svršio joj dečko u usta

Postala sam Oralna Drolja 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Hm… nisam baš sigurna kako da počnem ovo… Ja nisam pisac, to je sigurno; ali možda mogu da postavim svoju priču ovde pa možda neki od vas mogu uživati u njoj. U svakom slučaju, uvek sam bila pomalo jebivetar. Nikada nisam dobro prolazila u srednjoj školi iz matematike ili drugih prirodnih nauka, ali sam briljirala recimo u engleskom i na časovima likovnog i muzičkog.

Osobni oglasi

Sviram prilično dobru gitaru; nije dovoljno dobro da bi bila u nekom bendu ili nešto slično, ali razumem akorde i sviram neke od glavnih delova iz mojih omiljenih pesama. Ali, to je bilo pre par godina; Iskreno, nisam svirala već neko vreme.

najlonke seksi carape stiklice

Dok je većina mojih drugarica iz srednje škole otišla na fakultet ili se udala ili im rastu dupeta, ja eto kosim travnjake i uređujem dvorišta, kao deo ekipe mog dečka. Ko bi to pretpostavio, a? Sigurno ne moji roditelji!

Ako ništa drugo, poslovi napolju me čine vitkom i utegnutom, a i jako se dobro zabavljamo. Bleja je maltene svaki dan, malo se duva, malo se cirka, i tako. A takođe, ja sam jedina devojka u ekipi od nekoliko momaka… i to može biti prilično zanimljivo.

Goran i ja smo zajedno nešto više od tri godine. Sve je to dobro, ali on i ja ne želimo iste stvari u životu. Sanjam da ću jednog dana imati muža, kuću i decu; a on sanja… ma, mislim da on ne sanja baš toliko mnogo. Srećan je što je prosto Goran.

Mi jesmo zaljubljeni, naravno, ali to je neka vrsta ležerne veze. Imala sam nekoliko momaka/ljubavnika u svoje 23 godine; neki dobri, neki ne tako sjajni, ali Goran je bio daleko najstabilniji. Zaista nisam sigurna šta nam je zajedničko osim ljubavi prema muzici i gandži, ali ostali smo zajedno kroz neka teška vremena.

Moji roditelji ga baš nešto i ne bi voleli. Mislim da im je drago što me vide kako izlazim iz kuće i zarađujem redovan prihod, ali verovatno ne bi verovali u našu budućnost kad bi ga zaista upoznali. A verovatno ga neće upoznati.

Goran će uvek raditi posao koji radimo. Ja se pak nadam da to neće biti moj životni poziv, mada volim miris sveže pokošene trave i prizor uređenog terena. To je nimalo lak posao, ali ima svoje prednosti.

Momci su, kao momci, uvek napaljeni, i obično ima prljavih šala ili komentara o mojim sisama, koje su relativno male, ali, kako ih Goran opisuje, „adekvatne“. Pretpostavljam da ćete želeti kratak opis, pošto još nisam postavila sliku: rođena sam u jednom našem velikom gradu, ali sam se sa porodicom preselila na periferiju prilično rano.

U prvoj godini srednje škole sam već dostigla svoju sadašnju visinu od 175cm. Većinu vremena imam oko recimo 60kg. Nikada mi nije bilo preterano prijatno u svojoj koži, sve do nedavno, Oduvek sam bila “mali dečak.” Volim sve što uključuje boravak na otvorenom, od sportova kao što je odbojka do jebenog boćanja, i dobra sam u svemu što radim.

Nega travnjaka mi je trenutno strast. Kosa mi je svetla ali ne potpuno plava nego na prelazu smeđe i plave, preplanula koža, plave oči i pege preko nosa. Nemam mnogo mesa na putu od bokova nadole jer su mi noge tako dugačke. Imam mala usta, ali veliki smeh!

Ali da krenemo mi na priču. Ovako je sve počelo.

U našoj ekipi su, pored Gorana, tri momka – Milan, koji je do srži seljak tradicionalista, Luka, momak koji ima jebeno napucano telo, i David. David je najstariji, mislim da ima 37 ili 38 godina i jedini je oženjen momak u našoj ekipi. On je žilavo mišićav i radi više od bilo koga drugog, uključujući Gorana. On nas naziva ‘decom’. Nekada je bio vodoinstalater, ali je došlo do sranja u toj firmi a morao je da prehrani porodicu, pa je došao kod nas pre godinu dana. On je inače prvi predložio Goranu da pusti svojoj devojci da koristi svoje „bogom dane veštine“, kako on to naziva, za dobrobit ekipe.

Osećala sam se posebno napaljeno tog jutra. Kiša je padala veći deo noći, pa smo oboje mislili da se momci neće ni pojavit na poslu. Goran i ja smo se neko vreme družili pre nego što mi je gurnuo ramena nadole; njegov signal da želi pušenje. Već je bio tvrd kada sam ga uzela u usta.

Kukovi su mu se polako pomerali, a disanje ubrzalo dok sam ga sisala, dajući mi do znanja da radim sve prave stvari. Ukus njegovog kurca bio je posebno prijatan posle sesije vina i seksa prethodne noći. sisanje kurca svome dečku

Nisam ni čula kucanje jer sam bila unesena celim telom u oralni rad. Nije ni Goran, ali vrata su bila otključana i David je ušao. Video nas je kroz otvorena vrata spavaće sobe. Nije ništa rekao, već je otišao do vrata odakle je mogao dobro da me vidi, a gde Goran nije mogao njega da vidi.

Bila sam kao u transu, gutala sam se napred-nazad tvrdi kurac i stenjala kao kurva. Goran je takođe stenjao, a kada su njegove ruke ušle u moju kosu znala sam da je spreman da mi napuni usta.

Volela sam njegove grozničave zvukove zadovoljstva iznad sebe. Nije dugo trebalo. Podigao se, ukočio se i osetila sam da mi je prvi nalet sperme pucao u zadnji deo grla. Brzo sam progutala i nastavila sisati kada je njegov kurac ponovo zapucao i još jedan debeo mlaz sperme mi je preplavio jezik.

Još jedan gutljaj, a zatim i treći dok su se njegove kontrakcije nastavljale. Radosno sam uživala sa njegovim jutarnjim poklonom za mene. Kada sam progutala poslednji deo, uzdahnula sam, poželevši da sam i sama mogla da svršim, ali sam osetila kako mi se njegove ruke vraćaju u kosu sa strane glave i njegov zadovoljan uzdah.

Tada sam čula Davidov glas. „JE BO TE! To je bilo jebeno moćno!“, rekao je zadivljenim glasom.

Zvuk njegovog glasa bio je poput pucnjave u tihom jutarnjem vazduhu. Trznula sam, posegnuvši unazad za čaršavom, ali mi se do tada već umrsio oko stopala, pa sam se ponovo sklupčala preko Goranovih nogu i zacvilila, okrenuvši se da besno pogledam Davida. Goran se nasmejao kad je David ušao kroz vrata, hvatajući moja gola leđa i guzu.

David je rekao, „Hej ti devojko“, kao da je bilo koje drugo jutro. Zatvorila sam oči, pokušavajući da nestanem. „Čekao sam da završiš, ja znam red“, čula sam ga kako govori. „To je bio opasno dobar jutarnji obrok.” Obojica su se smejala, nesvesni moje nelagodnosti.

Bilo je očigledno da David nije nameravao da izađe iz sobe, a Gorana izgleda nije bilo briga. Ponovo sam zamahnula rukom unazad, ali pošto nisam našla čaršav, ustala sam i pobegla sa kreveta. Nagnula sam se kad sam napokon na podu skontala čaršaf, zgrabila ga i pokrila se, ali do tada je već sve bilo jasno i vidljivo.

David je zurio u mene kao da na meni uopšte nema čaršava. „Ti briješ svoju picu, a?“ upitao je. „Sviđa mi se to; voleo bih da mogu da nateram svoju ženu da obrije pičku.“ Bio je tako ležeran, tako nonšalantan… užas!

Moja odeća je bila u drugoj sobi, pa sam prošla pored njega držeći čaršav oko sebe dok sam prolazila. Goran je viknuo: „Hej!“ ali me nije brinula njegova golotinja; njegov isceđen kurac svakako nije bio od interesa za Davida, koji se okrenuo da me prati očima dok sam se savijala da podignem svoj šorts i gornji deo sa poda i povukla se u kupatilo van dnevne sobe.

Čula sam Davida kako kaže, „Jebote nema ni grama sala na njoj, zar ne?“ Goran se složio mrmljajući. Zatvorila sam vrata kupatila i naslonila se na njih, umorna, postiđena… ali i pomalo uzbuđena; ako sam morala da priznam, ipak sam bila više napaljena nego posramljena.

Uostalom, svi su me sto puta videli kad mi se majica smoči i prilepi za telo od znoja, a komentari o mojim bradavicama bi uvek usledili, tako da ovo nije bila velika stvar, zar ne? Osetila sam vlažnost među nogama i na butinama. To je trebalo da mi smeta; Bila sam sigurna da je David mogao da vidi sjaj na mojim usminama dok sam ustajala iz kreveta.

Ponovo sam postala svesna njihovih glasova u susednoj prostoriji. „Jeca ti daje glavu svakog jutra, šefe?“ Prislonila sam uho na vrata.

Goran mu je rekao: “Ne. Samo kad je nateram.”

Šta??? Mogla sam da osetim kako mi krv crveni u lice od besa dok se David smejao. Govno jedno, ponaša se kao da postajem drolja na njegov mig! Duboko sam udahnula i zamislila kako je David sigurno video – mene raširenih nogu i guze u vazduhu, mojih gladnih usta punih Goranovog kurca, a on kako me drži za glavu i očigledno kontroliše moje pokrete – i osmehnula sam se.

Nisam mogla a da ne pomislim da je Davidu to verovatno izgledalo kao prilično dobar porno film. Pitala sam se da li je postao tvrd, gledajući nas; U to vreme nisam ni pomislila da bacim pogled. Ruka koja nije držala moju odeću klizila je preko mog stomaka, a prsti su se refleksno spustili preko mog brežuljka. Još sam bila jebeno mokra.

Obučena u sinoćnje helanke i majicu bez rukava, i dalje sam se osećala uglavnom gola, ali sam se odvažila, spremna da trpim neizbežne šale i Davidove poglede. Goran je nosio samo svoje bokserice.

David mi se osmehnuo. „Bože, to je moja vrsta devojke“, rekao je sa čežnjom, zureći u mene sa novim poštovanjem.

Već sam osećala kako mi se telo opušta. Čučnula sam na podu pred njim, znajući da on ne može a da ne zuri u mekani prozirni materijal mojih tankih helanki. Naravno, njegov pogled je bio stabilan na meni.

„Znaš, greota je i pomalo sebično da sam uživaš u svom tom talentu“, rekao je Goranu, a zatim pogledao prema meni.

Goran se nasmešio. „Hej, ja nisam sebičan niti ljubomoran“, rekao je, „Jeca je ta koja to kontroliše. Ako želi da ga deli sa drugima, to je njena odluka.“

To me je opasno iznenadilo! Da li mi je upravo dao ‘dozvolu’ da se ‘zezam’ sa Davidom? Zurila sam u njega, ali je izbegao moj pogled i pogledao u daljinu.

David je nastavio. „Pa, moram da ti kažem buraz, ova devojka ima neke bogom dane veštine“, oduševljeno je rekao. Okrenuo se da me pogleda u oči. „To je bilo jebeno sjajno pušenje, Jelena“, rekao je.

Pogledali smo oboje u Gorana kao da smo čekali njegovu reakciju koje je izostala, i usledila je kratka neprijatna tišina.

KRAJ 1. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!