cd transica kuja za seks

POSJETA CURE * DEČKA ZA VIKEND.

Upoznavanje Srbija

Miro je bio dečko tj, CD ili transica iz manjeg mjesta i ja sam mu bio prvi koji ga je uveo u svijet sexa. Otvoreno mi je govorio da me voli, da je moja pičkica i da želi samnom provesti cijeli život. Bio je u stanju svršiti u šupku kao u pičkici, tresti se i podmazivati kao prava pica.

Osobni oglasi

cd transica kuja za seksŽivot nas je razdvojioi ja sam zbog posla preselio u veliki grad a on je ostao u našem gradiću još jedno vrijeme. Najavio se da mi stiže u jedan petak uveče jer mi je subota bila neradna i da ostaje do nedjelje naveče. Jedva sam čekao i rekao je da će doći taxijem da ga ne čekam na kolodvoru. Kad je pozvonio i kad sam otvorio vrata ostao sam šokiran sa onim što sam vidio. Na vratima je stajala pica u bijelim tajicama, bijeloj majici ispod koje se nazirao bijeli čipkasti grudnjak i lagana jaknica a na nogama tenisice koje su odavale da je to transica jer su bile broj 42 mada ima i cura s tolikom nogom.

najlonke seksi carape stiklice

Na glavi je imala periku crnu do ramena, usne namazane crvenim ružem i lice sa dosta šminke i pudera. Čim sam otvorio vrata ispustila je torbu, raširila ruke i rekla – ljubavi moja jedina, da li ti se sviđam ovakva. Njegov-njezin struk je bio takav da s leđa nitko nikad ne bi rekao da nije žensko a guza je s godinama postala vrhunska, ispupčena i jebozovna. Ušla je u hodnik, bacila torbu sa svojim stvarima, prišla mi i zavukla mi svoj jezik skoro do grla i tako smo se ljubili pored otvorenih vrata dok se jedna susjeda nije nakašljala u prolazu. Zaključao sam vrata, uhvatio ju za ruku i poveo u dnevni boravak. Pitao sam ga šta bi popio a on- ona mi kaže „popila“, zapamti da sam tvoja pička, tvoja cura, tvoja kujica koju jebeš. Popila bih za početak decilitar tvoje sperme ako imaš po mogućnosti da ju sama iscjedim. Sjeo sam pored nje na trosjed i počeli smo se strasno ljubiti.

Otuširao sam se prije pola sata i kurac mi je bio čist, obrijan i spreman za predivna usta koja sam obožavao ljubiti jer ju je to uzbuđivalo toliko da joj se šupak navlaži od uzbuđenja. Svukla je sa mene donji dio trenirke i majicu a gaće nisam ni oblačio. Nježno ga je najprije drkala pa ga je samo ljubila od korijena do glavića a ja sam sve vrijeme rukom mijesio njenu guzu koja je stvarno bila vrhunska. Počela ga je pušiti polako ali kad sam joj zavukao prst u već vlažan šupčić malo je ubrzala. Pošto sam znao dva tjedna već da će doći nisam ništa jebao a nisam ni imao šta ali nisam ga ni drkao čuvajući svu tekućinu za njeno grlo. Nakon dvije tri minute pušenja sam joj rekao stiže vaša narudžba gospođice i počeo sam joj puniti grlo i usta spermom. Samo je cuclala i otpijala u malim gutljjima spermu dok nije sve iscjedila ali kurac i je i dalje stojao krut.

Mazno me je pitala da li još uvijek želim ljubiti usta koja su ljubila moj kurac. To si prije volio. Lagano sam joj povukao glavu prema sebi i počeli smo se ljubiti. Ona je svoj jezik držala u svojim ustima a ja sam svojim jezikom kružio oko njenog i istraživao svaki kutak njenih prelijepih usta sa kojih sam pojeo već sav ruž. Šapnula mi je da se poželila moje kite a ja sam joj rekao da ne mora više šaptati jer više nismo na katu njene kuće i da nas ovdje nitko ne čuje. Samo me pogledala i rekla – volim te, da li ti mene voliš barem 10% koliko ja tebe. Odgovorio sam joj da ju volim i puno više i da ju želim jebati cijeli vikend i uživati u njenom tijelu koje je Bog stvorio za sebe pa ga zabunom meni prepustio. Prislonila je usne na moje poljubila me i rekla mi – moraš ovo vidjeti, svukla je tajice do koljena a na tangama je pisalo samo za posebne frajere.

Pomilovao sam joj prednji dio i pitao ju gdje joj je kurčić a ona se nasmijala i rekla da se naučila smotati ga između nogu i da se uopće ne vidi. Poljubio sam joj dio stomaka oko pupka i polako rukama počeo mijesiti njene čvrste prekrasne guzove. Pitao sam ju da li želi liz i da li je obavila klistir a ona mi je rekla pička je spremna, radi večeras što god želiš a sutra ja radim što ja želim. Samo sam se nasmijao, skinuo ju cijelu do gola i polegao na trosjed kojeg sam razvukao i stavio čistu posteljinu. Šupčić joj je već bio vlažan što je stvarno fenomen i bez ikakvog problema sam počeo jezikom polako ulaziti u njega a ubrzo sam ukrutio jezik koliko sam mogao i zabijao sam joj ga u šupak, pardon pičkicu kako ga je ona zvala. Uzdisala je glasno i odjednom sam primjetio da izdiže kukove, da joj se ulaz u šupčić skupio, da se trese cijela i onda se odjednom rastvorila opet. Znao sam da je svršila i to nisam nikad nikome pričao jer koliko sam čitao na internetu to još nitko nije spomenio i bojao sam se da bi svi mislili da lažem. Uvukao sam joj odjednon dva prsta u šupak i počeo kružiti istovremeno joj drugom rukom mjesiti sise koje su bile male ali kad se uzbudi bradavice su joj stršale pola centimetra kao na ženskim sisama. Nigdje na njoj nije bilo ni jedne dlačice. Sve je depilirala a nije ni inače imala dlaka puno po sebi, malo oko kurčića, na prsima skoro ništa a na nogama nikada nije ni imala dlaka.

Posmatrao sam ju i kad je otvorila oči samo mi je rekla volim te. Radi šta hoćeš. Podigao sam joj noge , raširio ih i ušao u njen dobro vlažan šupak bez ikakvog lubrikanta. Ljubio sam ju i jebavao nekih desetak minuta i odjednom sam počeo svršavati i trzati se. Ona je samo smješeći se pitala ljubavi da li uživaš a ja sam kimnuo glavom i kratko i glasno joj poljubio usta. Pitala je šta je to, ne bi se više žvalio a ja sam joj rekao ljubavi idemo se sad istuširati, možda još jednom pod tušem izjebati i idemo na večeru. Uvijek smo morali biti tihi zato sam htio ovaj glasni poljubac da vidim kako je to kad ne moraš paziti da te nitko ne čuje. U pravu si rekla je, sjela mi u krilo i počela me glasno cmakati po licu, po vratu po usnama, zaustavila se i rekla da i u tome ima neke draži. Otišli smo u kupaonu i počeli se milovati pod tušem, zatim ljubiti a onda sam joj pokazao da je moj kurac spreman a ona se okrenula zidu i isturila guzu što je više mogla prema meni. Uvukao sam joj ga i tako smo se jebali još nekoliko minuta i zaključili da je to neudobno pa se onako mokri vratili na trosjed i ja sam legao na leđa a ona mi je sjela na kurac, uvukla ga i njihala se par minuta a onda je počelo ono njeno grčenje, stezanje šupčića oko kurca i trzanje nekih 5-6 sekundi i odjednom se opet rastvorila i raširila. To me je toliko uzbudilo da sam ju zadžao malo izdignutu iznad sebe i počeo sam ju nabijati odozdo što sam mogao jače. Samo mi se smješila i rekla ajde ljubavi štrcaj .

Znao sam da obožava spermu i izvukao sam ga , nju pomaknuo na stranu i ona je odmah počela sa pušenjem Sve što sam svršio je progutala i rekla mi samo smješeći se hvala, baš je slatka. Otišli smo se oprati i izašli smo u grad na večeru u prvi restoran do mog stana jer nisam želio gubiti puno vremena na vozikanje. Jeli smo u jednom separeu a ona se obukla u mini suknjicu, tangice crne ispod, crni grudnjak i crnu majicu preko koja je pokazivala sisice broj 1, možda 1,5 ali je zato guza i struk bio manekenski. Nakon večere sam popio 2 dcl bijelog vina a ona je samo vodu pila poslije večere a prije večere je popila jedan jeger. Ja sam komunicirao sa konobarom jer sve osim glasa na njoj je bilo žensko samo je glas bio negdje na sredini, ne previše ženstven. Kad smo popili piće nagnula se preko stola i glasno me cmoknula u usta smješeći se a svi okolo su to čuli. Krenuli smo do auta kad mi je rekla – znaš šta ljubavi, pa ti i ja se nismo nikad u autu ni poljubili a kamo li šta više. Pitao sam ju da li je svjesna da je to bilo nemoguće u našem gradiću a ako je baš željna da možemo otići negdje u prirodu. Rekla je možda sutra ili kad dođeš kući za mjesec dana a sad idemo do stana, tamo smo ipak najsigurniji.

Kad smo sjeli u auto počela me je ljubiti i drapati za kurac a ja sama samo krenuo i tad je prestala i rekla oprosti ali divljački te opet želim, želim da me jebeš, da mi rasturiš pičkicu da mi kurac ne padne na pamet barem 10 dana. Rekao sam joj pazi dobro što želiš. Došli smo do stana i čim smo ušli u hodnik sam ju stisao uz zid, strasno počeo ljubiti i polako ju skidati. Kad je ostala totalno gola sam ju odnio u krevet i krenuli smo u sex maraton. Tu noć smo se još jebali satima. Ja sam svršio još tri puta i njoj ga izdrkao jednom da se zaustavi jer kad svrši sa kurčićem odmah joj volja splasne i zaspali smo goli i zagrljeni. Jutro je brzo svanulo jer smo se noćas jebali skoro cijelu noć. Osjetio sam glad i pogledao na mobitel , već je bilo skoro 10 sati a ja sam u krevetu bio sam. Čuo sam da se tušira. Skinuo sam se i pridružio joj se pod tušem a ona je samo rekla super mi je bilo, volim te i želim te opet. Glasno sam ju poljubio a ona je prihvatila zezanje i počela mene cmakati što je mogla glasnije svuda, odjednom stala i pitala jesam li pretjerala. Rekao sam joj ne samo ajmo naručiti neku dostavu, najesti se pa onda je tvoj dan, Ti radi samnom što god želiš. Pristala je i samo smo se otuširali, naručili dostavu za 4 osobe i najeli se dobro da možemo poslije imati sex maraton.

Rekla mi je da je sad vrijeme kad njoj treba 20 minuta do pola sata da se klistira jer da ja zaslužujem samo čistu pičku. Rekao sam OK ti odi uradi što moraš a ja ću ovo malo dovesti u red dok ti završiš. Ja sam sve završio za čas i zanimalo me je kako ona to radi. Polako sam otvorio vrata od kupaone i ona je samo rekla nemoj to gledati i nije baš neki uzbuđujući prizor . Došao sam do nje i rekao joj ti si moja pička i želim znati što sve žrtvuješ za mene, poljubio je lijepo jezikom duboko u njenim ustima, skinuo se i pridružio joj se . Pomogao sam joj i kad je bila sigurna da su joj crijeva potpuno čista rekla je e sad je moraš opet uzbuditi da se navlaži jer je voda sve isprala. Odnio sam ju tako do kreveta polegao na leđa, legao pored nje i počeo ju ljubiti a znao sam da ju pali jako kad joj masiram sisice i kad joj mjesim guzove, to ju uzbudi i šupčić joj se počme sam od sebe vlažiti. Nakon nekog vremena sam pokušao prstom ući u njen šupak i uspio sam bez problema. Opet je uzbuđenim glasom rekla volim te, ma kurac volim, ja tebe obožavam, ti si moj Bog, ti si moj jebač i da bih ju prekinuo samo sam joj zavukao jezik u usta, ljubio ju nježno i dugo i kad je počela stenjati rekao joj zar nije danas tvoj red da radiš što hoćeš a ona je samo prostenjala bolje mi je kad ti vodiš igru, toliko me napališ da te jedva čekam i u ustima i u pičketini koju ćeš mi razvaliti. Spustio sam se polako do njenog međunožja i primjetio da joj kurčić stoji čvrsto.

Poljubio sam joj glavić a ona je rekla nemoj, picu mi ljubi ne njega. Počeo sam joj polako lizati šupak i gurati jezik u njega dok se nije počela grčiti i svršavati. Kad se ponovno rastvorila ugurao sam odjednom dva prsta i ona je rekla probaj sa tri prsta. Popljuvačio sam dobro prste i probao joj ugurati sva tri prsta odjednom . Nije išlo glatko ali sam uspio nekako polako i kad sam počeo sa njima kružiti po njenoj guzi ona se počela opet trzati, ispuštati krikove, stisla mi je prste šupkom i tresla se kao da ju drma struja. Nakon kratkog vremena samo je klonila i rekla a sad bih volila tvoju kurčinu u pici. Bez ikakvog problema sam joj ga odjednom zavukao a ona je samo stenjala i mrmljala to, to, jebi svoju picu, jebi svoju kučkicu, jebi svoju kurvicu. Ja sam ju jebao baš onako divljački, brzo i žestoko i kad sam vidio da je kraj blizu pitao sam ju što želi a ona je rekla po sisama, to nismo nikada. Izvadio sam ga i počeo ga drkati a ona je maknula moje ruke i rekla za to sam ja tu i pušila ga, ljubila i drkala još sigurno 2 minute kad ju je mlaz počeo špricati po sisama.

Ljubio sam ju u usta a ona je kasnije svu spermu sa sebe pokupila prstima i polizala sa njih. Opet smo se dugo i nježno ljubili i zaspali. Kad smo se probudili vani je već sunce odavno zašlo. bio je kraj dana. Bili smo gladni i ona mi je rekla da je vidjela u hladnjaku jaja i da će ona kao dobra pica pripremiti sebi svom jebaču za večeru kajganu ako želim Rekao sam joj može a ja sam se nabrzinu obukao i odjurio u obližnju pekaru i kupio kruh. Kad sam ušao u stan stol je bio postavljen a moja „cura je bila u kupatilu. Kad je izašla rekla mi je jebiga moram se opet očistiti, izvini, imala sam veliku nuždu. Ok rekao sam, ako to tebi nije problem, ako je, nemoj, stavit ćemo prezervativ na što je ona rekla jesi ti lud, onda ne osjetim tvoju spermu kako treba a ona je za mene najslađi desert. Nakon svega ja sam ležao na trosjedu i uglavnom gledao tv a ona kad je izašla iz kupaone ostao sam opet u šoku. Na sebi je imala crne najlonke sa halterima, crne tangice, crni grudnjak i cipele na visoke pete. Dobro se izbrijala i našminkala, stavila crnu periku u kojoj je i došla samo ju je malo razbarušila i izgledala je totalno jebozovno.

Ne da je izgledala dobro nego je imala vrhunski guzu, odličan struk, lijepe ravne noge i usne stvorene za ljubiti. Ja sam ju samo pitao izvinite mlada damo koga vi trebate a ona se nasmješila i rekla, onu barabu što mi je skinila njufer, što me je do sada jedina jebavala i što se želim udati za njega ako njemu nije ispod časti oženiti ovakvu običnu pičku sa malim smetalom između nogu. Ustao sam i pošto je bila u štiklama bili smo iste visine , Ljubili smo se dugo stojeći tako i pitao sam ju da li je stvarno spremna otići na plastičnu operaciju i da postane prava žena. Pogledala me i rekla mi – ovo ti ozbiljno kažem, ja tebe volim, ja sam luda za tobom i za tebe sam spremna sve, ali baš sve napraviti samo da te ne izgubim. Ta noć i slijedeći dan do popodne su bili ne sex maraton nego smo obadvoje bili toliko izmoreni i neispavani tako da je ona jedva izdržala u autobusu do kuće a ja sam spavao do sutra ujutro kao mala beba. Ne znam koliko sam puta svršio. Više nisam imao šta ni svršiti. Presušio sam a ona je stvarno bila toliko razjebana i toliko je provela na kurcu da joj je vjerojatno trebalo barem 10 dana da se poželi sexa.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!