lepa

Prijateljstvo nema cenu

Upoznavanje Srbija

Možda sam ja samo neka dosadna devojka koja nije osetila pravu ljubav pa se ovako osećam. Mada ako ćemo realno ljubav prava kad dođe to se valjda odmah prepozna. U svakom slučaju ja nisam ovde da bih pričala o ljubavi i tim stvarima. Vidim da ovde ima dosta njih koje veruju u to pa neka one o tome pišu. Ja sam ovde da pričam o onome što smatram da je važnije – prijateljstvo.

Uvek sam se trudila da budem okružena sa mnogo prijatelja. I to je u početku kad smo klinci super zabavno. Naravno, kada porasteš shvatiš da to nisu sve pravi prijatelji. Onih zaista iskrenih uvek bude da se izbroje na prst jedne ruke. To je trenutak kada sam počela da opreznije biram ljude koje ću zvati prijateljima. Internet mi je tu mnogo pomogao. zgodna

Skontala sam da ovde sa vama kada se upoznajem da mogu i sebe bolje da razumem i upoznam. Zvuči čudno, znam. Tako sam i ja reagovala kada sam upoznala tog jednog tipa preko interneta. On mi je to rekao i ja sam bila u fazonu – brate ja poznajem sebe. Ali vremenom sa njim i sa drugima bilo mi je jasno koliko je bio u pravu.

Ne hvalim se ali ljudi osete moju želju za druženjem i upoznavanjem. Bila sam skeptična i nisam bila spremna da sa nekim tamo ljudima na netu delim privatna osećanja. Plašila sam se osude i kritike. Ali desilo se obrnuto. Online upoznavanje preko ovakvih sajtova bolje je od bilo koje društvene mreže. To mogu lično da potvrdim.

Svako ko pokaže iskreno poštovanje prema meni taj je neko ko može biti deo mog života. Saosećanje, iskrenost, podrška. Bez navaljivanja bez žurbe i nervoze. Neki i budu blokirani ako treba xD Ali jako retko, ne pamtim kad je to bilo. Ako nisi naporan i nisi jeziv tip xD klikni Ovde za moj Oglas i pozovi me. Umem da saslušam, da se zabavljam, da uživam.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!