erotsko pušenje kurca

Presrećna Nova Godina

Upoznavanje Srbija

Već je bilo 23 sata, a on se nije pojavio, nisam mogla da verujem da će me ispaliti u novogodišnjoj noći. Svi će imati nekoga da poljube kad sat bude otkucavao ponoć, samo ja ne. Gledala sam po krcatom kafiću i onda krajičkom oka ugledala figuru koja me gleda. Brzo sam skrenula pogled, ali ne mogu da odolim da još jednom pogledam.

Da, on je još uvek tu i gleda pravo u mene tim očima, ne mogu da odolim da ne pogledam opet, i opet. Stranac je krenuo prema meni i dok je to radio moje srce je poskočilo, on je tako dobro izgledao, možda ipak nije izgubljena ova noć?

Prišao si mi pa zastao i dalje gledajući me u oči, pitao si me da li želim piće. Naručiš dva pića i ponudiš mi moje, uzela sam ga i otpila gutljaj gledajući duboko u tvoje oči, bože, bile su tako prokleto ljupke. Pitao si me da li bih želela da plešemo, a ja sam odgovorila tako što sam stupila na sredinu sale sa tobom nedaleko iza mene.

Okrenula sam se i ti me uhvatiš za struk i držiš me blizu. Spora pesma… mogla sam da osetim toplotu iz tvojih ruku na leđima i toplotu iz tvog tela pritisnutog uz moje. Nisam mogla da verujem da tek treba da razgovaramo. Tvoje telo je bilo tako čvrsto i tako si dobro mirisao i vau te oči koje me očaravaju. romantično plesanje

Da, bila sam pod tvojom čarolijom a još uvek nisam znala tvoje ime? Naslonila sam glavu na tvoje rame i ostala tako dok su minuti prolazili. Pesme su se smenjivale, a ja u tvom naručju. Pogledala sam na sat, bilo je 23:55, noć je proletela, još jedna nova godina samo što nije počela, šta će mi to doneti?

Muzika je prestala, odbrojavanje je počelo 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 – „SREĆNA NOVA GODINA!“ Pogledala sam te a ti si mi uzvratio, neizgovorenim rečima sam se osmehnula a ti si se nagnuo napred i poljubio me. Moje ruke su obuhvatile tvoje lice, a tvoje je obavilo moje telo, tvoj poljubac je bio tako sladak i nežan i oh tako strastven.

Ljubili smo se dugooo… a kada je sve prošlo, zarila sam glavu u tvoje grudi sa takvim osećajem zadovoljstva i sigurnosti, moje ruke su se spuštale niz tvoje telo i pravo u tvoje ruke, „Da te otpratim kući?“ Pitao si me.

Podigla sam pogled i osmehnula se, ti si me čvrsto držao za ruku i izveo me iz kafića na ulicu. Hodali smo držeći se za ruke i na kraju pričali i smejali se i sve vreme su tvoje oči gledale duboko u moju dušu. Konačno sam kući otvorila vrata i pitala te da li želiš da uđeš. Ti si se nasmešio i pratio me. Ja skidam kaput i ti si uradio isto.

Okrenula sam se da te pitam da li želiš piće i pogledi su nam se sreli. Pogledala sam duboko u tvoje oči, nisam ih se mogla zasititi. Moje ruke su klizile na tvojim grudima preko tvoje košulje i gore oko tvog vrata, tvoje ruke su prešle oko mog struka i poljubili smo. Tvoje ruke prolaze uz moja leđa i do moje kose. Tvoje ruke su zatim otkopčale dugmiće na poleđini moje haljine.

Uhhhh toplina tvojih ruku. Moje ruke su onda prešle do gornjeg dugmeta tvoje košulje, otvarala sam dugmad jedno po jedno polako gledajući u tvoje oči a ti u moje zelene oči, moja haljina je pala na pod ostavljajući me u odgovarajućim crnim čipkastim gaćicama i grudnjaku.

Pomogla sam ti da skineš košulju. Kako lepo izgleda tvoje telo dok ti je jezik polako prelazio preko mog vrata ljubeći svaki njegov deo, moja glava se nagnula unazad da bi mogao da me poljubiš u grlo, a zatim nazad do mojih usana. Prsti su mi petljali po kaišu na tvojim pantalonama i na kraju sam ga otkopčala, dugme i konačno rajsferšlus.

Zavukla sam ruke u tvoje pantalone, ti si povukao glavu od mene i nasmešio mi se tako opakim osmehom. Spustila sam ti pantalone dole iz kojih si iskoračio. Stajao si tamo samo u boksericama i čarapama, vau kakav prizor za videti, telo za umiranje, tako zavodljivo. Zagrlili smo i dodirnuli jedno drugo i onda počeli da istražujemo tala.

Nagnula sam se nad tebe, kosa mi je pala na tvoje grudi, ljubila sam te po telu prelazeći jezikom do sredine tvog stomaka, prvo gore pa nazad dole dok nisam stigla do tvog kurca skrivenog iza mekane tkanine. Polako sam pomerala svoje telo nadole i moj jezik se kretao sa mnom ka onoj tvrdoći koju sam mogla da vidim ispred sebe. erotsko pušenje kurca

Ubrzo sam jezikom krenula da zadirkujem vrh tvog kurca da ližem u početku, a zatim da ga unesem u usta veoma polako i ne toliko duboko da bih ga zadirkivala. Čula sam da duboko uzdišeš dok sam ti ga sisala, polako prelazeći jezikom preko kurca, a onda ga odjednom uzimam skroz duboko u svoja usta, sve dok mi nije udario u zadnji deo grla.

Počela sam da osećam kako se tvoje telo napinje dok si stavljao ruke na moju glavu, prolazio prstima kroz moju kosu. Usporila sam oralnu predstavu, skidajući grudnjak i gaćice a onda sam te opkolila nogama. Držao si bazu svog penisa dozvoljavajući mi da polako klizim na njega. Osećaj dok si me ispunjavao bio je božanstven. Bio si ceo u meni. Osetila sam te duboko u svojoj vlažnoj, vreloj pički.

Počela sam da te jašem, gore-dole, rukama ti trljala grudi, tvoje ruke na mojim grudima, milujući ih sa najopakijim osmehom. Nagnula sam se napred i moja kosa je pala na tvoje lice dok sam ljubila tvoja usta svojim jezikom i usnama, istražujući. Ritam se pojačao i počela sam da se krećem intenzivnijim tempom, osećajući kako duboko ulaziš. nabijanje u pičku duboko

Prevrnuo si me potpuno iznenada tako da si sada bio na meni, gledajući duboko u moje oči, oboje se krećemo u harmoniji. Bili smo zajedno, jedno telo, zadovoljstvo iskustva… a onda sam svršila čim sam osetila da krećeš da pucaš svoje seme u moj kanal ljubavi. Bila sam na nebu.

Kada je sve stalo, naslonio si glavu na moje grudi i opustio svoje telo. Zajedno smo ostali kao jedno, celu noć spavajući čvrsto i mirno. Nova godina mi je donela ljubav i nadala sam se da će vremenom procvetati?

Ali to je druga priča, priča za budućnost. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 14 Prosek: 3.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!