žestoka jebačina na kiši u javnosti

Požuda na Kiši

Upoznavanje Srbija

Kiša je padala mekanim kapima, milioni malih kapljica spojenih dovoljno blizu da naprave prelep, hipnotički ritam na tendama prodavnica i stambenih zgrada. Voda se podigla do pola na ivičnjacima, prekrivši većinu odvoda i preteći da se popne na trotoar. Padala je od 4 ujutro, a sada, u 6:05 nije izgledalo da gubi zamah.

Bilo je malo mračnije nego obično u ovo doba sa pljuskom, ali je ulična rasveta gorela. Temperatura je u poslednje vreme bila nešto viša, ali kiša ju je spustila na udoban nivo. Poneki ranoranilac na ulici se mogao videti u vetrovki pod kišobranom.

Čovek u džemperu se sakrio ispod cerade nekog butika i spustio svoj kišobran. Duboko je udahnuo i obrisao čelo. Pogledao je gore-dole ulicu. Žena koja se spremala za posao posmatrala ga je sa prozora svog trećeg sprata. Mislila je da traži nešto ili nekoga.

Dok je nanosila šminku, odlučila je da s vremena na vreme baci pogled ka njemu. Stajao je prilično dugo, petnaest-dvadeset minuta. Povremeno bi uzdahnuo, pa pogledao na sat. Pokušao je da drži visoku belu šolju kafe u ruci, ali je bila previše vrela.

Tek što ju je još jednom spustio, žena na prozoru je primetila da se njegovo ponašanje promenilo, bio je budan i gledao prema jugu niz ulicu. Učinilo joj se da vidi ženu koja se približava po kiši.

Da, on je svakako gledao u tu stranu, u nju. Pogledala ga je još jednom, proučavajući ga najbolje što je mogla kroz pokisle prozore, razmišljajući da li deluje preteće ili ne. U početku joj se učinilo bezazlenim što je potražio spas od pljuska pred ulazom u još uvek zatvoren butik. Sada je videla koliko su duboko vrata uvučena, procenila je 6-7 metara. Ako je imao zlu nameru, našao je mesto da to izvede.

Kako je žena koja je prilazila sa crvenim kišobranom bila na istom trotoaru, sve bliže njemu, on je imao žrtvu. Čovek ju je posmatrao. Žena na prozoru je zgrabila svoj mobilni, da bude spremna za svaki slučaj da pozove pomoć.

Dok se žena sa kišobranom približavala, muškarac se naslonio uza zid, a glava mu je virila iza ugla, tek toliko da je zadrži na oku. Spljoštio je leđa čvrsto uz cigle. Dok je prolazila pored njega, osetila je njegovo prisustvo i to ju je uplašilo, primetno je poskočila, pomislila je žena gore.

Pripremila je telefon i stavila prst na dugme spremna da pozove policiju. Ali žena na trotoaru nije nastavila da hoda. Pažljivo je pogledala čoveka, a noge su joj bile spremne da pobegnu u drugom pravcu.

„Pada prilično jaka kiša, zar ne?“ reče čovek.

„Imam kišobran“, odgovorila je.

„Ipak, trebalo bi da se sakrijete na neko vreme, vetar prilično dobro duva a vaša odeća je mokra. Ako nastavi da duva, vaša maskara će biti uništena.“

Pogledala ga je nepoverljivo. „Ne nosim nikakvu šminku. Tako da se to neće dogoditi.“

Ispružio je ruku i zgrabio njen kišobran, a zatim ga bacio oko pet metara nazad u lokvicu pored ivičnjaka, zatim je zgrabio njen zglob i brzo je povukao do vrata. Žena koja je posmatrala je pritisnula dugme i čekala odgovor, njene oči nisu mogle da skrene pogled sa scene koja se odigravala ispod njenog prozora.

Zatim je videla kako muškarac na silu stavlja usta preko ženinih. Nasilno ju je pribio uz zid od cigle i svojim telom je zadržao tamo. Dok je čekala da policija odgovori, žena iznad se pitala šta je nateralo devojku da se zaustavi. Ta pomisao ju je zaintrigirala. Mislila je da je osetila nedostatak otpora sa strane devojke.

Pritisnuo je svoje međunožje čvrsto uz njene kukove i snažno je prikovao. Pokušala je da se bori, ali on ju je samo jače poljubio. Zatim je stavio ruku iza njene leve butine i podigao njenu nogu, stavljajući je oko svog kuka. Gurnula ga je jače, ali ju je njegova snaga savladala. Podigao joj je suknju visoko, otkrivajući njene tange.

Devojka ga je ošamarila u stranu glave nakon što je oslobodila desnu ruku. Nežno ju je ošamario levom. „Devojka želi da se igra grubo, a?“ Nagnuo se nad njom prikovavši je još snažnije uza zid. To mu je dalo dovoljno vremena da snažno iščupa tange sa njenih kukova. Usta je zabio u njena, ona se slabo opirala, teško dišući od grubog tretmana.

Desnom rukom posegnuo je dole. „Kurvica postaje mokra. Mislim da tvoja pičkica želi žestoko jebanje, zar ne?“

Zacvilila je kao da želi da pruži otpor. Njegov jezik je žestoko udario njen dok je nastavio svoj životinjski poljubac. Dok je koristio svoju desnu ruku da bi džarao njenu picu, njegova leva je došla iza njene glave i držala njena usta čvrsto uz njegova. Ona je gubila otpor i on je to osetio. Njen jezik je počeo da radi.

„Policijska uprava Centar 3, kako da vam pomognemo?” – Žena na prozoru je čula glas, ali je zastala u trenutku kao u transu, gledajući scenu.

„Alo, ima li nekoga, treba li vam policija?“

Kada je videla ženu kakobavija ruke oko muškarčeve glave i počinje da ga ljubi istim intenzitetom kao i on, znala je da joj policija ne treba. „Izvinite … pogrešan broj.“

Kada su mu prsti otkrili da je vlažna, nije gubio vreme i odmah se bacio na otkopčavanje pantalona i izvlačenje tvrdog kurca. Žena je sada podigla svoju desnu nogu, dok je njegova težina držala njeno telo prikovano za cigle, a zatim je omotala i tu nogu oko njegovog kuka, nudeći mu svoju vlažnu pičku.

On je radio prstima oko nje dok su nastavili da se ljube. Vrteo je srednjim prstom u krug, popuštajući njen otvor. Zatim je stavio još jedan prst da je dodatno olabavi.

„Moja droljica hoće da se jebe?“ Bez odgovora. „Želiš da osetiš moj kurac duboko u sebi, zar ne?“

Nakon kraće pauze zastenjala je, i dalje bez reči.

„O da, pogledaj kako si jebeno mokra… i to ne od kiše. Reci mi da želiš da se jebeš!“ Ponovo se ušuškala i još jednom ga poljubila. „Reci mi da moja kučka želi da se jebe, i ja ću staviti kurac u tvoju slatku, slatku pičku.“

Zastenjala je, „Molim te jebi me. Treba mi kurac.“

„O da, tako je kučko jedna prljava.“ žestoka jebačina na kiši u javnosti

Uzeo je svoj penis u ruku i polako ga gurnuo u njenu spremnu picu. Pogledao ju je u oči. Pohota je bila jasno vidljiva u njenom pogledu. Glazura čiste požude. Kad je potpuno utovario svoj kurac u njenu picu, ona je pustila da joj glava padne na ciglu, i dalje održavajući kontakt očima. U početku je počeo glatko tucati, ali je za nekoliko sekundi povećao tempo.

„Spremi se kurvo, izjebaću te kao pravu kurvu na jebenom ćošku.“ Uz to je dao puni gas. Žena koja je posmatrala iz svog stana dodirnula se, uz jedva čujni jauk koji je pratio dodir. Mogla je da vidi kako se muškarčevi kukovi zabijaju, gurajući njegov penis u i iz ženine pičke. Nije mogla da veruje da se ovo dešava, ali je u potpunosti uživala u prizoru.

Zatekla je sebe kako želi da je to ona dole, nije se tako žestoko tucala godinama, pomislila je. Zabijao se u nju već deset minuta i žena je mogla da oseti kako se priprema za orgazam.

„Molim te, jebi me jako, ali ne svršavaj u mene, molim te nemoj.“

On joj se smejao. „Oh, naravno droljo, neću u tebe.“ Pogledao ju je u oči i njegovi udarci su postali divljački, snažno je zabijajući u cigle, osećala je pritisak u donjem delu leđa pri svakom udaru. Sada je bio kao čekić na automatskom pilotu i znala je da nikada nije trebalo da otvori usta.

„Zaboga, molim te, ne svršavaj u mene!“ Nasmejao se i onda je osetila kako je vreli mlazovi prekrivaju iznutra. Pogledao ju je u oči i nasmejao se: „Uhhh, jadna mala drolja ima pičku punu sperme. Jadna mala drolja ne bi trebalo da ide okolo napaljenim stranacima.“

Uhvatila ga je za glavu i povukla njegova usta na svoja i strastveno su se poljubili dok je ona podigla noge malo više i spustila torzo. „Tako jebuljo moja, pobrini se da oni koji stvaraju bebe pronađu put kući.“

Žena gore nije mogla da veruje u ovaj prizor. Počela je grubo da masira klitoris.

Najzad je ta nepoznata žena spustila noge. Njeno disanje je bilo isprekidano. Noge su joj bile klimave i slabe, ali zadovoljne. Žena je povukla suknju, izbegavajući kontakt očima. Prošla je rukama kroz kosu. Zabavljeno ju je posmatrao, uživajući u njenoj sramoti. Uzela je svoj kišobran. Onda je konačno podigla pogled prema njemu. Zakopčavao je kaiš dok ju je posmatrao, a oči su mu plesale.

„Da li ti se svidelo dušo?“ nacerio se on.

Zatim je ispustila kišobran i bacila mu ruke oko vrata. „Ovo je bilo jebeno seksi.“

Onda ga je slatko poljubila. Zatim je naslonila glavu na njegova grudi. Umotao ju je u naručje. Kada se oslobodila njegovog zagrljaja, ponovo je podigla kišobran i izašla na kišu.

„U koje vreme ćeš večeras doći kući, slatkice moja?“ upitao je.

„Pa, trebalo bi da izađem sa koleginicama posle posla, ali ne znam. Mislim da ću razmišljati o nečemu ceo dan. Trebalo bi da dođem oko 5. Bolje da si tamo…i budi spreman. Trebaće mi još.“

Klimnuo je glavom: „Ja sam pravi momak za taj posao.“

Žena na prozoru je bila na ivici orgazma.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

1 komentar na “Požuda na Kiši

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!