prijateljice u pozi 69

Prvi put sa Ženom… sa Prijateljicom

Upoznavanje Srbija

Plešemo taj ples godinama. Naše prijateljstvo je dublje od zaljubljenosti. Nazvala si me ljubavnicom i pre nego što si me dotakla. Učinila me da se osećam lepše i poželjnije nego bilo koji muškarac ikada. Progonila si me u mislima. Želim te, ali jesam li dovoljno hrabra? Govorim sebi da nikada nije bilo pravo mesto, pravo vreme.

Zvoni mi telefon, „Halo?“

„Momci su van grada, idemo u izlazak!“

Srce mi lupa. Može li ovo biti ta noć? „Zvuči zabavno“, konačno kažem.

„Super, tamo sam za deset minuta!“

Shvatajući šta bi se moglo dogoditi, ja sam se vrtela u nesigurnosti. Mislim da ću povratiti… Uzdah. Popravi šminku, namesti sise. Dim cigarete. Očešljaj kosu, namesti košulju. Dim drugi. Koristim nekoliko trenutaka koje imam pre nego što stigneš da postavim i namestim scenu. Dim trći, četvrti… Znojim se.

Palim svaku sveću koju imam u stanu, ne želim jako svetlo. Svira tiha muzika. Stigla si. Sranje, šta ja radim? Hoće li ovo uništiti naše prijateljstvo? Ali obe želimo to, zar ne? Šta da radim jebote?? Ja sam hrabra…zar ne? Samo nemoj da povratiš, ponavljam sebi, gutajući žuč koji preti da se pojavi.

Otvaram vrata, „Heeej.“ Uđeš i gledaš oko sebe.

„Zašto imam osećaj da nisi baš za izlazak?“

„Pa ono, ne znam“, promucam.

Ponovo pogledaš po mom malom stanu, odlažeš tašnu i izuvaš cipele. „O dušo, vidi šta si sve sredila. Da li je ovo sve za mene?“ Okrećeš se i smešiš mi se, moj stomak se okreće ali leptirići luduju. Priđeš i poljubiš me. Nije naš prvi poljubac, ali možda i jeste. Ma ne znam ništa. Nežno me gurneš, „Sedi i ne skreću pogled.“ lezbo prijateljica je mazi

Sa zadovoljstom seda jer osećam da će mi noge klecnuti. Duboko udahnem i razbistrim glavu. Da li se ovo dešava? Šta se dešava? Ona lagano pojačava muziku i počinje da pleše za mene. „Ako nećemo da idemo u klub, daću sve od sebe da klub dovedem tebi. Sećam se moje devojačke večeri u striptiz klubu, onaj ples u krilu koji smo dobile od striptizete sa prelepim mirisom.“

Naši prsti se dodiruju dok postaješ sve erotičnija u svom prljavom plesu. Izlaziš iz majice, tvoja koža gotovo blista u senkama koju stvaraju sveće. Ljubičasta čipka savršeno pokriva tvoje grudi. Bradavice su ti vidljivo uspravljene kroz tkaninu. Tvoje ruke su na mojim kolenima i ti se grčiš i trljaš svoje telo o mene. Tvoje noge opkoljavaju moje krilo. Mirišem te, udišem, žudim da te jebeno pojedem.

Uzimaš me za ruke i stavljaš ih na svoje butine, podižeš suknju, pozivaš me da te dodirnem. O moj Bože… Ruke mi lutaju. Um mi se vrti. Tvoj grudnjak je sklonjen, a moja usta su puna. Uzimam tvoj jezik, pa bradavice, sisam ti i prste. Moje ruke se obavijaju oko tebe, ljube ti vrat, grickaju ti ključnu kost. Nalazimo se na podu, dodirujemo se, milujemo, ljubimo. Kako si tako mekana i topla, jesu li sve žene ovakve?

„Tvoj miris je prelep draga. Želela sam ovo tako, jebeno dugo.“ – govoriš mi tiho i napaljivo.

Dodirnuti i biti dodirnut – neprekidno, u potpunosti.

Ubrzava mi se puls, koža mi se vlaži, grlo mi se osuši. Zaustaviš se i povučeš se. O sranje – jesam li zajebala? Zašto ona staje? „Želim te celu… u krevetu“, kažeš konačno. Oh, hvala Bogu. Oh? O sranje… ovo se dešava. Ovo se zaista dešava. Vodim te u svoju spavaću sobu, skidajući ostatke naše odeće u usporenom snimku.

Poljupci postavljeni na svaku tačku novootkrivene kože. Klečimo na mom krevetu. Suočavanje, gledanje, mirisanje, dodirivanje. Čitanje tela prstima. Nalaziš moju pičku, sada natopljenu i ispunjenu iščekivanjem. Tvoji prsti plešu između mojih usmina, kvasiš natapaš moj prorez. Tvoja usta na mojima.

Želela sam ovu ženu izdaleka i izbliza tako dugo. Ona je sada raspakovani poklon u mom krevetu za uživanje. Um mi je prazan, disanje prebrzo. Prekidam naš poljubac, „mogu li nešto da probam?“ Osmehuješ se, iskrivljenih usta, dubokih očiju i beskrajnih mogućnosti, „Tvoja sam. Probaj sve što želiš.“

Polegnem te, prstima pratim tvoje lice. Osećajući se sigurnije, pustila sam prste da putuju niz tvoje telo. Tvoje bradavice otvrdnu od mog dodira; oštar udah vazduha potvrđuje moju sumnju. Zabeležim ovo za kasnije i nastavim svoje putovanje niz tvoje telo. Dlanovi mi se malo znoje dok se približavam tvojoj pički. Nežno ti raširim noge i zagledam se u prizor. Tako je lepa. Osećam tvoju želju – mirišeš preukusno.

Mirišeš kao vanila pomešana sa začinskim biljem. Opojno je. Kako se približavam tvojoj predivnoj pičkici, ljubeći ti unutrašnju stranu butina, otkucaji mog srca se ubrzavaju. Da li znam šta radim? Radi šta hoćeš – mislim u sebi, dodiruj je kako želiš da te dodiruje. Da li je to tetovaža na njenoj stidnoj kosti? Jebote, volim ovu ženu. Iskonska želja obuzima, moj jezik istražuje i liže. Moja usta jebu ovu boginju od žene. lizanje pičke svojoj prijateljici

Glasno stenjem dok sisam tvoj klitoris. Moji prsti se spajaju, tvoji jauci me vode. Moja slobodna ruka, pomera se gore po tvom telu – hvataš je sa svojom. Naši dlanovi se pritiskaju, prsti su isprepleteni. Nastavljam svoju predanost. Tvoji kukovi se podižu u susret mojim ustima, tvoja ruka stiska moju, govori mi dodirom. Tvoji jauci se produbljuju, dah se ubrzava, ja nastavljam to što radim.. ja ližem, ja se sladim.

Slušaj njeno telo, radi ono što ona voli – govorim u sebi dok gutam tvoje sokove. Osećam kako ti se telo grči, osećam da svršavaš. Tvoja pica se steže oko mojih prstiju, povećava se tvoja vlažnost, tvoj miris se menja. Svršila si? Jebote, upravo sam naterala ženu da svrši.

„Znala sam da si prirodan talenat za lizanje pičke“, kažeš dok me povlačiš i ljubiš. Ližeš svoje sokove sa mojih usana. „Sada da ti pokažem nekoliko stvari“, šapućeš mi na uho. Naše vođenje ljubavi traje satima i ja sam prepaljena. Visoko na talasu euforije i čežnje kakvu nikada nisam doživela. Zacementirane u pozi 69 mi svršavamo jedna drugoj u usta i stenjemo tako glasno da se soba trese!

***

Dok ležimo, iscrpljene od silne jebačine, umotane zajedno, isprepletene na način da je teško reći koji delovi tela kojoj pripadaju. Ugnezdila si se u prevojima mog tela dok te ljubim i pratim prstima duž tvojih ruku i grudi. Tvoje oči, polu zatvorene, osmeh preko tvojih usana za koji se molim da nikada ne nestane u mom prisustvu.

Utonemo u san i mislim, neću ujutru ići na ono trčanje koje sam planirala. I nije me briga, jer neki pokloni su vredni čekanja da se odmotaju i uživaju u njima…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!