitati. Popili smo kavicu, ona je otišla u kuhinju, a ja u kupaonicu, pod tuš, poslije čega sam se obukao.
Dan mi je uglavnom prošao u pripremi za sutrašnju berbu jabuka. Naveče večera, malo gledanja tv i odlazak na spavanje. I opet bludni snovi sa punicom u glavnoj ulozi. Slijedeći dan smo bili cijeli dan u voćnjaku. Brali smo jabuke i vrlo malo razgovarali. Ponekad bih samo bacio pogled na punicu koja je za branje jabuka obukla hlače jer se u njima komotnije osjeća. Ali ne bilo koje hlače, negoone od lasteksa, bar dva broja manje tako da su joj se urezale i sprijeda i straga.
Pokušao sam odgonetnuti da li na sebi ima gaće ili ne ali nisam uspio. Bluza koju je imala na sebi bila je velikog dekoltea pa su joj sise skoro ispadale van kada bi se sagnula da pokupi jabuke….. Kurac mi je skoro cijeli dan bio nateknut i tvrd i bojao sam se da ona nešto ne primjeti.
Već je padao mrak kada smo se vratili u dvorište. Dok sam ja spremao jabuke, opremu i alat punica je spremila nešto za večeru.
Večerali smo i popili vina, a obrazi moje punice su se zacrvenili poput vatre. Primjetila je to nasmijala se i uz primjedbu da ne smije više piti zaputila se prema kupaonici. I ja sam popio čašu do kraja i zaputio se u hodnik. Primjetio sam su vrata od kupaonice poluotvorena i riješio da bacim pogled unutra.
Punica je bila pod tušem, okrenita leđima, crna kosa joj je bila raspuštena i dosezala do oblih velikih guzova, bijelih poput kruha prije pečenja… gledao sam to dok mi se kurac dizao. Ponovo sam vidio svoju punicu sinoć naguženu na krevetu… i u trenutku donio odluku.
Svukao sve sa sebe i onako gol, podignutog i tvrdog kurca ušao u kupaonicu. Vjerojatno zbog pljuštanja vode iz tuša punica me nije čula dok sam prilazio. Osjetila je tek dodir moga kurca kada sam ga naslonio na njene guzove. Pošla je rukom prema njemu, zgrabila ga a onda se iznenađeno okrenula..
– Ti!!?? Šta ti radiš ovdje?? Što hoćeš?? – govorila je spuštajući pogled prema onome što je pokušavala držati u ruci. Nije ga mogla obuhvatiti rukom koliko je bio debel. – Bože! Što je ovo? Što ti želiš? Pa ja sam ti punica, majka tvoje žene…. pokušavala je naći još neki razlog zašto ne bih smio biti u kupaonici ali glas joj je bio sve tiši. – Ovo je samo za tebe ! – rekao sam joj zadržavajući njenu ruku na svom kurcu – operi ga pa ga možeš bolje upoznati!! Govoreći to uhvatio sam ju za glavu i natjerao da klekne u kadi. Sada joj je glava bila u visini moga kurca kojeg je gledala kao hipnotizirana…. ne znam koliko joj je trebalo vremena da ga počme lagano trljati i prati ne skidajući pogled s njega. – Smiješ ga i poljubiti! Neće ti ništa biti – rekao sam joj a ona ga je obuhvatila svojim usnama, polako nesigurno, a onda ga počela uvlačiti, nije mogla ni polovicu smjestiti u svoja usta, počela je grcati.
– Dođi za mnom! – rekao sam joj hvatajući ju za ruku, pomogao joj da izađe iz kade i poveo ju u njenu spavaću sobu. Išla je sa mnom bez riječi, kao hipnotizirana…… prvo je sjela a potom legla na krevet. Gledao sam ju tako, raširenu u punoj veličini, stvarno je bila“komad“ žene. Bradavice na njenim sisurinama već su bile tvrde i uzdignute… velika čupava pizda među raširenim nogama bila je uzbudljiv prizor. Ništa nije govorila sve dok nisam kleknuo među njene noge i glavu svoga kolca naslonio na ulaz u njenu pizdu.
– Nemoj zete!! Možda ne bi smjeli!? – govorila je osjećajući kako klizim sve dublje u nju. – Stani! Boli me! Nikada tako nešto nisam imala u sebi!…. govorila je ovaj puta ne pokušavajući me odgovoriti – čekaj da se malo rastegne.
– Imamo vremena! – rekao sam polako ga izvlačeći ali samo da bih mogao nastaviti ga gurati seve dublje. nakon nekoliko pokušaja bio sam cijeli u njoj. Ona to nije vjerovala sve dok joj nisam rekao. Zavukla je ruku pod sebe i jedino što je mogla dohvatiti bila su moja jaja.
Bila je zadovoljna i prvi puta sam joj na licu vidio osmijeh i biserno bijeli niz zuba. – Stani malo, želim ga osjetiti – zatvorila je oči, duboko uzdahnula i osjetio sam njenu pičku kako mi steže kurac duboko u sebi.
– Kako je divno! Puna sam! – govorila je polagano kružeči svojom guzicom. Očito joj je to predstavljalo zadovoljstvo jer je uskoro doživjela prvi orgazam. Pričekao sam da se smiri, i onda ju počeo jebavati zabijajući se sve žešće i do kraja u njenu pičku.
Svršila je još tri puta prije nego sam joj pičku napunio toplim mlazevima sperme. Privukla me tada sebi čvrsto zagrlila i ostali smo tako reklo bi se cijelu vječnost. Osjećao sam preko njenih sisa kako joj srce ludo lupa. Kada se malo smirila, pustio sam ju da legne na bok. Promatrala me je dok sam ležao pored nje, rukom prelazila preko moga tijela, i onda iznenada spustila svoje usne na moje, odmah sam joj uvalio jezik duboko u njena usta sve do krajnika. Nakon nekog vremena prestali smo se ljubiti. Legla je pored mene naslonivši svoju glavu na moja prsa. Pokrio sam nas pokrivačem i ubrzo smo umorni i zadovoljni zaspali. Nakon te noći proveli smo mnogo lijepih i uzbudljivih trenutaka, otkrivajući jedno drugome umijeće vođenja ljubavi. No moj plan je dio da ju odvojim od Dragana ali i da njenu stariju kćer kaznim zbog stalnog uplitanja u moj brak. I uspio sam u tome. No o tome možda drugi puta!!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!