Promjena zena na moru

Moja žena je veoma privlačna crnka. Ima koji kilogram više, ali dobro joj stoje,čak odaje sliku jako pojebljive žene. Sise su joj jaka četvorka, iznenađujući pine i čvrste. Pička joj je još uvijek tijesna, lijepa čupavica sa malim usminama. Moja nena je zatvorena i veoma ozbiljna, čini se jako konzervativna. Čak ne voli trenutke ni kada joj pričam viceve, priče o preljubama i flertovima naših poznanika je uopšte ne zanimaju. I njeni prohtjevi u seksu su jako skromni. Dva puta sedmično, maksimalno i to klasika, bez orala i uvijek ista poza. Redovno svrši i poslije toga prekida sa seksom. Usavršio sam za ovih 25 godina braka tehniku pa u 99 odsto slučajeva istovremeno svršavamo.

Tog ljeta otišli smo na more u Igalo, kod naših starih prijatelja. Čekala nas je naša uobičajena soba sa kupatilom, kuhinja je bila zajednička za još jednu sobu. Došli smo u subotu ujutro, smjestili se, popričali srdačno sa domaćinima i otišli na kupanje. Popodne, u sobu do nas  smjestio se jedan mladi par iz Sombora. On dvadesetsedmogodišnjak, povisok i lijep momak, ona dvije godine mlađa, sisata mršavica, vršnjakinja naše ćerke. Upoznali smo se, popili večernju kafu i smjestili se svako u svoju sobu. Ali ne lezi vraže…

Odmah oko deset uveče čula se škripa kreveta i glasno ječanje mlade Vojvođanke. Uživali su, ali svega desetak minuta. I mi smo reagovali i krenuli sam maženjem. Uzeo sam svoju Nenu na isti način, odozgo,klasika, ali primijetio sam da je bila mnogo vlažnija nego inače.

I nakon nepun sat vremena naše mlade komšije započele su ljubavnu igru, ovaj put duže i žešće. Čulo se sve u našoj sobi, pogotovo što smo imali zajednički balkon, a zbog rućine vrata su bila otvorena.

-Ovi su neumorni, rekla je tiho Nena.

-Mladi su , neka se jebu, zato su i došli ovdje, odgovorio sam.

Mlada komšinica, ime joj je Ivana bila je zaista žestoka. Vrištala je, cvilila, tražila jače i jače. Stavio sam ruku na  ženinu pičku i osjetio da je jako vlažna, sluzava potpuno. Popunio sam je sa dva prsta, drugom rukom sam joj milovao guzu. Podigao sam joj noge i zabio joj nabreklog kurca do jaja. Iznenadilo me je imoja Nena je zaječala i rekla tako, tako, samo žestoko.Moram reći da je moj kurac dug 19 cm, jako je debeo, sa velikim glavićem. Sve žene, koje sam pojebao u početku su začuđeno gledale u njega, pogotovo prilikom orala, ali kasnije su me opsjedale, pa sam imao i bračnih problema.

I dok je Ivana jako vrištala ja sam pojačavao tempo. I moja Nena se opustila, uživala je, trajalo je dugo. Svršavali smo istovremeno, glasno oboje. Ubijeđen sam da su nas mlade komšije čule, a to mi je bila i namjera.

Ujutro smo se pozdravili,istovremeno smo kuvali kafu, a on, Darko, nas je pozvao da pijemo kod njih kafu i da probam dobru staru šljivovicu. Tako je i bilo.

Njih dvije su pričale, upoznavale su se. Čuo sam kad joj je Nena rekla da je vršnjakinja naše ćerke. Krišom sam posmatrao simpatičnu Vojvođanku. Lice joj nije bilo naročito lijepo, ali grudi su joj bile fantastične. Tog jutra imala je samo majicu kroz koju su stršale nabrekle bradavice. Rekli su nam da nisu u braku, da se zabavljaju godinama. Nas dvojica smo popili po četiri rakijice. Pozdravili smo se, otišli smo na doručak, a pozvali smo ih da poslije večere budu naši gosti.

Tako je i bilo. Ivana je došla sa svježe opranom kosom i bijelom majicom ispod koje su se poznavali mokri krugovi. Tuširala se i najvjerovatnije nije dovoljno obrisala. Bila je u šorcu, baš kao i Darko. Ja sam namjerno obukao sintetički šorc bez postave  kroz koji se jasno oslikavao moj macan. Nena je na sebi imala majicu ali sa grudnjacima i poduži šorc. One su pile sok, nas dvojica moju rakiju.

-Baš lijepo miriše ta bosanska rakija, rado bih je probala, prozbori Ivana. Nasuo sam joj sa zadovoljstvom i radi reda i mojoj ženi, mada nikad nije pila alkohol. Rakija nas je grijala, bili smo, svi osim moje žene sve otvoreniji.

-Drage komšije izvinite, ako zbog nas ne možete spavati, kao iz vedra neba prozborila je Ivana.

-Ništa ne brinite, rekao sam , znamo mi šta je mladost. Nena je u tom trenutku odnijela šaljice od kafe u kuhinju. Iskoristio sam taj trenutak da budem još otvoreniji.

Mi jesmo u godinama, meni je 50, ženi 46, ali i mi smo vreli, doduše ne tako kao vi, ali ne predajemo se. Ne brinite, ako vas i čujemo to nam daje volju, rekao sam smijući se, radostan zbog njihovog odobravanja.

U tom trenutku Darko je stavio Ivani ruku na koljeno, mahinalno  joj blago masirajući nogu sve do šorca. Osjetio sam kako joj bradavice rastu, ali maksimalno je narastao i  moj debeli kurac. Ustao sam da istresem pepeljaru, i vraćajući se namjestio tako  da ga mlada komšinica primijeti u elementu. Iznenadio me i Darkov pogled, ali i reakcija.

-O komšija, pa na prvi pogled bi se reklo da ste u najboljim godinama.

-Baš si mi pročitao misli, rekla je Ivana.

Namjerno sam pogledao dole svoj šorc i rekao, ma nedam se ni ja. Žena se vratila, popili smo po još jedno piće i počeli spremati za spavanje. Ivana se brzo začula, ječala je jače nego prethodne noći. Žena je legla i čitala neke ženske novine, a ja sam izašao na terasu da zapalim cigaretu. Iznenadilo me kada sam kroz prozor vidio da je svijetlo upaljeno i da Ivana sumanuto  jaše Darka. Sise su joj igrale najljepšim ritmom, uvijala se i ječala. Bio sam siguran da su me primijetili, pretpostavljao sam da su zbog toga i upalili lampu u sobi. Prišao sam ženi, pomilovao joj sise, zavukao ruku u gaćiice i poigrao se sa premokrom pičkom. Ćutala je, a ja sam je svlačio i ubrzo pohotno nabijao. I ovaj put je bila mokrija nego uobičajeno, bilo je prelijepo, baš kao prvih mjeseci braka. Sledećeg jutra, nakon kafe dogovorili smo se da idemo zajedno na plažu. Smjestili smo se pored „Titove vile“ i nastavili sa uobičajenim ritualom, mazanjem uljem i kremom, čitanjem štampe i konačno odlaskom u vodu. Darko je bio slab plivač, moja žena neplivač. Ostali su oboje u plićaku. Ja sam iskoristio  prijepodnevno čisto more i otplivao malo dalje, do mjesta gdje mi je voda do vrata, a bio sam udaljen oko 300 metara od obale. Ivana je doplivala do mene i rekla pa nije uopšte hladna voda. I tu smo popričali i pomjerili se dvadesetak metara udesno. Velike grudi poigravale su joj u oskudnom kostimu, nisam skidao pogled sa njih. Primijetila je da je gledam i blago crvenila u licu.

-Vi ste baš lijep i skladan par, rekla je.

-Hvala, ali vi ste neponovljivi, odgovorio sam.

-Zbog čega , upitala je radoznalo.

-Pa mladi ste , lijepi, izazovni, aktivni, obdareni, redao sam atribute.

Malo me u tom trenutku poprskala vodom po licu  što sam shvatio kao poziv za igru. Odgovorio sam joj, prišao s leđa i makice polio po licu. Okrenula mi se i samo nasmijala. Stavio sam joj ruku na bok i gledao u oči. Samo je ćutala, rukama održavajući ravnotežu. Pomilovao sam joj sise, izvadio ih iz kupaćeg i rekao ovako dobre još nisam vidio.

-Prevelike su, rekla je, smješkajući se.

-Najbolje su odgovorio sam, izazivaju reakciju kod svakog muškarca.

Pomilovao sam joj guzu, dohvatio preko kupaćeg po pičkici i čekao reakciju. Samo je mirno ćutala. Ubacio sam joj kažiprst u mokru pičkicu, izvuka ga i polizao. Otplivao sam, ostavivši je zbunjenu. Taj dan mi je kurac stalno bio dignut, a palilo me i to što su  ga dvije stare gospođe, koje su ležale na tri metra od nas, netremice gledale. Primijetila je to i Ivana , smješkala se i očima pokazala na dvije stare gospođe.

Poslije večere i šetnje dogovorili smo se da budemo gosti kod mladih komšija. Otišli smo ležerno obučeni, ponio sam porodični sladoled, a naš domaćin nas je počastio domaćim fruškogorskim vinom. Atmosfera je bila opuštena, led probijen. Začudila me moja žena, koja je bila jako pričljiva. Obukla je haljinicu, podobro iznad koljena, bila je bez grudnjaka. Zrele velike dojke su  joj baš bile primamljive. Pričali smo, smijali se, zezali na vlastiti račun. Odjednom je Ivana zavukla Darku ruku pod majicu i počela ga škakiljati. Smijao se i uzvratio joj. Nisu prestali da se luduju, a on joj je iznenada povukao majicu preko velikih mladih, sočnih sisa. Ja i žena smo se pogledali, žena se osmjehnula i probila led.

-Baš si zgodna, imaš lijepo tijelo.

-Ja joj to održavam, bio je Hrabar Darko. Bilo je vidljivo da su nam obojici kurčevi bili dignuti, uspaljeni sve troje, a činilo mi se da i mojoj Neni prija opuštena atmosfera. Darko je dirao Ivanine bradavice, a ona ga najednom blago udari po glaviću preko šorca. Zagrlio sam ženu i počeo je masirati po leđima. Iznenadilo me, naslonila mi glavu na rame. I dok se Darko igrao sa Ivaninim sisama i ja sam podvukao ruku  kroz dekolte od ženin dekolte i počeo maziti sise. Nije se bunila. Zanimljivo je bilo ja sam mazio ženine sise i gledao Ivanine, a Darko obrnuto. Ivana se oslobodila, zavukla mu je ruku kroz nogavice i počela blago drkati kurac. Moju ženu je to jako uzbuđivalo.izvukao sam ruku iz sisa i stavio joj odozdo na gaćice, osjetio sam da je vlažna. Milovao sam se drugom rukom po kurcu preko šorca.Situacija se odmicala kontroli. Preuzeo sam inicijativu i počeo ljubiti ženu. Šapnula mi je da je ova situacija pali i da nije vjerovala da će prelomiti u sebi da bude ovako otvorena.

-Sad ću te jebati pred njima, šapnuo sam.Nije mi ništa odgovorila, liznula mi je uho u znak odobravanja. Svukao sam joj haljinu preko glave, svukao sam joj i bijele gaćice i kleknuo da joj poližem prevalažnu pičku.

-Bravo, rekao je Darko i u sekundi skinuo Ivanu. Potom smo obojica skinuli šorceve.

-Voljela bih da ugasite svjetlo, rekla je moja Nena.

U mraku, odnosno polumraku, jer je ulična rasvjeta činila svoje bili smo opušteniji i slobodniji. Lizao sam ženinu sočnu pičku, a ona mi je blago drkala nabreklu kurčinu. Podigao sam joj noge i lagano nabio do pola, pa jakim trzajem do jaja. Uzviknula je, lakše malo.

U isto vrijeme Ivana je zajašila Darka i počela cičati. Pružio sam ruku i uhvatio  Ivanu za sisu, a onda dodirnuo njenu vlažnu pičkicu i Darkova jaja. Ivana je brzo svršavala, ja i žena smo taktizirali.

-Da promijenimo uloge, predložio je Darko.

Bez riječi sam ustao sa Nene, kvrcnuo mladog pastuva po guzici i ušao među noge mlade Ivane. Gurnuo sam joj ga jako, najjače što mogu.

-Joj kako je bebeo, procvrkutala je.

Moja Nena je ćutala, pokrila je ruke licem i čekala mladi kurac u sebi. Nabio joj ga je do jaja, starka je mješala i govorila super je, samo tako nastavi. Svršavali su oboje istovremeno, rekla mu je prije toga, slobodno istresaj sve u mene, imam spiralu. I Ivana mi je rekla da je slobodno jebem da pije tablete. Svršavala je često i glasno, zarivala mi nokte u guzu . Kad je osjetila da sperma izlazi iz mene u mlazu, zarila mi je duboko prste i nokte u guzove, da sam zaječao. Opuštali smo, kurac je bio u njoj još nekoliko minuta dok nije splasnuo. Onda ga je Ivana stručno obrisala, poljubila glavić i rekla bio si divan. I moja žena je bila zadovoljna, gledao sam je u čuđenju, pitao se zar je to ona.

Darko je otvorio drugu flašu crnjaka, nas dvojica smo nemilice pili, njih dvije po pola čaše.

-Imam ideju, rekao sam.

Svi su iščekivali šta ću reći.

-Predlažem da Ivana večeras ide samnom u sobu, neka Nena ostane ovdje. Ivana je pristala, Darko je rekao odlična ideja, samo je Nena ćutanjem odobravala. Pretrčali smo ja i Ivana u moju sobu i odmah se bacili na krevet. Kurac mi je ubrzo bio tvrd. Ušao sam grubo u nju, spremno me je dočekala i rekla jebi me tatice žestoko. Rekao sam hoću ćerkice.

Jesam li generacija tvoje ćerke, pitala me je.

-Da ćeri, odgovorio sam i nastavio da je tešem najžešće što mogu. Ječala je i uzdisala. Čuo sam škripu kreveta i u susjednoj sobi, čuli su se oboje. Malo smo spavali, možda sat ili dva i u rano jutro opet počeli divljati.

Sutradan, kad su se žene zadovoljene i izjebane svaka vratile u svoju sobu, odspavali smo, propuštajući doručak. Poslije toga smo otišli i market, nakupovali hrane, spremili stvari i brodicom otišli na susjedno poluostrvo. U jednoj uvalici bili smo usamljeni. Bili smo potpuno goli, mazili se i ljubili i jebali cijeli dan. Najljepše je bilo u vodi, kad smo ja i Darko naizmjenično jebali jednu pa drugu. Ali deset dana je prohujalo tako brzo. Suze su se pojavile na kraju, ali i razmjena adresa, brojeva i mejlova. Pao je dogovor da budemo njihovi gosti za Ivanin rođendan u  oktobru. Našu vezu smo nastavili, ali i uvukli u nju još jednog člana. O tome u nastavku.

 

Zadovoljni supružnici

besplatan sms

10 thoughts on “Promjena zena na moru

    1. ona to smatra prevarom , i nezna kako bi se ponasala , nezna kako bi resila svoju ljubomoru , al to je sasvim normalno . savetujem ti da je ukljucis u tu igru prvo sa nekim muskarcem , da bi ona videla da ti nisi ljubomoran
      Dragisa

  1. I moja se necka da ja znam. Iako zna da sam je upecao dok se kresala sa drugima.
    Ali nije za slobodu koju joj dajem pod uslovom da slusam i kradimice osmotrim malo.
    Ni razmenu nece….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!