dve studentice mu puše u klubu

Prilika Čini Preljubnika

Konačno slobodan vikend, ne moram na posao niti imam ikakve obaveze, nije bilo ni moje supruge koja je sa klincima iz svoga razreda otišla na par dana eskurzije. Sve sam si pripremio za slobodan vikend, ali ni u snu nisam mogao ni zamisliti ono što će mi se desiti.

U braku sam već osam godina, volim i obožavm svoju ženu, nikad nisam ni pomislio da je varam ili da imam bilo kakvu aferu jer naš ljubavni i sexsualni život je i više nego odličan jebali smo se i po nekoliko puta dnevno. Kako smo oboje maštoviti u sexu ni jedno od nas nije imalo potrebe za nekom drugom osobom ili aferom, ali kako kažu nikad ne reci nikad jer prilika čini lopova, a u ovom slučaju preljubnika.

Tog vikenda, točnije subote zvao me je kum da li mu mogu večeras pomoći raditi za šankom. Inače kum je vodio jednu sportsku udrugu koja je imala jedan prostor koji je služio za zabavu gdje se mogao igrati stolni tenis, pokado i ostale igre, a često se znalo i iznajmljivati za razno razne rođendane i privatne zabave. U početku nisam imao volje, ali njegovo moljenje i ubjeđivanje kako će mi biti super i da će biti ludo dobra zabava, pristao sam da mu pomognem i dogovor je bio da dođem oko 20:00 sati. Stigavši u klub pitao sam kuma tko to večeras ima zabavu, rekao mi je kako je to iznenađenje i da neću požaliti.

Oko deset sati počeli su pristizati prvi ljudi, bila su to dva dečka i četiri cure, sve mladi ljudi od 22 do 25 godina, odmah su mi za oko zapele cure koje su bile sve odreda skockane obučene u ultra kratkim minicama i ljepo sređene. Pratio sam njihov graciozni hod i njihove sexy guze sve dok nisu sjele za jedan separe, upitao sam kuma;”šta netko slavi rođendan”, “ma ne, studentska zabava”, odgovori on meni te mi namigne, odmah mi je sve bilo jasno. Poznavajući njega kao ženskaroša znao sam da ovo neće biti samo zabava. Zatim je u prostoriju ušlo još mladih djevojaka sve od reda u ktatkim minjacima i razno raznim odjevnim kombinacijama.

Prostor se lagano punio, kada su stigli svi koji su trebali kum je krenuo zatvoriti vrata kluba jer je to bila privatna zabava. U prostoru je bilo 30 osoba, od toga osmorica dečkiju plus nas dvojica, a sve ostalo su bile djevojke. Zabava je bila u punom jeku, alkohol se točio i pio u velikim količinama, svi su plesali i zabavlja se. zgodne pičke u separeu

Nakon nekog vremena počelo je ludilo, u centru pažnje bile su dvije cure koje su počele izvoditi striptiz, skidale su odjeću ostajući samo u sexy doljnjem rublju. Bile su predivne, vitkog tjela sa svršenim trojkama i ljepim i čvrstim guzama. Počele su plaziti i milovati jedna drugu skidajući si grudnjake da bi se u jednom trnutku počele žvaliti i mjesiti sise jedna drugoj. Prizor je bio totalno napaljujuć. Krenuo sam vidjeti gdje mi je kum, vidim ga u jednom separeu kako mu puši kurac jedna mala crnka, a do njih je bio još jedan par gdje je dečko lizao pičku curi koja je ležala na stolu.

Cure koje su započele striptiz sada su jedna drugoj trljale pičke, a oko njih stajala su četiri dečka koji su izvađenih kurčeva trljali o njihove guzice i drkali. Atmosvera je bila napaljujuća i naelektrizirana, krenuo sam u obilazak prostorije i u svakom kutu neko je nekoga drpao, a moj kurac je već odavno bio dignut i krut. Došao sam do biraljskog stola, a na njemu su se nalazile četiri prekrasne mlade djevojke koje su se međusobno lizale i gurale prste u obrijane pičkice.

Jedna od njih me pogleda i počne da me hvata za hlače otkopčavajući kajiš, htio sam se odmaknuti, ali njen stisak nije popuštao i u trenu izleti moj kurac, te je počela da mi jezikom liže glavić, rukom je uhvatila moj kurac strpavši ga u usta i počela pušiti drkajući ga. Primjetio sam kuma kako prilazi stolu, prišao je do mene govoreći mi;”jesam ti rekao da nećeš požaliti što si došao”. Curi koja mi je pušila pridružila se još jedna te su sada moj kurac obrađivale dvije ljepotice.

Kum se popeo na stol stao je iza jedne cure koja je isprčila svoju guzu, kum je namjestio kurac na njenu pičku i naglo ušao u nju jebajući je s guza, dok je ona kolegici koja je raširenih nogu ležala na stolu lizala njenu pičku. Moj kum je stvarno imao kurčinu i curu koju je jebao vrištala je od strasti, dok ju je on nemilosrdno navlačio na svoj kurac.

dve studentice mu puše u klubuSve to bilo je previše napaljujuće za mene tako da sam počeo obilato svršavati u usta djevojci koja mi je prva počela pušiti. Krenuo sam dalje švrljati po prostoriji, cure koje su prve započele striptiz bile su u sendviću i svaka je primala dvojicu. Svaki muškarac u prostoriji bio je u pogonu. Krenuo sam prema šanku, ali sam bio zaustavljen, ispred mene stale su tri djevojke potpuno gole te su počele da skidaju sve sa mene, bio sam potpuno gol.

Dvije su se bacile na pušenje moga kurca i lizanju jaja, a treća je raširila moje guzove i jezikom počela lizati moj šupak. Kada su me oralno obradile povele su me prema separeu, sjeo sam na fotelju, prva me zajahala plavuša i nabila se na moj kurac te se počela nabijati kao luda, a druge dvije stale su do nas namještajući se u pozu 69 i jedna drugoj lizale pičku trljajući klitorise i gurajući prste u ljepo obrijane pičke.

Zavaljen u fotelju uživao sam kako se plavuša nabija na moj kurac glasno stenjajući i dahćući, kada je svršila svoje mjesto prepustila je crnki koja je sjela na moj kurac lagano me jahajući, a plavuša je nastavila lizati i gurti prste trećoj djevojci koja je čekala svoj red. Crnka se rukama uhvatila za moj vrat i počela žestoko da se nasađuje na moj kurac, ja sam sisao i lizao njene bradavice, očito je bilo da je to njena erogena zona i crnka je počela da svojom pičkom stišće moj kurac te je počela glasno svršavati. Zatim je na red došla i treća kolegica koja je htjela da ju jebem zguza.

Naguzila se na fotelji, a ja sam stao iza nje i gurnuo svoj kurac duboko u njenu pičku i počeo da je guzim. Kraj nas crnka je gurala plavuši grlo od pivske boce trljajući njen klitoris dovodeći je do još jednog orgazma, zatim su se uputile dalje tražeći zabavu, dok sam ja ostao jebati treću kolegicu. Do nas je došao jedan dečko stao je ispred nje i počeo da joj gura svoj kurac kojeg je ona spremno usisavala u svoja usta.

Dečko koji nam se pridružio pružio mi je ruku rekavši da se zove Ivan, rukujem se s njime i doznajem da curu koju guzim je zapravo njegova djevojka, malo sam se ukočio, ali svojom gestom dao mi je doznanja da nastavim. Zatim je njegova djevojka rekla kako nas želi oboje, pomakli smo se, a Ivan je sjeo na fotelju ona ga opkorači i spusti se na njegov kurac svojom pičkom nudeći meni da joj ga stavim u guzu. Ona je ostala nabijena na kurcu svoga dečka čekajući mene da joj ga stavim u njenu slatku guzu, ulazio sam polako jer je bila jako uska. Kada sam ga stavio do kraja Ivan i ja uskladili smo ritam i počeli da je žestoko jebemo, a ona je uživala govoteći nam da je jebemo što jače.

Tako se počela ljepo nabijati na naše kurčeve uživajući u svakom našem ubodu, nakon nekih desetak minuta počela je svtšavati, a za njom i nas dvojica puneći njene rupe. Izvadili smo naše kurčeve koje je ona spremno primila u svoja usta čisteći ostatke sperme sa njih. Konačno sam stigao do šanka otvorio si pivo, sjeo na barsku stolicu i gledao orgije koje su se dešavale oko mene. razvaljuju klinku u klubu

Nije se znalo tko koga jebe, ljevo od mene dešavao se pravi grupnjak, gdje je bilo šest sedam cura koje su se međusobno lizale, a na drugoj strani bio je gang bang gdje su u centru bile dvije cure koje su sve to zakuhale, a oko njih bilo je šestorica mladića koji su se redali na njima. Neki su kao i ja odmarali i gledali šta se dešava. Za šankom se pridružio i moj kum, sav znojan i iscrpljen, otvorio sam mu pivu i sjeo je kraj mene pitajući kako mi se dopada zabava i da li mi je dobro.

“Da dobro, jebenica kume, samo o oveme nesmije doznati moja žena”odgovorim mu, “ma ne brini brate, sve šta se desi ostaje tu”. Tako razgovaramo kum i ja gledajući po proatoriji gdje su svi goli sjedili i odmarali dolazeći sebi i dolazeći na šank po okrjepu. Do nas su došle dvije studentice te su započele razgovor. Uzele su svaka po pivo te počele veselo prepričavati večerašnje događaje. Dok su tako pričale lagano su drkale naše kurčeve koji su ponovno počeli da se ukrućuju, a mi smo ih milovali po njihovim čvrstim guzama.

Zatim je jedna od njih rekla da još jedino nas nisu iskušale i probale te su se spustile i počele da nam puše ukrućene kurčeve mjenjajući malo moj malo kumov. Kada su zvršile sa pušenjem kum i ja naguzili smo svki svoju preko barske stolice i počeli da ih jebemo zguza razvaljujući njihove mlade pičke, a one su se međusobno trljale po klitorisu i sisale jezike jedna drugoj. Dok sam tako guzio svoju studenticu na svojoj guzici osjetio sam još krdan par ruku, nama su se pridružile još dvije djevojke, jedna se pridružila kumu i njegovoj jebulji, a druga nama.

Izvadio sam kurac i dao djevojci koja nam se pridružila, pušila ga je savršeno sisajući sokove iz pičke u kojoj je malo prije bio. Dok mi ga je druga pušila prva se popela na barsku stolicu leđima naslonjena na šank raširila je svoje noge trljajući svoju pičku. Cura koja nam se pridružila naguzio sam ju i počeo da je jebem, a ona je počela da liže i gura prste u pičku djevojci naslonjenoj na šank.

Kako sam je žestoko jebao zguza i pomicao njeno tjelo svoju je glavu sve jače gurala i lizala pičku kolegici koja je počela svršavati po njenim ustima. Kada je svršila spustila se na koljena stavila glavu između naših nogu i lizala malo pičku malo sisala moja jaja i moj kurac koji je svako malo završio u njenim ustima.

Nakon nekog vremena i ona se naguzila i ja sam naizmjence guzio malo jednu malo drugu gurjući prste onoj koja nije imala moj kurac. Nakon nekoliko minuta takvog guženja izvadio sam kurac i počeo svršavati i razmazujući svoju spermu po njihovim guzicama. Potom su zajedno očistile ostatke sperme sa moga kurca. Kada su završile uzele su svoju pivu i krenule prema separeu.

Pogledao sam u kuma koji je upravo svršavao po ustima njegovih jebulja. Te večeri ni sam neznam koliko sam puta svršio. Bio sam totalno iscrpljen. Negdje pred jutro ekipa se počela razilaziti, cure su nas na izlazu poljubile, a dečki se rukovali s nama. Na kraju smo ostali samo kum i ja te smo počeli čistiti i sređivati prostor koji je još uvijek mirisao na orgije koje su se dešavale.

Pred zoru otišao sam doma vidno umoran i totalno iscrpljen, tu večer izjebao sam više žena nego u cjelom životu. Iako nisam želio prevariti svoju ženu, ali prilika čini preljubnika, a tu noć prilika je bilo puno.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!