lizanje pičke u kuhinji

Prešli smo crvenu liniju

Upoznavanje Srbija

Nisam mogao da verujem da se to zaista dešava. Bio sam toliko nervozan da sam se tresao. Sedeo sam u autu, znajući šta mi je cilj, i tresao se; i uzbuđen i prestravljen. Ti i ja smo oboje u braku. Oboje zaljubljeni u svoje supružnike, ali oboje želimo više u svom seksualnom životu. Seksualno smo toliko slični da je zastrašujuće! Imali smo susrete i pre ovoga, naravno. Duga grljenja na osamljenim parkiralištima i parkovima. Povremeno te ljubim u vrat ili rame dok seksualna napetost raste.

Ti skačeš na mene, obavijaš noge oko mog struka, a ja te guram o zid. Često bi moje ruke prelazile preko veličanstvenih oblina tvog tela, ali svaki put bismo se borili sa svojim porivima, i odgurnuli bismo se, pozdravili se i otišli svojim putem.

Tog dana sam imao druge planove. Tvoj muž je morao da radi. Bila si sama kod kuće u svom stanu a ja sam uzeo slobodno na poslu bez da je moja supruga to znala. Bio sam već jednom u tvom stanu. U sred noći sam te nagovorio da izađeš na stepenište da me poljubiš. Nešto za šta sam se zakleo da će se desiti samo jednom. Međutim, nisam očekivao da ćeš izaći, a sigurno nisam očekivao da ćeš mi ti zaista dati taj poljubac. preljuba afera

Znala si da sam na putu. Šaljem ti poruku da dolazim gore i da ću kucati dok ne otvoriš vrata. Otišao sam gore i pokucao. Skoro odmah si otvorila vrata. Imao sam svoj uobičajeni glupi osmeh na licu. Nasmejala si se, pustila me unutra i brzo zatvorila vrata za sobom. Odmah sam te zgrabio, gurnuo te uza zid, privukao tvoje lice u svoje ruke i poljubio te. Nekako smo se stopili jedno u drugo. Počeo sam da koristim jezik jer znam koliko jebeno voliš da te ljubim na taj način.

Zavukao sam ruke u tvoju košulju hvatajući te za grudi. Nisam mogao da verujem da se sve to zaista dešava. Ljubio sam te čitavu večnost i dodirivao tvoje predivno telo. Krećući se oko tvog vrata, kliznuo sam rukom i po prvi put osetio tvoju neverovatno mokru pičku. Počeo sam da trljam tvoj klitoris… nisi imala gaćice na sebi… počela si jače da me ljubiš i pomeraš kukove prema mojoj ruci.

Pre nego što si uspela da reaguješ, ja sam kleknuo pred tobom i zario lice u tvoje ukusno mirisno međunožje. Moj jezik je prolazio duž tvoje pičke, pa do klita, pa unutra duboko koliko je mogao. Nakon tvog početnog jauka, zgrabila si me za kosu i zabila moje lice u sebe. Uživao sam u svakoj sekundi. Zario sam prste u tvoje guzove, pokušavajući da ne ostavim tragove, ali mi se to previše sviđalo da bih se zaista brinuo.

Biti na kolenima sa tobom iznad sebe dok mi je jezik klizio po tvojoj ribici bilo je sve što mi je trebalo u tom trenutku… a onda si svršila! Moj penis je u tom trenutku udarao u unutrašnjosti mojih farmerki, pa sam ustao, raskopčao pantalone i izvukao ga. Pogledao sam te u oči, uzeo te za ruku i rekao ti da ga osetiš. Milovala si ga sa obe ruke, zureći u njega nekoliko minuta, blago otvorenih usta kao da si iznenađena. Ja sam prilično prosečan, ali bio sam zadovoljan izrazom na tvom licu kao da sam više nego običan, prosečan. lizanje pičke u kuhinji

Nekako nesvesno smo se preselili u kuhinju. Tamo je bio radni sto savršene visine, pa sam te stavio na njega, raširio ti noge i ponovo počeo da te jebem jezikom i prstima. Stavila si ruke na pult iza sebe, izvila leđa, zabacila glavu unazad i zastenjala, što me je nagnalo da pojačam intenzitet. Moja usta apsolutno su pustošila tvoju picu, ti stenješ, moj penis se snažno pritiska na pult… Nisam mogao da podnesem.

Ustao sam, zgrabio te za potiljak, povukao prema sebi i snažno te poljubio tako da si mogla osetiti svoju aromu na mom jeziku i usnama. Dok sam stajao tamo ispred tebe, pogledao sam dole i pritisnuo vrh svog penisa o tvoju sada izuzetno mokru pičku. Gledao sam te pravo u oči. Sve što sam trebao da uradim je da se nagnem napred. Sve što sam trebao da uradim je da ti približim svoje telo i bio bih unutra. Radio bih ono o čemu sam sanjao od trenutka kada sam saznao koliko si seksualno željna.

Međutim, ovo je bila linija posle koje nema povratka. Kako je taj trenutak trajao zauvek, oboje smo bili zaleđeni. Oboje smo znali posledice. Tvoje grudi se podižu, moj penis pulsira na tvojim spoljnim usminama. Gutam pljuvačku. Jedan lagani pokret i oboje smo bili u blaženstvu. Krećući se zajedno kao jedno, oboje dobijamo zadovoljstvo kakvo nikada nismo osetili. Oboje smo znali da će to biti pogrešno; oboje smo zurili jedno u drugo, nesigurni šta da radimo, nadajući se da će drugi doneti odluku, na ovaj ili onaj način.

A onda smo počeli da se tucamo… Zaključala si noge oko mojih leđa i uvukla me u sebe dok sam se naginjao napred i ljubio te, klizeći prvi put duboko u tebe svojim penisom. I ranije sam jebao, ali ovo… ovo je bilo drugačije. Naša tela su se kretala zajedno. Jebao sam te jako na toj radnoj ploči, moj kurac te nije štedeo. Čupala si me za kosu i nekontrolisano si stenjala. Telo ti se napelo i svršila si žestoko. tucanje u kuhinji na stolu

Iskliznuo sam iz tebe, trebao mi je predah. Nisam još završio sa tobom i spremao sam se za jaku završnicu. Poveo sam te do tvog kauča, savio te preko njega i ušao sa leđa. Snažno udaranje po guzi između nabijanja kurcem, ubrzo su ti guzovi pocrveneli. Glasno si me molila za još. Nije te bilo briga šta tvoje komšije misle, osećala si se jebeno neverovatno. Bio sam spreman da svršim. Bio sam prepaljen i morao sam da oslobodim sve iz sebe.

Svršio sam glasno, jače nego ikada ranije. Moje seme prosuto unutar tvoje pilulom zaštićene pičkice. Svuda je bilo spreme, curela je iz tebe, kapala na pod ostavljajući tragove preljube. Sedeo sam uz tebe zadivljen onim što se upravo dogodilo.

Ali šta ćemo sada da radimo? Prešli smo liniju. Ćutke smo ustali, očistili se i ja sam otišao, ljubeći te na rastanku. Nesiguran šta će biti posle svega, pomešane emocije o svemu što se upravo dogodilo. Kakav će biti kraj? Vreme će pokazati.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 28 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!